Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Evin Kebab Pizzeria

Evin Kebab Pizzeria

 

Ajurinaukio 5
00750 Helsinki
Puistolan aseman lähellä
puh. 09-2448 8408
http://www.ravintola-evin.fi

Avoinna: Ma-To 10.00-24.00  Pe-La 10.00-02.00  Su 09.30-24.00 


Liha  6.4 Kastike  6.3 Lisukkeet  6.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.9 Siisteys  5.5 Hinnoittelu  5.9 Pankkikortti  Kyllä    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 69 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-01-01

Kebabit hyvää keskitasoa, Rullakepu on huippu!


Lisätty: 2009-06-03

Voisitteko laajentaa kuljetusalueenne Tammistoon. Nykyisellään alue kattaa Siltamäen ja siitä ei Tammistoon ole kovinkaan pitkä matka. Kuljetusaluuksi on mainittu 10 km. Tammistoon on matkaa 5.5 km. Uusi asuinalue, paljon uusia taloja, paljon asukkaita ja paljon mahdollisia tilaajia. Nykyiset Tammistoon kuljettavat pitseriat eivät ole niin hyviä kuin Evin. Evinin pitsat menisivät varmasti kaupaksi Tammiston seudulla.


Lisätty: 2008-09-01

Kiva mesta


Lisätty: 2008-03-11

Nääh. Ei napannut, kuiva kebab, vanhoilla riiseillä. Siis aiemmin keitetyillä, ehkä aamuiset/eiliset riisit. Hidas kuin mikä vaikka sanoin että on kiire eikä edelläni ollut ketään. Siis yli 15 mini riisikebab, huhhuh.


Lisätty: 2008-02-06

No ei ollut häävi. Ei vs-kastiketta mukana, olis kuulemma pitänyt pyytää erikseen, sanoin että älä vaivaudu. Riisikebab tyhjässä ravintolassa kesti yli 10 minuuttia vaikka sanoin että on kiire. Ei muuten ollut juuri keitettyä riisiä, ei tod. varmaankin mikrossa lämmitettyä. Automaatista 2 limua loppu ja tietty se ainoa kevytlimppari. Muuten peruskebab, ei muuta. Aika hintava.


Lisätty: 2007-12-04

Evin on hyvä paikka ja sujuvaa palvelua, hieno perheyritys


Lisätty: 2007-10-23

Viime aikoina Evinissä on tullut käytyä paljon. Tämä on suurilta osin paikan Rullakebabin ansiota, vaikka joku sen tason sanookin laskeneen. Se on todella hyvä, eikä petä koskaan. Pizzatkin ovat Evinissä todella maukkaita. Palvelu on hyvää.


Lisätty: 2007-09-08

Onko omistaja vaihtunut? Aikasemmin (puol vuotta sitten) sai huippukebabit kotia, pizzat olit hyviä ja ruoka tuli nopeesti kotia. Oli mun suosikkipaikka tilata, nyt on muuttunut. Pari kertaa jo kebabit ollut kyseenalaisia, ja viimisimmällä kerralla kebab ranskalaisilla oli surkea. Kastikkeesta eikä lisukkeista ollut mitään tietoa. Hemmetin kuiva vaikka ranskalaiset oli jotenkin lötköjä. Ei ollenkaan tuoreen oloisia. Jotain on tapahtunut enkä enää itse kyllä sieltä tilaa. Taso tippunut niin että ropisee!


Lisätty: 2007-08-19

Koko kebab on loistavaa, varsinkin riisi on spesiaalihyvää, basmatia ja juuri oikein keitetty. Pieni miinus siitä ettei valkoinen soosi kuulu annokseen vaan sen joutuu pyytämään lisukkeeksi, aina joka kerta erikseen! Missään muualla en ole nähnyt näin hyvää salaattipöytää josta voi itse ottaa tuoretta pitalepää ja pepperoneja!


Lisätty: 2007-07-08

tosi hyvä ruokka<3 kiitos<3 paras ruokka mita voi olla<3


Lisätty: 2007-04-22

Todella maukkaat ja isot kebab annokset, pizzatkin erittäin hyviä sekä nopea kotiinkuljetus.


Lisätty: 2007-01-18

Omistaja vaihtunut ainakin rullakebabin taso pudonnut


Lisätty: 2006-12-11

Kantapaikka, perhe todella mukava joka ravintolan omistaa ja pyörittää :) Pizzat aivan mielettömiä.. Pizzat ovat isoja, paljon täytteitä, hyvät pohjat.. ! Kebab.. kastikkeet hyvät, riisi hyvää, liha vähän liian paksua ja pitkää :D Salaatti pöytä hyvä, ja ihan oma suosikki on tuore leipä :D Ravintolan hyviä puolia on juuri asiakaspalvelu, todella mukavat pojat jotka pyörittävät raflaa aamusta iltaan, nopea kotiin kuljetus ja nopeaa toimintaa myös ravintolassa paikan päällä.. Musiikki vaihtelee turkkilaisesta - radio musiikkiin, telkkarista voi katsoa odotellessa joko suomalaisia ohjelmia tai turkklaista tv-ohjelmia. Itse viihdyn siellä ihan ruokailun lisäksi myös kavereiden kanssa istuskellessakin. taulut ja loossit tosi mukavia.. :)


Lisätty: 2006-12-06

kannattaaa aina tilata pitsaa evinistä ! ainakin minä olen parasta pitsaa koskaan!


Lisätty: 2006-10-19

Kerroin tulleeni tutustumaan hyvää kuultuani, tilasin rullakebabin, ja salaatin keräiltyäni istuin pöytään ikkunan viereen. Tuoreen salaatin popsittuani eteen tuotiin muhkea pötkylä yhtä tuoretta leipää ja mehukkaan mureaa lihaa. Muutaman suupalan jälkeen huudahdettiin tiskin vierestä "No miltä maistuu!" ja vastaukseksi tarjosin ylistystä. Kerrassaan maukas ja vatsan täyttävä kokemus eikä lounastarjouksena käynyt pahasti kukkarollekaan. Täällä käyn toistekin!


Lisätty: 2006-08-01

Aivan loistavaa palvelua ja rento meininki.


Lisätty: 2006-07-20

Paras paikka ikinä :> , ainaki hyvät kebabit ja niitä suosittelen ihmisille jos ei kebabii nii pitsaa!


Lisätty: 2006-07-17

Koko perhekunta näyttää välillä osallistuvan työntekoon; ystävällisiä ihmisiä. Olemme kokeilleet vähän kaikkia lähiympäristön pizzerioita, Evin on meitä lähinnä ja paras. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun naapurista saa parhaat pizzat ja kebabit. Pizzasuosikkimme on Superpizza.


Lisätty: 2006-06-22

Olen useaan kertaan tilannut kotiin täältä pizzaa, jos joku pystyy toimittamaan nopeammin, kun kyseinen ravintola, niin valehtelee!!!!(ihan sama mikä pvä on kyseessä) As.palvelu todella ystävällistä!!! Ja tärkein asia, että pizzat on todella runsaita ja maukkaita!!! Suosittelen, alueen paras pizza!!


Lisätty: 2006-05-28

Evin on yksi lempiravintoloitani, varsinkin ravintolan rullakebab on aina yhtä maukas ja täyttävä kokonaisuus. Se on iso ja täytteet vievät kielen mennessään, muut kebabit eivät tosin ole yhtä kilpailukykyisiä. Henkilökunta on mukavin mitä koskaan tavannut kebabiloissa.


Lisätty: 2006-03-13

Paras paikka mistä saa pizzaa ja kebabbia. Rento meininki ja kivat tilat ja Palvelu on PARASTA <3


Lisätty: 2006-01-10

Syön usein täällä paikan läheisyydestä johtuen. Iskender melko mauton, kebab ranskalaisilla hyvä, rullakebab taas aivan mahtava. Liha ja kastike hyvää. Paikan sisustus kotoisa ja henkilökunta varmasti Helsingin mukavia, ovat aina hyvällä päällä. Hinnoittelu myöskin kilpailukykyinen, lounasaikaan pitsa/kebab, salaattipöytä ja juoma 6e.


Lisätty: 2005-09-10

Plussaa nopeesta toimituksesta. Puitteet on tosin vain keskitasoa, mutta muuten tulee aina hyvä olo poikien iloisuudesta.


Lisätty: 2005-08-08

Odotuksia oli. Josko Helsingistä löytyisi kelpo rullakebab paikka, vaan eipä vielä löytynyt. Rullakebab oli ihan ok, hieman pieni eikä säväyttänyt suuntaan eikä toiseen. Hyvä välipala, mutta ruuaksi olisi pitänyt syödä 2kpl. Vesi oli seissyt kannuissa useamman tunnin ja hieman epäsiisti wc.


Lisätty: 2005-06-28

Plussaa hyvästä palvelusta ja ripeästä kotiin kuljetuksesta. Lisäksi usein salaattipöydän vierestä löytyy itse tehtyjä leipiä, joita on kiva mutustella kebabin kanssa. Kebab mielestäni ihan hyvää (ainakin paikan päällä syötynä) ja annos yleensä riittävän kokoinen. Hieman kuitenkin ihmettelen leipäkebabin ja muiden kebabien samanhintaaisuutta. Salaattisysteemi ehkä pikkaisen nahkea/vetinen. Olen käynyt ja käyn vastakin lähinnä hyvän palvelun ja kohtuullisen hinta/laatusuhteen vuoksi


Lisätty: 2005-06-14

Tämän paikan henkilökunta kruuna kaiken tässä pizzeriassa. Ruoka on ollu aina loistavan hyvää, suosittelen lämpimästi teille rullakebabia. Se on tämän paikan vetonaula. Kaiken paras tässä paikassa on asiakaspalvelu, pojat hymyillee siellä aina.


Lisätty: 2005-05-27

Ihan yees!! hyvä asiakaspalvelu.. aina hymy huulella vaikka raatavat koko päivän töitä.. ehkä. plussaa.. Ruoka ollut hyvä.. käyn siellä välillä syömässä naiseni kanssa vaikka asun 10 - 15 km päässä siitä.


Lisätty: 2005-01-12

Kiitos taas tulevalle keittiömestarille ilman chiliä olevasta rullakebabbeista. Rullakebab on oikea vetonaula ja tosi hyvää. Täältä löytyy asiakaspalveluhenkeä.


Lisätty: 2005-01-07

Armoton nälkä alla ja mietittiin kaverini kanssa mistäs tilaisimme, päädyimme eviniin, koska muistelimme, että joskus aikasemmin olemme siellä käyneet pizzat syömässä ja muistikuva oli positiivinen. Kaverini halusi pizzaa joka oli riittävän suuri ja hyvän makuinen, mutta minun leipäkebabbini, avasin folio paketin ja ihmettelin missähän mun leipäkebabin salaatit on, noh.. soitin takasin pizzeriaan, aluksi vastaa joku ja muutaman minuutin ja toinen tulee kertomaan informaatiota, että 'saat salaatit ensi kerralla'. Viimeinen kerta tämä paikka, niin harvoin syön kebabbia/pizzaa, että tämä oli kaiken huippu, never again.


Lisätty: 2004-11-06

Ihan ok asiakaspalvelu. Sisustus todella mitätön, mutta kyllä sielä syödä voi. Ruoka perustasoista, vaikka puutteita löytyy. Ei erotu edukseen. Ei panosta erikoisuuksiin, ei ota riskejä. Ei ole kovinkaan kilpailukykyinenn tai uudistuva ravintola.


Lisätty: 2004-10-31

Olin muutama viikko sitten täällä syömässä ja kiinnitin heti huomiota erittäin ystävällisiin palveluun. Paikka näytti hieman askeettiselta vaikka muutama taulu oli sinne tänne riipustettu, mutta ruokaahan tulin sinne syömään. Tilasin kebabin ja kastikkeen maku oli aivan mahtavan makusta. Ahmin heti loputkin ruuasta ja jäi harmittaa annoksen pieni koko. Suosittelen lämpimästi sellaisille jotka haluavat erittäin hyvän makuisia kastikkeita.


Lisätty: 2004-10-27

Hyvä ruoka, mukava paikka ja asiallinen henkilökunta. Kotiinkuljetus nopeaa ja ruoat kuumina kotiin.


Lisätty: 2004-10-25

Kebab liha on juuri sopivan makuista. Riittävän isot annokset, maha kyl täytyy. Kiva paikka käydä syömässä, te osaatte asiakaspalvelun.


Lisätty: 2004-08-30

Erittäin herkullinen rullakebab on tämän paikan vetonaula. Suuri annos, herkullinen kastike ja liha tekevät taivaallisen annoksen.


Lisätty: 2004-08-13

Olen tilannut täältä kebabbia ja pizzoja kotiinkuljetuksella. Todella nopea kuljetus, tulee usein 30-minuutissa, joskus ei kestä sitäkään vaikka paikka ei ihan kotinurkilla olekaan! Kebabliha keskivertoa heikompaa, vähän kuivahtanutta ja sen takia "kumimaista", eikä ole niin kovin maukasta. Mutta ei kuitenkaan huonointa syömääni kebablihaa kuitenkaan. Annoksessa oli lihaa riittävästi ja Joguttia ja leipäpaloja oli runsaasti. Salaatti ok, mutta kuten niin monesti muulloinkin, niin salaattikastike oli tuttua vetistä ja tämä oli vieläpä suht mautonta salaattikastiketta. Pizzat tässä paikassa sen sijaan on keskitasoa parempia. Sopivasti paistettu ja tarpeeksi täytettä.


Lisätty: 2004-07-12

Kastike oli varsin kelvollista ja annos aika iso. Salaatin sai tahtoessaan hakea erilliselle lautaselle altaasta, jossa oli tarjolla muutamaa erilaista salaattiainesta. Eivät vie turhaa tilaa lautaselta, joka voidaan siis lappaa täyteen ranskalaisia ja lihaa. Liha oli kyllä aika heikkoa, jokseenkin kumimaista ja maistui ehkä hieman raa'alta. Pitää testata joskus uudestaan, jotta voin varmistua, ettei kyseessä ollut vain väliaikainen kämmi. Palvelu on ystävällistä ja henkilökunta mukavaa.


Lisätty: 2004-06-06

Palvelu nopeaa ja kohteliasta, ruoka erinomaista ja annokset runsaita. Salaatit myös naisväen mieleen.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute