Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Apollo

Apollo

 

Vaasankatu 8
00500 Helsinki
puh. 09-7012298


Liha  6 Kastike  6.2 Lisukkeet  6.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.5 Siisteys  6.5 Hinnoittelu  6.2 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 37 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-14

Otin henk.koht. vakioni eli Iskenderin ja tuopin olutta. Jugurtti oli hyvää, liha ok, leipä erinomaista, mutta salaattia oli liian vähän eikä maistunut kummoiselta. Tulisen ruuan ystävänä annan plussaa siitä, että perus-tabascon lisäksi saa habanero-versiota


Lisätty: 2008-08-29

Vedin tänään iskenderin, kebabsuosikkini. Ihan keskitasoa tämä mesta, eli ok lihaa, peruslisukkeet, punakastike joka ei ole chiliä nähnytkään, ja jugurttikastike joka koostuu pelkästä valion maustamattomasta. Leipä oli ihan maukas kyllä. En mene toiste, vastapäätä oleva 100mauste huomattavasti parempi. Tai ehkä leipäkebben vois joskus vetää kun sitä on kehuttu tässä. Pizzat ovat paikassa kehnoja, täytettä liikaa, tomaattikaastike (joka on hyvän pizzan salaisuus) mautonta ja sitä liian vähän, ja juusto jotain peruseedamia. Jaksan kyllä kävellä korttelin enemmän ja mennä caprikseen, tai Kalliohoviin jonka pizzat muuten ovat huomattavasti parempia kuin pari vuotta sitten.


Lisätty: 2008-08-15

Liha on ehkä huonointa mitä Helsingistä saa, kuin suoraan jostain säilyketölkistä, vetistä ja umpipahaa. En käsitä miten tuolla jotkut käyvät päivästä toiseen, pizzat noin 76x parempia kuin kebab.


Lisätty: 2008-07-03

Saa nopeasti ateriat, hyvän makuista. Täällä käyn lähes aina koska safkojen keskitaso on korkea, annosten koko kylläkin vaihtelee hieman väestä riippuen.


Lisätty: 2007-12-03

pizzat mainiompia kuin kebabannokset


Lisätty: 2007-08-31

Pizzat kallion parhaimpia, varsinkin Apollo Special - aivan järkyttävän herkullinen. Hyvin paistettu, hyvä pohja, juustoa ja täytettä juuri sopivasti. Nam!


Lisätty: 2007-01-10

Kävin 8.1.07 hakemassa iskender kebapin. Kebapin kastike maistui hiema elähtäneeltä. Aikaisemmin ravintolassa hyvät safkat.


Lisätty: 2007-01-09

Aivan uskomattoman hirveä iskender. En ole ikinä OIKEASTI maistanut noin huonoa kebablihaa. Mikrossa lämmitetty vielä kaiken lisäksi. Kerran kävin enkä ikinä enään uudestaan mene


Lisätty: 2006-12-12

Törkeän huonoa palvelua. Äijä unohti minun tilaukseni ja kun menin tiskiltä kysymään ruokaani äijä alkoi inttää että olin poistunut ravintolasta. Pyysin rahat takaisin jonka jälkeen äijä sanoi "älä tule koskaan enää tänne"


Lisätty: 2006-10-19

Asia mesta jos tykkää pitsoissa olevan täytteitä . meikän kanta paikka talvisin (mikään ei voita pärrän ruuvailua ja abollon herkku pitsaa)


Lisätty: 2006-10-13

Ei kotiinkuljetusta, mutta todellakin Kallion parhaimmistoa. Hiukan hintavampi, mutta runsas ja maukas.


Lisätty: 2006-06-07

Leipäkebab todella hyvä, paras mitä Vallila&Sörkkä-seudulta löytyy. Suosittelen!


Lisätty: 2006-03-30

On erittäin mukava henkilökunta ja kebabit todella maistuvia. Plussaa se että tekevät pohjan itse. Ja erityisesti kun kebabbi on aika-ajoin mallia varras silloin maistuu vielä herkullisemmalta. ranskalaiset hyviä ja maustettuja. Hintatasokin kohillaan.


Lisätty: 2006-03-19

Sen verran hyvät iskenderit on täällä, että tulee käytyä aina kun mahdollista - vaikka ei olisi kovakaan nälkä!


Lisätty: 2006-02-23

Täältä löydät Helsingin parhaat pizzat! Runsaasti täytettä ja makua. Suosittelen! Ja hintatasokin on passeli ja palvelu hyvää.


Lisätty: 2006-01-01

Pitakebab oli maukas ja tuhti. Pitaleipä oli joko tavanomaista suurempi tai sitten käytettiin pizzapohjaa. Erittäin hyvä.


Lisätty: 2005-12-26

Apollo on kyllä kallion alueen eliittiä. Reilusti täytettä ja isot annokset. Kebabit myös erittäin maistuvia. Ainoa miinus tästä paikasta, että ovat olevinaan enemmän anniskeluravintola kuin pizza/kebab paikka. Ovet laitetaan kiinni noin puolta tuntia ennen kuin ravintola sulkeutuu ovessa olevien aukioloaikojen mukaan.


Lisätty: 2005-10-07

Vanha inhokkini on parantanut otteitaan selkeästi sitten viime käynnin (josta on tosin aikaa jo kuukausia.) Mukaan otettu Iskenderi oli todella kelvollinen kaikilta osa-alueilta, alkaen hyvästä paketoinnista folion kera. Jatkuen tuoreen oloisen salaatin kautta jugurttikastikkeeseen jota oli annosteltu hyvin. Liha oli aika perus valmis-settiä joka ei herättänyt suuria tunteita ja punaistakastiketta ei juurikaan maistanut. Leipäpalat sensijaan oli paistettu mukavan rapsakoiksi josta tulee aina iso plussa. Muut plussat tulevat sitten lähinnä siitä että vihdoinkin löytyy hyvä kebabpaikka kotikulmilta.


Lisätty: 2005-08-20

Leipäkebab on todella suositeltava. Minulle on kehittynyt lievä riippuvuus jo siihen. Toisekseen henkilökunta on mukavaa porukkaa ja ns. örveltäjäosasto loistaa poissaolollaan


Lisätty: 2004-12-28

Tulee aika usein käytyä päivällä syömässä. Tasalaatuisen varmasti hyvät pitsat ja kebabit. Eikä joudu tavallisesti odottelemaan nälissään kovin pitkään.


Lisätty: 2004-09-26

Paikan leipäkekebab on iso ja erinomainen.


Lisätty: 2004-09-19

Tilasin kebabin ranskalaisilla. Annos olisi ollut muuten siedettävä mutta täysin ala-arvoiset vanhassa rasvassa keitetyn makuiset perunat pilasivat koko jutun.


Lisätty: 2004-08-16

Annokset isoja ja palvelu ripeää. Pizzat maukkaita ja reilusti täytettä. Suosittelen.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute