Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Joutseno > Dadas Kebab & Pizza

Dadas Kebab & Pizza

 

Torikatu 4
54100 Joutseno
keskustassa
puh. 05-453 0909


Liha  8.4 Kastike  7.8 Lisukkeet  7.2  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.6 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  7.4 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 46 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-05-11

kebabin annoskoot vaihtelee suuresti työntekijän mukaan,välillä pienet,välillä reilut. Kebab ja pizza peruskamaa,hinnat suuret


Lisätty: 2008-03-31

Hinta/laatu suhde on parempi ku yhessäkää lpr:n paikassa! Ja muutenkin halvemmat. Kotiinkuljetus toimii, jos olet vakio asiakas: muistavat osoitteeni naamastani:D annokset isot ja riittoisat! Työntekijät todella mukavia ja ystävällisiä! Siintä suuret plussat!


Lisätty: 2007-12-08

Joutsenon vanhin kebabbila, hyvät ruoat. Alennuskupongit löytyy!


Lisätty: 2006-09-13

Nyt kun paikkakunnalla on toinenkin kebab-mesta, niin hinnat on tippuneet. Nyt hinta-laatu on hyvä. Rullakebab on minusta paempi kuin yhdessäkään Lappeenrannan paikassa.


Lisätty: 2006-07-15

Erinomaisen ystävällistä palvelua!! Annokset ovat reilun kokoiset, ja nälkä lähteepi myös isolta mieheltä. Turkkilaiseen ystävällisyyteen on onnistuttu lisäämään reilu annos Etelä-Karjalaista rempseyttä. Siitä isot plussat. Sijainti on oivanlainen ravintolan sijaitessa aivan kaupungin sykkeessä. Ravintola on myös suosittu paikallisten opiskelijoiden keskuudessa (kyllä sielläkin opiskelijoita on!)


Lisätty: 2006-05-03

Tyypillinen kebab-läävä. Pankkikortti käy maksamiseen, mutta visa-elektron ei. Kotiinkuljetus toimii maksua vastaan vaihtelevalla nopeudella. Pahimmillaan on mennyt reilusti yli tunti, mutta joskus "tultt" jo vartissa.


Lisätty: 2006-05-02

Työntekijät ottavat asiakkaan etusijalle, ovat valmiita täyttämään asiakkaan toiveet. Kotiinkuljetus ok, samoin siisteys ja annosten koko. Iloiset ja reippaat työntekijät.


Lisätty: 2005-10-19

Ihan menevä kebab-ravintola. Hinnat aivan liian korkeat ja palvelu on ollut huonoa. Erikoismaininnan saa rullakebab joka rokkaa täysillä. Joskin se on aina kotiin tilatessa ollut kylmä.


Lisätty: 2005-08-05

Hyvä palvelu, kebab keskimääräistä parempaa, yleensä isot annokset. Hintataso aika kova, mutta toisaalta ymmärrettävää kun ei ole ison kaupungin keskustassa. Pizzoja en sanoisi huonoiksi, mutta ei ne kyllä mitään hyviäkän ole.


Lisätty: 2005-07-18

Ihan hyvät mätöt, kastikkeessa vois olla enempi makua kun en tosta tulisuudesta välitä.Viihtyvyys noussut ja hinnat on pikkasen yläkanttiin mut sitä se monopoliasema teettää.


Lisätty: 2005-07-03


Lisätty: 2004-10-09

Kebabin/pizan maku on ihan kohdillaan mutta hinta/laatu suhde ei aivan ole. Palvelu on aika vaihtelevaa tästä yksi esimerkki tapaus: Mentiin kaverin kanssa kerran syömään. No tiskillä laitetaan tilaukset eikä palveleva henkilö kysy kastikkeesta mitään tai muustakaan. Ruuat tulevat pöytään ja sitten tulee tarjoilian suusta kysymys "kummalle tulinen ja mieto" sinänsä outoa kun koko kysymystä ei hän edes esittänyt.


Lisätty: 2004-10-07

Hyvät annokset. Sopivan isot. Erittäin viihtyisät tilat. Palvelu ystävällistä, tosin hinnat vähän korkeat.


Lisätty: 2004-07-14

Liha on hyvää. Mieto kastike on turhan vahvaa ja vahva kastike turhan mietoa; itse asiassa taitavat olla samaa kastiketta. Palvelu on hyvää, kaiken kaikkiaan oivallinen ruokapaikka.


Lisätty: 2004-07-05

Aina iloiset kaverit tarjoilevat takuumaistuvia annoksia. Plussat seiskasta pöydässä. :)


Lisätty: 2004-05-16

Liha hyvää, ei mitään erikoista. Kastike on sopivan tulista, peruskebab-kamaa. Palvelu aina ystävällistä. Todella viihtyisät tilat, nyt jopa peliautomaatti, neljän hengen pöytäkunnat juuri sopivia ja telkkari mökäilee nurkassa. Ei ole edes hirmu kuuma kesällä. Ei mitään valituksia siisteyden suhteen. Hinnat vähän pompsahtelee välistä mutta kyllä niihin on varaa. (5-8 euroa)

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute