Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Kebab House, Kaapeliaukio

Kebab House, Kaapeliaukio

 

Kaapeliaukio 1
00180 Helsinki
puh. 09-694 0078


Liha  5.7 Kastike  5.6 Lisukkeet  5.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.7 Siisteys  6.2 Hinnoittelu  5.7 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-02

Menin sinne kaverin kanssa ja tilasin kebabin ranskalaisilla, sitten kun kaverin tilausvuoro tuli ja hän tilasi niin hän sain kuulla että "kebab loppu". Milliasella ravintolalla jonka nimi on Kebab House ei ole kebabia? No odottelin sitten sita minun kebabia noin 20 minuuttia ja sain annokseni. Liha oli kuivaa ja kastike mautonta. 10€ sain tästä annoksesta maksaa ja se ei todellakaan ollut sen arvoista. Ei näin!


Lisätty: 2008-06-26

Ihan kelvollista peruskamaa. Mielestäni palvelu ei ole hidasta, vaan normaalia kebab-ravintolan palvelua.


Lisätty: 2008-04-05

Mielestäni yksi parhaimmista kebab-paikoista Helsingissä. Aikaisemmista kommenteista yhdyn siihen, että vaatteet haiskahtaa hieman, mutta ruoka on erittäin hyvää ja kebab lihaa on todella runsaasti. Jä käyn siinä siis ainakin kerran viikossa lounaalla.


Lisätty: 2007-09-03

Kuivaa ja yli maustettua lihaa. Karmiva kokemus...


Lisätty: 2005-10-14

Ihan kelvollista peruskebbeä. Palvelu ok, samoin nopeus. Olen käynyt pari kertaa; toisella kerralla annos aika iso, toisella liian pieni. Vaatteet "tuoksuu" ruokakärylle vierailun muistoksi.


Lisätty: 2005-07-28

Kohtuullista kebabia, ei parhaita paikkoja mutta ei ihan huonoimpiakaan. Lähistöllä ei tietääkseni ole muita kebab-rafloja, joten tulee helpommin pistäydyttyä. Plussaa salaatista jota voi nauttia kebabia odotellessa (sisältää normaalia salaattia, perunasalaattia, ym.). Risuja täytyy kuitenkin antaa siitä että kebabia joutuu odottelemaan kohtuullisen kauan. Liha on peruskamaa, ei säväyttänyt mutta kokeneen kebab-maistajan makuhermoon osui silloin tällöin lievä väljähtänyt sivumaku joka kuitenkin katosi aina aika nopeasti. Iskender-kebabin koostumus on poikkeuksellinen verrattuna valtavirtaan, annos sisältää lihan ja leipäpalojen ohella myös ranskalaiset. Leipäpaloja ei ole murskattu lihan sekaan vaan ne tarjoillaan lautasen reunalla. Kohtuullinen paikka siis, mutta ei legendaarisen kaimansa Kampin "Kebab Housen" tasolla.


Lisätty: 2005-05-30

Tilasin iskenderin tapani mukaan, annosta sai odottaa 20 minuuttia, vaikka minua ennen ei muita tilauksia ollut jonossa. Kärsivällisestä odotuksesta ei kuitenkaan palkittu. Annos oli ihan jotain muuta kun iskender johon olen tottunut sadoissa muissa kebab paikoissa. Annos oli kuin kebab ranskalaisilla, ilmeisesti lautasen reunoilla olevat 4 kuivaa leipäpalaa tekivät siitä iskenderin. Ihan kiva että kehittävät uusia annoksia, mutta antaisivat niille myös uusia nimiä sitten. Ainakaan iskenderiä en voi suositella kenellekään. Muuten voii käydä, koska muuta kebabia ei ole lähimailla.


Lisätty: 2005-02-25

Paikasta näytti saavan jopa Sis-kebabia tavallisen Dönerin lisäksi. Ja paljon muutakin. Lounasaikaan nautittu kebab ranskalaisilla oli kylläkin aivan tavallista keskitasoa. Liha oli todella mureaa, vaikka tukkukebabia olikin. Taisi olla melko lammaspitoista. Kebabkastike oli aivan liian ohutta ja koko lautanen lainehti lopulta. Ei näin.


Lisätty: 2004-12-29

Paikkaan on laitettu rahaa vaikka pieni onkin. Myös loisto pizzat ja pihvit.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute