Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Ararat, Malmi

Ararat, Malmi

 

Kirkonkyläntie 6
00700 Helsinki
Videofirma makuunia vastapäätä
puh. 09-388 1817


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
32 arvostelua vuoden aikana (yht. 32 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-08-02

Pizzeria on alkuvuodesta vaihtanut omistajaa sekä sitä myöten myös nimeä joka on nykyään Midjat. Sisustusta on hieman kohennettu sekä ruokalistoja uusittu ja ruuan laatu parantunut. Henkilökunta nuorehko, siisti ja asiallinen.


Lisätty: 2006-10-05

Olen työssä sairaalassa ja tilasimme neljä fantasia pitsaa ruokatunnilla klo:10:45. Pitsat saapuivat Klo: 14:00, elikkä kaksituntia ja vartti. Jouduimme maksamaan täyden hinnan kylmistä pitsoista:( TODELLA TÖRKEÄTÄ! Lupasivat tuoda nopeasti!!! Mikä on toimituksen lyhytaika?


Lisätty: 2006-10-03

Kotiinkuljetuksen yhteydessä on useamman kuin yhden kerran käynyt niin, että myyjän kone jää matkasta pois. Viimeisellä kerralla pizza käytiin maksamassa seuraavana päivänä käteisellä, mutta heidän "piikistään" tuo velka ei poistunut vaan summa perittiin vielä toisenkin kerran seuraavalla tilauskerralla. Kannattaa siis olla todella huolellinen kuiteissa ja maksamisessa!!Asiakkaiden menetys ei tässä ravintolassa huoleta.


Lisätty: 2006-07-15

Täysin surkea paikka. Kebab liha otettiin valmiista pakkauksesta, josta se survottiin mikroon!


Lisätty: 2006-03-28

Kantapaikka todella hyvää ja maukasta. Lounasaikaan kebut irtoo vitosella.


Lisätty: 2005-12-22

Loistava henkilökunta ja palvelu. Perus riisikebab pelkällä valkosipulikastikkeella on erinomainen. Riittävän kokoiset annokset. Aurajuustorullakebab on Helsingin parhaita. Kannattaa kokeilla. Erityismaininta hyvästä lihasta. Pizzoista Romeo ehdoton ykkönen (kinkku, salami, aurajuusto, katkarapu).


Lisätty: 2005-11-20

Näillä on aivan mahtava kastike ja kohtuulliset annokset. Tarjouksina minusta edullinen Päivän kebab on joko 4 tai 4,5 euroa. Kanta-asiakas kortilla joka 10 ateria ilmainen. En vielä ole päässyt sinne saakka. Mutta eiköhän parissa viikossa tule ilmainen maistettua.


Lisätty: 2005-11-15

Pitakebit oli ainakin kerran jossain sämpylämäisessä leivässä, eikä siinä oikeassa pitaleivässä. Muuten ei sitten valittamisen sijaa löydy, ellei oteta huomioon oudon hiljaisia työntekijöitä, jotka puhuvat aina puhelimeen, ovat takahuoneessa tai juttelevat jotain keskenään. Ruuista kaikki koettu paitsi juuri tuo rullakebi mitä täällä on paljon kehuskeltu. Ranskalaiskebabissa mukavan reilusti kebikastiketta. Oma suosikkipaikkani.


Lisätty: 2005-11-01

Toimitus kesti 1h25m ja matkaa on n.pari kilsaa. Annokset kylmiä, salaatti onneton.


Lisätty: 2005-10-31

Kävinpä lounastamassa äsken paikassa kebabin ranskalaisilla. En tiedä oliko kuljetettavia tilauksia paljon vai mistä oli kyse, mutta melko kauan sai odottaa ruoan tuloa, ei tosin mitenkään sietämättömän pitkään. Paikat oli suhtkoht siistejä ja oli ihan hyvin tilaa. Kebabliha oli ihan kelpo hyvää ja tulisen kastikkeen tilatessani myös sain sitä, se oli omaan makuuni sopivan tulista, ei häiritsevän tulista mutta sen verran että potkua riittää. Lihat ja kastikkeet oli tosin lastattu ranskalaisten päälle, joka teki sitten helposti sen, että ranskalaiset menivät vetisiksi vaikka ne alunperin oli sopivan rapeiksi tehtykin. Salaatti ei tosiaan mitään järin hääviä ollut ja hieman petyin kun kurkun tilalla oli maustekurkkua, itse pidän enemmän tavallisesti kurkusta salaatissa. Annoksen koko oli omaan päivittäiseen lounasnälkään juuri sopiva, syömisen jälkeen voisi vaikka vähän juostakin ilman että laatta lentäisi mutta silti on varmasti töiden loppumiseen asti nälkä kateissa. Kaikenkaikkiaan ihan suhtkoht mukava mesta, taidanpa vielä kokeilla kebabrullaa joku päivä.. kouluarvosanoin 8-.


Lisätty: 2005-08-08

Kebabit ovat loistoluokkaa ja annokset ovat isoja! Maha täyttyy ja ruokaa jää aina hieman lautaselle, näin minulla. Henkilökunta on ihan mukavaa ja kohteliasta, eikä tietenkään yliystävällistä - missä pitäisikään olla?


Lisätty: 2005-07-20

Kebabrulla on hintaansa nähden varsin kookas (verrattuna yleiseen hintatasoon Helsingin seudulla) ja lisäksi harvinaisuutena Helsingissä - aurajuustorulla on todella maittava. Toimitus on nopeaa ja ystävällistä.


Lisätty: 2005-07-07

Myöskin aurarullan testanneena voin sanoa, että hinta ja annoksen koko ovat kohdallaan. 6 euroa isosta, nälän peittävästä aurarullasta ei tässä kaupungissa ole paljoa. Auraa tosin oli melko vähän ja rulla oli kääritty folioon, mikä oli mielestäni hieman turhaa syömisen kannalta. Liha ja kastikkeet vähintään kelvollisia. Kokeilemisen arvoinen suoritus!


Lisätty: 2005-06-25

Hyvä perusliha, kastike ja ranskalaiset. Salaatti aika onneton, mutta alas menee. Annokset ovat tulleet joka kerta nopeasti ja lämpimänä. Lounastarjous 5€ (norm. 6€) on todella hyvä hinta verrattuna annoksen runsaaseen kokoon. Ruokalimu 0.3L eurolla.


Lisätty: 2004-12-19

Kepsu on peruslihaa, ohuita ja meheviä siivuja, eli jos sellaisesta pitää, tämä on varmasti hyvänpuoleinen kokemus. Itse en kummemmin perustanut, liian keskivertoa. Soosi on ihan ok, ei mikään järisyttävä elämys, mutta maistuu. Aurajuustorullan vedin, ja se oli varsin hyvä, aurajuustoa ei tietenkään mitenkään älyttömästi ollut, mutta ehkä hyväkin niin. Rullan välissä oli perussalaattia ja pari pepperonia, ja itse rullaleipä oli pehmeää ja hyvää. Palvelu oli vähän ynseänpuoleista, mutta ei mitään mihin kaikki eivät olisi Suomessa tottuneet. Ruoka tuli kuitenkin ihan nopeasti pöytään. Ruokailutila on avara, keskivertoa reippaasti suurempi ravintola. Hintapolitiikka on ainakin rullakebabeissa kohdallaan: isolla jöötirullalla on hintaa vain 6 €.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute