Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Saaran Kebab & Pizzeria

Saaran Kebab & Pizzeria

 

Humalistonkatu 12
20100 Turku
Pulssia vastapäätä
puh. 02-250 3405


Liha  5.4 Kastike  5.4 Lisukkeet  5.1  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Ei
Palvelu  5.6 Siisteys  5.8 Hinnoittelu  4.8 Pankkikortti  Kyllä    
14 arvostelua vuoden aikana (yht. 92 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-07

Baari illan jälkeen jos kyseiseen paikkaan eksyy kannattaa ehdottomasti tilata pitsa! Kebab liha aivan järkyttävää kissan lihaa jota olen pari kertaa erehtynyt maistamaan. Harmi sinäänsä sillä sijainti on hyvä ja palvelu erinomaista, mutta tärkein eli kebab ei ole kuitenkaan kunnossa.


Lisätty: 2011-01-06

5.1.11 ulkomainen pankkikortti, visa classic. Tilillä tarpeeks maksaan vaikka koko jonon pizzat ja keput, ilmotettiin 3 kertaa suureen ääneen että "SUN TILILLÄ EI OLE RAHAA" lapussa luki "ei myyntilupaa" koitin sanoe, et onks teidä ohjelmat päivitetty, kun toi on ulkomainen kortti (jota ykskään taxikaan ei huoli...) no mut hei, kun tarjoilija varmisti että kaikki kuuli, ettei "MUN TILILLÄ OLE RAHAA" sanoin, et hei, maksan masterilla vaiks sit, kokeillaan sitä, toimi. Voisko ravintolan henkilökuntaa päivittää ees, että ne voi saada saman tekstin siihen kuittiin, oli se rahasta/yhteydestä tai mistä ihmeestä tahansa kiinni. Ettei tartte ruveta matkiin hesalaisia, jossa tosta aiheesta on jo oikeudessa asti oltu, asiakas muuten voitti. Kunnianloukkaus. Pitsaa en ees maistanut, siinä oli AURAJUUSTOA, jota en todellakaan tilannut. Että näin kivaa oli, vuosia sitten se oli tosi jees mesta, nyt taitaa jäädä kehut tähän...


Lisätty: 2010-02-09

Ihan hyvä paikka. Varsinkin pizzat yleensä tosi hyviä. Valitettavasti ruoan laatu/ koko kärsii kellonajan mukaan. Yöllä haettu pizza on 3/4 päivällä haetusta. Kebab liha on maukas, ranut jees, salaatit aina hiukan pelottavia. Kuitenkin selvästi Humalistonkadun paras kebumesta!


Lisätty: 2010-01-09

Itse olen todella tyytyväinen Saaran Kebabiin! Hyvä palvelu, kohtuu hinnat ja syötävä ruoka. Joka kerta olen saanut mitä olen tilannut.


Lisätty: 2009-08-17

Pizza oli ihan ok, olen muutaman kerran käynyt ko. paikassa. Mutta yhdistelmäkortilla maksettaessa tämä henkilökunta on aivan käsi. Kerran väitti että mulla ei ole tilillä rahaa, vaikka oli. Nyt on 2 kertaa lyönyt tapahtuman luotolle. Vaikka en halua luottoa käyttää. Kerran baari illan jälkeen ko. paikassa myös kävin kysyn onko OK jos odotan ulkona, vastaus oli että on. Odottelen melkeen tunnin sitä yhtä pizzaa ja sitten menen kysymään missä se on täällä pöydällä. Ei ollu edes tullu ulos huutamaan sitä numeroa. Joten se ei tainnut sitten olla kovin ok. En voi suositella kellekkään kortilla maksavalle ko. paikkaa. Enkä henkilöille jotka haluavat odottaa ruokaansa ulkopuolella. Enkä kyllä kenellekkään muullekkaan.


Lisätty: 2009-01-22

Ei hyvä paikka. Rullakebu auttamattoman pieni hintaansa nähden. Maku = rottamainen.


Lisätty: 2009-01-02

siis eihän tänne voi tulla iltaisin/öisin edes syömään rauhassa, ku saa pelätä koska joku tulee vetämään nokkaa. tämän paikan edessä joutunut matsaamaan itsepuolustukseksi. varsinainen fightclub. mut joo kännis ruoka on ainaki ollu ihan jees.


Lisätty: 2008-12-29

tilatkaa mitä haluatte, saatte fiiliksen mukaan. tilattiin feta ilman lihaa mutta liha lihottaa joten sillä se laitettiin. kaikkihan sitä syö...vai ei? lämmittää kotona huomata että toinen ruoka on syömäkelvoton. puhelimessa ilmoitettiin että asiakkaan pitää olla tarkempi. 13e yhdestä syömäkelvollisesta rullasta on omasta mielestäni turhan paljon. jos haluatte laatua sunnuntaina....syökää leipää (kotona).


Lisätty: 2008-11-10

Hetki sitten hain rullakebun yöllä Saaralta ja se oli kelvottoman huono. Se maistui suoranaisesti pahalta. Äsken kävin töiden jälkeen nopeasti siinä kun ei kauppaan päässyt niin täytyy kyllä sanoa että aivan mainio kebab. En ole varmaan nähny näin isoa rullaa missään ennemmin ja maku ja tulisuus on aivan nappi! Palvelu oli myös yllättäen aivan poikkeuksellisen iloista. Hyvä Saara!


Lisätty: 2008-07-06

Niin sottasta etten ymmärrä miten saa suomessa pitää paikkaa auki! Ukkoja aika lauma turisemassa tiskin takana ja ylimielinen suhtautuminen asiakkaaseen. Kokin työvaatteet ja kakkanen vessa veivät ruokahalun.


Lisätty: 2008-04-03

Tilaamani Iskender oli erittäin positiivinen yllätys, liha oli hyvää, kastikkeet toimi. Monen vuoden kebabtauon jälkeen kyseinen annos teki minusta ja kebabista jälleen ystävät! Myöhemmin syömäni setti kermaperunoilla ei ollut yhtä hyvä. Salaatti voi olla päivästä riippuen täysin nahistunutta tai ihan tuorettakin. Palvelu ok. Suosittelen kyllä.


Lisätty: 2008-03-17

järkyttävää sontaa, humalaisia kusetetaan läpi yöt. kebebit pieniä ja vanhoista jämistä kerätty. pizzat ihan jotain muuta mitä on tilattu, ja edelleen ylihintaa otetaan aina kun vaan suinkin voidaan...pelkkä humalaisten yöllinen rahojenjusetuspaikka. ÄLKÄÄ MENKÖ VAIKKA KUINKA OLIS NÄLKÄ


Lisätty: 2007-12-26

tuli käytyä tauon jälkeen.Paikka on parantunut tosi paljon. On lounas ja kuljetus, Kebabliha oli tosi hyvää ja salaatti myös. Ranskalaiset rapeita ja niitä oli reilusti.


Lisätty: 2007-12-13

Perus mesta, hyvät kebabit ja pizzat ja hinnat kohdillaan. Palvelu ok. Ei mikään mielieenpainuva kokonaisuus, mutta sijaitsee giglin marlinin ja zanzibarin vieressä niin tulee käytyä (niinkuin muutkin juhlijat, paikka täynnä kahentoista jälkeen yöllä)


Lisätty: 2007-11-28

hyvä ja nopea palvelu, isot annokset. ainoa miinus siitä, että pitsat ovat TOSI suolaisia.


Lisätty: 2007-11-11

hmm... ruokalistaa tutkiessani päätin kokeilla pasta bolognesea kerrankin, oletin sen siis olevan pastaa jauhelihakastikkeella niinkuin kuvassa näkyi. paha virhe! yli 10 minuttia kestäneen myyjien kovaäänisen tappelun jälkeen sain eteeni pienen palan kylmää lasagnea, joka maistui viikon vanhalta ainakin. ja siihenhän ei riemu vielä loppunutkaan... vaan jokin lapsimmyjä (n. 15 vuotias) paukahti viereiseen pöytään syömään kebabia ja sain tuta verenhimoisen katseen kun en syönyt annostani 2 haarukallista enempää... hinta 5,50. siinä sai suurinpiirtein pelätä että lähteekö tässä henki kun ei suostu vanhaa lasagnelevyä ja tomaatti ketsuppia syömään! :( nousin ylös ja poistuin... nauroin että tämäkö oli taas sitä kuuluisaa asiakaspalvelua?


Lisätty: 2007-09-02

Parasta pizzaa mitä kebab-paikoista voi saada.Ja maailman suloisin poika myymässä.


Lisätty: 2007-06-29

5min seiskoskelun jälkeen tiskin edessä huonoa palvelua, myyjä velotti ylihintaa, huomautuksen jälkeen ei pyytänyt edes anteeksi laskuvirhettään vaan mulkaisi vain vihaisest, pizzaan väärät täytteet, RULLAkebabin sisältä löytyi muovinpala(!) sekä puolikkaita ranskalaisia. Herää kysymys mistä tähteistä täytteet kerätään, VÄLTTÄKÄÄ!


Lisätty: 2007-05-31

Yöllä ei humalassa todellakaan kannata käydä! Tilasin kebabin ranskalaisilla, heitin kolikkoja pöytään, noin 5€. Myyjä sanoi ettei riitä. Löin 5€ setelin lisää tiskiin, no silloin myyjä sujautti koko potin kassaan ja totesi "nopee toimitus" Humalaista paikka kusettaa aivan surutta!!! Hetken riitelyn jälkeen myyjä suostui antamaan 2€ takaisin. Sain n. 8€ huonon kebabin vetisillä ranskalaisilla.


Lisätty: 2007-05-30

paras kebab paikka koko turussa, en ole ikinä syönyt parempaa kababia


Lisätty: 2007-03-19

Hain paikasta yöllä pizzan. Kotona laatikon avattuani huomasin, että pizza oli Saarioisten roiskeläpän kokoinen! Todellista huijausta koko paikka, ei voi suositella kenellekään.


Lisätty: 2007-01-21

Poikkesimma pitsalla, ja pitsa oli sanalla sanoen aika mitään sanomatonta. Eli eipä tule tähän puljuun tultua toista kertaa. Lautasliinat olivat loppu, eikä niitä tullut lisää pyynnöistä huolimatta. Vessa oli aivan järkyttävässä kunnossa, pönttöä pesty tuskin AIKOIHIN. Lisäksi vessassa ei ollut käsipaperia! Siis ei ollut edes telinettä mihin käsipaperit olisi kuulunut laittaa, vissiin oletettiin että ihmiset automaattisesti kuivaavat kätensä vessapaperiin vessassa käytyään. Tähän paikkaan ei enää tee mieli. Enkä suosittele muillekaan.


Lisätty: 2007-01-01

Jaa-a... Siirtynyt paikka vähän poispäin kebabeista ja keskittynyt pizzojen pyöritykseen. Ei siinä mitään, kun mainiota pizzaahan paikka takoo ihan kelpoon hintaan. Paikan peruspizzoissa kauhean montaa täytettä ole mutta maussa se ei ainakaan tunnu miinuksena. Paikka myös myöhään auki joten baarista tullessa pizzamättö kainaloon ja kotiin. Gut!


Lisätty: 2006-12-25

Tuli erehdyksessä käytyä. Liha oli kumista eikä maistunut juuri millekkään. Salaatti oli kirjaimellisesti kaninruokaa. Ei ollenkaan salaatinkastiketta, joten se jäi lähes kokonaan syömättä. Ainut mikä oli tässä kebabissä hyvää oli jalopeno. Kerrankin iso oli tulinen. Seuraavan kerran menen naapuriin, siihen kulmaan siellä on tasaista hyvää laatua.


Lisätty: 2006-12-06

5.-6.12.2006 välisenä yönä kolmen aikoihin kävimme joukolla kyseisessä kebap-paikassa hakemassa ruokaa. Itse otin falafelin pitaleivällä ja tulisella kastikkeella. Kastike oli vetistä litkua, jota valui ympäriinsä ja tulisuus oli siitä yhtä kaukana kuin Pohjoisnapa Saharasta. Falafel muistutti enemmän koiran kasvisruokaa kuin oikeaa rapeaa öljyssä keitettyä falafeliä. Muutkin joukkiomme jäsenet huomasivat samat puutteet ruuissaan, joten kyse ei ollut yksittäistapauksesta. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Mutta huono maku jäi. Suomalaisten kebap-puljujen pitäisi hakea oppia Berliinin Döner Kebap-paikoista! Mm.. Gut..


Lisätty: 2006-12-06

myyjä aliarvioi humalatilamme ja saimme saastaa hyvän ruoan sijaan. jos olet tosi kännissä ja on ihan pakko syödä jotain niin ota pelkkää kebablihaa - muu on kelvotonta. seurueemme tilasi useita eri annoskokonaisuuksia joista kaikki olivat ala-arvoisia (mm.kebab ranskalaisilla, kasvisrulla, falafel riisillä/ranskalaisilla...) Erityisesti kastikkeille pitkä miinus.


Lisätty: 2006-11-17

Pahin kebab-paikka turussa ja olen käynyt erittäin monessa. Liha oli aivan oudon makuista, jotenkin täysin mautonta. Samoin salaatti oli erikoinen valinta. Onko tekijät itse koskaan syöny tätä?


Lisätty: 2006-08-16

Ollut hyvä paikka, nykyään ehkä maailman pienin rulla. Ei enää kiitos!


Lisätty: 2006-07-16

Pienet ateriat oudon makusta salaattia ja kastiketta, mutta liha on ihan hyvää... (riisi on kovaa ja kuivaa).


Lisätty: 2006-07-16

Rulla oli aika mautonta. juustokermaperunat olivat pelkkää muussia ja salaatti oli surkeeta.


Lisätty: 2006-06-16

oli tosi hyvä ruoka ja hyvä paikka ja siisti


Lisätty: 2006-04-17

Kebab surkeaa, pita kylmää ja ranskikset koppuroita, mutta pizzat erinomaisen hyviä ja halpoja!


Lisätty: 2006-04-02

En tiedä oliko vain kertaluontoinen hairahdus mutta hain kebabin ranskalaisilla ja ranskalaiset olivat aivan raakoja "löysiä" sekä vetisiä, liha oli jänteistä sekä pahaa. Toiste en mene.


Lisätty: 2006-03-11

Herkullista, tosin hiven ohutta lihaa. Kastikkeet olivat loistavia, varsinkin salaatinkastike oli todella maukas ja oli riittävästi. Rulla oli sopivan kokoinen ja Kebab ranskiksilla niin iso, että jopa jäi. Kotiinkuljetuskin oli suhteellisen nopeaa toimintaa.


Lisätty: 2006-02-10

Loistava mesta kotimatkani varrella. N. 3 - 4 kertaa viikossa tulee käytyä ja yleensä kebab kermaperunoilla. NAM!


Lisätty: 2006-01-19

Kauan kävin täällä, kunnes: riisi oli kovina kokkareina ja liha tuntui raa'alta.


Lisätty: 2005-11-08

Lounastauolla testattu pitakebab. Liha oli ihan hyvää, ehkä hieman liian "rasvaista". Salaattia oli annoksessa liikaa ja muutenkaan annoksen koko ei ollut erikoisen iso. Tästä miinusta, kyllä kebabissa pitäisi olla lihaa, eikä salaattia. Palvelu ihan ok, itse siisteydestä en tiedä. Sisustus ihan kodikas, jännät värit. Kouluarvosana 6,5.


Lisätty: 2005-11-06

Riisikebab, riisi oli raakaa. Tomaattikastiketta liian vähän. Salaattina vain kiinankaalia. Ei jalopenoja. Hivenen liian pieni annos mukaan otettaessa.


Lisätty: 2005-10-30

Rulla miedolla kastikkeella on perustanko joka ei yllätä mitenkään mutta nälkä sillä lähtee. Pizzat ovat ihan normipizzoja, Kankkunen taittuu Sisilialla.


Lisätty: 2005-10-03

Täytteissä ei säästellä.


Lisätty: 2005-08-04

Pitkään yöhön auki. Mukavaa palvelua ja alennuksia saa. Ruoka on syötävää ainakin kännissä. Ainakin NKK käy ottamassa baarikebut aina täältä.


Lisätty: 2005-07-19

Tulipas tutustuttua tuohonkin paikkaa, kun tuntuivat muut sopivan etäisyyden päässä olevat olevan kiinni. Positiivinen yllätys lähes kaikilta osa-alueiltaan. jos nyt oikein jotain hakemalla hakee jotain purnaamisen aihetta, niin ensinnäkin hinta. Eli ei siis ylivoimaisen halpa. Toinen asia oli, että tuli pyydettyä ainoastaan "vahva":a kastiketta "extra-vahva":n sijaqn. Maku itse kebussa oli oikein hyvä, kiinteys hyvä... ja palvelu oli erinomaista, ts. ystävällistä ja nopeaa! Kebua ei tarvinnut odottaa (asiakkaiden senhetkisestä vähyydestä?) puolta yötä, kuten nimeltämainitsemattomissa kilpailevissa paikoissa. Opiskelijat syökööt puoli-ilmaiseksi muualla. Täällä tulee meikäläinen useamminkin syömään Itse ainakin suon mielummin vähän paremmmin, vaikka maksaisi hitusen enemmän kuin halvin mahdollinen vaihtoehto! Ainoa (pieni) miinus tulee kastikkeesta: Pyysin vahvaa... tajuamatta, että mahdollisuus olisi ollut myös "extra-vahvaa":n! Mitä tästä opimme? Kannattaa kysellä (mm. kebabille.com:ista) vähän ennenkuin lähtee hatusta heittämäänmitä sarruu?


Lisätty: 2005-07-13

Paikkana hyvin pieni, eikä kadulta katsottuna houkuttele sisään. Ranskalaisilla annos oli riittävän kokoinen. Kastike yllätti täysin, sillä tällaista on tottunut saamaan vain Salossa. Reilusti tomaattinen mietokastike. Ranskalaiset olivat rapeita, mutta minun makuuni aivan liian suolaisia. Salaatti oli hyvää, mutta sen päällä liikaa majoneesia. Menen toistekin.


Lisätty: 2005-06-05

Rulla kohtuullisen kokoinen, liha kohtuullista. Makua ei vain löydy, ei sitten ollenkaan. Kastikkeet kaipaavat lisää makua (tulinen+valkosipuli-yhdistelmä oli kuin ei olisi ollut kastiketta ollenkaan).


Lisätty: 2004-11-04

Kebabliha oli kylmää.


Lisätty: 2004-09-21

Tänään hain kotiin kebabin ranskalaisilla ja olipa hyvää, liha oli mehevää ja maistuhyvälle, annos oli iso, ranskikset oli takuulla just uppopaistetuja ja salaattikin oli tuoratte, kastikkeista extrapojot, varsinkin salaatinkastike oli todella hyvää ja sitä oli paljon.


Lisätty: 2004-08-18

Kebabit ok. Pizzat ok, mutta melko pienen kokoisia. Paikka auki kylläkin erittäin myöhään. Melko pieni paikka, mutta kohtuu viihtyisä.


Lisätty: 2004-08-05

Kebab ranskiksilla ja tuplaliha päälle niin saa syödäkseen. Ei kannata ottaa mukaan kuten ei muistakaan kebab-paikoista. Annos huomattavasti pienempi siinä tapauksessa. Paikka on pieni. Usein ihme koheltajaa haastamassa riitaa mutta palvelu pelaa ja työntekijät pitävät häiriköt kurissa. Liha on hyvää ja ranskikset erinomaisia.


Lisätty: 2004-07-23

Kun omistaja töissä olen aina saanut hyvää kebabia ja miellytävää palvelua, mutta kun muuta porukkaa tiskin niin tuote vaihtelee. Viimeksi liha oli epämääräistä, joten en enää voi ko. paikassa käydä ikävä kyllä, johonkin se raja sentään täytyy laittaa.


Lisätty: 2004-05-27

Kerrankin loistavaa palvelua, aina ystävällistä porukkaa, vaikka asiakkaat ovat välillä viereisestä elämäntapa pubista. Pizzat kisaavaat makunsa puolesta oikeiden pizzerioiden kanssa ja hinnoissa saarioisten kiekkojen kanssa! Kebabit ovat samaa kastia kuin muitten tähän sarjaan kuuluvien kanssa, eli niitä ei syö kuin känniset ja judet.


Lisätty: 2004-05-27

Kannattaa kokeilla Special Kebabbia, ei löydy listalta, mutta kysyvä saa! Sisäänleivottu (tehdään aina taikinasta, ei mitään valmista sämpylää) kebab tulisella tai miedolla kastikkeella, valkosipulilla tai majoneesilla.


Lisätty: 2004-05-12

Saaran rullakebab on vailla vertaa, varsinkin jos on 'Saaran' itsensä rullaama. Rullakebabeiden aatelia!


Lisätty: 2004-04-21

Hiukan kalliit kebabannokset, vaikka tarjolla onkin aina jokin kebab-tarjous. Kebabliha itsessään on sitä samaa mitä muualtakin saa; ei huonoa, muttei mitään ikimuistettavaa. Keskivertoa parempaa. Kastikkeet ovat loistavat!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute