Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Arkadia Kebab

Arkadia Kebab

 

Pohjoinen Rautatiekatu 21
00100 Helsinki
KY-talossa 50m Onnelasta Töölöön päin
puh. 09-4544873


Liha  8 Kastike  6.5 Lisukkeet  7.2  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  6.5 Siisteys  7 Hinnoittelu  7.2 Pankkikortti  Eos    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 52 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-02

Monesti on minulle kehuttu tätä paikkaa niin menin sitten testaamaan. Täytyy sanoa, että en kyllä enää uudemman kerran mene. Lihassa ei mitään vikaa, mutta se kastike! Maistui suoraan sanoen tomaattipyreelle suoraan purkista. Ei minkäänlaista makua tai tulisuutta. Muuten annoskoko ihan hyvä, ainakin itselleni. Salaattia olisi voinut olla enemmänkin. Henkilökunnassa ei mitään valittamista, mukavasti ja iloisesti tervehti. Itse paikka tosin oli aika ankea, ja lähinnä halusi vain syödä mahdollisimman nopeasti, että pääsisi ulos.


Lisätty: 2008-09-29

Paikka muuttunut positiiviseen suuntaan viime vuosista, palvelu ja kebab hyvää ja hinnat suht halvat. Miinuksia ovat liika salaatti ja kastike on hieman mietoa. Suosittelen, nykyään lähes Eerikin pippurin veroinen.


Lisätty: 2008-07-25

Käynyt lounaalla moninaisia kertoja, perushyvää kebaa joka kerta. Iskenderissä tarpeeksi hyvänmakuisia soosseja. Jalapenoja saa tilattaessa lisää jos tarvis. Parempi mesta kuin normi ketju mestat. Ainoa puute ettei viime aikoina ole ollut chili kastiketta maustekorissa. Hinta/Laatu suhde päiväsaikaan ++


Lisätty: 2008-07-03

Karmaiseva palvelu, alennuksen piti olla 10-22, mutta se alennus otettiin juuri sinä hetkellä pois kun tulin puoli 10 illalla syömään sinne. Että sellasta. Muuten kebabannos oli oikein hyvää.


Lisätty: 2008-02-12

loistava palvelu. pita kebab on stadin parhaimpia!


Lisätty: 2007-10-01

Todella suuri pettymys. Palvelu töykeää, liha pieneksi silputtua mössöä, iskenderin päällä tomaattilirua (liekö suoraan tomaattimurskapurkista otettua) ja hieman löysää jogurttia. Nevah again. Salaatti oli sentään keskitasoa ja paikka suhteellisen siisti.


Lisätty: 2007-05-14

Ehdottomasti suosikkikebabpaikkani. Käyn aina baari-illan jälkeen ja välillä päivisinkin.


Lisätty: 2007-03-31

En tajua valitusta koskien tätä paikkaa. Lempi Kebab-mestani. <3


Lisätty: 2006-12-16

Annos pieni. Kuiva kebab. Musiikki soi häiritsevän lujaa taustalla. Karsee rasva lemu sisällä. En mene enää ikinä! En suosittele kenellekkään enkä edes elämille.


Lisätty: 2006-08-07

KY: vippi toimii hyvin. Pitakebab on 3,5 ja nälkä lähtee!


Lisätty: 2006-04-01

Mikrolämmitetyn annoksen pohjalle oli laitettu kuivia ja vanhentuneita leivänpaloja, päälle mautonta lihaa ja vierelle jotain valmisalaattia. Kastiketta ei ollut nimeksikään. Haaleasta annoksesta tuli myös vastaan "piristäviä" yllätyksiä. Annos tarjottiin perinteisessä sinireunuksisessa pahvilautasessa, joita tapaa nakkikioskilla. Ruokailu tapahtui kertakäyttöisillä haarukoilla ja veitsillä. Iskenderistä jäi puolet syömättä. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käyn tässä paikassa.


Lisätty: 2005-10-21

Iskender kebab vitosella - vois olla toki parempikin, mutta hinta-laatusuhde kyllä kohdallaan.


Lisätty: 2005-09-26

Ruuat on mitä on, palvelu tappaa parhaimmatkin fiilikset. Positiivista sitten, pahin nälkä lähtee ja pääsee suojaan sateelta.


Lisätty: 2005-07-19

Ei vakuuta. Liha kuivaa ja seassa ihme sattumia. Kuten joku jo totesi, jos kännipäissään 05 aamulla löytää kebabista moittimista niin kantsii seuraavalla kerralla kyllä kävellä muualle.


Lisätty: 2005-06-19

Euron alennus KY:n jäsenille kuulosti hyvältä, eikä 4,50 euron kebab ranskalaisilla mikään kova hinta olekaan. Mutta palvelussa piti näköjään se hinta silti kompensoida. Mies repäisi vihaisesti kortin kädestäni ja tuijotti moneen kertaan korttia ja minua varmistuakseen että alennus todella tuli antaa. Vaihtorahat lyötiin vihaisesti käteen ja auta armias sitä tunteenpurkausta kun erehdyin ottamaan vesikannun pöytään asti. Eipä ollut sekään häävi, sillä liha oli kuivaa, kastike käytännössä loisti poissaolollaan ja ranskalaisista oli unohdettu mausteet tyystin. Kiitoksia, maksan kyllä mielelläni pari euroa enemmän paremmasta asiakaspalvelusta ja annoksesta, jolla on jotain tekemistä kebabin kanssa.


Lisätty: 2005-06-17

5 e iskender kebab,hyvää, hinta-laatusuhde hyvä.


Lisätty: 2005-01-14

Harmi että täällä ei voi julkaista kuvia. Yksi paikan äijistä tekee herkullista kebabia, jossa kaikki kohdallaan, ja toinen äijä tekee löysää mössöä. Laatuvaihtelu on siis hyvin suurta. Katson aina ikkunasta kuka töissä ja jos väärä, menen 100% varmuudella muualle. Valitettavasti näin.


Lisätty: 2004-11-04

Ei ole kyllä kaikki kohdallaan, jos nykäsmäisessä kännissäkin epäkohdat pistävät näin pahasti näköaistimeen.


Lisätty: 2004-07-26

Annos suht ok, sisustus aika mauton. Aloin epäillä ruuan tuoreutta siinä vaiheessa kun ukko pisti annoksen mikroon. Kallis paikka ja epäkohtelias palvelu, ei saanut istua missä halusi vaan määräsi istumapaikan.


Lisätty: 2004-06-10

Tilasin joskus specialin, kebabin pöytään saamisessa kesti 28min ja annos oli jo lähes kylmä. Valitin asiasta, ja laittoivat sen mikroon. Koska kello oli jo lähes 5 aamulla, en voinut lähteä toiseen kebabiin vaan pakko oli syödä mokoma. Ei voi suositella , kävelkää vaikka nykyään joka päivä 05:een auki olevaan Eerikinkadun Stadin Kebabiin!


Lisätty: 2004-05-18

Suhteellisen kallis paikka, menee kuitenkin päissään. Kannattaa kuitenkin huomata roskisten varomaton sijoittelu, juovuspäissään voi ahteri juuttua kiinni mistä seuraa kohellusta ja häslinkiä.


Lisätty: 2004-05-13

Kyllä tämä mesta hullun miehen grillin pesee 10-0, ehdoton kuntisrafla. KY:n jäsenille pita 3e, tuohon hintaan täyttävä ja syötävän makuinen annos kyllä vakuuttaa. Suosittelen, kyllä 5 kertaa viikossa menee jos on tarve. :D


Lisätty: 2004-05-12

Tasapaksu, yksinkertainenkin, annos. Hieman epäsiisti tai ainakin mauton sisustus.


Lisätty: 2004-05-10

Kanaa riisillä jätti toivomisen varaa: kana kuivahtanutta, sitkeää ja mautonta. Riisi maistui jotenkin halpikselta. Seuralainen piti falafeliaan kohtuullisena. Plussaa runsaasta joskin huonosta salaatista sekä jälkiromanttisesta ruotsinlaivaestetiikasta.


Lisätty: 2004-05-09

Mikro kunniapaikalla, ei näin.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute