Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Efesos House

Efesos House

 

Runeberginkatu 55 B 5
00260 Helsinki
Suljettu remontin vuoksi
puh. 09-443131


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
26 arvostelua vuoden aikana (yht. 26 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-01-12

Yksi parhaimmista paikoista ruoan laadun suhteen. Kantapaikka, johon vien välillä kavereitakin jotka tulee kaupunkiin. Nyt olisi vaan kiva tietää mihin tää kantapaikka hävisi. Joulukuussa pääsin vain pari kertaa ja vuoden vaihteen jälkeen luukku oli tyhjänä. Tietääkö kukaan ovatko kaverit laittaneet uutta mestaa jonnekin?


Lisätty: 2004-11-22

Käyn vähintään pari kertaa viikossa ulkona syömässä, pääsääntöisesti kebabbia. Olen ollut tyytyväinen Efesoksen antimiin. Kastike saisi olla tosin ainakin vaihtoehtoisesti tulisempaa ja sisustus on täysin 13/tusinassa. Annokset tällaiselle possulle riittävän isot. Perussetiksi ihan kelvollista. Kuuluu kantapaikkoihini.


Lisätty: 2004-10-12

Ihan ok mutten kyllä ymmärrä, miten tämä on rankattu täällä Helsingin parhaimpien paikkojen joukkoon..


Lisätty: 2004-09-09

Herkullista on, vaan safkaa saa kyllä aina odottaa, vaikkei olisi edes paljon asiakkaita.


Lisätty: 2004-09-04

Otin riisikebabin mukaan. Palvelu oli nopeaa ja asiallista. Liha oli lähinnä pippurista, mutta se kebabille ominainen maku puuttui. Riisi oli basmatia, siitä plussaa. Kastike hieman vetistä. Salaattikastike turhankin jogurttista, mutta silti mukava poikkeus tavallisesta. Ihan ok kokemus, saatan käydä toistekin.


Lisätty: 2004-08-29

Liha oli peruskamaa, ranskalaiset jotain mikrossa lämmitettyjä löllyjä. Kastike ihan ok, tosin siitä aurajuustosta joutui maksamaan euron ylimääräistä. En mene toiste.


Lisätty: 2004-07-21

Mielestäni parasta kebabbia koko Helsingissä. Liha varsinkin todella hyvää ja kastikkeetkin toimii. Sisustus myös nykyään kivempi kuin ennen.


Lisätty: 2004-07-19

Kohtuu babekkia kohtuu hintaan. Mutta ei tarjoa mitään elämää suurempaa kokemusta, parempia kebab-paratiiseja on korkattu.


Lisätty: 2004-07-13

Söin rullakebabin oli todella herkullinen. Liha oli kunnollista ja maukasta. Voin suositella paikkaa varauksetta.


Lisätty: 2004-07-04

Asuin ennen vieressä. Juustokebab ranskalaisilla on se oma valinta aina. Hyvä valkosipulikastike tavallisen tomaattikastikkeen lisäksi. Iso maistuva annos, ei voi valittaa. Silloin tällöin kierrän 7 km taksilla hakeakseni täältä vanhan tutun juustokebabin ranskalaisilla. Suosittelen.


Lisätty: 2004-06-30

Mukava ravintola, jossa ihan hyvää kebappia. Pavelu on hyvää ja kanta-asiakkaat muistetaan ja kadullakin tavatessa tervehditään.


Lisätty: 2004-05-04

Mielenkiintoinen Iskender-annos jossa mukana myös ranskalaisia. Leipä erittäin hyvä samoin liha. Siisti paikka, kaveri kiertää rätin kanssa pöytiä ja keräilee astioita. Bisnesmiehet samassa pöydässä tuumi ääneen että "tää on kyllä hyvä" - taisivat olla kanta-asiakkaita.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute