Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Country House

Country House

 

Valtakatu 46
53100 Lappeenranta
kinoaulan lähellä


Liha  6.7 Kastike  6.7 Lisukkeet  6.7  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  6.6 Siisteys  6.4 Hinnoittelu  6.8 Pankkikortti  Kyllä    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 91 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-05

CH:ssa oli parhaat rullakebabit,saimme välillä velaksi ruoat :D


Lisätty: 2006-04-01

Vaihtoi takaisin kiinalaisesta Kebab-Pizzeriaksi (uusi nimi muistaakseni Napoli). Omistaja on ollut käsittääkseni sama koko ajan. Mikä lie syynä moiselle kikkailulle. En ole vielä käynyt testaamassa, onko rullakebab sitä ehtaa tavaraa, mitä ennenkin sai, mutta toivottavasti vanha kantapaikka on tullut takaisin.


Lisätty: 2006-03-08

paikkaa ei enää ole.. paikalla on nykyään kiinalainen ravintola.


Lisätty: 2006-03-04

Toiminta loppunut tässä paikassa?


Lisätty: 2006-02-18

Lopettanut ja tilalle tullut kiinalainen ravintola.??


Lisätty: 2006-02-04

Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.


Lisätty: 2006-01-19

Sääli, että tämä selkeästi erilainen ja hyvätasoinen kebab- paikka lopetti toimintansa. Samalla paikalla avataan kiinalainen ravintola. Jos tekijä pysyy samana, niin eiköhän laadukasta purtavaa ole siellä tarjolla jatkossakin!


Lisätty: 2006-01-15

Joo Rullakebab on aivan mahtavaa. Kastike hyvää,l eipä hyvää, liha on myös jees.


Lisätty: 2005-12-16

Rulla kebu oli varsinainen pettymys minun osaltani ainakin. Minulle kehuttiin rulla kebabia mutta se olikin tosi pettymys. Asiakas palvelu toimii hyvin mutta kaikista asiakaspalvelijoita ei oikeen aina saa selvää. Country House pizzoja en voi kehua hyviksi kyllä ne alas menevät mutta olemme kyllä syöneet parempiakin halpaa on mutta eihän kaikki halpa safka ole hyvää ja terveellistä.


Lisätty: 2005-12-11

Vaikka sivusto onkin nimenomaan kebabiin keskittynyt, on pakko sanoa sananen country housen messevistä falafeleista. todella rapsakoita ja makoisia ovat! falafel+riisi-annos ei varmaan vie ison miehen nälkää, mutta näin tyttöihmisen vatsan täytti juuri sopivasti. [tokkopa isot miehet falafeleja syövätkään?] falafel pitaleivällä puolestaan on muhkea, ja pitaleipä todella herkullinen ja murakka. leipä on myös mukavasti paksu, ei paperinohut taikinakuori. kastikkeetkin ovat hyviä, salaatit raikkaita. paikka on hieman pieni ja kylmä, mutta palvelu ystävällistä.


Lisätty: 2005-12-03

Paikka on yleensä ollut erittäin hyvä, vaan eipä tänään. Rulla oli pieni, kebabliha näytti olevan itsetehtyä, murenevaa ja mautonta sekä kastike oli vaihtunut vanhasta hyvästä johonkin omituiseen mauttomaan harmaaseen soosiin.


Lisätty: 2005-12-03

Riisikebabin riisi oli samaa, jota kiinalainen ravintola myy. Tosi hyvää. Kastike oli jotain muuta kuin yleensä. Lisukkeet poikkesivat normaalista kaalilinjasta. Rullakebabin kuori oli rapea. Erittäin hyvää. Kastike on todennäköisesti hesen. Kebabin ystävän must paikka. Lappeenrannan kebabpaikkkojen taso yleensä aina kiitettävä. Positiivisesti erilainen paikka Suomen Kebabpääkaupungissa.


Lisätty: 2005-11-25

Se rulla, se rulla. Lähes parasta tekemistä pöksyt jalassa = Country Housen rulla. Ei voida puhua edes samana päivänä muiden nk. rullien kanssa. Maistakaa, niin tiedätte. Paikan pyörittäjä mainio heppu, olen jopa jutellut.


Lisätty: 2005-11-19

Erittäin maukas rulla, kuten monet ovat jo sanoneet. Itse en mikään fetan & aurajuuston ylin ystävä ole mutta talon rulliin ne sopivat kuin nyrkki silmään. Palvelu on hieman hidasta välillä, joskus sattunut olemaan ainut asiakas jolloin kebab tulee suhteellisen nopeasti, mutta ystävällistä. Ainakin vähän aikaa sitten kyseisestä paikasta sai myös kiinalaista ruokaa, mutta asiasta en ole enää varma. Vesikannutkin löytyvät nykyään ja rulla jaetaan kahteen osaan. Osat ovat muuten aika isoja :>. Pientä miinusta tosin siitä, että ei itse saa ottaa suupyyhkeitä vaan ne tuodaan pöytään samalla kun kebab.


Lisätty: 2005-09-27

Rullakebab todellakin kannatettava. Meni omaan TOP 3-listaani samantien. Todella maittava ja pakko käydä uudestaan kun Lappeenrantaan joskus eksyy!


Lisätty: 2005-08-07

Rullakebab tosi hyvää ja maukasta. Kannattaa kokeilla myös pitsaa, täytettä sopivasti.


Lisätty: 2005-05-31

Minusta ruoka ei ollut niin hyvää koska menimme perheeni kanssa hieman illemmalla näin tiskin yli kun mies lämmitti keban lihaa mikrossa mutta silti se meni.


Lisätty: 2005-05-24

Paikka on viihtyisä ja tunnelma leppoisa. Ainut miinus on hidas palvelu.


Lisätty: 2005-04-15

Samalla linjalla mennään kun aikaisemmatkin kommentoijat. Kunnon rullat ja mukava palvelu. Jos saisi vielä kunnon tuliset kastikkeet niin nousisi kaupungin ykköspaikaksi.


Lisätty: 2005-04-08

Rullakebab tuli testattua, mainostivat kaupungin parhaaksi. Ylitti todella odotukset, kuori ei ollu taikinamainen vaan paksuhko ja rapea. Kastike jotain majoneesin tapaista, hampurilaisesta tuttua. Joutui hieman odottamaan annoksia, mutta kyllä kannattikin. Vesikannuja olisi saanut olla.


Lisätty: 2005-04-01

Kannattaa ehdottomasti tutustua rullakebabiin.


Lisätty: 2005-03-31

Kantrihuussi tarjoaa kaupungin parhaita rullakebabeja. Rollaattori on iso ja kuori on jollakin ihmeellä saatu kypsäksi myös sisälle jäävistä osista. Salaatti ja muut täytteet eivät kuitenkaan ole paistuneet pilalle. Kerran taisi olla rullaan tulevassa fetassa jotain huonoa, niin väkeävälle se maistui. Varman päälle pelaaja ottaakin rullansa ilman fetaa, herkkua se on silloinkin. Joskus myöhään illalla asioidessani rullaa ei enää saanut. Kebab ranskalaisilla oli aivan tavallinen, paitsi perunoissa oli liikaa suolaa. Jos siis rullattaa, niin tänne syömään.


Lisätty: 2005-03-28

Parasta rullaa! Ei mitään kaalia sisällä vaan oikeaa jäävuorisalaattia. Feta, aurajuusto ja jalopenot mahtavaa plussaa sisällä. Kuori ei mössöä vaan todella maukasta ja sopivan rapeaa. Hyvä palvelu. Ainut miinus hidas valmistus.


Lisätty: 2005-02-06

Lappeenrannan ystävällisin palvelu! Söimme rullakebabit paikan päällä ja kun olimme syöneet noin puolet annoksesta, toi ravintoloitsija meille "kaupan päälle" lisäannokset kebab-lihaa! Myös pizzat ovat hyviä, mutta rullakebab aurajuustoineen on kaupungin paras!


Lisätty: 2005-01-25

Kebab loistava, varsinkin kastikkeesta erityiskehut. Pizzat ovat isoja ja maukkaita, sekä ruoka on edullista. Sisustus on siisti ja paikka muutenkin valoisa ja viihtyisä. Palvelu mukavaa.


Lisätty: 2004-12-11

Oon käyny Country Housessa vaan kännissä. Rullan tilaillu, ihan jees ollu paitsi et kastike maistuu vähän hampurilaiskastikkeelle. Rulla tulee kahdessa osassa.


Lisätty: 2004-11-12

Todella hyvää kebabia. Liha maistuu hieman erilaiselle kuin muissa paikoissa, mutta se on ihan hyvä asia. Kastike oli maukasta. Ranskalaiset olivat hirmu hyvän makuisia. Erityisplussaa monipuolisesta salaatista ja tietysti hyvästä palvelusta.


Lisätty: 2004-11-04

Olen nyt maistanut lähes kaikkea mitä paikasta saa, ja olen todella tyytyväinen. Country House on kuulunut vakiopaikkoihini jo lähes vuoden. Kebab maistuu siltä miltä pitääkin, ja salaattikastike on jotain aivan mahtavaa. Pizzat ovat sopivan mausteisia ja halpoja. Pizzoista bonusta vielä siitä, että turhat valmiit laitokset on unohdettu ja kaikkiin pizzoihin valitaan omavalintaiset täytteet. Kehuja myös rennosta ja hauskasta asiakaspalvelusta. (Tosin ymmärrän jos kaikki eivät ymmärrä myyjän huumoria, mutta minuun se toimii ;)


Lisätty: 2004-10-19

Kävin sinänsä huonoon aikaan, että liha lämmitettiin mikrossa, mutta oli silti rapeaa ja maistuvaa. Kastike ei mikään perussoossi. Ranskalaiset hieman kuivia, mutta ei pahoja missään nimessä. Salaatti ja sen kastike myös tasokasta, eikä mitään pelkkää kiinankaalia. Vielä kun kahvin saisi jälkkäriksi. Plussaa myös aamuviiden aukioloajoista.


Lisätty: 2004-09-02

Vaikkakin "miedon" makuista mutta silti kastikekombinaatio on suussasulava! Pitsat varsin oivallisia ja täytettäkin löytyy! Palvelu ok, vaikkakin häviää süperille.


Lisätty: 2004-08-31

Löysin paikan vasta pari kuukautta sitten ja olen siitä lähtien ollut vakioasiakas. Sisustukseen on panostettu oikeasti, ei löydy mitään muovihedelmiä, palmuja tai muuta mautonta. Musiikki riippuu päivästä, mutta olen kuullut soitettavan klassista ja jotain kevyttä poppia.


Lisätty: 2004-08-31

Paikka saa kärkipisteet kyllä jo pelkän rullan vuoksi. Jäävuorisalaatti välissä tekee ihmeitä, ja keskivertopaikasta tuttua kaaliraastemoskaa ei enää tee mieli. Samoin itse lätty ympärillä tuntuu jotenkin laadukkaammalta kuin yleensä, se on samalla sekä kuohkea että rapea - ilman että rapeus on saatu aikaan polttamalla. Paksu majoneesityyppinen kastike tuntuu hieman oudolta, kun on tottunut vetisempään kamaan, mutta tukee loppujen lopuksi kebabia varsin hyvin. Sitä ei myöskään tarvitse pyyhkiä naamasta, rintataskusta, housuilta eikä kengiltä aterioinnin jälkeen.


Lisätty: 2004-07-16

Iso rulla paras rulla. Kolmen ja puolen euron riisikebabissa basmatiriisiä sekä tuoretta salaattia jossa tomaattia ja punasipulia. Liha hyvin paahdettua ja hyvää. Kastike hieman rasvaista mutta sopivan tulista. Kaikkea riittävästi. Erittäin hyvä setti tuohon hintaan. Palvelu toisinaan hidasta mutta sitäkin ystävällisempää. Sisustukseen panostettu enemmän kuin muualla. Miinuksena salaattipöydän ja kahvin puuttuminen. Menen toistekin.


Lisätty: 2004-07-13

Leipäkebab hyvä, rapea ja tuore leipä. Liha hyvää, kaiken kaikkiaan oikein hyvä annos ja hinta vielä edullinen, vaikka annos suuri.


Lisätty: 2004-07-03

Todella asiallinen palvelu ja isoimmat pitsat koko lappeenrannassa, ja hinta on kohdallaan. Pitsat ovat todella hyviä, ja kebabit myös. Plussaa on se, että jos menee vähävaraisena kaverin kanssa syömään ja haluaa 1 pitsan 2 lautaselle, niin se on ilmaista, kun useimmissa paikoissa siitä veloitetaan. Mukava paikka!


Lisätty: 2004-07-01

Vasta pari kertaa käynyt. Ensimmäisellä kerralla rulla ilman fetaa oli ihan ok-hyvää. Toisella kerralla fetajuustolla. Juusto oli niin voimakkaan makuista, etten pystynyt syömään rullaa loppuun. Rullan maku muutenkin oli jonnin verran erilainen. Sisustus on vähän hätiköiden tehty.


Lisätty: 2004-05-30

Paras rulla-kebab, minkä olen elämässäni syönyt. Salaatti on tuoretta ja liha ok. Fetajuusto antaa sopivan piristyksen rullalle. Rulla on niin iso, että sen joutuu syömään veitsellä ja haarukalla. Moni on sanonut, että Country Housessa on lappeen Rannan paras rulla ja olen siitä samaa mieltä.


Lisätty: 2004-05-23

Palvelu oli heikkoa, jos sitä edes sai. Ruoka tuli syötyä, tosin ei siitä paljon nauttinut. On niitä parempiakin paikkoja kuin tämä salaattibaari.


Lisätty: 2004-05-13

Kebabliha hyvää, kasvikset tuoreita ja niitä on monipuolisesti++, kastike tosin on liian imelä (majoneesi)


Lisätty: 2004-05-11

Erinomainen rullakebab oikealla salaatilla ja lisukesörsseleissä valinnan varaa. Ranskalaiset oli kuivia tikkuperunoita. Kastike on mieto, mutta maussa ei valittamista. Paikan palvelu on erinomainen, pitäjä tosiaan haluaa pitää vakioasiakkaat. Jos jouduin odottamaan sain sain juotavat kaupan päälle. Lisäplussaa aukiolosta baari-iltoina 5 asti yöllä.


Lisätty: 2004-04-30

Riippuu mielialasta, mutta viimeksi syöty rullakebu voi lähteä samalle viivalle minkä tahansa kebabin kanssa mitä tämä pallo päällään kantaa. Rulla oli täyteläinen ja maku elämyksen kruunasi punasipuli ja feta-juusto. Ravintolan atmosfääri on suht. ok.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute