Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Metro Kebab

Metro Kebab

 

Hämeentie 6
00530 Helsinki
puh. 09-3231810


Liha  8.5 Kastike  7.9 Lisukkeet  7.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.9 Siisteys  8.3 Hinnoittelu  6.5 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 66 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-05-12

Kebab ranskalaisilla ja special sisälsivät runsaasti lihaa. Tuntui ranskalaiset melkein loppuvan kesken. Suuret annokset tyydyttävät nälkäisenkin kaverin. Suosittelen.


Lisätty: 2008-08-23

Helsingin parhaat kebbet!


Lisätty: 2008-08-14

Mahtava mesta, täytyy tunnustaa. Aina saa hyvät kebabit täältä, ei tarvi pelätä huonoo laatuu.:)


Lisätty: 2008-05-23

Paras kebab mitä olen Helsingissä maistanut. Erityistä kiitosta saa liha joka on vaaleahkoa ja ohutta ja kastike erittäin maittavaa. Salaatti on tuoretta ja raikasta. Ja mikä parasta, salaatissa EI ole maustekurkkuja vaan rehellistä tuorekurkkua. Ainoa asia mikä alussa mietitytti oli melko voimakkaan makuinen salaattikastike, mutta nykyään siihen on jo niin tottunut että kebab eri salaattikastikkeella maistuu jotenkin oudolle. Annoskoko on myöskin varsin suuri ja tuntuu että kun naama on tullut tutuksi paikassa, niin annoskoko on entisestään kasvanut. Palvelu on erittäin ystävällisiä ja TODELLA nopeaa.


Lisätty: 2007-10-07

Hyvä kokonaisuus: Eerikin tasoinen perussetti, mutta edullisempi: kastike ei tulista, mutta annosteltu fiksusti. Kebabliha parhaiden joukossa. Yllättävän mainio kokemus.


Lisätty: 2007-10-06

Rullakebab aivan kauhea, tortillan sisällä muutama siivu lihaa ja vielä kallis. Kebab ranskalaisilla on hyvä, useamman kerran sen syönyt, hinta kohillaan. Liha hyvää, joskin annokset aika pieniä. Henkilökunta ok, palvelu toimii. Vesihanan vieressä jopa jäitä, tosin aika usein sulaneita :/


Lisätty: 2007-09-10

Käytiin eukon kanssa syömässä kun nälkä yllätti keskellä hämeentietä. Paineltiin sitten ensimmäiseen mikä vastaan tuli, ja sehän oli metro kebab. Paikka oli sisältä siisti, mutta hieman pieni. Mukavan rauhallinen mesta lounas-aikaan vaikka olikin ihan täynnä ruokailijoita. Ruuan tilaamisesta pöytään kesti muutaman minuutin. Aterioimme kanakebabin, joka oli oikein maittoisan makuinen. Hinta oli vähän tyyriihkö, mutta halvempiakin annoksia olisi ollut, päätimme vain ottaa sitä mikä kiinnosti. Maha tuli täyteen, ja lähimme pienessä ähkyssä tyytyväisinä kohti kotia. Habanerokastikepurkista pöydällä bonusta.


Lisätty: 2007-09-02

Kotimatkan varrella. Hakkaa Chillin ihan mennen tullen, eikä vähiten rullakebabinsa ansiosta. Ihanaa, että rullat ovat viimein rantautuneet myös Helsinkiin. Ihan parasta settiä: lihaa, lihaa, lihaa ja lihaa. Välillä kyllä saa eri kokoisia rullia, mutta mitäpä sitä pienistä. Annokset ovat messevän kokoisia, nälkä ei kyllä jää. Palvelu on mitä mainiointa, aina tulee heitettyä jotain läppää. Iso plussa tulee myös siitä, että tuolla ei syötetä asiakkaille mitään lötköjä etikkakurkkuja, vaan annokseen tulee ihan tavallista tuoretta kurkkua. Miedossa kastikkeessa voisi olla hieman enemmän makua, enkä sillä maulla tarkoita tulisuutta.


Lisätty: 2007-07-28

Kallion n.1..stadin säväyttävimmät kebabjointit, siisti sisältä.


Lisätty: 2007-03-31

Nykyinen kantapaikka.. eihän tää kampin kebab housen veroinen ole, mut pitakebab on kyllä tosi jees, iso ja hinta kohallaan.


Lisätty: 2007-02-04

Kommenttini koskee rullakebia, joka ei todellakaan ollut mistää kotoisin. Ensinnäkin erittäin pieni määrä lihaa oli laitettu vehnätortillan sisään, joka sen lisäksi oli katkaistu keskeltä kahtia. Tuossa on tarpeeksi virheitä yhden tuotteen kohdalle, jotta suosittelisin tätä kenellekään. Kaiken lisäksi maut loistivat poissaolollaan, ei näin. Ravintola oli kuitenkin siisti ja henkilökunta ystävällistä, mutta tuotekehittelyn paikka ainakin rullakebabin osalta on paikallaan.


Lisätty: 2006-11-26

Todella surkea liha, annokset pieniä.


Lisätty: 2006-08-28

Asiallinen, mainettaan huomattavasti parempi kebab.


Lisätty: 2006-07-18

Kastikkeet huonoja sekä niitä yleensä liian vähän. Lisukkeita voisi olla enemmän, yleensä vain yksi pippuri. Muuten annoksen koko on ihan hyvä, ei hirmu iso kuitenkaan. Liha myös hyvänmakuista. Hinta/laatusuhde huono.


Lisätty: 2006-07-06

Eiss, mikä paikka. Liha ihan onnetonta ja mautonta silippua, kastike ei maistunu oikiastaan yhtään millekkään. Iskenderissä leipäpaloja tosi vähän ja riisi ihan oikiasti pahaa. Ei voi olla nuin onnetonta paikkaa.


Lisätty: 2006-05-14

Liha ala-arvoista, ihmeellistä silppua. Kastike melko huomaamaton, niin määrässä kuin maussakin. Pitakebabin leipä valmiskamaa, eli huonoa. Salaatti tuoretta ja oikein hyvää, joka jääkin aukioloaikojen ohella ainoaksi selkeäksi plus-puoleksi. Jos tämä on mielestäsi hyvä tai edes kohtuullinen ravintola, Helsingin kebabpaikkojen taso käy sääliksi.


Lisätty: 2006-04-18

Mielestäni hinta laatu suhde on tässä paikassa kohdillaan. Paljon positiivista sanottavaa muutenkin paikasta. Myöhäinen aukioloaika takaa sen, että nälkä kun iskee niin kebabia saa vielä aamun tunneille asti. Kebabit ovat erittäin maukkaita muutenkin tässä paikassa. Kastikkeita on mieto / tulinen. Tulinen ei kuitenkaan ole kovinkaan tulinen. Miinuksia paikassa on se, että annosten koko vaihtelee kebabin tekijän mukaan. Joskus voi saada erittäin runsaan annoksen kun taas joskus pettymys voi olla suuri kun kotiin asti annoksen saa ja kebabia onkin mitättömän vähän. Pitakebab on hinta laatusuhteeltaan loistava. Muita hyviä kebabeita ovat esim. Kebab saalatilla ja ranskalaisilla. Täällä paikassa on tullut monesti syötyä ja otettua annos mukaan kotiin asti. Satunnaisesti pienen annoksen saaneena voi sen antaa anteeksi koska kebabit täällä ovat maukkaita ja hyviä. Tässä paikassa tulee käytyä uudelleen useasti.


Lisätty: 2006-04-06

Hyvä mesta.. hyvää palvelua. Hyvä mieli.


Lisätty: 2006-02-27

Uudistunut! Kannattaa käydä! Todella siisti paikka nykyään.


Lisätty: 2006-02-23

Kebabpaikka vailla vertaa!! Täysin omaa luokkaansa.


Lisätty: 2006-01-07

Vaihteleva taso. Päivällä jos käy, niin ihan kelpo aterian saa perushintaan, mutta annas olla jos on viikonloppu ja vähän ottanu, niin ei tiedäkään enää yhtään. Kerran juuri sattui niin, että olimme keskustasta tulossa ja nälkäisenä päätimme ottaa sapuskat mukaan, no, kaikki sujui muuten kuin pitikin, mutta kotona huomasimme, että paketeissa oli aivan väärät annokset ja laatu oli mitä oli.


Lisätty: 2005-08-01

Hinta laatu suhde onnistunut, mutta iso miinus siitä että kebabin ja palvelun laatu vaihtelee erittäin paljon sen mukaan kuka tiskin takana on myymässä. Tietyn myyjän huomatessani tapasin kulkea ohi paikan ja ostaa kebabbini muualta koska annoksen koko oli yleensä tämän myyjän kanssa huomattavasti pienempi. Lisäksi salaatti on silloin tällöin korvattu halvemmalla kaalilla.


Lisätty: 2005-04-26

Tämän kebabjointin muita vahvoja puolia on se, että se on myöhään auki. Vielä puoli viiden aikaan baarista hoiperrellessakin voi poiketa mittavalle aterialle, joka maistuu hyvältä mennen tullen.


Lisätty: 2005-02-09

No niin, aluksi täytyy sanoa että minulla on viimmeaikoina ollut varsin paljon epäonnea kebap-paikkojen valinnassa ja sama meininki jatkuu.. Lihaa Metrossa leikattiin suoraan vartaasta, mutta se oli valitettavasti melko raakaa. Lohkoperunoita paistettiin n. minuutti, joten raaoiksihan ne jäävät. Kastikkeita oli todella vähän, ja "tulinen"kastike oli todella naurettava. Lisätään mukaan vielä kitkerän makuinen salaatti niin eiköhän se ole aika pitkälti siinä. No, palvelu oli sentään asiallista.


Lisätty: 2004-12-27

Helsingin parhaita paikkoja niin palvelun, hinnoittelun, siisteyden kuin ruoankin puolesta. Halutessasi pääset täällä jopa puolet halvemmalla kuin kilometrin päässä keskustassa. Kaiken nähneet poliisitkin hakevat usein ruokansa täältä.


Lisätty: 2004-12-08

Tänään oli tarjous, jolla piti saada hintaan 1,90e kebab ranskalaisilla. Ystäväni haki meille annokset, mutta joutui toisesta maksamaan täyden hinnan, koska tarjouksella ei myyty kuin yksi annos henkilöä kohti. Tätä ei tietenkään lukenut kupongissa. Mielestäni kyseessä on varsin törkeää väärinmarkkinointia. Varsinkin, kun kyseessä on pieni paikka jonne harvemmin mahtuu syömään vaan ruuat pitää ottaa mukaan ja syödä muualla. Lisäksi henkilökunta oli varsin kiukkuista ja palvelu oli ollut huomattavasti huonompaa kuin mitä aiemmin on sieltä saanut. Itse en ainakaan tule tulevaisuudessa kyseisestä paikasta ruokaa ostamaan.


Lisätty: 2004-08-06

Mielestäni parhaimmat kebabit hakaniemen tuntumassa. Työntekijät ovat hyväntuulisia ja ystävällisiä. Päihittää lihan ja kastikkeen maullaan porthaninkadun chillin, vaikka jälkimmäisessä isommat annokset ovatkin. Ainut miinus oriental-kebabin lohkoperunoista, saisivat olla rapeampia.


Lisätty: 2004-08-05

En oikeastaan edes pidä kebabista mutta Metro kebab on sulattanut sydämeni, ja monen ystäväni myös. Kebab lihana maistuu mielestäni useimmiten suht samalle, mutta Metro kebabissa kastikkeet ja eritoten riisi (otan aina riisikebabin) ovat suussasulavia!


Lisätty: 2004-06-23

Palvelu oli käydessäni ala-arvoista, ihme tiuskimista ja äksyilyä. Kebab niin perustavaraa kuin olla ja taitaa..


Lisätty: 2004-06-17

Hinta-laatu suhteeltaan paras paikka. Pieni miinus tulinen kastike, joka ei ole tulista.


Lisätty: 2004-04-04

Kebabliha on hyvin maukasta ja kunnollisina suikaleina (suoraan pyörivästä lihaköntsästä raavittuna). Kastike on sekaisin valkoista kermaista kastiketta ja punaista tulista kastiketta. Kastike on melko pehmeän makuista. Ei siis sellaista kitkerää. Annoksesta lähtee hyvin nälkä. Hyvä kebabpaikka.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute