Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > PizzaTaxi, Ruoholahti

PizzaTaxi, Ruoholahti

 

Itämerenkatu 12
00180 Helsinki
puh. 09 494 959
http://www.pizzataxi.fi


Liha  5 Kastike  4.4 Lisukkeet  4.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  4.6 Siisteys  5.5 Hinnoittelu  4.9 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 16 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-24

Täydellistä! Ei ole Suomessa parempaa kebabia missään ja ranskalaiset parhaimpia mitä olen koskaan syönyt. Suosittelen! Työntekijöillä loistava suomenkieli, vaikka toisin väitetään. Suositellaan erityisesti kebab ranskalaisilla.


Lisätty: 2009-09-04

Ei paljoo pas###paa palvelua saa mistään!


Lisätty: 2008-10-26

Surkeimpia paikkoja Helsingissä.Useamman kerran nettitilaukset eivät tulleet koskaan,useamman kerran saapui väärät pizzat..jne.En todellakaan suosittele.Rupupaikka.


Lisätty: 2008-04-11

Riisikebab... En edes muista milloin olisin viimeksi syönyt noin huonon annoksen kuin tänään. Riisi on oikeasti sellaista mautonta kouluriisiä ja liha todella omituisen makuista. Ja ne kastikkeet, niin, niitähän ei annoksessa ollut ollenkaan. Ainut plussa runsaahkosta salaattipöydästä. Tänne ei enää ikinä, Ani on kuitenkin aika lähellä eli sinne siis.


Lisätty: 2007-01-21

Olin syömässä tänä lauantaina ja valitsin paikan entisten positiivisten kokemusien kautta. Yleensä menen mielelläni syömään pitsa taxiin koska olen aikaisemmin saanut mielestäni hyvää ruokaa. Tällä kerralla otin kebab riisillä (mitä tulin katumaan myöhemmin) ja riisi maistui ja näytti aivan koulu riisiltä. Kamalan näköistä ja makuista. Lihan ei maistunut perinteiselle kebab -lihalle vaan suorastaan kummalliselle. Viimeisenä naulana arkkuun tuli se kun purasin kebabiin ja hampaat kolahti yhteen! En tiedä johtuiko se lihasta vai oliko liha tehty entisestä vaarista vai oliko joukkoon tippunut korvis tai jotain. Suorastaan vastenmielistä. Kaverillani kävi vielä sama jutu!! En suosittele


Lisätty: 2006-10-29

Palvelu puhelimessa töksähtelevää, ehkä jopa hieman epäkohteliasta. Tarkoitukseni oli maksaa tilaus kolmessa osassa, se ei onnistunut kun ei ollut kuulemma vaihtorahaa. (jos tilaat siis kyseisesä myymälästä, niin varaa tasaraha) Kaikki annokset laatikoissa sikinsokin (selkeesti kaatunut nippu) Annosten koko oli hyvä mutta ruoka oli järkyttävän rasvaista, hieman jäähtynyt ja pakkaus oli todella rasvainen.


Lisätty: 2006-01-21

Erittäin mukava ja asiallinen henkilökunta, kotiinkuljetus nopea ja varma. Erittäin palveluhenkinen ravintola. Riippuu varmaan myös asiakkaasta onko hän kuinka töykeä pizsan tuojalle. Täyden kympin paikka, jo mellunmäestä tuttu henkilökunta palvelee tuttuun tapaansa. Olisi muilla pizzeriolla paljon oppimista asiakaspalvelusta.


Lisätty: 2006-01-06

Välillä aika heikkoa, joko huonoilla soosseilla tai sitten lilluvat liiassa rasvassa. Kuljetus on pelannut omalla kohdallani ok, tuovat ylös asti.


Lisätty: 2005-12-21

Erittäin hyvä ja asiallinen palvelu, josta moni ravintola voisi ottaa oppia. Tässä on paikka minne varmasti tulee mentyä useamminkin. Siisti, hyvä palvelu ja paikka minne voi tuoda myös lapset mukanaan. Erikoiskiitokset jo mellunmäestä tutuksi tulleeseen erittäin asiakaspalveluhenkiseen henkilökuntaan. Positiivinen yllätys.


Lisätty: 2005-11-08

Kotiinkuljetus ei ole kotiinkuljetus, vaan alaovelle kuljetus.


Lisätty: 2005-05-16

Palvelu on aina ollut erittäin epäystävällistä niin puhelimella tilatessa puhelimen päässä kuin myös miehellä, joka ruuat kiikuttaa ovelle. Tai kertaakaan eivät ole viitsineet niitä yläkertaan asti kiikuttaa vaan soittavat alakerrasta et tulkaa hakemaan. Ruuasta sen verran, että pitsat on ok, mutta kebab on mautonta ja väsynein ottein tehty.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute