Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > PizzaTaxi, Maunula

PizzaTaxi, Maunula

 

Männikkötie 4-6
00630 Helsinki
puh. 09-757 0700
http://www.pizzataxi.fi


Liha  5.7 Kastike  5.3 Lisukkeet  5.7  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.5 Siisteys  5.7 Hinnoittelu  5.1 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 27 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-06

Vuosisadan floppi! Käytiin paikanpäällä hakemassa loppias-krapula pizzat. Odotellessa syötiin puoliksi kebab ranskalaisilla, joka olikin runsaasta kastikkeesta huolimatta erinomainen. Kebab antoi kovat odotukset myös lätyille. Juteltiin vielä paljon ystävällisen henkilökunnan kanssa, todettiin vielä olevamme "kokeilukeikalla" (entinen vakkari pizza heitti konkurssin). Kaikki oli siis pedattu valmiiksi, että parasta tulee pöytään mitä talosta saa. Ja pas**t. Telkkarissa Bisoshoffenin mäkiviikon päätöskisa ja höryävä kiekko vielä boxissa. Pizza oli sanoinkuvaamattoman huono, ihan kuin jotain velliä. Rapeus taisi kaatua ammattitaoidottomuuteen. Surkea esitys. Valtaisa pettymys, jäi puolet jopa syömättä. Hyväksi lopuksi meni pakkikin ihan sekaisin. Kiitos, ei enää ikinä!


Lisätty: 2008-07-31

Aivan loistavaa! Isoimmat kebabannokset mitä olen suomessa koskaan syönyt. Tulinen kastike on tulista. Ainakin kebab ranskalaisilla tilatessa mukaan tulee lämmin pitaleipä, joka on loistava plussa! En tiedä mitä tämä on ennen ollut, mutta nykyään pizzatkin on niin isoja että tulee lautasen yli 5-10cm joka puolelta ja täytettä piisaa.


Lisätty: 2008-07-19

Varmasti kaupungin nopein toimitus. Yleensä, kun netistä tilaan pizzan tai 4, niin ovikello soi viimeistään 20min kuluttua tilauksesta. Ja kuten Pizzataxilla on tapana, kotiinkuljetuksen voi maksaa Visa Electronilla, joka jo itsessään on aivan loistava juttu. Kebabbeja en ole maistanut, mutta Pizzat ovat olleet melko tasokkaita. Ei Helsingin parhaita, mutta taattua Pizzataxi-laatua.


Lisätty: 2008-07-16

Pa*ka paikka, kerran hakenut kebabin ja se laskutettiin 2x, hyvä että tarkistin tilitiedot. Toisella kerralla tilasin kebabpizzan ilman sipulia ja kotiin tullessani mitäh! aivan täynnä sipulia, mitä jos olisi vaikka allerginen sipulille enkä tarkistaisipizzaa ennen syöntiä? välttäkää!


Lisätty: 2007-09-04

Ehdottomasti surkein esitys. Tilasin taannoin Kana-barbeque pizzan työpaikalleni. Lopputulos maistui sieneltä...


Lisätty: 2007-04-23


Lisätty: 2007-04-15

kiitos tosi nopeasta hyvästä palvelusta, ekaa kertaa tilasimme ja tilaamme varmasti toistekkin,pizzat tosi runsastäytteisiä,hyvin kypsyneitä, henkilökunta tosi ystävällistä,avasivat oven kohteliaasti lähtiessämme,ja jutustelivat muutenkin mukavia.


Lisätty: 2006-05-14

Tilasin pannu pizzan kotiin. meni 45min kun oli perillä kotona ja pizzassa olevat ananakset olivat vielä jäässä ja juusto ei ollut sulanut joka kohdasta ja myös 1.5litran pepsin hän unohti autoon jonka hän haki jälkikäteen kun ovelle toi pizzani!! en suosittele kenellekkään fiksulle.


Lisätty: 2006-05-11

Huonoin kebabpaikka missä olen käynyt. Tosin kebab ei taida olla paikan leipälaji.


Lisätty: 2006-05-02

Pizzat loistavia, kebab kallista.


Lisätty: 2005-07-27

Pizzeria on viihtyisä ja palvelu on nopeaa. Liha on ihan OK, mukavan ohuina viipaleina. Ranskalaiset ovat vähän kuivahkoja, mutta ei niissä mitään muuta valittamista ole. Annokset ovat melko isoja, tai ainakin kun minä olen sielä ruokaillut niin on vatsa tullut täyteen. Sisustus on ihan perusluokkaa ja lehtiä voi lukea odotellessa. Hinnoittelu on melko korkea, mutta se on pizzataxi niin ei sille mitään voi. Omasta mielestäni rahoille saa kyllä vastinetta.


Lisätty: 2005-05-29

Palvelu on ihan jees. Paikka tosin voisi olla isompi että mahtuisi enemmänkin ihimisiä syömään kuin 2.


Lisätty: 2005-05-22

Hieman off-topic mutta, pari kertaa pizzaa tilannut kotiin, ensimmäisellä kerralla(lauantaina ~13:oo, pahimpaan krapula-aikaan) pizza tuli alle 15minuutissa tilauksesta! Laittoivat miehekkäästi jalapenojakin selkään. Täytyypä testata kebbet ensikerralla.


Lisätty: 2005-02-26

Ensimmäistä kertaa kävin Maunulan PizzaTaxissa ja sain samantien hyvän ensivaikutelman. Kaikki lisukkeet olivat balanssissa ja koko tuote hyvänmakuinen. Palvelu oli erittäin nopeaa lauantai-iltana. Kupongilla sain normaalikokoisen pizzan 6 eurolla ja vaikkei kupongissa mainittu juomasta mitään, tuli sellainen kuitenkin mukaan. Henkilökunta oli avuliasta, avaten jopa ovea poistuessani.


Lisätty: 2004-11-11

Palvelu erittäin ystävällistä, asiakkaan kanssa jutellaan niitä näitä vilpittömästi. Siisteys hyvää, sisustus nuhjuinen. Pizzat ja kebabit hyviä, tosin pizzat saisivat toisinaan olla kypsempiä. Kebabliha kohtuullista, parempaakin olen syönyt. Yleinen puute eli jugurttikastike puuttuu kebabeista. Pitaleipä aina kebabeihin mukaan ja kaikki pizzat aina 6 euroa.


Lisätty: 2004-08-18

Puhelimella tilatessa ymmärretään ensimmäisellä yrityksellä tilaus, joka on bonusta tämän seudun paikoissa. Palvelu puhelimessa ja paikan päällä ystävällistä ja toimituskin ollut aika nopeaa. Kebabeihin taitaa jokaiseen saada lämpimän tuoreen pitaleivän mukaan ja ruoka on ollut vähintäänkin tyydyttävää. Tosin tuntuu, että paikan päällä saa paremman annoksen kuin kotiin tilattuna.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute