Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lopettaneet > Dona Pizzeria

Dona Pizzeria

 

Puistokatu 8
49400 Hamina
Torin laidalla
puh. 05-345 7500


Liha  6 Kastike  5.7 Lisukkeet  5.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.2 Siisteys  6.4 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 20 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-05-10

Ruoka oli aluksi todella hyvää, viime viikkoina taso pudonnut kuin lehmän häntä, niinkuin tapana on kun omistajat vaihtuu. Ensin saa tosi herkkuja, kohta samaa kuraa kuin muualtakin. Ikävää.


Lisätty: 2005-04-05

Kävimme parin kaverin kanssa tekemässä kebabretken Haminaan, rakkaaseen Kotkan itänaapuriin, jotta tietäisimme kuinka he nauttivat kebabbinsa ja miltä se maistuu. Valitsimme Pizzeria Donan, ex-Mono Kebabin. Talsimme yläkertaan nälkä vatsanpohjaa kaivellen ja hämmästyimme kahvilamaisesta ympäristöstä. Ei mikään fiilismesta, mutta pehmeät penkit houkuttelivat. Lähes jokainen näytti olevan vähäistä damagea kärsinyt ja ehjiä tuoleja sai etsiä jonkin aikaa. Palvelu oli perus, hinnat perus, haju ei ollut miellyttävä, pieni rasvan käry kantautui keittiöstä. Eteemme tuodut kebab- ja pizza-annokset olivat peruskokoisia, pizza häiritsevän vaaleaa. Kebabliha oli lähes mustaa, siinä oli runsaasti pippurisattumia, kastike oli tomaattista ja jokaisessa kebabannoksessa näytti tulevan jogurttikastike normaalin päälle lämäistynä. Mikäs siinä. Liha oli sitkeää, aluksi mautonta, mutta sen jälkeen jotenkin häiritsevän sivumaun omaavaa suikaletta. Ranskalaiset olivat perus, hieman lisää suolaa olisivat vaatineet, salaatti ja salaattikastikekin olivat lähes samaa perustasoa mitä lukemattomissa muissa paikoissakin. Mutta liha....annoksen päätähti, ei maistunut hyvältä, ja näinollen ruokailuni kyseisessä raflassa jäi viimeiseksi. Kysyttyäni kaverilta mielipidettä pizzasta, hän sanoi sen olevan hieman pohjastaan raakaa, kuten vaalea väri näytti, juusto mautonta edamia ja täytteitä niukalti. En tiedä oliko päivä huono vai paikan taso olematon, mutta ei säväyttänyt hienostuneita kebabaistimiani muuten kuin negatiivisesti.


Lisätty: 2005-01-15

Nykyisin remontoitu ja todella siisti paikka.


Lisätty: 2004-12-11

Nimi vaihtuu koko ajan. Ada, Mono, Dona. Hiukan epäsiisti paikka. Ruoka syötävää. Ei herkkua muttei pahaakaan.


Lisätty: 2004-11-02

Hieman epäselvyyttä aukioloaikojen kanssa ollut viime viikot. Muuten ihan ok sapuskat ja ennen varsin myöhäinen aukioloajat lisäsivät pisteitä.


Lisätty: 2004-06-30

Loistavaa ruokaa, hyvä palvelu. Voiko ravintolalta enää muuta vaatia? Tietenkin voi. Halvat hinnat! Ja sellaiset Monossa on.


Lisätty: 2004-05-15

Palvelu pelaa ja hinnat ovat edullisia. Kaikki annokset 5 e, ainakin viime syksynä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute