Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Mentor's

Mentor's

 

Uomatie 1
01600 Vantaa
Louhelan asemarakennuksessa


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 4 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2004-06-23

Hyvä paikka! Pahin puoli on kebabeiden taso, joka vaihtelee suunnattomasti. Täytyy myöntää että olen syönyt täällä parhaimman iskenderin elämässäni, mutta myöskin yhden huonoimmistani..


Lisätty: 2004-05-22

Taas tuli käytyä ja kyllä paikka tekee jotain silloin oikein, jos sinne aina menee uudelleen. Annos oli taas vähän haaleahko, mutta silti uskomattoman hyvän makuinen. Täältä paikasta saa kebabin lisäksi myös kaikkia muita grillituotteita hampurilaisista lihiksiin.


Lisätty: 2004-05-09

Paikka on Louhelan juna-aseman rakennuksessa, joten varsinaista ruokailutilaa ei ole. Avoinna yleensä noin 16:00-04:00 Kebabliha on erittäin hyvää ja kastikkeet myös hyviä. Kannattaa ottaa tulinen kastike, koska mieto on todellakin mieto. Iskender kebabin (5,5€) leipä on hampurilaissämpylä pilkottuna, mutta ei se minua haittaa,päinvastoin se sopii erinomaisesti jugurttikastikkeen kanssa. Annos on keskikokoinen eli isomahaiselle voi jäädä nälkä. Salaattia saisi olla myös vähän enemmän, koska se on todella hyvää ja tuoretta. Ikinä en ole täältä huonoa kebabia saanut, korkeintaan joskus vähän haaleaa, mutta maku on silti hyvä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute