Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Hazel Pizzeria

Hazel Pizzeria

 

Unioninkatu 39
00170 Helsinki
Kruununhaan makuunin vieressä


Liha  7.1 Kastike  6.9 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.4 Siisteys  6.9 Hinnoittelu  7 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 29 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-07-07

Miellyttävä asiakaspalvelu. Pizzojen hinta/laatusuhde ollut kohdallaan tähän asti. Siisti paikka.


Lisätty: 2008-06-08

Kieppasin pari päivää sitten safkaamassa. Paikka oli yleissilmäyksellä siisti ja avara. Mukaan otettuna pizza oli aika törkeän hintainen. 8 euroa. Ja kaveri yritti vielä kääntää välistä yhden euron "Väärässä lokerossa olleena kolikkona". Sen puoleen huono maku jäi. Pizza oli kyllä maukas, mutta pieni hintaan nähden. Tasapaksu maku jäi paikasta kyllä :)


Lisätty: 2008-04-14

Ehkä kaupungin parhaat valkosipuliperunat, joo parhaat...


Lisätty: 2007-10-31

hieno uus volvo pizzataxina.


Lisätty: 2007-08-04

Itse leivottu pita on hyvää, ja iskender on maistunut meikäläiselle tässä paikassa usein juuri sen takia. Perusherkkua. Hazel laajensi jokin aika sitten.


Lisätty: 2007-06-15

Erittäin loistava palvelu, mukavaa henkilökuntaa jotka jutustelivat mukavia.


Lisätty: 2007-01-03

Oikein viihtyisä paikka. Sisustus on yksinkertaista ja palvelu hyvää. Itse kebab on ihan maukasta, ei ehkä parasta mitä olen Helsingissä syönyt, mutta hinnoittelussa tämä paikka voittaa monen muun paikan. Kebabannos on sopivan kokoinen ja kaupan päälle tuleva kahvi on hyvää plussaa. Lohkoperunat ovat todella maukkaita ja sapuskan kastikkeet ihan kelpoja, ehkä vähän mausteisempia saisivat olla. Salaatti olisi kaivannut mielestäni jonkinnäköistä kastiketta. Jos joskus kävelet lähistöllä ja olet nälkäinen niin kannattaa poiketa. Tuskin petyt.


Lisätty: 2006-03-22

On tullut haettua Hazelista kebabit pariin otteeseen ja molemmilla kerroilla annos on ollut laimeahko. Liha on aika mautonta peruslihaa. Tomaattikastike on ilmeisesti jotain valmiskastiketta, oudon makuista, mutta kuitenkin ihan syötävää. Annokset olivat aika pieniä. Iskenderissä leipäpalat olivat kuin purukumia. Sen sijaan pizzat ovat aina olleet hyviä. Palvelu on myös omistajan ollessa paikalla huippuhyvää. Mies tuntuu olevan aina hyvällä tuulella. Odottaessa voi juoda sumpit. Kannattaa kokeilla, jos pizzanhimo iskee.


Lisätty: 2005-10-15

Loisto iskender.


Lisätty: 2005-05-21

Paikan pitäjä on ehkä stadin positiivisin yrittäjä. Aina iloinen vaikka väsymys vähän paistaisikin läpi. Kebab ranskalaisilla ja jugurtti kastikkeella on ehdoton suosikki. Kahvi on aina tarjolla ja kebabbia en muista muualta saaneeni kuuteen euroon.


Lisätty: 2005-02-21

Pienehkö kebab-pizza-mesta Pitkänsillan lähellä. Paikasta saa myös pihvejä sun muuta, joten kebab ei ole tämän paikan tarkinta erikoisalaa. Liha oli selkeää tukkulihaa, mutta ihan maistuvaa sellaista. Muuten tilattu kebab lohkoperunoilla edusti helsinkiläistä perustasoa. Erittäin ystävällinen palvelu, mutta pääasia eli kebab ei säväyttänyt.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute