Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Kimene Kebab

Kimene Kebab

 

Itäkatu 1-5
00930 Helsinki
Kauppakeskus Itäkeskus, Hansasilta


Liha  8.4 Kastike  8.1 Lisukkeet  7.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8 Siisteys  7 Hinnoittelu  8.6 Pankkikortti  Kyllä    
24 arvostelua vuoden aikana (yht. 182 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-05-15

Hämeenlinnan kimene on erittäin hyvä kun ottaa lisälihalla mutta itiksen taivas. Monta vuotta oon ollut menossa ja tiistaina eksyin en voi muuta kun suositella.Hinta laatu on kohdillaan ja pärjää buffet pöydille. Hankala vaan löytää ekalla kerralla mutta jatkaa hansasiltaa eteenpäin etelää kohti. Jos joku tietää mukamas paremman nii suositelkaa niin käyn kokeilemassa.


Lisätty: 2009-01-02

Pitipä sitten tänään viimein testaamassa millaset mätöt paikasta saa. Otin kebabit ranskalaisilla, 6,5euroa. Hinta siis huokea. Kastikevaihtoehdot olivat joko mieto tai vahva, joista valitsin vahvemman. Lisäksi kebabeiden päälle voi saada valkosipulikastiketta, jonka ottamista kaduin jälkikäteen. Jogurtti kyllä sopii kebabeille, muttei tämä valkosipulikastike. Annoskoko oli ok, voisi jopa sanoa iso hintaansa nähden. Vahva kebabkastike ei ollut liian vahvaa. Ranskalaiset olivat ok. Parasta kaikessa oli kuitenkin itse liha, joka oli todella hyvää. Huonojakin puolia oli: Salaattiannos oli todella pieni ja mitäänsanomaton ja salaattikastike oli niin onnetonta omaan makuuni, että jäi suurin osa salaateista syömättä.


Lisätty: 2008-11-13

Parhaat kebabit mitä helsingistä löytyy....ei voi sanoa mitään muuta


Lisätty: 2008-09-14

Ehdottomasti Stadin parhaat kebabkastikkeet,tulinen ja valkosipuli nam. Suomessa vain Tampereella on muutama parempi paikka, muuten seuraava etappi onkin sitten Turkki...lihankin keskivertoa parempaa ja isot annokset!!


Lisätty: 2008-08-03

Kimene on eittämättä stadin paras kebu-mesta. liha on täyteläistä eikä ohutta kebab-vartaan kuorta, mut-ei kuitenkaan paksua taikinamaista mikro-kebab laatua. kastikkeita on kaksi, punainen ja tulinen mausteinen-kastike sekä paksu ja valkoinen valkosipulikastike. salaatin sisus vaihtelee riippuen mitkä vihannekset ovat tarjouksessa läheisessä halppis-vihannes kojussa mutta salaatin laatu on aina hyvä ja salaattikastike maukasta...hinnat ovat nousseet useaankertaan nykyään (2008 kesä) kebab ranskalaisilla isolla limulla 8€...vanhoina hyvinä päivinä sai kebun ranskalaisilla 4,5€ ja synttäri tarjouksina 3,9€...Lautasen koko on myös pienentynyt mutta annos on silti täyttävä ja tuhti...palvelu on usein mainiota 5.vuoden vakioasiakkaalle, yllättävän paljon työntekijöitä mahtuu pieneen keittiöön...


Lisätty: 2008-07-22

melkein 1vuoden tauon jälkeen asioin tässä stadin parhaassa kebab paikassa.paikalla oli samat vanhat tutut kebabmestarit ja hintaa tuli kebab+ranskalaisilla sopiva hinta 6e.ateria oli iso ja jaksoin juuri ja juuri vetää annoksen SUOSITTELEN+++++++++++++


Lisätty: 2008-07-09

Halpa ja mahtava ruoka! Jatkakaa pojat samaan malliin! :P


Lisätty: 2008-04-07

kimene kebab on itäkeskuksen sydän...sydän joka jakaa eliksiiriä meille kaikille!!! ERITTÄIN HYVÄ KEBABMESTA


Lisätty: 2008-03-18

kana kebab parasta helsingin ainoa kebab mesta mist saa kana kebabbia mutta ranskalaiset on nykyään täysi pettymys liian raakoja sais olla vähä rapeampia muuten hyvä mesta


Lisätty: 2008-03-11

Edelleen hinta-laatusuhde kaupungin paras. Todella isot annokset, tulevat V-A-U-H-D-I-L-L-A eli noin minuutissa riisiannoa ja ranskalaisannos alta 5 minuuttia (tasan sen mitä rasvakeittimellä kestää!). Kun tilaat riisiannoksen ottaessasi "aseet" ja servetit ja siirryt maksamaan, saat riisikebabin siitä samalla mukaan. Tähän ei edes mäkkäri pysty. Maukas mättö vitosella. Mitä muuta voi vaatia? Ja joku vielä ihmetteli miten on saanut kolme K:ta?


Lisätty: 2008-02-25

Kimene, aah Kimene...olen kyseisen kebu syöttölän vakkariasiakas...olen syönyt tässä vapahtajassa jo vuodet jo olen oppinut tuntemaan tämän jumalaisen mutta syntisen hyvän ruuan veistelijät...heiläää tosiaan on lahja...ensimmäiseksi haluaisin nuoleskellla lihaa..liha on mehevää ja maukasta ja sen puolesta kannatttaa mennä äärimmäisyyksiin, kuolisin sen puolesta...seuraavaksi kastikkeesta, kastikkeita on kahdenlaista punainen tulinen sekä valkoinen valkosipulikastike. kummatkin oikein mainioita. Kebu ranskalaisilla-parasta maailmassa, se saa minut polvilleen joka kerta sen nähdessäni ja vain 5€!!!!!!!!Kimene kebab on hesan paras ja sen tarjonnasta kannataa nauttia. suosittelen, kun syöt kimene kebabbia ei ole enää kysymys nälästä vaan kaikkia aisteja stimuloivasta nautinnosta


Lisätty: 2008-02-19

Loistava paikka. Halvalla hyvää ja vatsa tulee täyteen...


Lisätty: 2008-02-09

Synttäritarjouksena 22.2 asti kaikk annokset 3,90. Eilen syötiin pojan kanssa kimpassa yhdestä annoksesta mahamme täyteen(oli semi-nälkä) Voi suositella. Votkinssin liha on parasta


Lisätty: 2008-01-27

Tilasin täältä americano pizzan ilman ananasta tyyppi kuitenkin päätti jättää ananakset pizzaan mutta kyllä se kuitenkin maistui, erittäin viihtyisä paikka ja nopea palvelu siisteys täys 10 ja palvelusta ei todellakaan ole pulaa. :)


Lisätty: 2007-12-15

Olen syönyt tässä ravintolassa vuodesta 2005 asti ja hinta laatu-suhde on Helsingin kebbe-paikoista ehdottomasti paras. Olen huomannut, että annokset ovat pienentyneet ja hinnat kallistuneet hieman, mutta tuen paikkaa silti. Stadin toiseksi paras kebbelä!


Lisätty: 2007-12-06

Erittäin hyvää lihaa ja hyvä palvelu suosittelen käymään!!


Lisätty: 2007-11-26

Aivan järkyttävän huono salaatti + salaattikastike eikä lihassa ja kastikkeessaan mitään kehuttavaa ollut. Ihmettelen miten saanut kolme K.


Lisätty: 2007-11-14

Hyvä ja halpa! Kannattaa kokeilla jos kauppakeskuksessa pyörii ja nälkä iskee...


Lisätty: 2007-10-24

Teinipoikana täällä tuli kovasti käytyä ja nyt tuli pitkästä aikaa taas verestettyä muistoja. Kebab lohkoilla oli juuri niin hyvä kuin muistelinkin ja annos sen verran tuhti että raavas mieskin joutui pari pottua jättämään lautaselle! Sijainti onkin sitten se huono puoli.. Ostoskeskuksen hälinän keskellä ei tee mieli jäädä turhia fiilistelemään.


Lisätty: 2007-10-09

Huonoin kebeb paikka missä olen ikinä ollut. Kastike oli vetistä litkua, liha ei ollut mistään kotoisin ja sisustus+sijainti aivan kelvottomia.


Lisätty: 2007-09-16

kimene valkoinen kastike on tuttua ja paksua maukasta kastiketta


Lisätty: 2007-09-02

Valkoinen,Paksu Ja Maukas Kastike, Maistuu Tutulta, Mutta Ei Tule Nyt Mieleen... Paikka mukava,Ihmiset iloisia Oikea Kokoperheen Ravintola!!!


Lisätty: 2007-08-20

Iso annos, tulinen/valkoinen soosi ja maustetut ranskalaiset=10 pistettä! Ja todella halpaa!


Lisätty: 2007-07-14

Mahtava kastike ja hinta ei päätä huimaa.


Lisätty: 2007-06-26

Paikka oli positiivinen yllätys. Kebab ranskalaisilla maksoi tarjouksena viisi euroa ja annos oli melkoisen runsas moniin muihin paikkoihin verrattuna. Liha oli tasaisen hyvää peruskamaa, ei mitään pakastehuttua. Kastikekin toimi, vaikka tulisuutta ja makua olisi hieman voinut olla lisää. Lisukesalaatti oli hieman mitäänsanomaton mutta maustetut ranskalaiset taas todella hyviä. Ravintola oli yllättävän siisti (lukuunottamatta pieniä tahroja muutamissa ruokailuvälineissä) ja palvelu avuliasta ja ystävällisen asiallista. Viihtyisyys nyt tietenkin hieman kärsi, koska pöydät ovat keskellä kauppakeskuksen käytävää. Silti poikkeuksellisen tasokas paikka.


Lisätty: 2007-06-19

Ennen olisin melkeimpä kaikista antanut kympin tai ysin. Nykyään Kimenen hinta-laatu suhde on laskenut valtavasti. Ennen Kimenestä sai vähällä rahalla suuren annoksen. Nykyään hinnat ovat nousseet ja annokset pienentyneet. Kimene on siis laskenut "keskiverto" kebab paikaksi.


Lisätty: 2007-06-19

paras K-bab ikinä!!!


Lisätty: 2007-06-05

Loistava paikka. Taas tuli maha täyteen. 5 euroa reilunkokoinen kebab ranskalaisilla.


Lisätty: 2007-05-26

Kebu ranskalaisilla 5e ainakin viimeksi kun kävin, todella hintansa väärti. Paikan pitäjä pyysi "apupoikaa" tekemään kunnon annoksen ja kokoa piisasi! Ranskalaiset rapeita ja hyvin maustettuja, liha todella maukasta. Ainoa pikku miinus salaatikastikkeesta jota oli annoksessa hieman liikaa mutta ehdottomasti kiitettävä ruoka / palvelu!


Lisätty: 2007-05-05

Se on vain niin hyvä paikka. Halpaa, hyvää ja herkullista! En ymmärrä miksi vain kolme K:ta... huonommatkin paikat saaneet neljä! Aivan hatusta vedettyjä!


Lisätty: 2007-04-21

Annokset tulee nopeasti, ja maha tulee täyteen. Hyvältä maistui.


Lisätty: 2007-03-02

Huonoin kebab mitä olen koskaan syönyt. En suosittele kenellekään ja samalla ihmettelen syvästi alla olevia hyviä arvosteluja.


Lisätty: 2007-02-26

Nopea ja ystävällinen palvelu, todella hyvä hinta-laatusuhde. Liha jees, kastike sopivan tulista. Ainoa miinus tulee salaatista, jossa oli vähän mitä sattuu rehuja sekaisin. Tulee ehdottomasti käytyä uudestaankin!


Lisätty: 2007-02-23

Kimenessä 28.2 asti synttärit, kaikki kebabit 3,90! Kana tai naudanliha, mitkä perunat tahansa = 3,90! Kastike oli hyvää, palvelu todella tasokasta, ruokailuvälineet puhtaat ja itse liha oli todella hyvää. Erinomainen ruokamesta! Annokset todella isoja ja maukkaita. Suosittelen käymään! ++++++++++


Lisätty: 2007-02-20

Perussetti kunnossa ja kebab-liha & lisukkeet on ihan maittavia muutamilla eri kastikevaihtoehdoilla, joskin täytyy myöntää että annosten koko on pienentynyt viime vuodesta, jolloin Kimenessä ensimmäistä kertaa kävin. Saattaa tosin olla kyseessä vain myyjäkohtaisia eroja annostelussa - ero ei ole huikea, mutta kuitenkin huomattava. Ennen annos oli "hyvin runsas", nykyisellään kenties suunnilleen samaa kokoa mitä se muuallakin on. Sääli. Itse paikan päällä en ole syönyt kuin kerran tai pari, en viihdy ruuhkaisen käytävän varrella sijaitsevassa ravintolassa oleskelusta. Yllättävää kyllä, mutta ravintola on hyvin siisti verrattuna muihin paikkoihin. Henkilökunta on ollut ihan asiallisen tuntuista, vaikka paikka pääseekin ruuhkautumaan helposti. Kuitenkin tästä kaikesta huolimatta ja myöskin puutteet huomioon ottaen, Kimene on helpohkosti (Itä-)Helsingin parhaita kebab-mestoja, lähinnä annostensa ja siisteytensä ansiosta. Onko se sitten hyvä vai huono asia, vai kertooko se enemmän muiden lafkojen tasosta, sitä on paha sanoa.


Lisätty: 2007-02-12

olen käynyt paikassa monta kertaa ja ollut tyytyväinen palveluun ja ruoakaan. hintatasoltaan ateriat ovat erittäin halpoja kokoon verrattuna.palvelu on nopeaa ruoka tulee alle 2 minuutissa,joten käykää ihmeessä


Lisätty: 2007-02-05

Kebab riisillä vain 5 euroa. Loistava hinta-laatusuhde. Oikein maistuva, kastikkeet kohdallaan ja sopivan kokoinen. Lisäpisteet autenttisesta ostaritunnelmasta.


Lisätty: 2007-01-30

Ehdottomasti paras mesta hinta/laatusuhteensa ansiosta


Lisätty: 2007-01-04

Hinta-laatu Ok.


Lisätty: 2006-12-25

Ylivoimaisesti paras hintalaatusuhde. Ateriat isot, yksinkertaiset ja maittavat. 10


Lisätty: 2006-12-18

Kävin äsken ensimmäistä kertaa. Hinnat kohdallaan ja palvelu erinomaista! Annos reilun kokoinen ja pysyi lämpinänä kotiin asti. Ranskalaiset kebabin päällä -> ei tule perunamuussia.


Lisätty: 2006-12-17

Edellisten arvostelujen innoittamana kävin kokeilemassa paikkaa. Ympäristö ei ollut ehkä viihtyisin mahdollinen, mutta pöytiä on lähistöllä riittävästi, jotta tilaa löytyi jouluruuhkasta huolimatta Annos oli iskender kanakebab-lisälihalla (+2e), tulinen kastike ja valkosipulikastike. Virvoitusjuoman kanssa hinta oli päälle yhdeksän euron. Lisälihan kanssa annoksen koko oli sopiva. Kebabliha oli varsin ohutta mutta maultaan keskivertoa parempaa. Myös kanakebab oli ok. Tulinen kastike on suomalaiseen makuun sopivaa, eli ei erityisen tulista. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, joskaan ei aiempien hehkutusten tasoinen.


Lisätty: 2006-11-25

Hyvät kebapit, Loistava palvelu, siistit pöydät ja hyvä henkilökunta.


Lisätty: 2006-11-06

todella maukasta paksua valkoista kastiketta joka on tarpeeksi paksua ja tyydyttää mun jokaisen haluni ja lihaa on mukava tunkea suuhun kun se on noin paksua ja pitkää


Lisätty: 2006-09-09

loistava paikka!!!!


Lisätty: 2006-08-15

Mieletön mesta! Todella hyvää lihaa, hyvät kastikkeet ja ruokaa on tarpeeksi! Ranskalaiset ja iskender toimivat molemmat!


Lisätty: 2006-06-13

Melko outoa että moninkertainen Kebabliha SM ravintola vaihtoi oman reseptinsä aluksi saksalaiseen perustavaraan ja sitten tähän wotkinsiin. JOSSEI SE OLE RIKKI ÄLÄ KORJAA SITÄ!


Lisätty: 2006-06-11

hyvä kepapi hyvä valkoinen kastike paksua ja miustuttaa jotakin mutta ei tule nyt mieleen


Lisätty: 2006-05-03

Aivan mahtava paikka!!


Lisätty: 2006-04-01

Aika karseeta, varsinkin valmisperunat. Söin kebabin lohkoperunoilla, mutta nälkä jäi ja liha oli tosi kuivakkaa!


Lisätty: 2006-03-25

Vaikka paikka on ns. halpis kebab niin silti paikan siisteys ja ruokailuvälineiden puhtaus on huippuluokkaa.


Lisätty: 2006-03-21

Ystävällinen ja nopea palvelu. Tosi edulliset hinnat ja annos oli ihan hyvän kokoinen. Mutta mutta... Kebab oli tosi mautonta ja sitkeää, ihan kuin olis syöny tosi ohuita siivuja autonrenkaasta.


Lisätty: 2006-03-19

Suosittelen, täällä hinta ja laatu kohtaavat. Kastikkeet voi valita miedosta vahvaan ja valkosipulikastikekkin löytyy. Ranskalaisten päällä on bbq-maustetta joka kruunaa ranskalaiset stadin parhaimmistoon. Annoksien koko voi hieman vaihdella päivän mukaan, mutta pyydetty hinta ei alita tarjontaa. Selvästi itä-stadin parhaimmistoa.


Lisätty: 2006-03-07

Awesome, legend, number one!


Lisätty: 2006-02-25

Tämä vain minun mielipide, mutta mielestäni stadin paras kebaba-paikka! Liha on juuri oikeanlaista ja kastikkeissa on runsaasti makua! Lisäksi annokset todella edullisia! Huippu!


Lisätty: 2006-02-20

Melko maukas kebab....Suht hyvä salaatti ei tosin paras mahdollinen. Ranskalaiset ovat melko rasvaiset. Muuten hyvä. Hinnoista ehdottomasti plussaa.


Lisätty: 2006-02-17

Todella hinta/laatusuhde kohdalla.


Lisätty: 2006-02-14

Mahtava paikka, aito voittaja! Kaverit tekee annokseen ihan mitä vain eikä lisämaksuista ole tietoakaan! nyt koko helmikuun loppuun synttäritarjous 3,5€ HALBAA JA ERITTÄIN HYVÄÄ HEBABIA!!!!!! eiku syämääääää.


Lisätty: 2006-02-01

Selkeästi itä-helsingin eturintamaa.


Lisätty: 2006-01-13

Täällä kehuttiin kalkkunakebabiakin, joten kokeilin sitä. Sitä sai vähemmän kuin tavallista, eikä se kyllä erityisen maukasta ollut. En enää oikein edes muista mille se maistui, mutta kannattaa luottaa ihan tavalliseen versioon.


Lisätty: 2005-12-31

Ennen kebabia tuli runsaasti ja ranskalaisiakin tuli riittävästi nykyisin olen käynyt tässä kimeme-kebab ravintolassa melko harvoin, annokset ovat pienentyneitä ja nykyisin kebabia tulee aivan liian vähän verrattuna vanhoihin hyviin aikoihin.


Lisätty: 2005-12-17

Hinta ja laatu kohtaavat Kimenessä. Hinnat nousivat n. 20cnt/annos, mutta halpaa se on silti. Myös kalkkuna kebab todella maukasta ja samaan hintaan saa puolet kalkkunaa ja puolet tavallista kebabia. Annos tulee erittäin nopeasti. Liha on laadukasta ja tulee itsensä Cheef Wotkinsin tukusta, lienee yksi maan arvostetuimmista lihatukuista. Ei juurikaan valittamista paikasta. Joitain kertoja myymässä on joku uusi kasvo, eikä oikein suomi luista ja silloin on hieman hankalampaa tehdä tilaus.


Lisätty: 2005-11-08

Erittäin hyvä paikka. Maistettua on tullut sekä pita että ranskalaiset ja täytyy sanoa, että koskaan ei ole nälkä jäänyt. Todella hyvä hinta/laatu-suhde.


Lisätty: 2005-09-08

Julistan paikan voittajaksi. Tosi isot ja halvat annokset. Sano sille kaverille jos on kova nälkä niin oikeasti saat ison annoksen. Kastikkeet maukkaita ja aina kysytään tuleeko tulinen vai mieto. Entä valkosipuli? kyllä kiitos! Saa myös tosi tulisena kun pyytää. Hyvää riisiä ja ranskiksissa hyvää päällä. Se on muuten ihan ranskalaismaustetta. Hinta-laatusuhde on oikeasti kuningas -> jättiannos reilulla lihamäärällä alta vitosen.


Lisätty: 2005-09-04

Kastiketta saa tulisena ja mietona, kebabia saa joko tavallista tai kalkkuna ja silti hinta on sama. Salaattia on aina reilusti, kaupan päälle saa vielä valkosipulijugurttikastikkeen, jos haluaa ja lisukkeita on monia mm. lankkuperunoita ja viipaleperunoita ja kaikki vakiot. Falafelia myös löytyy kasvissyöjille. Hinnat ovat halvat, n. 4 euroa, ja annoksista on myös mahdollisuus saada lasten annokset, ja myös hinta tällöin tippuu. Asiakaspalvelu hyvää, joskus kuulee mukavaa vitsinheittoa, ja ruoat saa heti kassalta pöytään.


Lisätty: 2005-08-11

Mutta tärkein: saako falafelia? Entä onko kastiketta, joka ei olisi tarpeettoman väkivaltainen?


Lisätty: 2005-08-11

Mun viimeinen visiitti tähän paikkaan on jo reippaasti yli vuosi sitten (ehkä jopa kaksi), joten mielikuvat laadusta saattavat olla hieman vääristyneitä. Se mikä Kimenessä jäi närästämään oli se, että joku annoksen vääntäjistä lorautti valkosipulikastiikkeen aina salaatin päälle! Ei voi hyväksyä. Tulinen ja valkosipulikastike kuuluu etiketin mukaan lihan päälle, salaatille tulee olla oma kastike! Annokset toki olivat (ovat) isoja ja halpoja.


Lisätty: 2005-08-08

Olen tuolla popsinut sekä tavallista että kalkkuna- kebapia, ja täytyy sanoa varsinkin tuo kalkkunaversio on oiva keksintö. Annokset hintaansa nähden isoja, ja laatu erinomaista; tosin tulisuutta on aika niukasti eikä pöytämausteita juuri ole saatavilla. Siisteys heikonlainen, paikka on aina nuhruinen, ja pöydissä syödään edellisten tarjoittimien keskellä.


Lisätty: 2005-08-07

Pelkkää hyvää. laadukasta lihaa. hyvät kastikkeet. iso annos. barbequemauste ranskalaisissa. ei maksa paljoa.


Lisätty: 2005-07-18

annosten koko 10 ja paikan tyontekijat hassunhauskoja kebabbimiehia = palvelu 10. Niinkuin mestan seinassakin lukee: Suomen Paras.


Lisätty: 2005-06-16

Annokset "riittäviä" ja hinta halpa, mitä muuta voi toivoa?


Lisätty: 2005-04-10

Kebab ranskalaisilla on erinomainen.


Lisätty: 2005-04-05

Todella hyvää kebabia! Mehevä liha ja rapeat perunat, kastike turhan tavanomainen. Salaatti oli hiukan vanhan makuista, sitä en syönyt. Siinä tungoksen keskellä on aika kelju syödä eikä palvelu ole suomen ystävällisintä, mutta maku on hyvä ja hinnat kohdallaan, esim. kokeilemani kebab viipaleperunoilla 5,50e ja iso limu 1,70e. Ei ihme että vieressä sijaitseva purilaisihme on lähes tyhjä ja kebabmestan pöydät täynnä.


Lisätty: 2005-04-02

Annoksen koko ja asettelu riippuu myyjästä, suurin osa kuitenkin osaa hommansa hyvin. Palvelu erinomaista, muutaman kerran on kysytty että haluanko kebabbia lisää vaikka sitä on aina vähintäänkin tarpeeksi. Riisi ei ole kauhean maukasta, joten kannattaa pidättäytyä rannareissa, ne ei petä. Ja tuohon huokeuteen pitää ottaa huomioon myös se, että annoksiin kuuluu myös kahvi. Kahvi tosin usein liiankin hyvin hautunutta ja maitoa ei näy missään. Lounasaikaan saattaa saada tuorettakin.


Lisätty: 2005-03-24

Fantastinen paikka. Iskender kebabissa mieletön määrä lihaa alle 5 euron hintaan nähden. Ystävällinen palvelu. 3-4 vuotta on tullut käytyä läpi kebabpaikkoja stadissa.


Lisätty: 2005-03-21

Täällä käy vaan kaikki turistit. Itiksestä löytyy parempiaki kebapiloita.


Lisätty: 2005-03-20

Hinta/laatu mielestäni täysi kymppi! Vakiopaikka kun Helsingissä tulee käytyä. Ja tungosaikoinahan on tapana syödä mäkkärin pöydissä, niitä kyllä riittää.


Lisätty: 2005-03-10

Viimeksi kun tuli käytyä oli hinnat vielä paikan synttäreiden johdosta 3€ per annos. Erityistä plussaa täytyy antaa kalkkuna-kebab vaihtoehdosta, jonka saa samaan hintaan kuin normaalilihan.


Lisätty: 2005-03-08

En lähde vertailemaan Stadin kebabia/Chiliä tähän paikkaan, koska ne ovat isoja ketjuja. Muttä tässä paikassa syön mielummin kuin näissä edelisissä. Isot annokset, halvat hinnat, maukkaat ateriat. Kastike hyvää/erinomaista, valintana mieto/tulinen kastike kebab ranskalaisilla 4.80e /erinomaisen kokoiset ateriat.


Lisätty: 2005-03-01

Hitto sentään, synttäritarjouksena kebab (kalkkuna tai nauta) ranskalaisilla/riisillä/jollain 3e! Taitaa olla vaan voimassa 6.3.2005 asti


Lisätty: 2005-02-27

Sydän pamppailen Misery linellä (Helsingin metro) idän ihmettä katsomaan. Liha ja palvelu äärihyvää, jos ummistaa silmänsä Itiksen rajatapauksille ja parveileville pissiksille, niin itse mättö on upeata. Paras hinta slash laatusuhde.


Lisätty: 2005-02-21

Liha oli maukasta, ranskalaiset erinomaisia ja palvelu ehkä parasta, mitä olen koskaan kebabbiloista saanut. Mukava paikka, annos erittäin suuri ja halpa!


Lisätty: 2005-02-02

Kebab ranskalaisilla. Ranskalaisissa oli jotain hyvää grillimaustetta joka tosin oli vähän epätasaisesti lätkäisty. Muutoinkin ranskalaiset täyttivät kriteerit täysin. Salaatti vähän sitä sun tätä mutta en välitä siitä muutenkaan niin kamalasti. Liha melko keskivertoa, ei missään nimessä huonoa mutta ei nyt niin mieleenpainuvaakaan. Tulisessa kastikkeessa ripaisu tulisuutta ja valkoisen kastikkeen saatavuus voidaan kaiketi tätä nykyä lukea isoksi plussaksi. Annos kokonaisuudessaan oikein kookas. Palvelu ystävällistä ja hinnat - ne lienevät kaupungin alhaisimmat. Kyllä tuon tasoisesta sapuskasta olisin enemmänkin suostunut maksamaan (4.50€)!


Lisätty: 2005-02-01

Harvoin törmää tämmöisiin paikkoihin! Erittäin maukkaat annokset ja mielestäni yksi Helsingin parhaimpia kebab paikkoja.


Lisätty: 2005-01-21

Isot annokset, hyvä liha, upea kastike, huokea hinta ja ystävällinen palvelu. Mitä muuta kebumestalta vielä kaipaat?


Lisätty: 2005-01-17

Loistava paikka, pienellä rahalla paljon safkaa. Meikäläisen ykköskebab-paikka. Ainoat risut tulee salaatista, tosin en sitä usein muuallakaan hirveesti syö, joten se ei haittaa. Lihahan se pääasia on.


Lisätty: 2004-12-27

Parhaita kebabkokemuksia helsingissä! Liha mainiota, kastike hyvää ja voimakkuus valittavissa, lisukkeet tuoretta salaattia ja palvelu erittäin ystävällistä. hinnat todella edulliset, kebab ranskalaisilla 4,80 ei ole kallis varsinkaan ottaen huomioon annoksen todella suuren koon. kaikki annokset saa samaan hintaan myös kalkkunakebabilla jos haluaa


Lisätty: 2004-12-22

Ravintola on viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Annokset ovat isoja, mutta eivät kalliita. Siis kaikenkaikkiaan katsastamisen arvoinen paikka.


Lisätty: 2004-11-18

Kebab Orientalin käväisin kokeilemassa ja en ainakaan pettymään joutunut. Annos oli todella iso, kebabliha oli hyvää ja annoksessa oli kumpaankin kastiketta (punaista ja valkoista) salaattikastike oli myös hyvää, ehkä jopa itsetehtyä. Miinukset sitten koostuvat lähinnä perunoista, jotka eivät olleet erityisen rapeita ja siitä että annosten salaattiosuus on odottamasssa asiakasta lautasella. Paikka oli kuitenkin keskivertokebabbia parempi.


Lisätty: 2004-10-09

Liha ja ranskalaiset varsin kohtuullista tasoa, kastike on hyvää, hinta on todella halpaa, 4½-5 egee...Annokset melko iskenderejä, ihan miten vaan. Maistuis varmaan sullekki.


Lisätty: 2004-10-01

Liha koostumukseltaan epätasaista ja osittain kärventynyttä. Kastikkeesta vähän plussaa, sillä siinä oli vilahdus tulisuudesta. Annos oli yleisilmeeltään sotkuinen. Tyyppillinen keskitason paikka, mutta ei todellakaan Helsingin kärkikaartia.


Lisätty: 2004-09-28

Päätin lähteä käymään ko. paikassa kun sitä oli täällä kehuttu ja täytyy myöntää että pettymys oli suuri. Myyjä oli erittäin nihkeä ja mikä pahinta, ruoka oli ala-arvoista. Salaatti oli annosteltu tiedä kuinka kauan sitten lautaselle, mikrolla lämmitettiin kastikkeet ja leipäpalat ja liha oli harmaata mössöä. Kastikekin oli pettymys, mautonta! Nopeasti annos kuitenkin tuli. En kuitenkaan suosittele.


Lisätty: 2004-09-28

Kebab ei ollut kovin maukasta ja kastikkeita (vahva + valkosipuli) en voi sanoa maistaneeni ollenkaan. Riisi oli liian vetistä ja puuromaista. Salaatti oli kelvollista. Hyviä puolia oli todella halpa hinta, palvelun nopeus, annoksen koko ja tuoreelta vaikuttaneet raaka-aineet. Tämä ei kuitenkaan riitä kaltaiselleni kebab-kulinaristille. Vähän ihmetyttää muiden positiiviset kommentit; lienevätkö arvostelijat sokaistuneet halvasta hinnasta, vai oliko ruoka jostain syystä poikkeuksellisen huonoa tänään?


Lisätty: 2004-09-24

Tilasin Kalkkuna kebabin riisillä, erinomainen. Tuli hetken tunne, että olisin Kreuzbergissä. Toimii!


Lisätty: 2004-09-21

Ranskalaisis on hyvää se jauho mitä ne laittaa siihe päälle, oisko jotai barbequepulveria :D Muutenki annokset on tosi isoja ja halpoja!


Lisätty: 2004-09-15

Kimenen kebabia kun syödä saa, heti alkaa laulattaa. Olin mökillä. Kaukana kebabista. Tulin takaisin Helsinkiin ja, kebabia syödessä tuli melkein tippa linssiin, oli niin hyvää.


Lisätty: 2004-09-05

Sopivan halpa paikka. Hyvää lihaa ja aivan mahtavaa kastiketta, varsinkin valkosipulikastike! Kiva pieni paikka. Helsingin paras!


Lisätty: 2004-08-20

Aivan loistava paikka! Liha on erinomaista, kastikkeet saa valita, ja hinnoittelu on kohdallaan.


Lisätty: 2004-08-13

Hyvä hinta-laatusuhde. Lounasaikaan ja varsinkin viikonloppuisin voi olla tungosta.


Lisätty: 2004-08-13

Kimenen Iskender vie pongot kotiin. Must itiksessä käydessä. Vahvalla kastikkeella otettuna erinomaisen maukas. Iso annos. Tätä kelpaa kehua. Ja se hinta... kohdallaan! Eikä mitään 7 euroa niinkuin jotkut mestat kehtaa pyytää.


Lisätty: 2004-08-11

Todella hyvä kebab-ravintola. Liha on erinomaista ja kastike maistuvaa. Hinnat todella kohdallaan, kebab riisillä 4,5 €. Paras kebab paikka.


Lisätty: 2004-07-28

Käynyt usein syömässä, totean että Kebabit ovat erittäin maukkaita. Hyvä kun saa valita "miedon" ja "vahvan" välillä. Hinta laatusuhde kohdallaan. Odottakaapas kun heillä on erikoistajouksia !!


Lisätty: 2004-07-05

Erittäin edullinen ja nopea. Kastike on maukasta ja tarpeeksi tulista. Plussaa valkosipulista...


Lisätty: 2004-06-30

Todella hyvää! Ei ole parempaa, tai kertokaa minulle parempi. Myös hinta/laatu suhde ehdoton! Isot annokset ja hinta esim. kebab ranskalaisilla 4,5 euroa!


Lisätty: 2004-06-30

Legendaarinen paikka. Vuosia ollu hyvät ja isot annokset halvalla. Palvelu on ystävällistä ja joustavaa. Kerran ostaessani jotain 8.20e maksavaa, 7.70e lounari riitti maksuksi. Tätä ei käy kovin usein ketjuravintoloissa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute