Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Palma Pizzeria-Kebab

Palma Pizzeria-Kebab

 

Koulutie 1-3
33960 Pirkkala
K-market Pirkanpoikaa vastapäätä
puh. 03-368 2200


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Eos
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Ei    
42 arvostelua vuoden aikana (yht. 42 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-01-12

Palmassa pienennetty annoksia, ennen sai kohtuuhinnalla vatsansa täyteen, nykyään jää vielä nälkä. Olis mieluummin nostanut hintoja kun pienentänyt annoksia. Kebebit ja pizzat muuten todella hyviä.


Lisätty: 2006-12-29

Uskomattomat pizzat kebabista ei tietoo. (ostat yli 5 pizaa niin äijä sanoo: "Ottakaa pojat Juoma kaapista" Eli puolentoista litran juoman kaupan kylkeen.=) töistä tulee aikas paljon haettua!


Lisätty: 2006-11-30

Pirkkalan parhaat pizat!


Lisätty: 2006-09-27

Iso kebab ranskalaisilla oli halpa (5.10)e, siihen hyvät puolet tästä paikasta sitten loppuvatkin. Palvelu käsittämättömän töykeää, myyjä mörähteli jotain käsittämätöntä mistä ei saanut mitään selvää. Paikka on todella epäsiisti ja haju kuvottava. Laseista ei voinut juoda kun olivat silminnähden likaiset. Itse kebabbi kyllä todella reilu, mutta maultaan kaukana hyvästä kebabista. Liha sitkeää ja pahan makuista. Kastikevaihtoehtoja oli kaksi, joista otin tulisen. Tulista se ei kyllä ollut vaan oudon imelää. Ranskalaisissa ei ollut mausteita ja uivat lautasen pohjalla etovassa rasvaliemessä. Kokonaisuutena aivan kamala paikka. Kannattaa vältää.


Lisätty: 2006-07-08

Mahtavat kebabit! Valkoinen kastike <3 Myyjät ovat aikas tylyjä, mutta kokonaisuus on jees!


Lisätty: 2006-06-16

No palman toimintaa sen perustamisesta lähtien seuranneena voin kertoa ettei se kovin hääppöinen paikka ole. Hygieniassa suuri parantamisen vara.


Lisätty: 2006-06-01

Aika kohtalainen, pääjehu hakee raivoo aina sen pojalle ja välillä se hakee kyllä raivoo muillekkin... Silloin tällöin sopiva.


Lisätty: 2006-05-28

Pirkkalan paras, perheen kantapaikka - sieltä haetaan. Parempi hinta-/ laatusuhde kun suurimmassa osassa Tampereen lähiseudulla. Itsellä ei muiden negatiivisia kokemuksia. Emme ehkä niin herkkänahkaisia??!! Suosittelen koska voi luottaa tuotteisiin. Toivottavasti Palma edelleen pitää linjansa.


Lisätty: 2006-04-03

Ihan hyvää Kebabbi, mutta palvelussa parantamiseen varaa.


Lisätty: 2006-01-22

Lopussa kebab alkaa maistumaan betonilta. Rasvainen kokonaisuus, vähän niinkuin paikkakin. Palvelu, sitä tuskin on.


Lisätty: 2005-12-07

Rullakebab on ainakin hinta/koko suhteeltaan aivan huippuluokkaa. Eihän sitä meinaa jaksaa syödä. Miinuksena siisteys ja palvelu (joskus).


Lisätty: 2005-09-29

Kohtuullista syötävää, varsinkin riisiannokset. Ranskalaiset kehnoja. Kastikkeissa ihmettelyä aiheuttaa se, onko kuinka mietoa tavallinen kastike onkaan, tulinen lähes mautonta. Pizzoissa riittävästi täytettä, joskin tässä vuosien varrella ruvennut vähenemään.


Lisätty: 2005-02-20

Kaikki ketkä ovat haukkuneet Palmaa eivät tiedä hyvän kebabin päälle yhtään mitään. Olen käynyt Palmassa useita kertoja ja voin sanoa että se on ihan hyvä paikka.


Lisätty: 2004-08-17

Olen kerran käynyt Palmassa eikä toiste tarvitse enää mennä. Ensinnäkin paikan hygienia oli surkea. Vesikannussa oli likaista vettä (puhtaan veden läpi nimittäin näkisi kirkkaasti) ja vesilasissakin oli likaa. Toisekseen kebab-annos oli pahaa. Kastike jotakin ketsuppisekoitusta, valkoinen kastike samaa tasoa. Liha oli keskinkertaista. Hintataso oli kohtuullinen, ei mikään halpis. Muistaakseni viisi euroa maksoi kebab-annokseni. Lopuksi vielä palvelusta voisi antaa miinukset. Myyjä suorastaan meuhkasi toisille asiakkaille, että pizzaa ei sitten saa syödä puoliksi täällä.


Lisätty: 2004-07-31

Paras paikka pirkkalassa, mutta silti kyllä aivan surkea. Liha on jotenkin muovista, ei mureaa, kastike on pelkkää öljyä mausteilla. Palvelu ja siisteys ovat Suomen huonoimpia. Tampereelle sitä täytyy lähteä kebabia syömään.


Lisätty: 2004-05-09

Palmassa paras hintalaatusuhde. Ehdottomasti Pirkkalan ykkös Kebab mesta. Palvelussa ehkä silloin tällöin parantamisen varaa...


Lisätty: 2004-05-09

Palmassa on pirun hyvää. Tulee käytyä melkeinpä joka viikko. Täytyy kokea itse!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute