Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Azadi Pizzeria Kebab

Azadi Pizzeria Kebab

 

Kauppakartanonkatu 16
00930 Helsinki
Itiksen maamerkkiä vastapäätä
puh. 09-3239889

Avoinna: Ma-To 10.00-22.00  Pe 10.00-23.00  La 11.00-23.00  Su 11.00-22.00 


Liha  6.6 Kastike  6.1 Lisukkeet  5.6  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7 Siisteys  5.6 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 32 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-04

Kebab-liha jotain kaupan pakastelihaa.Kylmänä tuotiin jogurttikastikkeesta ei tietoakaan.Huono paikka.


Lisätty: 2008-03-14

UPEAA! juuri kipeet mätöt täältä! varmaa on helsingin parasta antia paitsi että vuosaaren pissakebabin läski mätöt on kyl kans todella luotettavan hyviä.


Lisätty: 2007-10-27

Luotto kebab-paikka petti pahanpäiväisesti! Toimitus kesti 70 min ja kebab oli kylmää. Salaatti oli myöskin todella ala-arvoista. Tomaattia ja kanaa sai etsiä suurennuslasilla annoksesta. Nälkäisenä olisin suostunut maksamaan 10 e pyydetyn 16 e:n sijaa. Suomea taitamaton kuljettaja soitti omistajalle, joka haukkui ehdotukseni 10:stä eurosta ja rupesi huutamaan jotain puhelimeen. (Kebab on kuulemma kylmää johtuen jogurtista ja toimitus on aina aamuisin hidas.) Kumma, kun aikaisemmat tilaukset ovat olleet lämpimiä ja toimitus nopeaa... Paikan omistajalla on melko ylimielinen asenne, kun ruoka on mitä on ja pitkää toimitusaikaa ei yhtään pahoiteltu. Annoin heille vielä suoran ehdotuksen, jolla tyytymätön asiakas saataisiin leppyytettyä. Omistaja ryhtyi kuitenkin haukkumaan minua asiakasta!


Lisätty: 2007-09-24

ERITTÄIN HYVÄÄ PALVELUA! RUOKA ON ERITTÄIN HYVÄÄ PIZZAT JA KEBABIT.. NOPEA KULJETUSPALVELU JA HENKILÖKUNTA ON ERINOMAINEN.


Lisätty: 2007-06-13

Lähipizzeriani, ruoka on hyvää ja palvelukin parasta. Suosittelen lämpimästi!


Lisätty: 2007-03-18

mahtava paikka! kannattaa kokeilla!


Lisätty: 2007-01-07

Kantaasiakas järjestelmä erittäin hyvä! toimitus todella nopea!!! ei voi kuin suositella!


Lisätty: 2006-12-25

Pankkikortilla maksaminen mahdollista myös kotiinkuljetuksessa!


Lisätty: 2006-09-15

Parasta darra aamuna!!


Lisätty: 2006-04-15

Tämä on ollut vakiopaikkani viimeisen vuoden ajan. Mehevää lihaa ja maukasta kastiketta. Reilut annokset ja edulliset kanta-asiakashinnat. Kotiinkuljetus toimii nopeasti ainakin tänne Vuosaareen päin. Pizzat ovat vähintään yhtä hyviä kuin kebabitkin.


Lisätty: 2006-03-24

Plussaa tv:stä näkyy usein jännittävää saippuaoopperaa kurdiksi. Itsenäisyyspäivänä kaikista annoksista euron alennus. Viime itsenäisyyspäivänä oli silti hiljaista.


Lisätty: 2006-02-06

Kebab lohkoperunoilla, ei sisältänyt ollenkaan kastiketta! Salaattia oli vähän, yksi tomaatinsiivu ja pieni jalopeno, salaatinkastiketta sentään oli. Erittäin kuiva ja suolanen kokonaisuus =( Ei voi ainakaan kebabannosta suositella.


Lisätty: 2005-12-26

Azadia on tullut käytettyä jonkin verran, muttei todellakaan ruoan ylivertaisuuden vuoksi, vaan edistyksellisen kanta-asiakas numero systeemin. Azadin kebabpizza on kaveri porukassa legenda. Eräs kaunis krapulapäivä tilasimme niitä yhteensä 15 pvän mittaan. Azadi on ok, mitä pizzoihin tulee. Kebabit taas semmosta perustasoa. Syöhän sitä muttei se yllä kovin korkealle kebabin kunnollisuusasteikolla.


Lisätty: 2005-12-17

Mukaan otettu annos (kebab+ranskikset) oli hintaansa nähden todella pieni verrattuna Kimene Kebabin vastaavaan annokseen. Kyseinen päivä oli ns. normaali sunnuntai jolloin Kimene oli kiinni ja oli pakko löytää lapsille kebabia.


Lisätty: 2005-10-30

Hyvät annokset, pizzat tosi hyviä ja kebabannokset (Azadin ansioista tutustuin kebab kermaperunoilla-yhdistelmään ja nykyisin se maistuu aina, parhaat kermaperunat ikinä), ranskalaiset yleensä hyviä myös. Ystävällinen palvelu ja todella ripeä kotiinkuljetus. Hinnatkin edulliset. Paikan päällä käydessä tunnelma on rauhallinen eikä samanlaisia juoppolalleja kuin esim. kontulassa mistä plussaa, hieman ujona henkilönä kun en niiden seuraan oikein uskalla ruokailemaan. Suosikkini itä-helsingin pizzerioista.


Lisätty: 2005-06-08

On tullut syötyä useampi annos paikan päällä sekä tilattuna, yksin ja kaveriporukalla! Kebabit on hyviä, ja ranskikset/lohkoperunat välillä herkullisia. Kerran tuli saatua jotenkin kuivat ranskikset, mutta tämä siis vain kerran. Useimmiten jeespoxis ja peukut pystyyn. Pizzat eivät ole ainakaan aiheuttaneet meissä valituksen aiheita, joten voisi sanoa että ne on hyviä. Hinnoittelu on edullista, tästä paljon plussaa. Verrattuna keskustan mestoihin hinnoissa on ainakin n.20% ero. Palvelu toimii ja jos joku ei vaikka saa osoitteesta selvää niin sit tulee perään soitto erikseen.


Lisätty: 2004-11-12

Kieltämättä vähän haittaa kun polttaa sisällä, mutta pizzat on parhaimpia mitä vuosaari/puotila/itäkeskus alueelta saa. Ripeä palvelu.


Lisätty: 2004-08-13

Ehkä itähelsingin paras kotiinkuljetuspizzeria. Annokset todella läskejä, ei mitään pihtarikinttuja ruokaa tehdessä. Pizzan muoto todella omituisen täydellinen ympyrä. Mielettömän nopea toimitus, tilauksesta kotia 10-20min. Maku täyteläinen, erinomainen jopa. Ystävällinen palvelu. Itse olen laiskana nörttinä testaillut melkein kaikki itähelsingin kotiinkuljetuspizzeriat ja azadi on yli muiden.


Lisätty: 2004-07-02

Kanta-asiakkaille tulee kanta-asiakasnumero jonka avulla pystyy tilaan vaik ois pahasti lärveissä (eipä makuaistikaan sillon toimi ku nimeks)ja kanta-asiakkaana saa lihaa annokseen astian melkein täyteen, liha nykyään jopa 20cm suikaleina. Salaatissa on selkeitä kitkeriä (maistaa jopa lärvit päällä!) osia eli joutuu joka kerta poimiin ne pois. Tomaatinpaloissa (salaatissa 2 siivuu) kantaosia ja useimmiten vaikuttavat syömäkelvottomilta. Lohkoperunat = OK, ranskalaiset = vaihtelee, välillä ranskismaustetta tykisti joskus ei lainkaan mausteita. Yks vihree Chili salaatin päällä joka maultaan välttävä (parempi ja isompi[yli 10cm] ku purkkiversiot kaupoissa). Paikan päällä syödessä(3 kertaa) asiakkaina lähinnä lähikorttelien juoppopariskuntia, siispä arvostelu perustuu suurimmaks osaks kotiinkuljetuksiin (Kebab perunoilla annokseen). Kanta-asiakkaille 3 kebabii + 1.5 L limu kotiinkuljetuksineen ilman kuponkeja 18.50€. Omistajat vaihtuneet kaks kertaa 6:n vuoden aikana (annospaketeissa vanhimman raflan tekstit ku tilaa pitzoi, joita ei kannata tilata).


Lisätty: 2004-04-04

Kebabliha maistuu kuin Turkin mantereella. Kastike on omatekoista, eikä mitään tukkukamaa. Myös Itä-Helsingin paras pizzeria, on pizzaa väännettäessä käytetty varmaan jotain tieteellistä laitetta, kun pohja on melkein piin desimaaleja noudattava täydellinen ympyrä. Kebab ja pizza-annokset läskimässy-kokoluokkaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute