Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Golden Pizza Kebab

Golden Pizza Kebab

 

Vanhaistentie 3
00420 Helsinki
puh. 09-440450


Liha  7.7 Kastike  7.3 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  7.8 Siisteys  7.7 Hinnoittelu  6.7 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 55 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-02

Iha OK mesta, hyvät o safkat.


Lisätty: 2008-04-13

Hyvät kebut varsinkin Kebab Ranskalaisilla suosittelen!!


Lisätty: 2008-03-02

katselin tässä eräänä aamuna kun joku vanhempi naishenkilö liikuskeli keittiössä rööki hampaissa.jää mult nykyään paikka väliin.


Lisätty: 2007-12-28

Söin juuri rullakebabin tupla kebabilla (8,50). Hyvää oli. Annos ei ollut niin iso kuin joskus lounasaikaan sattuu saamaan. Pohja oli kuitenkin parantunut huomattavasti, nyt aikaisemman rapean ja hilseilevän pitsapohjan tilalla oli rullakebabissa oikeanlainen joustavampi pohja niinkuin kuuluukin. Liha on hyvää ja kastike maistuvaa mutta mietoa. Rulla tulee mukaan otettuna folioon käärittynä josta se on helppo syödä. Kohta ei tarvtise enää lähteä Turkuun asti saadakseen kunnon rullakebabbia.


Lisätty: 2007-12-12

Ei pelkästään kebabia, vaan oivaa kebabia.


Lisätty: 2007-10-20

Ihan OK mesta, mutta ei mitenkään special... samaa kamaa saa joka toisesta kebabraflasta joka vastaan tulee.


Lisätty: 2007-02-18

Tilasin Iskender kebabin joka oli omalla kohdalla tähän saakka surkein esitys helsingin seudulla. Perinteinen jougurtti kastike oli sössitty valkosipulikastikkeella ja sekaan laitettu puuroriisiä... Leipäpalat ol ilmeisesti paloiteltu kuivasta ranskanpullasta jota oli uitettu järkyttävässä valkosipulikastikkeessa. Aivan varmasti viimeinen kerta kyseisessä "ravintolassa". Plussaa voi antaa siisteydestä.


Lisätty: 2006-11-18

Tilasin riisikebabin. Sain kanankoipia ja kermaperunoita. En aio tilata paikasta toiste. Kerran aiemmin olen saanut kyllä paikasta kebabiakin ja ei se pahaa ollut, joskaan ei erikoisen hyvääkään.


Lisätty: 2006-11-12

loistavat leikkeet!ottakaa wienerleike juustokermapotuilla.saatte törkeen ison annoksen.loistava palvelu.


Lisätty: 2006-11-02

Aivan mahtavat pitsat ja rullakebet! Huonoa on se, että esim. Kebab ranskalaisilla -annoksessa liha ja kastikkeet on ranskalaisten päällä eli puolet ranskalaisista on aivan "löysiä". Erittäin viihtyisä paikka! Ei spurguja haisemassa ja sammumassa vieressä. Hintalaatu-suhde mielestäni hyvä. Suosittelen jos Kantsussa päin liikut ;)


Lisätty: 2006-09-17

Erittäin puhdas, siisti ja mukavan oloinen kebab paikka. Salaatit ovat noutopöydässä ja voit itse valita ne. Itse kebab on erinomaista. sopivan maustettua ja paksua. kastikekkaan ei jää jälkeen. Iloinen palvelu ja sopiva hinta kruunasi kokonaisuuden. suosittelen kaikille!


Lisätty: 2006-08-29

Aivan mahtava paikka tossa alle kilometrin päässä, tulee käytyä darra-aamuisin. Ihan parasta.


Lisätty: 2006-05-29

Aurajuustorulla on paras tuote, pizzoissa liian vähän täytteitä ja todella ohuita, iskender kebab ehkä kaupungin huonoimpia.


Lisätty: 2006-05-12

Kebab on maukasta, mutta ehdoton myyntiartikkeli on kastike! Tavallisen tomaattikastikkeen kruunaa herkullinen jugurttikastike. Ranskikset ovat täydellisiä: Kunnolla suolattu ja ne ovat todella rapeita ja hyviä. Miinusta tulee annoksen hieman pienehköstä koosta ja aterian hinnasta annoksen kokoon nähden. Tosin hyvästä kebabista kyllä ilomielin maksaakin hieman ekstraa, mutta hieman halvemmat hinnat tekisivät tästä paikasta lähes Helsingin kebab-ravintola nro. 1:n! Lounastarjous on hyvä: sisältää kebab-aterian lisäksi salaatin, limun ja kahvin. Lämpimät suositteluni!


Lisätty: 2006-05-11

Ehkä paras kebabmesta missä olen käynyt ja niitä on tullut kierrettyä aika lailla. Liha on mukavan ohutta ja rapsakkaa ja ennenkaikkea hyvää! Kastike on superia! Erittäin siisti ja lähestulkoon steriilin oloinen paikka kebabravintolaksi.


Lisätty: 2006-03-29

"Paikkana siisti ja viihtyisä, mutta sapusktat todella onnettomia. Pizzat ovat pieniä ja kebabit eh, mauttomia. Kastikkeet pahoja ja lihat melko törsöä tavaraa. Hinnat perustasoa. Suosittelisin silti ennemmin lähes vieressä sijaitsevaa Kannel Cafeta." En voi muuta sanoa kuin PAH. Pizzat & kebabit erittäin hyvän kokoisia ja MAUKKAITA. Kannel Cafe:n mikro-kebabbiin en koskisi tikullakaan, sellaista vetistä mössöä ei mielellään suuhunsa pistä. Kokonaisuudessaan Golden on loistava kebab ja pizza mesta, joku päivä täytyy maistaa myös pihvejä.


Lisätty: 2006-03-21

Iha jees rulla, mo.


Lisätty: 2006-03-17

Iskender Kebab loistava, lisukkeena myös riisiä. Jugurttikastike ja tulinen kebabkastike erittäin maukkaita. Falafelit liian tulisia ja niiden kera tulleet ranskalaiset liian vähän paistettuja eli ei lainkaan rapeita. Sama hyvä kastike kuin Kebabilla. Palvelu asiallista ja kotiinkuljetus toimi ripeästi arki-iltapäivänä.


Lisätty: 2006-02-28

Kerran tilasin pizzan neljällä täytteelle mutta tuotiinkin kaksi pizzaa, joissa täytteet oli menny puoliksi (siis 2 täytettä/pizza). Siitä hyvästä sain pahoittelut ja kummankin pizzan sillä alkuperäisellä yhden hinnalla. Samoin vakioasiakkaille tuodaan toisinaan limutölkki yhdenkin pizzan mukana. Loistava palvelu!


Lisätty: 2006-02-04

Tilasin kotiinkuljetuksena kolme kebeb annosta ensimmäistä kertaa. Itse söin kebabin salaatilla, ja oli erittäin hyvä. Lauantai iltana toimitus kesti vain 45min. Hyvät annokset. Hyvä liha.


Lisätty: 2005-08-12

Hyvää lihaa! Lohkoperunat oli maltettu paistaa rapeiksi ja päällä hyvää maustetta. Lounaalla hintaan kuului juoma ja salaattipöytä. Itiksen Kimenen vertainen mesta löytyikin lähiostarilta. Hyvä pojat, tulen toistekin.


Lisätty: 2005-08-08

Rullakebabbi on tullut menuun. Ihan ok rulla, medium kokoinen. Kunnon rullakebab paikka stadissa antaa odottaa itseään.


Lisätty: 2005-06-11

Loistava lähipaikka, jossa asiakaspalvelu pääsee kunniapallille. Vakioasiakkaille luvataan alennuksia ja hymy on herkässä - kiireisenäkin päivänä.


Lisätty: 2005-03-24

Kebab positiivinen ylläri, lihaa enemmän kuin ranskalaisia, Iskenderin kaverina tuli jopa riisi/Jugurttihäristystä.


Lisätty: 2005-02-17

Käväistiin kavereiden kanssa koulun jälkeen Goldenissa syömässä kebabia. Itse otin iskenderin joka oli erittäin hyvän kokoinen, mutta petyin syödessäni: Sain kylmää kebabia. vain keskeltä lämminnyt kebabi oli varmaankin lämmitetty mikrossa pikaisesti, jolloin ei ollut lämmennyt kunnolla.


Lisätty: 2005-02-13

Palvelu on nopeaa ja ystävällistä, hinnat erittäin kohtuulliset (2 kebabin tilauksesta ilmainen 1.5l limu mukaan). Palvelusta täysi kymppi, koska kerran kotiinkuljetetusta tilauksesta unohtunut limu käytiin ilman erillistä korvausta Kannelmäestä asti hakemassa. Ulkoasultaan paikka on ihan perus-kebabravintola - vain vilkkuvalojen määrä hieman ärsyttää. Ranskalaiset perunat ovat erinomaisen hyviä ja rapeita ja niissä on käytetty maukasta ranskanperunamaustetta. Kebabliha on hyvin maustettua ja annokset ovat riittävän isoja. Kylmäkaappiin saisivat ruuvata pari astetta lämmöstä pois - juomat eivät ole tarpeeksi kylmiä.


Lisätty: 2005-02-05

Pizzat laadukkaampia kuin kebabit, molemmat kuitenkin herkullisia. Palvelu yleensä kiitettävää, tosin jotkut tarjoilijoista käyttäytyvät kuin olisivat kotonaan. Hinnat kohtuullisia, huom! usein tarjouksia. Kebab annokset aavistuksen liian pieniä. Kannelmäen paras/viihtyisin kebab-pizzeria.


Lisätty: 2004-11-22

Paikkana siisti ja viihtyisä, mutta sapusktat todella onnettomia. Pizzat ovat pieniä ja kebabit eh, mauttomia. Kastikkeet pahoja ja lihat melko törsöä tavaraa. Hinnat perustasoa. Suosittelisin silti ennemmin lähes vieressä sijaitsevaa Kannel Cafeta.


Lisätty: 2004-10-18

Olen käynyt monet kerrat ja myös jatkossa syy käydä Kantsussa. Salaatitkin hyviä!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute