Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > KFZ Kebab Pizzeria

KFZ Kebab Pizzeria

 

Hämeentie 101
00550 Helsinki
Paavalin kirkkoa vastaapäätä


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
15 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-03-17

Pitakebabbia tilatessa myyjä ilmoitti hinnaksi 5 euroa. Huomautin asiasta koska listalla lukee 4 euroa, myyjä vastasi "No sitten neljä euroa". Vesi maistui omituiselle (seisoneelle) ja ns. kebabkastike oli aivan vetistä niin että se valui kaikki pitaleivän läpi käsille. Vähän huono maku jäi koko paikasta.


Lisätty: 2005-01-02

Oli kyllä mieleenpainuvin kebabreissu aikoihin. No, palvelu oli vähintäänkin huvittavaa. Kaverilta kysyttiin haluaako hän ison vai pienen limun ja tilattuaan ison niin mies myy tietysti 1.5 litran pönikän hintaan 3.50e (listalla oli neljä eri kokoista vaihtoehtoa). Itsekin meinasin mennä samaan halpaan mutta tajusin sitten lisätä, että kyllä puolella litrallakin varmasti pärjätään. Tarjotessani maksuvälineeksi lounassetelin ja 2 euron yhdistelmän meni mies niin pahasti hämilleen että tyytyi 60 senttiä liian pieneen hintaan; en viitsinyt laskuvirheestäni reklamoida. Hinnat muuten ihan perusluokkaa 6-7 euron välillä. Mutta annos oli kieltämättä floppi: missään en ole yhtä vähän saanut "kastiketta", jos sitä sellaiseksi edes voi kutsua. Riisi oli jotain keltaista risottoriisiä, joka toi peruskouluajat mieleen. Ranskalaisissa makua ja rapeutta, niistä plussaa. Salaatti melko mitäänsanomaton ja liha rasvaisinta koskaan maistamaani. Ravintola sinänsä näytti ihan siistiltä, mutta lähtö tuli siinä vaiheessa kun viereisessä pöydässä alettiin tupakoimaan, vaikkei tuhkakupeista ollut tietoakaan.


Lisätty: 2004-12-21

Olimme varmoja, että tämä on työpaikkaruokalamme. Ensimmäiset kebabit olivat ihania ja ranskikset rapeita. Sitten kun tilasimme kuljetuksella työpaikalle, saimme lötköjä ranskiksia ja limujen kanssa tuli ongelmia. Tilasimme 5 euron tarjouksen johon sisältyy 0,3l:n limut, mutta saimme 0,5l:n limut joista pyydettiin 3 eur/pullo.


Lisätty: 2004-10-24

Varsin siistin näköinen kebabpaikka jossa palvelu oli myös miellyttävää, kaveri kehui kebabranujaan syötäviksi. Itse huomasin listalla spessukebabin jota en ainakaan muualla ole tavannut.. (en tosin muista nimeä) Annos oli kuitenkin infernaalisen iso ja koostui rapeista/kookkaista tikkuperuinoista sekä kebabliha,paprika,sipuli,chili "sekoituksesta".. ja hyvää oli! Tämän kaltaiset uutuusannokset antavat aina isot plussat kebabpaikalle.


Lisätty: 2004-09-11

Maistuu lihalle eikä millekkään pakastekebabille. Kastike on nyt vähän siinä, mutta itseäni ei ainakaan haittaa, sillä tuo kebabin maku paikkaa tuon kastikkeen. Kyllä! Kun vain voisi sanoin kuvailla :) Kannattaa kokeilla. Palvelusta sen verran että rentoja kaverit on, mutta myös todella taitavia.


Lisätty: 2004-08-15

Hyvää kebabia! Kastike oli aika mauton vaikka valitsin tulisen. Aurajuustoperunat hieman vetiset ja auraa olisi saanut olla enemmän. Pizzat on hyviä. Kokonaisuutena kelpo kebabravintola ja hinnat on kohdallaan!


Lisätty: 2004-08-12

Tilasin ruoan kotiin. Palvelu oli todella miellyttävää, siitä paikalle täydet pisteet, nimittäin paremmin ei olisi voinut palvella. Liha on keskivertoa parempaa, ja sitä oli paljon. Tosin, kebabliha kaipaa sen kastikkeen rinnalleen muodostaakseen sen Kebab-annoksen, eli paikan kastike ei maistu oikein miltään. :( Kastikeongelman kun korjaavat, niin maittava annos olisi siinä.


Lisätty: 2004-08-09

Aivan mahtavat ruoat. Huumorintajuinen ja hyvin palveleva henkilökunta. Mene ja maista.


Lisätty: 2004-07-14

KFZ avasi ovensa kaverin viereen jossain huhti-touko välissä ja aina kun lähistölle avataan uusi safka putiikki on se testattava. Jokainen kaverini joka on saanu KFZn kebabia suuhun on kehunut sitä stadin parhaaksi. Annoksen koko on iso jos syöt paikanpäällä. Yleensä lafkan omistaja latoo kebabia niin paljon, että annoksen syöminen on jopa minulle haaste. Kastikkeista saa valita miedon tai vahvan, josta vahva on kyllä mielestäni aika mieto :). Suosittelen Kebab Ranskalaisilla (6e) yleensä ranskalaisetkin ovat rapeita, mutta joskus saanut "mikrojakin".


Lisätty: 2004-06-23

Asiallinen meisinki.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute