Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Pizza Center

Pizza Center

 

Mannerheimintie 130
00270 Helsinki
puh. 09-241 0600
http://www.pizzacenter.fi


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
26 arvostelua vuoden aikana (yht. 26 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-10-07

Vaikka lähistöllä asunkin niin usein ei täällä tule käytyä. Paikan palvelutasossa olisi toivomisen varaa & ruoka ei juurikaan ole päässyt positiivisesti yllättämään niinä kertoina kun paikassa on tullut vierailtua. Pizzat olleet ihan ok mutta hurramista ei ole.


Lisätty: 2007-09-21

Helsingin hitain ja tökeröin palvelu. Annoksen tekemisessä kesti n. 45 minuuttia, eli ei todellakaan mikään PIKAruokapaikka. Ruoka laatuun nähden ylihinnoiteltua, kebab-liha sitkeähköä kumia.


Lisätty: 2007-04-19

kaupungin paras pizza maku ja erinomaisen annosta.


Lisätty: 2007-04-01

Täällä palvelun taso on ollut varsin heikkoa niinä muutamana kertana jolloin olen täällä joutunut vierailemaan. Myös siisteydessä olisi toivomisen varaa.. Myös ruoassa (niin pizzat kuin kebabitkin) olisi reippaasti parantamista. Jatkossa en enää paikassa vieraile.


Lisätty: 2006-11-19

Kyllä mikron kilauksella on kiva aloittaa ruokailu!! Aivan sukka paikka. Ainoa hyvä asia on lounasaikaan oleva salaattipöytä, joka kuuluu hintaan! Palvelu on kerrassaan onnetonta. Ynseä vanha äijä vääntää safkat! Välillä apurina on snoop doggyn näköinen terroristi, joka on ilmeisesti palkattu kuumottamaan asiakkaita ja vahtimaan limukoneen käyttäjiä. Kerrassaan epämukava paikka ruokailla. Ja jos vielä ruokakin on huonoa, niin ei pajoa naurata! Voisi vaikka vaihtaa omistajaa!


Lisätty: 2006-03-19

Vakiopaikka, ei pääse milläin tavoin yllättämään, mutta ajaa asiansa. Herkuttelemaan ei kannata lähteä, sillä parempaa lihaa ja kastiketta saa muualta. Lihaa on kuitenkin runsaasti, miikä vie nälän. Kastiketta toivoisin enemmän. Ranskalaiset hyviä, tosin eivät nekään erikoisia. Kohtuulliset hinnat, halpaa ei kuitenkaan. Kauempaa, ei tänne kannata lähteä, mutta lounasravintolana ajaa asiansa.


Lisätty: 2005-11-17

20min venasin kebabbia, heitettiin vaan naaman eteen tökerösti, henkilökunta töykeää, liha oli varmaan englannin tiloilta, ainoa plussa. Salaatti oli sentään tuoretta+limu hyvää, taitaa olla pojilla tehoton mikro.


Lisätty: 2005-11-09

Liha oli osittain kylmää ja todella heikkoa. Odotusaika pitkä vaikka olin ainut asiakas.


Lisätty: 2005-11-06

Tilasimme ruokaa kotiinkuljetuksella. Saadessamme ruuat, yksi annoksista paljastui merkittävästi puutteelliseksi. Kebab-ranskalaisista puuttui ranskalaiset kokonaan. Virhe ei yleensä merkitse mitään, vaan se miten virhe paikataan. Tämä virhe korjattiin vasta kahden tunnin ja kahden puhelun jälkeen. Mies, joka viimein toi oikean annoksen oli äärimmäisen epäystävällinen. Ehkäpä edes pienet pahoittelut olisivat olleet paikallaan - ihmiselle, joka on odottanut maksamaansa ruokaa kolme tuntia. Ruoka sinänsä oli ihan ok, mutta palvelun ala-arvoinen taso todella jätti ikävän maun.


Lisätty: 2005-01-14

Jollain tunnetulla einesfirmalla oli aikanaan mikroateria nimeltään kebab riisillä. Se oli parempaa kuin tämä. Taisi olla koko kasa kuumennettu mikrossa kun riisin ja lihan makua ei toisistaan erottanut. Söin väkisin vähän, puolet jäi. Lisäksi suorastaan kiukkuinen palvelu ja annosta sai odottaa iltapäivälehden lukemisen verran.


Lisätty: 2004-10-31

Kotiinkuljetus olis onnistunut nopeemmin vaikka rammalta; kilometrin matkalla odotettiin kahta annosta puolitoista tuntia. Niin, nopeemmin ois saanut jos ois itse hakenut.


Lisätty: 2004-05-05

Liha oli aika kumia. Tyypillinen pizzapaikka, josta saa myös kebabia.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute