Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Keko Pizzeria

Keko Pizzeria

 

Vironkatu 11
00170 Helsinki
Tuomiokirkon ja Suomen Pankin lähellä
puh. 09-278 4481


Liha  8.1 Kastike  8.1 Lisukkeet  7.3  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.5 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  7.9 Pankkikortti  Kyllä    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 77 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-06-05

Ei todellakaan huonoimmasta päästä. Mun mielestä soossit, valkoinen ja punainen olivat huonoja. Salaattilisuke nahistunutta. Hinta oli kohdillaan.


Lisätty: 2008-11-04

Pistää miettimään millä ihmeen konstilla Keko on äänestetty Helsingin listan kärkeen? Paikassa syömässä käyneenä on vaikea ymmärtää mikä keskinkertaista huonommassa ruuassa kiehtoo. Keko voittaa omassa subjektiivisessa listassani Helsingin huonoimman pitserian/kebabbilan tittelin. On tietenkin mahdollista, että kyseisen känkkylän taso vaihtelee päivittäin merkittävästi ja havaintoni olivat vain hetken pettymyksiä, mutta en silti enää rahojani sinne tuhlaa.


Lisätty: 2008-10-08

Tosi hyvät mössöt kebojen pääl. parhaat kastikkeet ikinä.


Lisätty: 2008-09-14

Todella petttynyt kyseiseen ravintolaan.. Arvioiden perusteella olisi odottanut paljon paljon parempaa.


Lisätty: 2008-08-30

Kekon naapurina voin sanoa, että moni lauantaiaamu on pelastunut kekon iskenderin ansiosta. Liha muree ja kastike hyvää. Suosittelen


Lisätty: 2008-04-23

Stadin paras kebab mesta, valkoinen kastike on jotain aivan tajunnan räjäyttävää. Jos haluaa kokeillaa pitsoja Keko Special tai Kebab Pizza on oikea valinta.


Lisätty: 2008-02-24

Kekon leipäkebab oli erittäin hyvä eikä tosiaankaan hinnalla pilattu. Salaatti oli tuoretta, ja liha oli erinomaista, aitoa kebab-lihaa. Ainoa miinus lankeaa pita-leivän pohjaosalle, joka oli olemukseltaan jäykähköä ja hankala sahata. Erikois-plussaa sisustuksesta, joka oli erittäin viihtyisä ja miellyttävä.


Lisätty: 2007-08-12

Tuossa paikassa on aina saanut hyvää (lounas)ruokaa. Ruoasta ei jää mitenkään rasvainen tai huono olo, itse asiassa pakki pelittää aina hyvin kun käy kekossa. Käyntikertoja on kertynyt noin 100 vuodessa 10 vuoden aikana -> 100*10 = 1000. Että silleen.


Lisätty: 2007-06-18

kebab ranskalaisilla syötävä muttei mikään erikoisen hyvä. Perunaa oli ainakin riittämiin mutta kebablihaa niukasti. Kastike mitään sanomaton.Pitää joskus kokeilla pizzaa jos se kolahtais paremmin.


Lisätty: 2007-04-18

Kekossa on ammattilaisten asiallinen meininki; liha on aitoa maistuvaa ja talonkastike on herkullista, joskin annoksiin saattaa tulla sitä liiankin paljon. Ja kun vielä annoskoot ovat kohdillaan voi kekoa suositella välittömästi kebabin ystäville.


Lisätty: 2007-04-16

Uskomattoman loistokkaat annokset. Kastiketta juuri sopivasti ja ranskalaisissa jogurttikastike on niin paljon parempi kuin tuo perinteinen kebabsoossi (lihassa kuitenkin perinteinen kastike). Leipäkebab tulee veneen mallisessa systeemissä eli aukko ylöspäin jolloin salaatit on helppo haarukoida aluksi huiviin. Palvelu ystävällistä ja reipasta ja työasut kaikilla henkilökunnalla siistit. Ollut samalla tyypillä jo aika pitkään ja silti tuntuu olevan halua kehittää annoksia. Kaikilla annoskilla kyllä kokonsakin puolesta nälkä lähtee.


Lisätty: 2007-03-27

Kebab loistoluokkaa ja annoskokonaisuus Helsingin ykköspäästä. Loistopaikka, suosittelen kaikille!


Lisätty: 2007-02-22

Omasta mielestäni ainakin leipäkebab on kaupungin paras.


Lisätty: 2006-10-29

Hyvä mesta. Kebabit ovat olleet ainakin meikäläisen kohdalla aina isoja ja maukkaita kaikin puolin. Lisäksi juuri tuo naanleipä salaattipöydässä on ensiluokkaista. Pizzat ovat isoja, mutta omaan makuun hieman mauttomia. Olen myös pari kertaa vetänyt pasta bolognesen ja sekin oli makuuni hieman mauton. Oliiviöljyä tosin oli liikaa. Paikka on mukavasti sisustettu, mutta kesällä tuppaa olemaan kuuma (kerrostalon alakerta).


Lisätty: 2006-06-17

Muista pizzoista en tiedä, mutta kannattaa kokeilla kebabpizzaa. AIVAN LOISTAVA!


Lisätty: 2006-02-23

Kekon taso on ollut viimeaikoina laskemaan päin, ja olenkin pitänyt paikkaa jo kohta lähemmäs 2 kk boikotissa, viimeinen tikki oli kun salaatit ja leivät, jotka kuuluvat lounaaseen (klo 14 asti) olivat loppuneet jo vähän yhden jälkeen, eikä lisää kuulemma ollut luvassa. Iso miinus myös siitä että aterioissa on isoja kokoeroja, kaverini annos oli valehtelematta noin 2 kerta mannokseni kokoinen ja minulla aivan säälittävä keko, josta jäi harmistunut olo kun nälkäkin oli kova ja salaatit ja leivät oltiin poistettu jo ennen lounaan loppumista. Palvelukin vaihtelee aika roimasti, välillä palvelu on mitäänsanomattoman neutraalia ja ilmeetöntä, välillä taas tuntuu ettei ole tervetullut koko paikkaan. Iskender oli ennen ainakin ****½-arvoinen mutta nykyään korkeintaan **+. En voi suositella Kekoa kenellekkään viimeaikaisten esitysten perusteella.


Lisätty: 2006-02-08

Syömistä häiritsee muiden asiakkaiden tupakoiminen. Ei kunnon ilmastointia tai tupakoitsijoille varattua tilaa.


Lisätty: 2005-10-27

Henkilökunta ei aina tunnu tietävän kenelle annokset pitäisi toimittaa ravintolan ollessa täysi. Juuri ravintolan pöytään istunut voi saada jo kauemmin odottaneen annoksen.


Lisätty: 2005-07-27

Pesee monet muut paikat. Palvelu vaihtelevasti hyvää tai huonoa riippuen myyjästä. Kruunuhaan eliittiä.


Lisätty: 2005-03-02

Hienot Pizzat ja Kebabit, mikä parasta mahtava ja uskomattoman mukava omistaja ja 10 pisteen asiakaspalvelu. Lounastarjous, johon kuuluu pienimuotoinen salaattipöytä.


Lisätty: 2005-02-27

Oiva lounaspaikka, tosin annokset aika pieniä, samoin tilaa rajoitetusti. Tämän paikan anti on kebap, pizzat on kummallisen mauttomia, mutta kebap on hyvää keskitasoa,ja kohtuuhintaiseen lounaaseen kuuluu salaatti, kahvi & juoma.


Lisätty: 2004-11-04

Kebbe on hyvää, annokset OK kokoa, ja myyjät rentoja. Pesee lähistön pitsa jointitkin aivan kuus nolla. Lounas-salaatti ja tsuffe kuuluvat hintaan, jos vain oikeaan aikaan snaijaa mennä skruudaamaan.


Lisätty: 2004-07-29

Ruoka oli hyvää ja annokset isoja. Siisti paikka ja hyvä palvelu. Hintatasokin ok.


Lisätty: 2004-07-13

Ehkä hieman syrjästä, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien lomasta löytyi Helsingin parasta nan-leipää! Ravintolan seinällä oleva taulukin sen jo kertoo. Viihtyvyys ei ehkä ollut maailmaluokkaa, mutta merenläheisyydestä saa tunnelmallista lounasseuraa muutenkin.


Lisätty: 2004-06-29

Pirun hyvä kebbe! Kastiketta saa tarpeen vaatiessa jopa yli oman tarpeen, sekä punaista - että valkoista. Lisäeurolla kulhollinen pepperoneja tilattaessa. Pizzat myös hyviä mutta kebab paikan ehdoton valtti. Liha mureaa ja rannarit rapeita. Oma suosikki, ehdottomasti iskender kebab.


Lisätty: 2004-05-28

Kekon leipäkebabit (oma suosikkini) ovat maukkaita ja niissä on aika kivasti syömistä, palvelu on ystävällistä, ravintola ei ole mitenkään erikoinen mutta siisti ja tilava. Voi melko huoletta suositella.


Lisätty: 2004-04-29

Erityisesti kastike on erinomaista (verrattuna esim. Chili-ketjun täysin mauttomaan litkuun). Lihaa on runsaasti ja myös se on hyvää. Salaatti kebab-annoksissa on sitä peruskamaa, mutta hyvä lisäke. Kebab ranskalaisilla on varma nakki ja vie nälän. Unohtakaa paikan pizzat ja kokeilkaa kebabeja. Ette pety.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute