Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Vartiokylän Pizzeria

Vartiokylän Pizzeria

 

Kiviportintie 6
00950 Helsinki
puh. 09-694 1001


Liha  8.9 Kastike  8.3 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.3 Siisteys  7.9 Hinnoittelu  8 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 58 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-02

Ennen pizza-expressiin liittymistä (2007?) Vartiokylän pizzeria oli mielestäni rhdottomasti Itä-Helsingin paras pizzeria. Tämän jälkeen taso on tasaisesti laskenut kunnes olen nykyaikana huomannut tilaavani pizzat ja kebabit muualta. Liha ja kastikkeet ovat aina olleet hyviä, tosin liha on tasottomampaa kuin yleensä. Tunnen paikan omistajan henkilökohtaisesti. Hän on hyvin mukava. Ikävä kylläkään häntä ei ole näkynyt vuoteen oikein missään, työssä tai sen ulkopuolella. Häneltä sai nimittäin loistavaa palvelua. Muista työntekijöistä ei voi sanoa samaa. He vaihtuvat usein, eivät puhu kunolla suomea ja jopa varastavat kassasta. Lisäksi he laittavat pitsoihin vääriä aineita ja sekoittavat tilauksia. Rakennus on siisti ja tilaukset tulevat ajoissa.


Lisätty: 2008-09-29

Pitakebab on todellakin erinomaista ja sen melkein aina otankin. Pizzoista smetana special on mielenkiintoinen ja voin hyvinkin suositella ainakin, jos on pientä dagen efteriä havaittavissa.


Lisätty: 2008-09-07

Parhaimmat kebabit mitä itä-helsingistä saa. Hinnat kohdillaan ja ruoan saa kotiinkuljetuksena nopeasti.


Lisätty: 2008-05-24

Pizzat vähän omituisia, mutta iskender kebab lähellä sydäntä <3


Lisätty: 2008-04-09

Kaupungin parhaimmat pizzat ja kebabit!!! Pizzoissa reilusti täyttettä ja makua. Muualta et saa saman veroista! Kotiinkuljetus on toiminut hyvin meille. Ollaan tilattu monet kerrat viimeisen 3 vuoden ajan. THE BEST!


Lisätty: 2008-01-30

vartsikka on yksi parhaimmista pizzoista mitä olen ikinä syönyt!!


Lisätty: 2007-09-04

Ystävällinen palvelu, sisustus on ihan ok. Hinnoittelu kans sopiva.


Lisätty: 2007-09-02

Tilasin täältä kebab ranskalaisilla kotiinkuljetuksena, kun ruoka saapui (aikaa oli mennyt 2h tilauksesta) ranskalaiset olivat kylmiä ja palaneen oloisia ja kebab liha oli todella kuivaa mutta salaatti oli vielä syömiskelpoista.


Lisätty: 2007-06-07

Tätä parempaa paikkaa saa jonkin aikaa etsiä. Ensin tuli täältä pizzoja tilattua ja ne on todettu erinomaiseksi. Mutta jos haluaa jotain täältä jolle ei löydy vastusta mistään niin kannattaa maistaa pita-kebabia (ravintola kutsuu sitä leipäkebabiksi). Tän paikan pita-kebabi on niin maukaus niin ISO (tämä ei ole mikään välipala pita vaan kunnollinen päivällinen vaikkapa) ja vielä kaiken lisäksi pita leipä on itse valmistettu. Palvelu on kanssa erittäin ystävällistä. Paikka on ehkäpä hieman pieni mutta eihän se haita aina sieltä tilaa löytyy ja syömäänhän sinne mennään. Voin lämpimästi suositella Vartiokylän Pizza Expressiä (nimi muutettu Vartiokylän pizzeriasta) kaikille hyvän kebabin ystäville!


Lisätty: 2007-05-16

Pitakebab parasta mitä Itä-Helsingissä on. Liha on hyvää ja sitä on paljon. Leipä on oivallista, kastike parahultaista. Pakkaustapa tiivis, kompakti eikä mitään irtomössöä. Palvelu hyvää. Iltapäivälehdet asiakkaiden luettavissa, ja kahvia voi juoda ilmaiseksi odotellessa.


Lisätty: 2007-04-09

Niin, lätyt on täältä Vartiokylän pizzeria -nimisestä yrityksestä usein tilattu ja yleensä erinomaisiksi havaittu, ehkä parhaat pizzat ever. MUTTA liike on nykyisin Vartiokylän Pizza Express ja taso tipahti välittömästi kaikessa mikä makuasioihin tulee, viimeksi toinen tilatuista pizzoista muistutti keittoa enemmän kuin pizzaa jota oli viskelty edestakaisin laatikossaan niin että juustot olivat takertuneet pitkin laatikon sisäpintaa. Pakkauslaatikoista lisäksi erittyy hajuhaitta materiaalista vain koska pakkauslaatikot on vaihdettu tarkoitukseensa huonommin soveltuviin (kierrätyspahviako?). Pisteet annettu tuolle aiemmalle yritykselle - on todella iso harmi että vaihdos selvästi huonompaan suuntaan sekä selkeästi kalliimpaan on tehty, niin - hintojakin vielä nostettu kaiken kukkuraksi!


Lisätty: 2007-03-21

Testissä Iskender ja paljon kehuja saanut Pita kebap. Heti alkuun kehuja pitaleivästä, se oli kuin olikin itse tehty ja ehdottomasti parempi kuin valmisleivät. Pitakebap oli muhkean kokoinen ja hyvän leivän ansiosta ensimmäinen kebap mitä pystyi syömään käsin. Liha oli erinomaista. Iskenderin jogurttikastike oli aika laihaa. Pyysimme tulista, mutta sitä ei kummassakaan maistanut. Iskenderissa oli yksi chili ja pitakebapissa ei yhtään.


Lisätty: 2007-03-06

Ystävällinen palvelu, kebab annos iso ja maukas


Lisätty: 2006-10-09

Pizzat ja kebabit hyviä sekä riittävän isoja. Palvelu ystävällistä, kaverit osaavat hommansa. Pitaleipä-kebabin hinta-laatusuhde aivan yliveto 4,5 € - vertaa vaikka kerroshampurilaiseen, joka maksaa 3,5-4 € !!!!! Myös Iskender-kebab on yksi parhaista.


Lisätty: 2006-09-27

paras palvelu mihin olen törmännyt! pitakebab ensiluokkainen!


Lisätty: 2006-09-25

Erinomaiset lätyt! Nälkä lähtee ja hintataso ok. Toimitus ollut suht nopeaa ja palvelu todella ystävällistä.


Lisätty: 2006-03-08

Täällä tosiaankin tehdään pitaleipä itse asiakkaan tilauksesta ja on kyllä paljon parempaa kun mitkään valmiit leivät. Salaattikin oli hyvälaatusta ja koko paketti valtavan kokonen et lähtee varmasti nälkä ja jos ei lähde niin ei muutaku uus tilaukseen ku maksaa vaan 4.50e. Pitsat on myös tosi hyviä.


Lisätty: 2005-09-22

Joka viikko tulee täällä käytyä vähintään kerran viikossa. Pitakebab paras mitä on. Pitsat myöskin hyviä ja isoja. Kotiin kuljetusta ei ole tullu kokeiltua, mutta palvelu paikan päällä on ollut hyvää. Melkein aina on kummatkin iltapäivä lehdet asiakkaiden luettavissa.


Lisätty: 2005-08-28

Toimii ku tauti kotiinkuljetettuna krapulaan. iskenderiä vain vetänyt.


Lisätty: 2005-08-07

Erinomaiset kebat. Pita, iskender, riisi. Ainoa missä parantamisen varaa on toimitusajat. 2 kertaa tilattu ja ekalla kerralla kesti noin 50min ja toisella noin 1h 15min. Tilauksia ei tehty ruuhka etc aikaan.


Lisätty: 2005-06-12

Aivan loistava leipäkebab. Leipä on paikanpäällä valmistettu ja leipä on iso ja sisukset on huolella laittetu, eikä vain mätätty pitan sisään, kuten yleensä. Ehdottomasti El Karimin jälkeen Stadin parasta Kebabia. Ystävällinen palvelu.


Lisätty: 2005-06-04

Siis en voi uskoa, oon todellakin löytänyt sen oman paikan! Vimpan vihdoin joku tekee hyvää kebabbia. Kotiinkuljetuksella paras ja nopein.


Lisätty: 2005-06-04

Ennen asuin naapurissa ja tuli käytyä aktiivisesti varsinkin paikan perustamisen aikaan ja vakuutuin todella. Nykyään en asu kovinkaan lähellä, mutta sinne suuntaan jos haluan kebabia pitäisi saada, vaikka muita putiikkeja on tusinoittain matkalla. Annokset ovat todella suuria ja maukkaita! Hinnoittelu todella kohtuullinen ja palvelu huippua.


Lisätty: 2005-04-15

Aivan mahtavat kebabit, pizzan päälle ängettynä todella maukkaita comboja pystyy loihtimaan. Suosittelen kebabliha, jauheliha, aurajuusto ja pekoni comboa pizzana. Iskender lähtee kybällä.


Lisätty: 2005-04-06

Tämän paikan pitakebabbia on jokaisen kokeiltava.


Lisätty: 2005-02-14

Olemme myös kavereiden kanssa testailleet eri Itä-Helsinkiläisiä pizzerioita ja täytyy sanoa, että tämä paikka on aivan omalla tasollaan: Palvelun ja varsinkin annosten laatu ovat aivan ylivertaisia muihin verrattuna! Täältä me tilaamme joka viikko, ei ikinä mistään muualta (ellemme halua muistutusta siitä, miksi tämä on paras paikka).


Lisätty: 2005-01-15

Vuosaareen muutettuamme testailtiin pitserioita. Lukuisten pettymyksien jälkeen tämä osoittautui semmoiseksi vaihtoehdoksi ettei tarvinnut muita enää ajatellakaan. Kotiinkuljetus toimii hyvin, parhaimmillaan 25 minuutissa ja ruoka on vielä kuumaa. Palvelutaso erittäin hyvä, muutaman kerran muistaneet osoitteenkin ennestään, vaikkei jokapäivä tilatakkaan. Vaikka enimmäkseen ollaan pitsoja syöty (empire special, serhat, opera special täältä on parasta mitä helsingistä saa) niin kebabbiakin on kokeiltu. Iskenderi on loistavaa eikä annoksissa säästellä. Suosittelen lämpimästi!


Lisätty: 2004-09-15

Pieni siisti paikka, jossa palvelu pelaa ja tilaukset hoituvat 10-15 minuutissa. Pizzat OK, makua ja tavaraa riittävästi. Kebabannokset ehkä turhan pieniä, mutta silti maistuvia. Tämän paikan pitakebabit sen sijaan ovat aivan toista luokkaa, parempia en ole saanut mistään muualta! Kannattaa kokeilla.


Lisätty: 2004-04-29

Hyvää kebabbia ja riittävän isot annokset. Liha välillä vähän kuivaa mutta muuten vallan mainiota.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute