Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Kebab House, Kamppi

Kebab House, Kamppi

 

Malminrinne 2
00100 Helsinki
puh. 09-6932028
http://www.kampinkebabhouse.fi

Avoinna: Ma-To 10.00-24.00  Pe 10.00-05.00  La 11.00-05.00  Su 12.00-24.00 


Liha  7.4 Kastike  6.8 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.1 Siisteys  7.3 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Kyllä    
24 arvostelua vuoden aikana (yht. 261 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-05

Erittäin hyviä. olen jo pitkään asioinut. Nykyään annokset jostain syystä pienentynyt.


Lisätty: 2009-06-08

Taso vaihtelee liian paljon, jopa saman vuorokauden sisään.


Lisätty: 2009-02-04

Yliarvostettu mesta. Kävin tänään toista ja viimeistä kertaa. Kebab ranskalaisilla oli kallis ja samaa mössöä saa useimmista muistakin paikoista halvemmalla. Tunnelmaa tai hyvää palvelua en myöskään havainnut. Turhaa hypetystä.


Lisätty: 2009-01-15

On kyllä aivan jumalaiset kebabit. Empä ole missään parempia syönyt. Liha on muutenkin todella pehmeää ja herkullista. Melkein aina tulee käytyä kampin kebab haussissa ku pääkaupunkiseudulle poikkean.


Lisätty: 2008-10-28

Kallista, kovin kallista. Lounas aikaan käynyt nyt muutamana päivänä kokeilemassa tätä paikkaa, ja täytyy kyllä sanoa että ei tarvitse enää sisään astua. Miljöö ja palvelu ehkä hieman keskivertoa parempaa, mutta ruoka jää selvästi ala-arvoisen puolelle. Liha maistui omituiselta (ei hyvällä tavalla) ja riisikin oli melko elähtänyttä. salaatti oli perusmautonta markettitavaraa ja kastikkeet sitä samaa mitä kaikkialla muuallakin. Annosten koko olisi voinut olla hieman isompi. Kaiken kaikkiaan aavistuksen alle keskivertopaikka, en suosittele mutta löytyy niitä pahempiakin paikkoja.


Lisätty: 2008-10-13

Pääkaupunkiseudulla kirkkaasti paras kebabpaikka. Liha maukasta ja lisukkeet balanssissa kokonaisuuden kanssa.


Lisätty: 2008-09-19

Aivan naurettavan pieni annos sekä kastike oli vain pelkää tomaattipyrettä. Sekä raskalaiset olivat ylikuivia.


Lisätty: 2008-09-09

Palvelun taso vaihtelee riippuen siitä onko kassan takana joku kokeista vai myyjä/tarjoilijatytöistä, joista jälkimmäisten kohdalla voidaan puhua palvelusta. Ruoka on herkullista ja laatu hyvin kohdallaan. Tulisen kastikkeen laatu vaihtelee kovin, välillä ei erota miedosta, mutta välillä toimii nostaen hien naamalle.


Lisätty: 2008-07-24

Täällä tulee käytyä lounaalla vähintään pari kertaa viikossa. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2008-07-15

Olemme käyneet vuosia tässä paikassa, välillä on pidetty taukoa laatusyistä ja nyt eteenpäin pitemmän aikaa. Liha oli kohtalaista, ehkä kuivahkoa ja sitä oli aikaisempaa vähemmän. Annos oli kebab salaatilla, salaatista suurin osa oli kiinankaalta, jonka jätimme syömättä, mielestämme se pitäisi syödä lämpimänä eikä amerikansalaattiin sekoitettuna, paksuja lehtiruotia paljon, pieniä tomaattiviipaleita oli kolme, yksi jalapeño (kuvassa kaksi ja normaalisti saamme useamman), pari-kolme kurkku- ja maustekurkkuviipaletta, leipäkolmioita kolme pikkuriikkistä. Sanoin lähtiessä, että parasta ruokailussamme oli tällä kertaa vesi.


Lisätty: 2008-03-28

Tohon paikkaan ei ole enään menemistä! Minulla oli leimakortti joka lupasi viimisellä leimalla ilmaisern aterian. Myyjä nro 1 sanoi että viimeisen leiman JÄLKEEN saa ilmaisen aterian. Viikkoa myöhemmin asioidessani siellä Myyjä nro 2 sanoi että kortti on jo käytetty. Hä? Eikö ilmaisaterianedun jälkeen olisi pitänyt ottaa kortti pois?


Lisätty: 2008-03-15

parempaa kebablihaa en ole mistään saanut.


Lisätty: 2008-01-20

nam nam hyvät falafelit


Lisätty: 2007-12-27

Todella suuri pettymys! Liha oli ala-arvoista niinkuin myös lisukkeet. Kyseisellä hinnalla olisi pitänyt saada huomattavasti parempaa. Suurin floppi oli kebab valkosipuliperunoilla!!!


Lisätty: 2007-12-11

Loistava kebab!


Lisätty: 2007-12-04

Mielestäni yksi helsingin laadukkaimmista kebab paikoista. Palvelu on hyvää, ja kebab annokset keskivertoa parempia. Liha on keskivertokebabbilaa parempaa, ja ranskalaiset sekä salaatti ovat hyvät. Tomaattipyrepohjaiselta vaikuttava tulinen kastike ei ole ihan omaan makuuni. Jos haluat laadukasta peruskebabbia ja hyvää palvelua suosittelen kokeilemaan tätä paikkaa.


Lisätty: 2007-12-02

Kebab riisillä, tulisella kastikkeella! Aivan loistava. Stadissta testatuista ehdottomasti paras! Kuulin että kastikkeen resepti on saatu budhalta, mutta epäilen että jotain addiktiota lisäävää ainetta on joukkoon lisätty.


Lisätty: 2007-11-21

Tosi hyvää ruokaa... aivan mahtava lössii muutenkin. Käytiin eilen vaimon kanssa syömässä kebabit ranuilla ja ne aina vaan paranee. Iso ++++ tarjoilijalle. Tarjosi kahvit kaupan päälle ja oli puhelias ja oikein asiakaspalveluhenkinen mennään varmasti toistekki!!


Lisätty: 2007-09-16

Stadin parhaat kepsut,ainoana miinuksena paikan kalleus.


Lisätty: 2007-08-19

Kebab valkosipuliperunoilla tosi hyvää!! Kastiketta vain saisi olla kebabissa enemmän.


Lisätty: 2007-08-09

Ihmettelen minkä takia tätä paikkaa kehutaan...kävin maanantaina ja sain ihan kelpoannoksen. Liha oli hyvää ja ranskalaisia sopivasti. Tänään kävin paikassa uudestaan ja liha oli aivan järkyttävän makuista ja rakenteeltaan kummallisen näköistä. Olisin varmasti saanut itse vaikka Lidlin pakastekebabista paremman setin. Kaiken lisäksi tilauksen vastaanottaja ei millään ymmärtänyt, että haluan annokseni tulisella kastikkeella. Jouduin toistamaan ainakin viisi kertaa että "Tulinen kastike" ja silti sain vastaukseksi kummallisen tuijotuksen. Taatusti viimeinen kerta kun käyn tässä paikassa.


Lisätty: 2007-08-04

Söin Iskenderin, riittävän kokoinen annos ja sekä liha että leipäpalat hyvälaatuisia. Lisäkkeet peruskamaa. Paikka oli siisti ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Ainoa huono puoli on melko kallis hinta.


Lisätty: 2007-06-25

Perustavan laatuinen kommentti: "ihan ok". Kebab valkosipuliperunoilla testattu, ja kyllä tuon perusteella uskaltaudun paikkaan uudestaankin. Oikeaoppisen ovaaliselta lautaselta nautitut lihat, salaatit, kastikkeet ja perunat nostivat suorastaan hymyn huulille juhannuksen jälkeisen sunnuntain nälkäisissä fiiliksissä. Ei paha, ei paha. Valkosipuliperunat tarkoittavat tosin paistettuja perunaviipaleita, joiden päälle lorautettu valkosipulin makuista kastiketta... mutta ihan hyvää. Mukavan rauhaista ilmapiiriä loi turkkilaiselta kuulostava muzak. Ei sikäli että se oli hyvää musiikkia sinänsä, mutta juuri sopivaa kiireettömään ruokailuun.


Lisätty: 2007-06-13

Suomen paras Iskender!!!


Lisätty: 2007-06-13

Pitaleipä kebab oli pettymys.Pitaleipä oli joku lidlestä ostettu halppis. Mureni heti kun rupes syömään. Jos paistasivat pizzapohjasta niin ois paljon parempaa


Lisätty: 2007-05-05

En ymmärrä miten tämä paikka voi olla neljän K:n paikka! Aivan karmea pettymys ja kalliit hinnat. Ei voi suositella!


Lisätty: 2007-04-21

Täältä voisivat pikkupaikkojen kebab-yrittäjät tulla ottamaan mallia, miltä näyttää ja maistuu hyvä kebab-annos.


Lisätty: 2007-04-06

Puolet näistä jutuista kirjoitelee paikan omistaja, tekstistä päätellen...Hjuva kebab, nätti tytto, tuule muukan...


Lisätty: 2007-02-20

aivan loistava paikka sisustus on mukava ja tila on avara. taustalla rauhallinen musiikki ja keittiö on mukavasti esillä. ja sitten lihaan. aivan loistavaa, liha oikeasta vartaasta ja salaatti oli tuoretta ja kastikkeita oli juuri oikea määrä toisiinsa verrattaessa! pitan leipä oli juuri sopivaa. semmoista hieman sitkeää mutta ei liian. perunat makoisia ja riisi juuri oikeata. hienoa ja palvelu oli todella mukavaa! kiitokset


Lisätty: 2007-02-04

Tilasin Iskenderin joka tuli pöytään muutamassa minuutissa. Liha leikattiin suoraan vartaasta ja oli todella maistuvaa. Ei liian rasvaista eikä liian kuivaa. Leipäpalaset olivat ehkä hieman liian kylmiä. Kastikkeita oli sopivasti ja varsinkin jogurttikastike oli hyvää. Lisänä oli salaattia, tomaattia ja kurkkua. Annos oli kokonaisuutena hyvä ja sopivan kokoinen. Ainoa miinus hanaoluesta joka oli mitäänsanomatonta Fostersia. Tosin parempi sekin kuin Koff.


Lisätty: 2007-02-03

Paras mesta Hesassa! Annokset on isoja, ja liha on taivaallista! ainut huono puoli oli ,kun olin tänään syömässä kebabin Ranskalaisilla, oli että paikassa haisi todella oudolle, palaneen öljyn ja hien yhdistelmä. Muuten loistava! isot plussat lisukkeista, ranskalaisissa oli jotain ruskeaa jauhoa, joka antoi niihin loistavan maun. Salaattia on tarpeeksi ja oli aika freeshiä. Ainut miinus ruuassa oli salaatin kastike , joka oli paksua majoneesia). Mutta yleisarvosana olisi varmaan 9+!


Lisätty: 2007-01-28

erittäin huono palvelu


Lisätty: 2007-01-13

Iskender-kebabin kävin syömässä, lähinnä hyvien arvostelujen houkuttamana. Leipä oli koostumukseltaan hieman epämiellyttävää, vaikka ei kerennyt siellä soossissa kuin hetken oleskella. Makukaan ei oikein iskenyt, ei hyvää, mutta ei pahaakaan. Liha aika perustavaraa, salaattia ehkä hieman turhan kevyesti. Kastike mietoa, vaikka tulisena pyysinkin. Ihan ok, mutta kun kyse ei ole mistään halpakebabbilasta, niin pettymykseksi tuo pitää luokitella, vaikka ihan ok kokemus olikin. Täytynee kokeilla vielä uudemman kerran, koska kontrasti arvosteluihin oli melko suuri.


Lisätty: 2007-01-10

Yliarvostettu paikka. Vaikka ei pahaa, niin kallista ja vähän.


Lisätty: 2006-12-18

Erittäin hyvät kanakebabit! Vaikka kana on koostumukseltaan jollain tapaa erikoista, niin maku on erinomainen. Parhaat ranskalaiset sitten Nummen Keramiikkapajan! Kastikkeet ok, tulisuutta sais olla lisää, tulinenkin vaihtoehto aika mieto. Sopivan kokoiset ja hienot annokset. KALLIS! Hanaolutta en suosittele (Foster´s). Normikepsutkin hyviä, vaikka en norsunjalasta niin välitäkään


Lisätty: 2006-11-22

tosi mukavat sällit siel ainekin on duunis ja hyvä nopea palvelu. Yks parhaimmist stadin mestoist omasta mielestäni!


Lisätty: 2006-11-08

mahtava paikka, tarjoillu oli täydellistä<3<33<3


Lisätty: 2006-11-05

Selvästi siistein ja ravintolamaisin kebab-paikka, jossa olen käynyt Helsingissä. Päiväsaikaan, yöajasta en tiedä. Lämmin sisustus, erittäin hyvällä paikalla ja palvelukin pelaa. Annoksetkin ovat huolella aseteltuja lautaselle ja syötävää on kiitettävästi, myös annoskoko on hyvää tasoa. Hinnat ovat hivenen kalliimmat, mutta toisaalta puitteet huomioonottaen eivät liian kalliita. Tänne voi tuoda syömään vaikka koko perheen sunnuntaina! Paikka on siis sopiva kebab-hifistelyyn eikä niinkään mättöruokala.


Lisätty: 2006-10-26

Teillä ei Hesassa ole selvästikään edes käsitystä siitä, millaista on hyvä kebab. Lähes järjestäen kaikki tämän forumin huipuiksi luokittelemat paikat ovat osoittautuneet suuriksi pettymyksiksi. Kebab on lähes poikkeuksetta sellaista kliinistä ihme "pikaruokaketjukebabia" ja annokset yleensä pieniä ja siihen nähden aivan liian kalliita. Lisäksi rullia ei tunnu saavan mistään. Vaikuttaa siltä, että panostetaan enemmän kiiltäviin kuviin kuin itse sisältöön. Näin ainakin Helsinkin keskustan paikoissa, toivottavasti muualla on parempaa. Itse olen syönyt parhaan kepsun pääkaupunkiseudulla Espoon keskuksessa. Siellä osattiin tehdä kunnon rulla.


Lisätty: 2006-10-13

Parempaa lihaa saa hakea. Tulisessa soossissa on jo mukavasti makua, ranskalaiset ja muut lisukkeet myös keskimääräistä parempia. Kyllä kelpaa leffareissulla kokeilla!


Lisätty: 2006-08-30

Annokset riittävän kokoisia jopa urheilevalle nuorukaiselle ja lautaselle asettelukin on kohdallaan. Palvelu pelaa ja KKH:ssa on mukava käydä. Lounas-aikaan luonnolisesti hieman ahdasta. Joka kymmenes ateria ilmainen.


Lisätty: 2006-08-05

Kebab lohkoperunoilla oli todella herkullista. Lohkoperunoita ei oltu uitettu rasvassa, lihassa oli juuri sopivasti rasvaa, rasvan sopiva määrä todellakin yllätti. Hinnat ovat tavallista korkeammat, mutta jos laatu on tämänkaltaista aina niin voi siitä maksaa. Ateria saisi olla ehkä hieman suurempi, sai tälläkin mahansa täyteen, mutta varmuudenvuoksi. Ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen kerta kun käyn.


Lisätty: 2006-07-12

Tulipa käytyä Tuska-festivaalien jälkeen syömässä, nyt toista kertaa. Ekalla kerralta oli jo jäänyt erittäin hyvä maku suuhuh. Raahasin myös testiryhmän mukana. Itse otin iskenderin ja limun. Pieni miinus tulee hinnoittelusta (kallis) Itse liha oli erittäin maittavaa ja kastikekin ihan maittavaa. En tajunnut pyytää tulisena, mutta myös mieto maistui hyvältä. Erittäin hyvä ravintola, suosittelen. Kavereiden kommentit aterian jälkeen "Paras syömäni kebab ikinä" :)


Lisätty: 2006-06-29

Kebabliha on aivan loistavaa. Ainoa miinus on hinta.


Lisätty: 2006-05-11

Erinomainen kebabpaikka! Toiseksi paras missä olen käynyt. Ruokansa puolesta golden pizza kebab menee ihan vähän edelle kastikkeensa ansiosta, mutta sisustus ja viihtyisyys on kebab housessa parempi.


Lisätty: 2006-04-13

Keskustan paras kebab-paikka tavanomaisten kebabien kohdalla (kana- ja falafeleistä ei kokemusta). Hakkaa stadin kebabit ja chilikebabit mennen tullen ja myöskin tällä hetkellä arvostelussa Kampin Kebab Housen yläpuolella olevat Anin, Persepolisin ja Eerikin Pippurin. Etenkin liha on tässä paikassa aivan taivaallista. Híeman tulista, erittäin maistuvaa ja ei vetistä (=rasvaista). Pita-leipä on parasta Suomessa maistamaani ja se on lämmitettyä. Salaatit eivät ole aivan huipputasoa, mutta ne nyt onkin lähinnä silmänruokaa =) Kastikkeet ovat ihan ok. Jogurttikastike on erittäin hyvää, mutta tulinen kastike ei vaihtelee tulisuutensa suhteen paljon. Lisäksi esim. Iskender kannattaa ottaa ilman punaista kastiketta (tai ilmaista haluavansa vain vähän) että allaolevat leivänpalaset eivät muutu soseeksi. Suosittelen!


Lisätty: 2006-03-16

Kaveri kehui paljon, mutta käytyäni ei ollut kummoinen. Ei kuitenkaan pahempia moitteita paitsi pöydät olivat huteroita. Siis notkuivat koko ajan. Liha ok, palvelu ystävällinen. Hyvä sijainti ja hinta-laatusuhde hieman alle keskitason


Lisätty: 2006-03-11

Liha priimalaatua ja sopivan mehukasta. Ranskalaiset kababpaikkojen aatelia. Ruoka tuli tilauksesta alle 5 minuutissa pöytään, vaikka paikka oli lähes täynnä. Mm. Oulun ja Tampereen kebabpaikkoja kiertäneenä Kebab House kiilaa aivan kärkipäähän.


Lisätty: 2006-03-03

No siis paljon kebab-lihaa vetäneenä voin kyllä suositella aivan kaikille! Ehdottomasti parasta mitä olen eteeni saanut. Liha maistuu lihalta eikä valmis tavaralta!


Lisätty: 2006-02-24

Parhaat yömätöt kampissa


Lisätty: 2006-02-22

kyllä mielässeni on paras paikka helsingissä.


Lisätty: 2006-02-07

oli muuten hyvät känni kebabit bissen kera suositelen. erityisesti kebab lohkoperunoilla natsaa hyvä paikka


Lisätty: 2006-01-26

Paikka on siisti ja ruoka hyvää. Pyytäessään ruoan tulisena siihen saa sen verran chiliä, että juuri ja juuri maistaa, mutta sama juttu melkein kaikissa kebab-paikoissa (Kampin Stadin Kebab ehkä poikkeuksena). Tämäkin edellyttää sitä, että kaveri ymmärtää sen verran kieltä, että viesti menee perille. Kebabliha on keskivertoa parempaa, ei kuitenkaan suorastaan ihmeellistä. Sama pätee falafeliin. Kanassakaan ei ole moittimista. Ranskanperunat ovat loistavia. Kerrankin kebab-paikka, jossa mukaan otetut ranskanperunat eivät ole vetisiä kun pääsee kotiin. Salaatti sitä perussettiä. Bonuksena annoksiin kuuluu aina kahvi, jonka voi mukaan ottaessaan hörppiä odottaessaan.


Lisätty: 2006-01-24

Kävin (23.01) illalla, kebabilla kyseisessä paikassa ensimmäistä kertaa syömässä. Minulle jäi erittäin positiivinen vaikutelma paikasta, kaikki sujui mainiosti. Tilasin kebabin riisillä, myyjä oli erittäin kaunis ja mukava. Ja annos tuli pika vauhtia. Salaatti oli erittäin raikasta, liha ja riisi oli todella hyvää, kastikkeet olivat myös maistuvia, pidin erityiseti valkosipulikastikkeesta. Toisin hinta oli vähän liian kallis (7,10e.), mutta ruoka oli sen sijaan myös maistuvaa. Keskustelin myös kokin kanssa sisustuksesta ja kebabista, ja sain tietää että kebab valmistetaan paikan päällä, joka on mielestäni todella iso plussa.


Lisätty: 2006-01-21

Todella hyvän makuista lihaa ja kastikekkin on erinomasiasta. Hinta on mielestä kohtuullinen, 7,20e kebu ranskiksil ja limu. Ranskalaisissa on erinomainen mauste ja niitä parempia en oo missään kohdannut. Palvelukin on hyvää, ehkä siksi että myyjät tuntevat kaikki minut, kun olen vakioasaiakas. Sisustus on makea ja paikka muistuttaa enmmänki ravintolaa.


Lisätty: 2006-01-18

Tärkeintähän on lihan maustaminen, ja tässä mestassa liha oli maustettu loistavasti. Myös lisukkeet (salaatti) oli raikasta. Sisustus oli taitavasti toteutettu ja musa asianmukaista. Jos nyt on pakko jotain hakea niin pöytä keikku ihan minimisti. Ainoa heikkous oli kohtalaisen korkea hinta, ainoa asia jossa tätä paikkaa vastaan pystyy kilpailemaan. (lihan määrän kanssa) Mut hyvä oli.


Lisätty: 2005-12-30

Päätin viikko sitten käydä testaamassa kyseisen paikan. Kun kävelin sisään tiesin ettei mihinkään räkälään oltu tultu. Paikka oli mukavan viihtyisä. Henkilökunta ystävällistä. Tilasin iskenderin Pepsillä. Ensivaikutelmaa paransi se että ruoka tuli todella nopeasti vaikka asiakkaita riitti. Ennen ruokaa maistelin Pepsiä joka oli hieman vähähiilihappoista. Ateria oli suht iso ja mukavasti aseteltu. Salaatti oli raikasta mutta tomaatti vähän raakaa. Kastiketta oli tarpeeksi paljon ja se oli suht maukasta. Liha oli kenties aterian paras osa. Oikein maukasta. Ruoan alla piileskeli pilkottu, pehmeä, maukas pitaleipä. Hiukan puolenvälin jälkeen kävin ostamassa lisää juomaa mutta sainkin se ilmaiseksi! Mainiota! Ateria oli siis miellyttävä kokemus joskin ei mikään halvin. Tänään kävin siellä uudestaan. Elokuvan alkua odottellessa ei ollu kauhesti aikaa ja rahaa joten otin House aterian. Edullisempi vaihtoehto oli myös pienempi. Salaatti oli samaa tavaraa ja tomaatti edelleen hiukan raakaa. Nyt salaattia tuntui olevan hiukan liikaa muuhun nähden. Lihaa oli kyllä kelvollinen määrä ja se oli sitä samaa herkkua. Pitaleipä oli maukas mutta hiukan liian kylmä. Ranskalaiset maistuvat aina ja nämä päihittävät monet pikaruokaketjujen potaatit. Suosittelen siis edelleen!


Lisätty: 2005-12-21

Pari vuotta Kampissa asuneena tästä on tullut kantakebabbini. Kebab riisillä on paras, johtuen mm. maukkaasta basmatiriisistä. Falafel-pullat myös huippuluokkaa. Leipäkebab puolella olisi vielä parantamisen varaa; jos paistaisivat leivät itse sen sijaan että käyttävät kylmiä valmispitoja niin Helsingin parhaan kebabravintolan titteli olisi ansaittu. Sisustuksesta ja siisteydestä plussaa, mutta uusista korotetuista hinnoista miinusta.


Lisätty: 2005-12-13

Liha maukasta ja sitä oli riittävästi. Iskenderin jugurttikastike ja tulinen peruskastike hyviä. Hintava paikka, mutta menen varmasti uudestaankin. Leipäpalat toivat mieleeni rullakebabin, rakkaan tuttavan, johon en ole Turussa asumisen jälkeen törmännyt. Missä ovat Stadin rullakebabit?


Lisätty: 2005-11-28

Jumalaisen hyvä iskender. Muistakaa tilata tulinen kastike, niin saatte ruokaanne makua. Kastike on tulinen, mutta ei liian tulinen. Nam!


Lisätty: 2005-11-26

Ravintolamainen paikka, ts. pienet mutta maukkaat annokset.


Lisätty: 2005-11-22

Kuvassa oli 7,10€ kebab ranskalaisilla + juoma, mutta myyjätäti ei antanut limsaa saan juomaksi veden. Myöskään ei kysytty, josko haluan sitä valkoista kastiketta (valkosipuli? En maistanut) vaan sitä laitettiin kysymättä, pitaleipä oli kylmä ja lihakaan ei ollu läheskään yhtä hyvää kuin Salossa syömäni. Ystäväni siis maksoivat 7,10 € Kebabista ranskalaisilla, eivätkä saaneet edes kokista siihen.Pyysin mietoa kastiketta ja sain tomaattimurskaa.


Lisätty: 2005-11-22

Menimme sisään odottaen paljon, koska olimme kuulleet että paikassa on hyvät sapuskat, mutta kuinkas sitten kävikään! Aluksi meinasin pyörtyä katsoessani hinnoittelua, samaan hintaan olisi kotopuolessa saanut myös juoman. Kastike oli tomaattipyrettä, eikä kunnon kebab-kastiketta johon olin muualla tottunut. Kebab-täti ei edes kysynyt haluanko valkoista majoneesia, vaan laitettiin suoraan kauhea kasa.


Lisätty: 2005-11-20

Pienet annokset ja ylihintaiset, salaatti ei ollut tuoretta.


Lisätty: 2005-11-14

Kampin Kebab House on ollut ehdotonta kärkipäätä Helsingissä, mutta viime käyntikerralla (13.11.)hintoja oli nostettu yli 7 euroon! Liha on hyvää ja maukasta kuten aina, kastike samoin. Ravintolassa on viihtyisää ja siistiä, palvelu pelaa ja kahvinkin saa kaupan päälle. Silti oli todella sääli huomata yli euron korotus esim. riisikebab-annokseen. Kebabista nauttivan opiskelijan kukkarossa se nimittäin tuntuu.


Lisätty: 2005-11-11

Ohjatessani testiryhmääni (minä + seuralaiseni) Kampin Kebab Houseen tililläni oli jo yksi aikaisempi käynti ko. paikkaan joitain vuosia takaperin. Silloisesta käynnistä mielessäni oli varsin keskinkertaisia muistikuvia. Kebabille.comin ykkös-rankkauksen innoittamana päätin rohkeasti virkistää muistiani. Itselleni tilasin annokseksi kebabin valkosipuliperunoilla ja tuplalihalla. Tulinen kastike, tottakai. Seuralaiseni valitsi itselleen House Special -annoksen, joka käsitti kebab-lihan lisäksi riisiä ja ranskanperunoita sekä pari falafel-palleroa. Kommentit annoksesta kebab valkosipuliperunoilla: -Annoksen liha oli mitä mainiointa, ja tuplamäärällä salitreeniäkin harrastava sai kupunsa täyteen -Myöskään kastikkeessa ei ollut juurikaan moitteen sijaa, joskin tulisuutta olisi voinut olla huomattavasti enemmänkin -Sen sijaan valkosipuliperunat olivat kuin vitsi. Perunat olivat kovia lastumaiseen muotoon pilkottuja ja ilmeisesti uppopaistettuja rapeuden saamiseksi. "Perunalastujen" päälle oli kaadettu valkosipulikastiketta, joka oli maultaan ihan ok sinänsä. Joka tapauksessa tällainen valkosipuliperunoiden valmistustapa ei kirvoittanut hymyä huulilleni. Perinteinen kermainen ja perunat pehmeinä tarjoileva tyyli on huomattavasti miellyttävämpi. -Lisukkeena annokseen kuului salaattia, sipulia, tomaattia, kurkkua, suolakurkkua ja jalopeno. Mielestäni aivan keskinkertaiset normilisukkeet. Seuralaiseni kyyniset kommentit omasta annoksestaan olivat "en tykänny". Tunnetun nirppanokan kommenteille en kuitenkaan laittaisi paljoa painoa. Joka tapauksessa sain kätevästi sujautettua kebab-testin hot deittieni pakolliseen ruokailuosioon.


Lisätty: 2005-11-08

Muutamaan kuukauteen en ole tässä Helsingin ainoassa neljän koon paikassa käynyt, mutta viikonloppuna ohi kävellessäni en voinut olla huomaamatta hintojen nousua. Eli Kamppi on vetänyt hintansa Stadin kebab ja Chilli -tasolle, paikoin jopa ylemmäs. Kuuluu jo markkinoinnin perusteisiin, että hintojen nousu tulee voida perustella asiakkaalle; mikä se sitten on? Nousseet kustannukset? No, ehkä ennemminkin se, että paikasta saa todella hyvää kebabia, verrattuna vaikka noihin kahteen ketjulafkaan.


Lisätty: 2005-11-01

Eipä vastannut kehuja. Ensinnäkin paikassa ei meinannut olla edes vaihtorahaa, joten ensivaikutelma oli vähintäänkin heikko. Kebab ranskalaisilla todella heikko esitys, kastike ala-arvoista ja annos todella pieni massiiviseen hintaansa (7,20) nähden. Paikan maine tuntuu olevan vahvasti liioiteltu.


Lisätty: 2005-10-30

Kävin viimeinkin tässä paljon hehkutetussa paikassa. Menin kassalle ja tilasi Kebab Lohkoperunoilla. Myyjä ei vaivautunut kysymään, kastikkeista tai muusta. Siitä pieni miinus. Ruoka tuli melkein ennen kuin olin ees ehtinut istuutua. Ruoka itsessään oli todella maittavaa. Salaatti oli raikasta, lohkoperunat rapeita ja maustettua ja liha todella hyvää. Kastikekkin oli maittava. Sisustus oli todella mukava ja siellä olisi viihtynyt pidempääkin. Tämä paikka todella muistutti ravintolaa.


Lisätty: 2005-10-27

Itse liha oli hyvää, mutta annos oli vähän kylmä. Ranskalaiset olivat erinomaisia. Annos oli hyvin aseteltu, eli kasvikset, liha ja ranskalaiset erikseen. Ranskalaisia ja lihaa oli kyllä ehkä hieman vähän hintaan nähden. Tulinen kastike oli todella tulista, liiankin minun makuuni, mutta kun tulista pyydettiin niin täydet siitä. Itse ravintola oli siisti ja viihtyisä.


Lisätty: 2005-10-08

Viimeisin kokemus oli todella positiivinen. Ranskalaiset oivallisesti paistettu ja maustettu. Nykyään tulinen kastikekin alkaa maistumaan hivenen tuliselta. Vieläkin vahvempi vaihtoehto olisi tervetullut. Helsingin keskusta-alueen nykyinen kärkeä.


Lisätty: 2005-09-30

Pitakebabin liha oli kypsän ja tuoreen makuista, eli oikein hyvää. Tulinen kastikekin oli yllättäen oikeasti tulista, mistä pitkä plussa. Lisukkeet hyvälaatuiset ja siististi asetellut. Palvelu tehokasta. Sisustus oikein viihtyisä ja kebabhenkinen. Hinnatkin kohtuullisemmat kuin ketjupaikoissa.


Lisätty: 2005-09-26

Kebab ranskalaisilla olisi voinut olla isompi, mutta joka tapauksessa yksi stadin parhaista kebab-luukuista.


Lisätty: 2005-09-25

Hyvä paikalla, pikku laitamyötäisessä eksyy väkisinkin sisään. Palvelu ihan normaalia, ilmeetöntä. Mättö oli itsessään ihan helmi, sopivan kokoinen ja salaattikin oli maukasta kastikkeen ansiosta. Paikka miellytti silmää ja oli kaikin puolin siisti. Hinnatkin olivat kohallaan.


Lisätty: 2005-09-25

Kampin Kebab House on kyllä keskustan kärkikaartia. Annokset ovat ehkä hiukan kalliita ~6-7€, mutta leipäkebabin hinta sopiva. (~4€) Pitaleipä lämmin, kebabia runsaasti, samoin salaattia. Harvemmin pitakebabista tulee täyteen mutta tästä tuli. Salaatti oli erittäin hyvää normaaliin verrattuna, ei mitään roskakamaa. Jopa punakaalia löytyi. Normaali kastike oli aika mietoa, olisi ehkä pitänyt ottaa tulinen. Palvelu erittäin ystävällistä. Erittäin hyvä palvelu, ehdin istahtaa ja ottaa hifimessuilta kasaamani esitenivakan käteeni kun annos jo tuotiin. Sisustus on todella tyylikäs ja paikka on todellakin ravintola. Tänne kehtaisin tuoda jopa liikeasioissa ihmisen syömään. Annokset erittäin hyvin aseteltuja. Jos on varaa maksaa parieuroa viihtyvyydestä, paremmasta lihasta ja loistavasta palvelusta, ei Kimeneä edes kannata ajatella. Kampin Kebab house on ravintola, toisin kuin kebabpaikat yleensä. Erittäin mielyttävä paikka, kiitos.


Lisätty: 2005-08-16

Liha maukasta, kastikkeessa edes vähän potkua. Ranskalaiset loistavasti maistetut. Liha ja perunat oikeaoppisesti laitettu vieritysten lautaselle ei siis päällekäin.


Lisätty: 2005-08-05

Kokeilimme mieheni kanssa kyseista paikkaa ensimmäistä kertaa ja heti tuntui, kuin olisi kotiin tullut. Liha oli erittäin hyvää ja salaatti ihanan rapeaa ja tuoretta. Kastikkeet oli maukkaat ja niitä oli sopivasti. Palvelu kieltämättä hiukan tylyä, kassa ei paljon puhua pukahtanut. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä kokemus.


Lisätty: 2005-07-31

Jos liikkuu keskustassa niin kannattaa nähdä se vaiva että käy kampissa syömässä.


Lisätty: 2005-07-20

Kyllä toimii. Riisikebabissa erittäin suuri kiitos maukkaan basmatiriisin käyttämiselle. Liha päihittää suurimman osan tähän mennessä kokeilemistani, tosin ehkä hieman suolaa voisi vähentää. Isompaa annosta ei voisi astian kokoa suurentamatta mukaan saada, joten nälkä ei jäänyt. Palvelu oli ystävällistä ja hyvin nopeaa.


Lisätty: 2005-07-12

En kyllä siis keksi paikasta mitään valitettavaa, nopeaa ja ystävällistä palvelua, hyvää kebabbia todella hyvä salaatti, rapeat ranskalaiset ja todella hyvä annoskoko!


Lisätty: 2005-06-28

Suurimmat pisteet Kampin Kebab Houselle annoksen asettelusta. Ranskalaiset ovat laidassa ja lihat niiden vieressä. Ei ole sitä yleistä ongelmaa, että lihojen nesteet tai kastike valuisi ranskalaisten päälle pehmittäen pohjimmaiset. Liha oli todella hyvää ja tulinenkin kastike maistui muultakin kuin ketsupilta. Tosiasia on, että Stadista ei kunnon tulista kastiketta löydy. En tarkoita mitään tajuntaa vievää tulisuutta. Ennen kunnon kastiketta sai Lahdesta Tavernan grilliltä, mutta sitäkään ei enää ole. Palvelussa pientä parantamisen varaa muutamalla henkilöllä, mutta palvelu on kuitenkin keskimääräistä parempaa.


Lisätty: 2005-06-16

Eväs mainiota mutta vaatteet löyhkää rasvalle joka kerta


Lisätty: 2005-06-05

Repro Kampissa. Vertailu: leipäkebab ostettuna viiden munuutin välein täältä ja Eerikin Pippurista. Kebab House voitti, hieman pienempi annos mutta parempi maku lähinnä lihan ansiosta, lisukkeet tasavahvoja.


Lisätty: 2005-06-02

Liha oli jumalaista, kastike erinomaista ja lohkoperunat mahtavat. Saalaatissa ole toivomisen varaa, mutta eihän sinne saalaattia syömään mentykään. Tämä paikka on nyt uusi benchmark kebumestoille!


Lisätty: 2005-06-01

muuten loistava, mut kastike ei ollu kauheen huippua.


Lisätty: 2005-05-30

Kys. paikka on hyvin Sisustettu turkki aiheisesti,sekä Palvelu on erittäin mukavaa. Ruoka on ehdottomasti parhasta Kampissa.


Lisätty: 2005-05-21

Kaikinpuolin hyvä paikka. Ruoat maukkaita ja tilat siistit. Erityisesti jäi mieleen älyttömän nopea palvelu; annos oli valmis valehtelematta alle minuutissa! (kaksi kertaa olen käynyt)


Lisätty: 2005-05-06

Paikan siisteys on aivan omaa luokkaansa. Aina täysin siisti, jopa puolen 5 aikaan aamuyöstä baari-iltoina. Ruoka on myös mainiota, liha on hyvää ja kastike vähän parempi.


Lisätty: 2005-04-14

Ruoka on erittäin maukas, hinnoittelu on kohdallaan, palvelu on erittäin ystävällinen, ravintola on kodikas.


Lisätty: 2005-04-05

Parasta laatua!


Lisätty: 2005-02-25

Erittäin positiivinen kokemus. Ranskalaisissa rapeutta ja mausteita, salaatti raikasta ja siinä kerrassaan loistavaa kastiketta. Myös itse kebab-kastikkeet toimivat moitteettomasti; tulinen oli sitä itseään ja vs-kastikekin maistui. Hieman tosin ihmetyttää, ettei myyjä kysy kastiketoiveita vaan ne pitää itse esittää; näinpä asiasta tietämätön ystäväni sai pelkkää mietoa kastiketta. Liha kelvollista, tosin ei silti parasta maistamaani. Annoksen koko vie nälän. Kun paikka vielä on siisti, palvelu suht nopeaa ja hinnat kohdallaan, niin voin kyllä suositella lämpimästi kaikille.


Lisätty: 2005-02-17

Keskustan alueen paikoista ehkä parhaat falafelit. Lohkoperunat ovat ehkä hiukan liian suolaisia. Tuliseen kastikkeeseen on tullut reippaasti lisää särmää, mikä on positiivista. Palvelussa hiukan petraamisen varaa, mutta kokonaisuutena oivallinen paikka.


Lisätty: 2005-02-08

Söin täällä 8.2.2005 elämäni parhaimman kebab-aterian (ranskalaisilla). Ja uskokaa! Olen syöny myös ala-arvoisia että tiedän mistä puhun!!


Lisätty: 2005-02-05

Tilasin Iskenderin, kuten tapanani on. Leipä ei ollut mitenkään mullistavan hyvää. Annos tosin näytti juuri kuvan annokselta, mutta se nyt ei vaikuta juuri mihinkään. Liha oli hieman rasvaista, ei juurikaan erottunut muiden paikkojen lihoista omaksi edukseen. Kastikkeista ei kysytty, että haluanko miedon, vaiko tulisen. valkosipulisoosi oli ihan mainion makuista. Lisukkeet olivat paikallaan, tosin vain yksi jalopeno. Muuten todella raikas. Annoksen koko oli kyllä peruskebap-paikan annosta suurempi, siitä plussaa. Iso miinus siitä, että ravintolassa asioinnin jälkeen huomasin vaatteideni lemuavan rasvaiselle kebablihalle, ei niinkään hyvästä.


Lisätty: 2005-01-23

Yömyöhillä lauantaina käytynä erittäin positiivinen kokemus. Sisustus erittäin siisti ja kebab -henkinen. Annos oli kohtuullisen kokoinen ja erityismaininta täytyy antaa lihasta joka oli erinomaista. Kastikkeeseen olisin kaivannut vähän lisää särmää, valitsin kuitenkin tulisen kastikkeen. Suosittelen lämpimästi kaikille, varmaan ihan mainio lounaspaikkakin.


Lisätty: 2005-01-10

Käyn täällä n. 3 kertaa viikossa. Harmittaa oikein, kun ranskalaiset on täällä niin hyviä, mutta ei aina kannata ottaa ranskalaisia ihan terveysnäkökohdista. Nykyään sillee pitkään auki niin preferoin tätä E-Pippurin edelle. Ja hintakin halpenee 10% kun käyttää kanta-asiakas leimasysteemiä. n. 6 euroa kebab-ranskalaisilla on siten aika kova juttu.


Lisätty: 2005-01-08

Piti tätä mestaa käydä vaimon kanssa kokeilemassa kun sitä on täälllä kehuttu. Annos oli samanlainen kuin tiskin yläpuolella olevassa mallikuvassa. Myyjä oli happamana kuin sitruunoita olisi syönyt, emme tunteneet olevamme kovin tervetullleita, vaikka paikalla ei ollut muita. Annos oli siisti ja reilun kokoinen. Iskender kuitenkin ui ilmeisesti pastakastikkeeksi tarkoitetussa tomaatikestikkeessa. Kyllä minä haluan kebab kastiketta, en tätä ketsuppimössöä, laski pisteitä roimasti. Liha oli niin suolaista että seuraava yö meni vettä juodessa, kastike oli kyllä ihan kivan mausteista... mutta suolaa siis LIIKAA! Paljon tuoretta rehua oli myös satsissa. Ravintolatilat siistit, samoin saniteettitilat. Eipä tänne kuitenkaan em. ongelmien vuoksi tule enää eksyttyä.


Lisätty: 2004-12-29

Tosi laadukas paikka. Haen usein mukaani kebabin salaatilla ja se on oiva annos. Nälkä lähtee. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu nopeaa. Sisustus siisti ja viihtyisä.


Lisätty: 2004-12-01

Kävin nauttimassa Kebab House Kampissa iltapalaa eli kebabin lohkoperunoilla. Asiallinen kokemus kaikin puolin. Tilausten tehdessäni kyselin myyjältä, miten liha on hankittu ja hän kertoi, että he tekevät sen itse alusta lähtien. Tällainen on harvinaista ainakin Helsingin keskustassa, jossa suurin osa ravintoloista käyttää tukkutavaraa. Tosin lähellä sijaitseva Eerikin Pippuri valmistaa myös itse on lihansa. Annoksen asettelu lautaselle oli onnistunut. Ei niin kuin yleensä eli kaikki samaan läjään, vaan salaatti toiseen reunaan, liha ja kastikkeet keskelle ja lohkoperunat toiseen päähän. Tällaisen käytännön soisin yleistyvän muuallekin. Salaatti oli ihan asiallista ja maistuvaa. Liha oli mielestäni erittäin hyvää, todella kiinteää ja maustettua. Punainen kastike melko mausteista, mutta olisin kaivannut lisää terävyyttä. Olisi pitänyt muistaa pyytää tulinen vaihtoehto. Jogurttikastiketta ei ollut. Lohkoperunat olivat normaalia tasaista laatua mukavasti aromisuolalla maustettuina. Loppuyhteenvetona totean lihan olevan keskustan kärkitasoa, asettelun esimerkillistä ja tilojen siistit. Kastikkeissa löytyisi kehitettävää ja ehkäpä myös palvelun nopeudessa.


Lisätty: 2004-11-23

Viihtyisä paikka, kohtuullinen palvelu. Kebab ehkä jopa hieman viereistä Eerikin pippuria maukkaampaa. Annoskoko ja hinnoittelu tuntuvat sen sijaan useimmiten jäävän jälkeen. Mutta yksi parhaista siitä huolimatta.


Lisätty: 2004-11-15

Loistava paikka. Mahtava iskender. Hyvät kastikkeet. Turustakin tykätään...


Lisätty: 2004-10-31

Aivan loistava paikka! Mielestäni kaupungin paras iskender kebab. Ruoka tulee yleensä todella nopeasti, hyvä että ehtii pöytään istumaan. Ainoa miinus on se että ei ole kotiin kuljetusta.


Lisätty: 2004-10-18

Palvelu oli hyvää ja sisustuskin oikein mukava. Ravintola oli tilava ja penkeilläkin oli mukava istua. Liha oli oikein hyvää, jopa parempaa kuin läheisessä eerikin pippurissa, kastike olisi saanut olla hieman tulisempaa. Salaattikastike oli hieman erilaista kuin yleensä kebab-ravintoloissa, joka ei toisaalta haitannut yhtään. Annoskootkin olivat tarpeeksi isoja. 6.90 Iskenderistä tässä paikassa ei ole paha hinta.


Lisätty: 2004-09-22

Loistava paikka syöpöttelylle. Hyvä palvelu, hyvät kebabit ja hyvä hinnoittelu. Sisustun on mukava ja kaikki yksinkertaisesti natsaa. Tänne!


Lisätty: 2004-09-04

Paikka vaikutti nopealla silmäyksellä siistiltä ja sisustukseltaan asialliselta. Palvelu oli nopeaa ja hyväntuulista. Otin riisikebabin mukaan. Liha oli todella hyvää, tässä oli se oikea kebabille ominainen maku, joka tuntuu Helsingissä olevan vaikea löytää. Riisi oli myös hyvää, salaatti kelvollinen. Annoskoko reilu. Täällä tulee varmasti käytyä uudelleen. Suosittelen.


Lisätty: 2004-07-28

Ihan jees kebabannos. Liha oli lähes samaa sarjaa kuin Eerikin pippurissa eikä ihan minun makuuni. Annoskoko oli kuitenkin kohdallaan.


Lisätty: 2004-07-27

Miellyttävä kokemus kerrasta toiseen. Riisikebabissa varsin erinomainen basmatiriisi - jotkut muuten hyvätkin paikat pilaavat homman puuroriisillä, annokset ihan ok keskikokoa - nälkä siirtyy kyllä, soosit kohdallaan vaikkei tulisuutta juuri löydykään, palvelu ja miljöö ok. Paikka on ansaitsemattomankin tyhjillään usein.


Lisätty: 2004-07-22

Ehdotonta kebab-paikkojen eliittiä! Ruoka on taivaallista ja kun päälle lisätään viihtyisä sisustus ja hyvä palvelu, niin kaikki on kohdallaan.


Lisätty: 2004-07-20

Parasta lihaa pitkään aikaan, äärettömän hyvät ranskalaiset ja hyvän kokoiset annokset. Plussaa myös sisustuksesta. Palvelu oli nuivaa ja työntekijät väsähtäneen oloisia. Kokonaisuus kuitenkin hyvä.


Lisätty: 2004-06-02

Kebab House oli muuttanut sisustusta ja se on tullut paljon viihtyisämmäksi. Annokset oli juuri sopivan kokoisia eipä sitä ruokaa ois enää vatsaan mahtunukkaan. Ainoa heikkous että salaatissa saisi olla pikkasen enemmän kastikketta. Ranskalaiset oli hyvin maustettu sekä liha oli aivan herkullista!


Lisätty: 2004-05-18

Annokset sopivan kokoisia ja hinta on kohtuullinen. Lihaa on annoksessa sopivasti ja täällä sentää saa valita onko tulinen vai mieto kastike. Helvetin hyvä mesta !!


Lisätty: 2004-05-02

Hyvää kebabbia, valkosipuliperunat myös taivaallisia. Hinnat hieman yläkanttiin, mutta paikan sijainnin huomioiden hyväksyttävät


Lisätty: 2004-04-23

Palvelu oli hyvää ja annokset ainakin mulle riittävän kokoisia ja hyvän makuisia. Paikan isäntä on jalkapallo fanaatikko joten jos haluaa väitellä kannattaa mollata turkkilaista fudista.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute