Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Kontulan Pizza & Kebab

Kontulan Pizza & Kebab

 

Ostostie 4
00940 Helsinki
Ostarin länsipäässä
puh. 09-301 447

Menu
24.10.2006

Liha  7.8 Kastike  6.2 Lisukkeet  6.7  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8 Siisteys  7.8 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Kyllä    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 199 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-08

Vielä pari vuotta sitten kebabit olivat erittäin mainioita ja niitä sai vesi kielellä odottaa, mutta nykyään ruoka on täysin ala-arvoista. "Liha" ui rasvassa ja kastikkeet eivät maistu miltään enää. Miksi taas on käynyt näin, että ruoan tasoa on täytynyt laskea näin rajusti. En suosittele enää kenellekkään.


Lisätty: 2009-01-26

Oon kierrellyt monissakin Helsingin kebappiloissa, ja Kontulan Kebab Pizzerialle en ole löytänyt kaltaista. Ensinnäkin sanottakoon itse tärkeimmästä, eli kebabista, että kebab on siellä tuoretta ja mureaa, eikä pakaste- tai mikrokebabbia, joka on sitkeää, vetistä ja mautonta.. Todella A-luokan kebabbia! Ranskikset ovat ihan ok -kiitettävään päästäisiin mielestäni, jos niihin lisättäisiin esim. ranskanperunamaustetta, joka taas erottaisi heidän ranskalaisensa kilpailijoiden normiranskiksista. Salaatti on sellainen perus kebappilasalaatti. Tuoretta. Ei kovinkaan iso tosin, ja se tulee annoslautasen reunalla. Mutta itse kun en kebappilaan menekään salaatin takia, niin ei se pieni koko häiritse. Kastikkeita on kebabin päälle kahdenlaista: tomaattikastiketta ja sellaista valkoista, ilmeisesti jogurttipohjaista kastiketta. Itse tilaan kebabbini ilman tuota tomaattikastiketta, koska se ei mielestäni sovi kebabin kanssa syötäväksi. (tuhoaa kebabin mureuden) Parempaa kebab on pelkästään tuolla valkoisella kastikkeella.. Hinnat on Helsingin normihintoja, ehkä vähän halvempia kuin keskustan kebappiloissa.


Lisätty: 2008-11-20

Kebab ranskalaisilla oli kooltaan vähintäänkin riittävä. Annoksessa oli lisukkeita runsaasti, ja mikä parasta, liha oli _hyvää_. Kastikkeesta pieni miinus, oli hiukan mitäänsanomatonta ja olisi kaivannut tulisuutta.


Lisätty: 2008-06-21

LOISTAVAA KEBABIA TARJOAVAT JOSKIN ENNEN VIELÄ PAREMPI:) Selvä Suomen ykkönen


Lisätty: 2008-05-20

Nyt on sitten hinnatkin nostettu kattoon. Laatu vain heikkenee. Taitaa olla aika konkurssikypsä pulju. Ennen oli joka pöytä täynnä aamusta iltaan, nykyään joku juopunut hakee silloin tällöin jotain syödäkseen. Yrittäis edes vähän. Ennen paikka oli kultakaivos ja porukkaa tuli kaukaa maistelemaan antimia.


Lisätty: 2008-01-09

Ennen niin maukas liha on ilmeisesti vaihtunut. Testattu 2 kertaa joulukuussa 2007 ja molemmilla kerroilla lihassa outo, hieman etova maku. Ilmeisesti joku valmisrulla syrjäyttänyt kotitekoisen? Kuitenkin, taso laskenut lihan vaihdon seurauksena roimasti.


Lisätty: 2008-01-01

Liha oli ennen aivan loistavaa, mutta menivät vaihtamaan sen kesän aikana. Nykyään liha on jotain bratwurstin kuorta muistuttavaa kelmua. Muutenkin ruoka on alkanut maistumaan korkeintaan keskinkertaiselta, ellei peräti huonolta.


Lisätty: 2007-10-30

Kävin tarkistamassa arvosteluhetkellä listaykkösenä olevan kebab-ravintolan suurin odotuksin. Kebab salaatilla oli suoraan sanoen pettymys, näin peruskauraa sen ei pitänyt olla. Liha ei poikennut mitenkään edukseen, salaattia oli aivan liian vähän, kastikkeista ei jäänyt mitään mieleen. Annokseen kuulunut leipä oli hieman parempi kuin mitä olen tottunut saamaan, mutta parantamisen varaa on. Juoma juotiin pahvimukista, mikä latisti fiilistä. Kas kun ruokaa ei syöty pahvilautaselta muovihaarukalla. Ilmeisesti joillakin on alalla sellainen käsitys, että salaattiin liittyvä annos on jotenkin puolikas tai laihduttajan annos, sen kuuluisi olla jotenkin pieni annos. No ei, salaattia pitää olla reilusti, muuten jää nälkä. Vaikka annos on kebab salaatilla, sen kuuluu täyttää. Nyt lähdin nälkäisenä pois, ja se ei ole hyvä juttu jos aikoo pitää asiakkaansa. Kurkistelin sivusilmällä muiden annoksia, eikä ne sen suuremmilta näyttäneet. Mutta toisaalta, eipä esim. kebab ranskalaisilla tarvitsekaan niin iso ollakaan kuin kebabin salaatilla. Annoksen hinta oli kohtuulliset 6 euroa, mutta reilumpi ja täyttävä annos vaikka 7 eurolla ei jättäisi niin laimeaa ja pettynyttä fiilistä koko käynnistä. Paikka on sinänsä siisti, mutta siellä ei ole mitään mikä nostaisi sitä keskiarvon yläpuolelle. Ei myöskään palvelussa. En voinut löytää mitään, millä ravintolan paikka lähelläkään listaykköstä olisi perusteltua. Alkoi epäilyttää, että rankingia on saatettu vedättää ylöspäin. Listaykkösen titteli tarkoittaisi mm. Savonlinnan Uskudar Kebabin, Helsingin keskustan Chillin sekä Eerikin Pippurin selvää ohittamista, ja siihen tarvittaisiin paljon, siis PALJON enemmän kuin mitä Kontulan Pizza & Kebab nyt tarjoaa. Tämä oli hädin tuskin keskinkertaista, hieman sen alle.


Lisätty: 2007-09-30

Paras paikka, jossa olen koskaan syönyt! Kana-aterian kastike on niin hyvää!


Lisätty: 2007-08-27

Rullakebabien koko ja taso on laskenut täällä selvästi viimeisten parin vuoden aikana, hintojen pysyessä samana. Olisivat mielummin voineet nostaa hintoja ja pitää laadun ennallaan. Toisaalta lähistöllä ei taida parempiakaan vaihtoehtoja olla. Myllypuron Mega Pizza Kebab ei ainakaan päässyt edes samalle tasolle, ja sieltä ei taida rullakebabia saadakaan.


Lisätty: 2007-08-03

Liha oli lähes läpinäkyvää ja erittäin vaaleaa ja ei edes kovin maukasta. Maku oli kastikkeinen, koska Kastiketta oli niin runsaasti että esim. Iskenderin leipäpalat olivat aivan mössöä kun oli saanu suurimman osan lihoista syötyä kebabin päältä. Jalopeno maistui lähinnä etikalta.. Mitä lie halpista ostaneet. Tomaattikastike ei maistunut juuri miltään, valkosipulinen jugurttikastike oli aivan plussaa. Tosiaan oletin 4K:n ruokapaikasta huomattavasti enemmän. Liha oli säädyttömän huonoa, ainakin tällä kertaa.


Lisätty: 2007-07-14

Aurajuustorulla erittäin mainiota, kuten monet muutkin ovat kehuneet. Palvelu on ystävällistä ja kaikinpuolin mukava mesta. Huonona puolena sanoisin, että sielä tarjoillaan kokista eikä pepsiä (light versioissa suuri makuero).


Lisätty: 2007-07-14

Special Kebab ollut jo monta vuotta ehdottomasti paras mitä on tullut ikinä syötyä missään!!!!!!!!!!!


Lisätty: 2007-06-29

Hyvää kebua!


Lisätty: 2007-06-21

Kebab on iso ja maittava, täytteitä reilusti isoonkin nälkään. Ainoa miinus itse mätössä usean kerran kokemuksella on kebabien kuivuus, kastikkeita ei ole yleensä ollut juuri lainkaan (omaan makuuni). Esimerkiksi salaattikastikkeet eivät päätä huimaa. Lisäksi suhteellisen kallis taxikebab (7,20€), mutta laadultaan hyvä. Silti ehdottomasti yksi parhaista kebab-paikoista Itä-Helsingissä, peittoa esimerkiksi Vuosaaren ja Herttoniemen Pizzataxit mennen tullen.


Lisätty: 2007-06-12

Olen elämäni aikana syönyt vain kahdesti kebabia. Yhden pitakebabin ja tänään rullakebabin, jonka ostin Kontulan pizza kebabista. Minulla ei ole vertailukohdetta arvostelulleni, mutta suosittelen kaikille sekä uusille, että vanhoille kebabin syöjille, käykää ihmeessä syömässä kyseisen paikan rullakebab. Sopivan ohut, jotta voi syödä käsin, mutta kuitenkin paljon täytettä, ja kyllä sillä pienemmän vatsan saa täytettyä. Aion käydä toistekin ostamassa samanlaisen.


Lisätty: 2007-06-11

Joo kyllä menee nykyään ykköseksi kun tuli tossa vuoden tauon jälkeen käytyä aikaisemmassa ykkösmestassa erikin pippurissa. Etenkin Kebab special toimii. Salaatissa olisi parantamisen varaa mutta enpä ole sellaiseen kebab mestaan törmännyt jossa salaatti olisi erityisen hyvää.


Lisätty: 2007-03-13

Kantapaikka. Aurajuustorulla oli ennen aivan käsittämättömän hyvä, nyt ainoastaan hyvä. Kastike ei ole ihan yhtä makoisaa, kuin ennen. Hintataso alkaa olemaan kohdallaan, hinnat eivät ole muuttuneet kolmeen(?) vuoteen. Hivenen harmittaa lounasaikana maksaa specialista 2 euroa enemmän, kuin lähes vastaavasta normi-annoksesta, eikä silti saa edes limua kaupan päälle.


Lisätty: 2007-02-21

Ihan hyvää oli, etenkin liha. Ketsuppia ei ollut vaan pöydällä


Lisätty: 2007-01-13

aivan loistava


Lisätty: 2007-01-04

Liha on erinomaisen hyvää. Kastike mietoa, mutta maukasta. Iskenderin mukana erinomaista jogurttikastiketta.


Lisätty: 2006-12-11

ehkä maailman paras kebab paikka, parasta ikinä.


Lisätty: 2006-12-05

Hyvä safka ja palvelu!


Lisätty: 2006-11-24

Mahtavaa pöperöä !


Lisätty: 2006-11-12

Hyvää kebabbia. Kastike on mietoa eikä sitä ole kovin paljoa, mikä sopii minulle mainiosti. Rullakebab ei ui kastikkeessa vaan sen voi syödä mainiosti käsin. Annokset eivät jättimäisiä, mutta vievät nälän. Palvelu ja sisustus asiallista. Täällä tulee käytyä jatkossakin aivan varmasti.


Lisätty: 2006-11-05

mahtava palvelu.. kebab on erinomainen!!!


Lisätty: 2006-10-15

Suosittelen aurajuustorullaa, mielestäni loistavaa!!! nam!


Lisätty: 2006-10-09

Rullakebabien koko tuntuu pienentyneen selvästi vajaan vuoden takaisesta - muuten mainio paikka!


Lisätty: 2006-10-06

Aikaisempien arvosteluiden perusteella suuntasin nokkani kohti Kontulan ostaria stadin parhaan kebabin perässä. Ravintolan ulkopuolella heräsi ensimmäiset epäilykset, "Voiko tää olla nyt olla muka paras?" ja viimeistään tyly ja amatöörimäinen palvelu ajoi miettimään että oli viimeinen kerta kun lähden mihinkään ihme ostarille muka hyvän ruoan perässä. Onneksi kuitenkin annokset tuli todella nopeasti ja ensimmäinen suupala kumosi välittömästi kaikki pahat ajatukset. Aivan loistavaa!


Lisätty: 2006-07-21

Vaasalaisen kebab kuluttajana olin hyvin pettynyt tähän paikkaan. Syötiin kebabit ranskalaisilla ja lohkoperunoilla. Ateria oli liian pieni, kastiketta oli liian vähän ja liha oli kuivempaa kuin mihin olen tottunut. Ei todellakaan mikään neljän Kn paikka.


Lisätty: 2006-07-11

Erityispisteet siisteydestä ja nopeasta, melko ystävällisestä palvelusta. Kastikevaihtoehtona saisi olla myös sellainen, jossa olisi enemmän potkua. Ehdottomasti vakiopaikka jos haluaa hyvät pöperöt.


Lisätty: 2006-06-07

En oikein ymmärrä millä kannuksilla tämä paikka on kirinyt Helsingin ykköseksi. Iskender kebabissa oli yllättäin riisiä, joka kyllä jäi syömättä: kuivakkaa, voimakkaan hajuista ja ei mitään kastiketta. Kebabliha oli tavanomaista, eikä kastikekaan erottunut erityisemmin edukseen. Salaatinkastikkeessa oli tilliä, josta en oikein pitänyt. Annos perushyvä (miinus riisi), mutta ei erinomaista missään tapauksessa, vertailukohtana esimerkiksi Jyväskylän Troijan tarjoama fantastinen makumatka. Kaverin rullakebab oli laihahko, mutta kuulemma kohtalaisen maistuva perussetti.


Lisätty: 2006-05-18

mahtavat kebabit ulen.. =)


Lisätty: 2006-05-02

Paras kebab paikka ja pizzatkin aivan loistavia...ei oo kontulan pizza kebabia voittanutta


Lisätty: 2006-04-14

Maukasta lihaa, hyvää salaattia ja kastiketta. Tälläisen ravintolan haluisin omaan kaupunkiini


Lisätty: 2006-03-15

Khyllä khontulan kheba on ykkönen. Varsinkin juustorulla. Kaikki vaan khuus viiskymmentä...


Lisätty: 2006-03-08

Palvelu loistavaa, Ruoka oli hyvää ja sitä oli tarpeeksi. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2006-03-01

Mahtava palvelu.. kebab on erinomainen!


Lisätty: 2006-02-20

Liha hyvää, mutta pyydetty tulinen kastike ei säväyttänyt ollenkaan. Hinta-laatusuhteeltaan ihan hyvä; lounasaikana kebab + juoma reilut 6 euroa ja testikerralla syöty Special Kebab (kebabliha, kananpala, ranskalaiset ja riisi) toimi hyvin nälänviejänä.


Lisätty: 2006-02-19

HERRANEN AIKA MITEN VOITTE KEHUA TÄLLÄISTÄ PAIKKAA TODELLA TÖRKEETÄ PALVELUA JA RUUAT ERITTÄN PAHAT...


Lisätty: 2006-02-15

Olen muutamassa Helsingin kebab & Pizza paikassa käynyt ja kotiin tilannu. Alkoi jo usko mennä Helsinkiläiseen kebab lihaan kunnes työkaverini neuvoi katsomaan www.kebabille.com sivustolta (siis tämä sivu) mistä päin helsinkiä saa parhaimmat kebabit. Kontulan Pizza & Kebab sielä oli kärjessä ja sinne tuli mentyä, ehkä vähän epäillen. Kebab riisillä otin ja oli paras annos mitä olen koskaan syönyt. Todellakin maineensa arvoinen paikka. Liha hyvää, lisukkeet OK, kastike hyvää, palvelu mukavaa ja paikan siisteys kohdallaan. Suosittelen.


Lisätty: 2006-02-13

Huippu pizzat, laadukkaat materiaalit ja riittävästi. Suosittu paikka, joten aina saa tuoretta. Suosittelen.


Lisätty: 2005-12-22

Paikka missä käyn vähintään kerran viikossa syömässä ja palvelu on mukavaa ja varsinkin naisia huomioidaan.


Lisätty: 2005-11-30

Erinomainen kebab. Uusi sisustus mielyttävä, WC-tilat ainoa heikko alue. Rullakebab ei ole pettänyt vielä kertaakaan. Paikasta saa myös erinomaisia pizzoja kohtuuhintaan.


Lisätty: 2005-11-12

Kyllähän se kebab ranskalaisilla alas meni. Nälkä kyllä jäi.


Lisätty: 2005-10-31

Hyvää oli ja lounas aikaan niin ihan jees ku kaikki oli 6 euroa. Söin kebab ranskalaisilla, oli hyvää ja nälkä lähti!


Lisätty: 2005-09-26

Hyvät mätöt ja viihtyisä tila, ei ahdistavaa rasvan käryä. Ympäristössä pyörivät spuget häiritsevät ajoittain sapuskasta nauttimista. Salaattiversio kebabista on hyvä.


Lisätty: 2005-08-11

Tuolit ja pöydät on uusittu, kuten muukin sisustus. Nyt pysyy jakkaralla vaikka olisi arvioinut pohjat vähän yläkanttiinkin. Liekö omistajanvaihdos, tai jotain, kun henkilökunta on osittain vaihtunut, maku ei. Onneksi.


Lisätty: 2005-07-09

Liha oli maittavaa, riisi kökköistä, kastikkeet ihan kohtalaiset. Sitten vielä: palvelu lähes olematonta ja vähäinenkin tylyä.


Lisätty: 2005-05-19

Rullakebab toimii minulle parhaiten kaikista (lukuisista) kokeilemistani kebabbiloista Helsinki-Tampere akselilla. Myös muut annokset toimivat, jättäen kuitenkin mm. hieman lutkuina yleensä tarjoiltavien ranskalaisten osalta hieman toivomisen varaa. Palvelu ollut aina miellyttävää ja nopeaa. Naamani tultua tutuksi alkoi osa työntekijöistä jopa myöntää annosten hinnoista pientä alennusta! Kontulan ostari ei kyllä muuten erityisesti houkuttele piipahtamaan... mutta jos minun tekee mieli hyvää kebsua, ajelen Kontulaan.


Lisätty: 2005-05-07

Ensimmäisellä kerralla ostetut ranskalaiset ei oikein vakuuttaneet. Mutta suosituksesta nautittu rullakebab kyllä. Erinomaista. Siisteydestä iso plussa.


Lisätty: 2005-04-09

Todella hyvää kebabia, syön sieltä yleensä iskenderin, siellä siihen sentään kuuluu leipä ja riisi, mitä ei ihan joka paikassa olekkaan. Olisihan noita kebab paikkoja täällä vuosaaressakin, mutta hyvän takia kannataa vähän jo ajella.


Lisätty: 2005-04-04

Olen syönyt sekä kebabin ranskalaisilla että specialin jossa riisi ja ranskalaiset, molemmat aivan bueno. Useamman kerran (n.kerran viikossa) nyt vuoden ajan paikassa käyneenä olen ollut vain kerran pettynyt makuun ja silloin ei ollutkaan omistaja itse hommissa vaan hyvin poikkeuksellisesti joku tuuraaja. Tuolit ja pöydät nyt on mitä on. Plussana vasta uusitut syöttötuolit (tavan Ikea malli,mutta onpahan tukevat ja puhtaat). Hyväntuulinen palvelu (ainakin kantiksille) ja liha on extrahyvää.


Lisätty: 2005-03-13

Liha oli o.k. Riisi nyt aina on riisiä. En tykkää kastikkeesta, valkosipulikastiketta en ottanutkaan. Lisukkeet oli superhyvät ja salaatinkastike. Liian isot annokset, pitäs olla lastenkoot naisille erikseen.


Lisätty: 2005-03-07

Kanakebabia suosittelen. Se on erittäin maukasta.


Lisätty: 2005-03-02

Kävin ko. paikassa ekaa kertaa, koska asun Tampereella. Kaverini asuu kuitenkin Helsingissä kenen kanssa kävin, hän sanoi heti kun astuttiin sisään että eri myyjät kun aina ennen. En tiedä sit oliko tämä kerta poikkeus, mutta olin aika pettynyt. Kebab riisillä oli minun valintani. Annokset olivat todella isoja, salaatti oli hyvää, kastiketta olisi toivonut ehkä vähän enemmän. Kebab-liha oli kuivaa ja sitkeää. Myös riisi oli aikas pakkopullaa, ei maistunut juuri miltään. Kastikkeet olivat kumminkin hyviä. Summa summarum, liha oli todella pettymys.


Lisätty: 2005-02-28

Erinomaista ravintoloitsijan itse tekemää lihaa, joka on tummaa ja maustettua. Tiedustelessani asiaa, myymässä oleva herra esitteli innokkaasti pakastimessa olleita vartaita. Rullakebab aurajuustolla oivallinen annos. Rulla voi tarvittaessa syödä kuten leivän ja silti paketti pysyy hyvin läjässä. Rullassa oli kastiketta sopivasti. Kastikkeen makua oli vähän vaikea arvioida, koska aurajuuston maku peittää tehokkaasti muita makuja.


Lisätty: 2005-02-03

Perunat ja Riisit nyt on melko samanlaisia kaikkialla tosin ranskalaiset ovat rapeita eivätkä lötköjä kuten toisaalla.Miinusta tulee myös liian pienistä kotiinkuljetusboxeista. Joten syödä kannattaa paikanpäällä kun saa isomman annoksen. Kuljetuksen puuttuminen suuri miinus!


Lisätty: 2004-12-21

Ensimmäistä kertaa kävin tänään Kontulan Pizza & Kebabissa, vaikka asun kivenheiton päässä. Vaikka en ole kebabbien ylin ystävä (yleensä tilaan kebab-paikoista esim. falafelin), niin tällä kertaa päätin tilata Iskender-kebabin, kun sitä täällä niin kehuttiin. Ihan hyvää oli kebabiksi. Erityisesti tykkäsin kastikkeista (punainen tomaattipohjainen kastike, valkosipulikastike ja jugurtti). Tykkäsin kyllä paikasta, vaikka tuolit olivatkin tosi pelottavat. Ei niillä meinannut pysyä. En suosittele siis menemään humalatilassa.


Lisätty: 2004-12-09

Kebabliha tehdään paikanpäällä, ja sen kyllä huomaa. Liha on todella hyvin maustettu, maukasta ja mehevää. Oikeaan aikaan paikanpäälle sattuessa voi nähdä omistajan kebab-varrasta taputtelemassa, suuri lihamylly vieressä :) Kastike on myös omatekoinen mausteliemi, ei kovin tulinen, mutta erittäin herkullinen. Ilahduttavasti kaikkiin annoksiin saa lisäksi omatekoista valkosipulikastiketta, ja se vasta herkkua onkin. Tätä kannattaa pyytää runsaasti, vie kielen mennessään. Salaattikastike tuntuu olevan sattuman kauppaa, joskus valkosipulikasteketta heitetään myös salaatin päälle, toisinaan taas salaatille tulee vielä omansa, kenties sinappipohjainen mainio sekoitus. Kastikkeista puhuttaessa pitää vielä mainiota Iskenderin kanssa tuleva jogurttikastike, joka on tosin suoraan Valion maistamatonta Bulgarian jogurttia. Toimii hyvin. Lisukkeista ranskalaiset ovat perustavaraa, mutta lohkoperunat paistetaan erityisen rapeiksi. Iskenderiin kuuluu sekä pitaleipä, että riisi (riisin päällä jogurtti). Pitakebab on todella herkullinen, jos koko epäilyttää suosittelen kokeilemaan rullakebabia. Palvelu on ystävällistä ja kohteliasta, hinnoittelu kohdallaan. Yleensä vierailen lounasaikaan, jolloin kebab + juoma sekä kahvi irtoaa sopivaan 6e hintaan. Ravintolan sisustus ei ole mikään erikoinen, siistit pöydät, avara ja valoisa isoine ikkunoineen. Hieman syrjäinen sijainti Itä-Helsingissä lienee ainoa miinus. Kyllä tänne silti tulee ajettua luvattoman monta kertaa keskustasta. Kaiken kaikkiaan erinomainen kebab, mielestäni Paras.


Lisätty: 2004-11-21

Aurajuustorulla on aivan loistava. Parempaa ei ole tullut vielä vastaan. Tuolit ja pöydät tuntuvat vähän rasvaisilta. Muuten erittäin ok.


Lisätty: 2004-11-19

Ekaa kertaa testasin. Iskenderin tilasin ja erinomainen oli!


Lisätty: 2004-11-17

Repron kierros itä-pohjoisessa jatkuu. Leipäkebab testissä, tukkutavaraa->peperone(2kpl),mauton kastike,kebableipä. Lihaa reilusti ja normaalia hieman tanakammin maustettua mistä plussa. Palvelu perinteinen "mitä sulle, ole hyvä, näkemiin"


Lisätty: 2004-11-16

Kokeilkaa rullakebabia.


Lisätty: 2004-11-08

Ruoka ihan perussettiä. Liha hyvää, kastike neutraalia, ranskikset hieman alipaistettuja ja salaatti kasa rehua. Maailman epämukavimmat tuolit, ei kannata mennä humalassa ruokailemaan tai tippuu varmasti pöydän alle. Palvelu asiallisen neutraalia.


Lisätty: 2004-10-22

Kontulan bebek se on kunkku, kiitos!


Lisätty: 2004-10-01

Erinomaiset kebabit. Reilut annokset & kohtuu hinnoittelu. Myös pizzat hyviä. Oli ainakin viikonloppuna auki 05:een.


Lisätty: 2004-09-28

Kerrassaan loistavat kebabit. Ranskalaiset ehkä hiukan "kuivia" mutta ihan syötäviä. Iskender on taivaallista.


Lisätty: 2004-09-10

Kebab lohkoilla & rullakebab on parasta Helsingissä nautittuna Kontulan kebabissa. Hinnat tavanomaista, pita 4,95 - iskender/ranskalaiset/lohkot 6,50. Lounastarjous kuitenkin 10-15, jolloin kaikki 6e + juoma. Annokset suuria, ja kebabliha erittäin hyvää. Kastikkeet ovat maistuvia, ei mitään tomaattipyrettä. Salaatti jäävuorisalaattia, eikä joukossa ole kaalia tai porkkanaraastetta. Suolakurkut kuuluvat mukaan, sopivat mainiosti. Suosittelen kokeilemaan, vaikka asuisitkin kauempana!


Lisätty: 2004-08-28

Loistavat aukioloajat on auki vielä valomerkin jälkeenkin.


Lisätty: 2004-07-23

Veljesten pitämä Kontulan helmi. Kebab on loistavaa, ja annokset isoja.


Lisätty: 2004-07-12

Aivan uskomattoman hyvää kebabia. Juustorullakebab on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Osa henkilökunnasta tosi mukavaakin. Paikan ranskalaiset kannattaa jättää väliin.


Lisätty: 2004-07-05

Maukasta kebabia kohtuuhinnoin. Paikka on siisti ja palvelu pelaa ihan hyvin.


Lisätty: 2004-07-01

Ensimmäiselllä kerralla asioidessani tässä paikassa yöllä, oli palvelu huonoa. Itse ruoka, joka oli kebab riisillä, oli aivan kamalaa. Kebabliha oli tehty ilmeisesti sianlihasta ja koko annos oli niin hirveä että jätin loput syömättä. Toisella kerralla kun asioin täällä päivällä (oli eri kokkikin paikalla), oli palvelu ok ja kebab riisillä-ateriakin oli minusta todella maukasta. Annoin pisteet tämän viimeisimmän kokemuksen mukaan.


Lisätty: 2004-06-03

Olen suosinut pääkaupunkiseudun kebab ravintoloita jo vuosia. Lähes jokainen on tullut testattua. Rehellisesti sanottuna, Kontulan Kebabin voittajaa ei löydy. Annokset ovat isoja, ja mikä parasta; erittäin maistuvia. Valkosipulikastike on taivaallista, punainen kastike saisi olla ehkä hiukan tulisempaa. Lounastarjouksena kaikki annokset + juoma 6e. Iskender on ehdoton suosikkini, hyvä jogurttikastike kruunaa makuelämyksen. Vaikka itse asunkin Helsingin keskustassa, tulee tänne ajettua autolla useamman kerran viikossa.


Lisätty: 2004-05-09

Kokeilkaa myös rullakebabbia.


Lisätty: 2004-04-29

Kebabbi on todella hyvää, sehän tässä on tärkeintä

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute