Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Romano

Romano

 

Läntinen Brahenkatu 4 A
00510 Helsinki
Brahen kentän vieressä
puh. 09-8251451
http://www.romano.fi


Liha  7.6 Kastike  7.3 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  9 Siisteys  7.8 Hinnoittelu  7.7 Pankkikortti  Eos    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 24 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-07-28

Romanon kebab-liha on hyvää ja pehmeää, kastikkeet jees, annokset ovat runsaita eikä hinnoittelu ole kovin korkea. Tarjolla on myös pizzoja, viininlehtikääryleitä, kanaruokia ja salaatteja. 0,5l olut on alle 4e, mikä lämmittää mieltä. Päivän pizzat ovat pettymys, pohja on mitäänsanomaton ja täytteitä on vähänlaisesti. Listapizzat vähän parempia, mutta kyllä kebab on ko. paikassa se juttu. (Iskenderistä ei muuten voi jäädä nälkä...) Palvelu on uusien työntekijöiden myötä noussut lähes huvittavan kohteliaaksi ja ystävälliseksi - olut tuodaan aina tarjottimella pöytään, vaikka se tilataan tiskiltä. (2009 eteenpäin) Romano rocks!


Lisätty: 2009-06-07

Komppaan edellistä. Iskender oli tosiaan hyvän makuinen ja kokoinen. Hieman tulisempia saisivat kastikkeet olla, mutta perusiskenderiä parempi setti. Syy palata Romanoon kuitenkin on sen ystävällinen palvelu ja hyvä henki. Mahdottoman mukavia ihmisiä.


Lisätty: 2009-02-11

Pitsaa olen tästä naapuripaikasta hakenut jo pidempäänkin, mutta päivänä eräänä päädyin kebabiakin kokeilemaan - paikan päällä toki. Iskender rulaa. Erinomainen tuote! Kerrankin vähän perussuomalaisesta poikkeavaa jugurttikastikettakin, leipäpalat eivät lilluneet vetisessä kastikkeessa ja kokonaisuus oli vaan vallan mainio. Ilmeisesti henkilökunnassa on tapahtunut joitain muutoksia, liekö kokkikin vaihtunut? Ainakin homma toimii. Ja palvelu on lähes ylitsepursuavan ystävällistä :)


Lisätty: 2009-02-01

Kallion parhaita ruokapaikkoja. Tullut jo 8 vuotta käytyä säännöllisen epäsäännöllisesti kyseisessä raflassa. Ehdoton suosikkini on päivän jättipitsa + 1l tuoppi. Vaikka pitsa itsessään jättää pienen kolon näin lihavaan mieheen paikkaantuu se helposti oluella. Erityinen bonus, kiitos ja kumarrus Romanon palvelulle, joka on äärimmäisen hyvää. Myynnin ja pöytiintarjoilun hoitava nuori kundi on paras asiakaspalvelia, mitä Helsingissä on tullut vastaan. Kohtelias, lämpimän ystävällinen eikä tuppaannu liikaa. Jos olisin rikkaampi saisit aina reilusti tippiä. Kiitos <3


Lisätty: 2009-01-31

Ulkoiselta olemukseltaan epäilyttävä paikka, mutta palvelu on erinomaista, ja pizzat todellakin ovat hintansa väärtit.


Lisätty: 2008-08-11

Pitakebab tajuttoman pieni ja tarjoiltiin "hampurilaistaskusta", kastikkeen tulisuusastetta ei saa valita ja kaiken lisäksi jo pöytään tuodessa pitaleipä oli todella kylmä päältä ja alta. Hinnat myös kalliimmat mitä nettisivuilla sanotaan. Ei kyllä toista kertaa tule käytyä tuolla.


Lisätty: 2008-02-21

Tuli käytyä syömässä iskender kebab viime viikolla, hanasta sai kuivaa crowmooria, siitä pisteet. Ulkoiselta olemukseltaan paikka vaikutti epäilyttävältä ennen kuin astui sisälle, siellä odottikin yllätys, todella siisti paikka, mm. pöydät siivottiin ja pyyhittiin pian sen jälkeen kun asiakas lähti. Ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella (lauantai klo 18), itse kebab oli sopivan mehukasta, leipää reilusti kebabpedin alla, samoin jugurttia ja kastike ok. En tullut kysyneeksi olisiko saanut tulisen kastikkeen erikeen. Riisiä ehkä totuttua vähemmän. Emäntä valitteli oman pitakebabin leivän kovuudesta, liekkö ollut vähän kuivahtanutta, oli myös hämmentynyt sen normaalia pienemmästä koosta, tottunut hieman isompiin. Oli kuitenkin loppupeleissä tyytyväinen leipäkebabin sisuksiin. Itseltä lähti kova nälkä iskenderistä, ei valittamista. Hinnaltaan iskender+pitakebab+hanasiideri+kokis jäi 16eur tienoille.


Lisätty: 2007-01-27

huippumesta ja halpa


Lisätty: 2006-11-01

Romanossa on hyvä ja halpa kebab, pizza ja olut.


Lisätty: 2006-08-03

Omasta mielestäni Romanon kebabkin on ihan hyvää. Ei parasta mahdollista, mutta OK. Lisukkeet ovat vähän heikentyneet, sillä enää nykyään ei salaatin seassa ole pepperonia.


Lisätty: 2006-05-11

Kebab on hyvää ja pizzat aivan mahtavia. Ja ilmapiiri on pirteä ja lämmin. Erittäin mukava ruokapaikka.


Lisätty: 2005-06-10

Kebabit kannattaa jättää rauhaan ja keskittyä päivän jättipizzaan litran bissellä ryyditettynä niinä päivinä kun lätyn päällä on salamia. Muina päivinä pizzatkin kannattaa syödä muualla ja käydä Romanossa vain kehumassa Galatasaraita, jolloin saa enemmän salamia pizzaansa silloin kun salamipizza on päivän-sellaisena.


Lisätty: 2005-05-08


Lisätty: 2005-02-04

Ihan ok paikka. Päivän jättipizza 5e - kokonsa puolesta enemmän kuin hintansa väärti. Mutta minkä takia siellä istuu aina samat kolme äijää kaljalla? Kaveri tietää.


Lisätty: 2004-11-10

Oikein mukava paikka jossa on tullut usein käytyä bänditreenien jälkeen täyttämässä kupua. Ruoka on varsin hyvää; etenkin leipä. Ainoastaan palvelu tuntuu tökkivän. Lähes jokaisella kerralla henkilökunta on tuntunut varsin työhönsäkyllästyneeltä (johtunee myöhäisestä asiointiajasta..)


Lisätty: 2004-07-01

7,50e lounas-ajan seisova pöytä josta löytyy 3-4 eri salaattia, 3 kastiketta, dolmadeseja, pitaleipä-kolmioita ja kaikki tarvittava oman riisikebab-pläjäyksen tekemiseen (isot lautaset). Hintaan sisältyy myös 0,5l juoma ja kahvi.


Lisätty: 2004-04-04

Siisti paikka. Hieman kuminen maku, mutta posiivinen kokemus kuitenkin.


Lisätty: 2004-04-04

Ehkä huonoin kebab mitä olen koskaan syönyt.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute