Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Hämeenlinna > Mevlana Kebab Pizzeria

Mevlana Kebab Pizzeria

 

Raatihuoneenkatu 14
13100 Hämeenlinna
Ostoskeskus Linnan yläkerta
puh. 03-612 5232


Liha  5.3 Kastike  5.1 Lisukkeet  4.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.6 Siisteys  5.4 Hinnoittelu  4.7 Pankkikortti  Eos    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 62 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-20

Kaupungin kamalin kebab-kokemus. Ranskalaiset lilluivat nesteessä, kastike pahanmakuista ja liha raa-an oloista. Toiste en syö täällä.


Lisätty: 2009-01-26

Hämeenlinnan ylivoimaisesti paras kebab-pizzeria. Ja jos satutte olemaan chilin ystäviä, näillä kavereilla ei myydä chiliä, joka maksaa mutta ei maistu. Mevlana kärkeen


Lisätty: 2008-09-19

Öiseen aikaan tämä ns. ravintola on täysi katastrofi. Monta tuntia odottelua ilman sapuskaa, pistää kyllä veren kiehumaan nälkäisessä tilassa. Plussaa siitä että edes yrittävät, vaikkakin surkealla menestyksellä.


Lisätty: 2008-08-03

PARAS KEBAB/PIZZA PAIKKA HÄMEENLINNASSA!!!! Ainoa pikku miinus hitaudesta,mutta se on pieni vika muuuten hyvässä paikassa!!jA TEKEEPÄHÄN AINAKIN HYVIN eikä kiireellä huonosti!!Mahtavat ruuat,salatit,kastikkeet,koko,hinta ja mukavat työntekijät=) Tosi siisti tämä uusi rafla kolibrin nurkasssa!! Kaikinpuolin loistava!!!!


Lisätty: 2008-04-09

Ei minkäänlaista palvelua, kebab oli hirveää ja limukoneet rikki.


Lisätty: 2008-03-01

Huonoin paikka missä olen käynyt.


Lisätty: 2007-08-05

Kebab ranskalaisilla oli taas pitkästä aikaa huonointa mitä olen saanut missään. Ranskalaiset olivat raakoja, liha melko mautonta, salaatti pahaa annos äärimmäisen pieni. Ainoa plussa tuli kohtuullisen maukkaasta kebab kastikkeesta. Hinta oli liian kallis annoksen kokoon suhteutettuna ja palvelu oli äärimmäisen hidasta. Eipä tarvitse enää tuolla ruokailla.


Lisätty: 2007-06-23

Erityisesti jäänny mieleen paras rullakebab mitä oon ikinä maistannu. Tämä pitää minua vakio asiakkaana =)


Lisätty: 2007-05-07

Yksi siisteimpiä Kebab ravintoloita Hämeenlinnassa. Mukavuuden takaa Turkkilainen musiikki taustalla! Pääsee kunnon Turkkilaiseen kebab tunnelmaan. Suosittelen!


Lisätty: 2007-04-04

Uusi Mevlana on kyllä siisti sisältä, ainakin vielä. Pöydät ovat loosseissa, joissa kiinteät tuolit.. niistä ei kaikki pidä. Pöytään sopii 4 (tai6) syömään. Iskenderin söin, annos tuli nopeasti ja oli ihan asiallinen! Miinus puolelle perinnemusiikki, en pidä, mieluummin radiopoppia.


Lisätty: 2007-03-22

Kebabbi tässä paikassa on ihan jees, mutta sieltä kylläkin saa hämeenlinnan pparhaat pizzat.


Lisätty: 2007-02-17

Huomasin vasta vähän aika sitten että Mevlana oli muuttanu ala kertaan ja heti menin syömään . Se oli entistä hienompi mesta. Pizzat ja Kebab parantuu vuosi vuodelta. Ja sielä on hyvä asiakas palvelu ja kaikilla on hyvä huumorin taju. Kesällä kävin aina kimenessä ja don sergiossa mut nykyään aina mevlanaan <3.


Lisätty: 2007-02-12

oriantel kebab paras


Lisätty: 2007-02-09

kävin hakemassa annoksen kotiin vietäväksi ja petyin suuresti. annos oli kylmä ja mauton sekä sottaisesti pakattu


Lisätty: 2007-02-01

Miksi omistaja valehtelee suoraan Kaupunkiuutisissa väittäen lihan olevan suomalaista nautaa. Yritys ostaa pakasteena kebebvartaan, eikä se taatusti ole suomalaista nautaa. Miksi turkkilaisten pitää aina valehdella? Omistaja on asunut vuosikausia Suomessa ja täällä valehtelu ei kuulu "kulttuuriin".


Lisätty: 2007-01-02

Harmikseni täytyy todeta, että ei ole Mevlanan laatu ainakaan parantunut muuton jälkeen... Huonompaa kepsua en muista saaneeni koskaan. Ainoa plussa löytyy ravintolan siisteydestä, mutta siihen se sitten jääkin. Liha on mautonta perusmoskaa, jota edes kastike (etikkainen, kuin suoraan heinzin purkista tabascolla jatkettuna) ei pelasta. Salaatti kiinankaalia valmiilla "talonkastikkeella", kaivelemalla löytyi kolme vihreää (...) tomaatinsiivua, jalapeno ja pari suolakurkkua. Kebab Orientalkin oli sinällään mielenkiintoinen, ainoa orientaliin viittaava seikka oli lohkoperunat. Valkosipulivoita en nähnyt, maistanut tai haistanut... Palvelu sinällään ok, joskin äärettömän hidasta. Tyhjässä ravintolassa odottelin kebaa 15 minuuttia, henkilökuntaa paikallistin tiskin takaa kolme :p


Lisätty: 2006-09-30

Hämeenlinnan toiseksi paras paikka Hallituskadun Interin jälkeen. NAM!


Lisätty: 2006-09-25

liian!! innokkaat myyjät naispuolisille asiakkaille...kyttää kun syöt...


Lisätty: 2005-11-12

Millä perusteella kaupungin paras?


Lisätty: 2005-10-10

Parhaaksi itseään mainostava paikka. Mistähän paremmuus luullaan ansaitun, ei ainakaan ruualla tai siisteydellä. Maksettu kävelykadun puhemainos julistaa paremmuutta satoja kertoja päivässä.


Lisätty: 2005-08-08


Lisätty: 2005-07-26

Hymyilevä ja kohtelias henkilökunta. Kebab/salaatilla runsas ja sopivan tulinen. Palvelu nopeaa.


Lisätty: 2005-01-09

Kebablihan on varsin rasvaista, mutta maustaa tämän ansiosta mukavasti riisit. Tämän paikan ehdoton plussa on 3,5 euron leipäkebap, joka on omista löytämistäni kaupungin halvin. Pitaleivän sijasta käytetään tavallista "pullasämpylää", joka jätetään pehmeäksi. Esim. Melodissahan samainen sämpylä paistetaan kovaksi. Kebaplihan laatu on heittelehtinyt viime viikkoina ja salaatinkastikekin vaihtunut pari kertaa. Itse etsin parasta aikaa uutta parempaa paikkaa.


Lisätty: 2004-09-16

Olen kierrellyt ja kaarrellut kyseistä ravintolaa ja nyt rohkaisin itseäni ja astuin sisään ja tein tilauksen. Positiivista: innokas palvelu (katso negatiivista), edulliset kebab-hinnat, tässä kebab, ateriassa on vakiosta poikkeavasti kaali korvattu kiinankaalilla, muista kebabravintoloista poiketen 2kpl pepperoneja, tilaus valmistui suhteellisen nopeasti (kimene on kyllä ykkönen tässäkin). Negatiivista: myyjät yli-innokkaita palvelemaan, tähän asti ainoa paikka hämeenlinnassa, jossa ranskalaiset ovat olleet täysin pulleiksi vetistyneitä tikkuja, ruuan päälle tulee vakiona kebab-kastike ja jotain outoa valkoista kastiketta, joka ei mielestäni sovi ruokaan!, mukaan tilatessa on styroksilaatikossa 50% salaattia koko ruuasta (vähän kummastuttaa), yksi merkittävä miinus on että kastike oli todella mieto ja muuta ei ollut valittavana. Loppusanat: Kaikkea kannattaa kokeilla, mutta jos et halua heittää rahojasi ns kaivoon, niin kannattaa. You know.


Lisätty: 2004-06-29

Liha oli hieman mautonta ja kuivaa minun makuuni. Rullakebabin rulla hieman raaka. Kastike hukkui jonnekin rullan sisään tai valui pois, saisi olla jäykempi kastike. Nopea palvelu.


Lisätty: 2004-06-08

Pitääkö kaikki annokset hukuttaa rasvaiseen kastikkeeseen? Muuten OK.


Lisätty: 2004-06-06

Kuten sanottu: liha on maukasta ja palvelu pelaa. Hintalaatusuhde on erittäin hyvä: Annokset ovat tuhteja ja hyyyyvin halpoja!


Lisätty: 2004-05-25

Mevlana on saanut paras kebab leimoja tai kunniakirjoja joista on maininta liikkeessä. Tämä on ehkä Hämeenlinnan paras paikka. Hinnat ovat halpoja ja annokset ovat todella tuhteja! Palvelu on todella mukavaa, paikka on siisti.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute