Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Madras

Madras

 

Mariankatu 18
00170 Helsinki
puh. 09-135 6412


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
11 arvostelua vuoden aikana (yht. 11 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2006-08-21

Liha oli ihan tosi ällöä sentin paksuista lastua joka useammin kuin kerran yhden iskenderin aikana ratisi hampaissa.. Varmaan kannattaa ottaa kasviskebabeja, jos aikoo täällä syödä, lihaan ällös koske! Ja falafel olikin ihan ok.


Lisätty: 2005-05-24

Avannut jälleen ovensa pitkän putkiremontin jälkeen. Päivän annos yhtä hyvä kuin ennenkin, eli erinomainen.


Lisätty: 2005-01-19

Pitihän sitä käydä testaamassa myös tämä paikka. Ensivaikutelma paikasta oli erittäin myönteinen. Henkilökunta on todella ystävällistä ja mukavaa. Harvoin olen saanut näin hienoa palvelua. Itse annoksesta voisin sanoa, että kebab ei ole tämän ravintolan bravuuri eli tukkulihaahan se. Kastike oli annoksen parasta antia, hyvää ja mukavan mausteista. Iskenderin leivät olivat ihan ok, tosin sikäli erilaisia kuin yleensä, että ne olivat hyvin pieniä ja niitä oli paljon. Pitää palata joskus tänne syömään jotain intialaista sapuskaa, sillä naapuripöydästä tuli herkulliset tuoksut.


Lisätty: 2004-11-30

Tee itsellesi palvelus ja unohda kebabit (vaikka ovatkin keskivertoa paremmat) ja syö joko intialaista tai pizzaa. Etenkin intialaiset kanaruuat ovat niin herkkua että tekee oikein kipeää, kana dupiaza on sipulin ystävälle pakollinen. Pizzatkin keskustan parhaimpia. Hintataso korkeahko mutta laatua saa koko rahan edestä.


Lisätty: 2004-09-10

Paikan kebabeista olen koittanut ainoastaan riisikebabia; miinuksena kebabliha kuumennettu mikrossa (*pling* kuului taustalta) ja riisi maustettu oudosti kardemummalla (outoa koska paikan intialaisruuissa en tämmöistä ole huomannut). Plussana kastike joka on oivan tulista. Paikan pizzat ja intialaisruuat taas ovat aivan mahtavia, stadin parhaita (mitä itse olen kokenut). Lounasaikaan myös intialaisruuat inhimillisen hintaiset (opiskelijan kukkarolle). Kannattaa ehdottomasti koittaa!


Lisätty: 2004-06-20

Intialaistyyppiset ruoat mahtavia. Annosten mukana myös valkosipulilla höystettyä naan-leipää. Yksittäisten annosten hinta ei halvimmasta päästä, mutta 2 samaa annosta saa pakettihintaan. Annokset eivät valmistu nopeasti, mutta laatua kannattaa odottaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute