Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Orient Express

Orient Express

 

Mannerheimintie 20
00100 Helsinki
Forumin alakerta
puh. 09-6949506


Liha  5 Kastike  3.9 Lisukkeet  4.1  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.1 Siisteys  5.4 Hinnoittelu  5.1 Pankkikortti  Kyllä    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 27 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-07-17

Vieläkinkö tämä on olemassa... Ehkä tuurina vain hyvä sijainti - houkuttaa paikalle pahaa-aavistamattomia turisteja. Kävin täällä joskus vuosia sitten kaverini kanssa ja ikinä ennen ei oltu syöty niin kamalaa kebabia (enkä ole syönyt sen jälkeenkään). Olin jo unohtanut tämän, koska olen varonut visusti menemästä sinne. Helsingissä on muutenkin todella huono kebab-valikoima, Lahdessa huonoinkin on ihan kohtuullista ainakin, mutta tämä vetää kyllä niin pohjat, ettei tosikaan.


Lisätty: 2007-11-25

Parhaat pizzat MITÄ IKINÄ OLEN SYÖNY!!!, huippupalvelu, kebab kohtuu hyvää


Lisätty: 2007-09-28

MInä ja kaverimme menimme syömään paikkaan. Kaverini tilasi oman pizzan ja eri tilauksessa ja minä ja ystäväni toisesn tilauksen. Minun kaverilleni ja toieselle tuli eri pizzat mitkä piti tulla ja tarjoilija vielä varmisti tilauksen. Tilaukset meni ristiin. Vesi seisoi minun kebab aterian lasissa jo valmiina ja lohko perunat kylmiä. Kebablihaa aivan liian vähän ja kastike niin surkeaa kuin olla ja osaa. Kun menin valittamaan, myyjä vetosi ettemme kertonut. Sitrten kun sanoin, että tarjilija varmisti tilauksen ja antoi väärät. Kuului vain seuraava "Tulkaa seuraavan kerran saatte alennuksen.." ja pah. Unohdan koko paikan ja en suosittele.


Lisätty: 2007-07-08

Kalliissa Orient Expressissä myydään myös kanaa, mikä saattaa olla hyvääkin, mutta kebabia täältä ei kannata ostaa. Liha on ainoa kelvollinen osa kebabia ranskalaisilla. Hapanta, hieman vetistä tomaattikastiketta on yliannosteltu pienen annoksen päälle. Salaatti ei maistu raikkaalta, ja senkin kastike on sekä yliannosteltu että huono. Istumapaikkoja täältä kyllä saa usein parhaiten Forumin alakerrasta. Erikoisuutena ja ainoana mainittavana kehuna myyvät hyvää ananas- ja mangotuoremehuja, jotka ovat jopa kohtuullisesti hinnoiteltujakin.


Lisätty: 2007-05-20

Huonointa kebabia mitä olen KOSKAAN syönyt, ja se on jo hyvin. Liha oli niinkuin edellämainittu aivan mautonta ja ranskalaiset aivan kuivat ja suolattomat. Myöskään lisukkeet eivät täyttäneet odotuksia ollenkaan.


Lisätty: 2007-02-25

Pitakebab + limu houkutteli hintansa puolesta. Annos tuli nopeasti pöytään ja se ei voinut ennustaa hyvää. Kebab oli mautonta ja lisukkeet huonoja. Siisteydestä sen verran että tarjotinta oli tuskin puhdistettu millään tavalla.


Lisätty: 2006-12-29

rullakebab oli surkea esitys: tortillaan väännetty ja täynnä sipulia. lihaa oli myös eikä kastiketta ollut ollenkaan. En suosittele!


Lisätty: 2006-10-10

Tilasin extratulisen kebabin ranskalaisilla ja tuplalihalla - tuloksena oli huonoin ikinä syömäni kebab. Ranskalaiset olivat raakoja ja suolattomia, ja lähinnä värjätyltä vedeltä näyttänyt kebab-kastike ei maistunut edes normaalin miedon kastikkeen vertaa. Liha oli itsessäänkin mautonta ja vaaleaa, liekö 75% jauhoja. Pitää muistuttaa itseäni useammin, etten ikinä enää erehdy tähän kusettamoon.


Lisätty: 2005-12-16

Nappasin ohikulkiessa lounaaksi pitakeban+pepsin. Edullinen 4,90€ hinta oli houkutteleva, mutta annos osoittautui loppujen lopuksi hinta/laatu -suhteeltaan korkeintaan välttäväksi. Lihaa oli annosteltu aika pienellä kauhalla ja kastiketta ei löytynyt nimeksikään. Lisukkeiden virkaa toimitti vihreä salaatti, tomaatista ei ollut tietoakaan. Palvelu oli tosin ystävällistä ja ripeää. Pöytien tyhjentämisessä edellisen asiakkaan jäljiltä on vielä tosin petraamista.


Lisätty: 2005-07-18

päätimme sitten porukalla mennä kebabille ja tämä paikka tuli ekana vastaan forumissa. itse ainakin epäilin paika ulkonäköä, nimittäin 3 ravintolaa vierekkäin ja ei oikein tiennyt mihin istua, kuten joku jo ylempänä mainitsikin. palvelu oli todella nopeaa, suurinpiirtein kerkesi pöytään istua ja ruoka oli jo nokan edessä, siitä isot plussat. kebab oli maukasta ja salaattikin ihan ok. leipä ei ollut mitään erikoista(söin siis pitaleivän). hintaansa nähden hyvä, pitakebab + limu alle 5e.


Lisätty: 2005-04-11

Hinta vaikutti olevan aika kohdallaan, ja jengi mukavan ystävällistä. Ja sitten annos tuli pöytään. Aikamoinen esitys ja maku ei sen parempi, kuin puutteellinen ulkonäkö.


Lisätty: 2005-04-04

Otin päivän tarjouksen- PitaKebab+Limu 0,33l- 4,9e. Sanoisin näin, että pita oli heikkoa, samoin kebab. Lisukkeet keskinkertaisia.


Lisätty: 2005-01-05

Mainio palvelu, käyn siellä aina kun olen helsingissä. Nähdään


Lisätty: 2004-12-29

Palvelu loistavaa, luulisin että uusi tyttö kassalla. Hyvä pitakebab annos ja silmäruokaa kaupanpäälle kassaneidistä :-)


Lisätty: 2004-09-14

Pahin iskender ja varmaan myös kallein mitä olen ikinä syönyt. Annos oli pienempi kuin yleensä ja maksoi 7,50€. Liha oli osittain palanutta, kastike pahinta mahdollista ja rasvaa lillui lammikoina kastikkeessa. Salaatti ja leipä olivat ihan keskinkertaisia. En tiedä onko Helsingissä yleisestikin taso huonompi kuin Turussa, koska siellä en ole ikinä saanut näin huonoa kebua. Ainut hyvä asia, joka jäi mieleen oli kokin lauleskelema laulu.


Lisätty: 2004-08-07

Liha kohtuu mureaa, annoksen koko kohtuullinen. Salaatti hieman mautonta. Se suuri makuelämys tästä puuttuu kuitenkin, pääsyynä lienee kastike josta 90% on ketsuppia! Kunnon kastikkeella maku paranisi. Hieman hätäinen tunnelma, asiakkaita yritetään varsinkin ruuhka-aikoina hoputtaa pois uusien asiakkaiden alta. Kolme grilliä viereikkän, ei oikein tiedä että mihin pöytään saa istua.


Lisätty: 2004-04-04

Onneton pika-kebab. Säälittävät annokset. Kastiketta ei nimeksikään.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute