Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Palmer Kebab

Palmer Kebab

 

Hämeentie 35
00500 Helsinki
puh. 09-8275595


Liha  3.8 Kastike  2 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  2.4 Siisteys  2.6 Hinnoittelu  4.2 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 29 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-16

Ehkäpä huonoin kebab-pizzeria missä olen koskaan käynyt: Erittäin hidas palvelu, vuoronumeroita ei ole, joten pizzojen toimitus oli lähinnä arpapeliä. Pitkän odottelun aikana kuulin vihaisten asiakkaiden reklamaatioita varmasti enemmän kuin elämäni kaikkien aiempien pizzeriakäyntien aikana yhteensä. Pizza erittäin keskinkertainen, eikä edes sisältänyt tilaamaani valkosipulia. Laatuun nähden todella kallis, enkä saanut maksusta edes kuittia. En suosittele.


Lisätty: 2009-06-08

Syötyäni ihan ok pizzan eräänä krapulasunnuntaina, erehdyin tilaamaan lauantai-iltapäivän kaljahuurujen hidasteeksi pitakebabin. Virhe. Annos oli iso, lihaa oli paljon, mutta se oli mautonta ja könttistä. Lisukkeita hyvin vähän ja se kastike... kuin suoraan tomaattimurskapurkista ja jugurttikastiketta ei ollut ollenkaan. Ruokailukokemuksen kruunasi episodi, jossa annoksen vetisyyden johdosta paperi loppui ja pyysin sitä lisää saadakseni tiskille. Jäbät kyräilevät odottavaa katsettani keittiön toisella puolella ja hetken mulkoiltuaan toinen heistä kysyy: "Mitä haluat?". Pyysin paperia ja sainkin jopa, puolittain heitettynä ja tympeällä ilmeellä hyöstettynä. En odottanut ihmeitä, mutta annos oli odotuksiinkin nähden ala-arvoinen.


Lisätty: 2008-12-21

rullakebabissa vain lihatäyte, jos ottaa salaatin salaattipöydästä.


Lisätty: 2008-10-29

Mietittiin että voitaisiin mennä kaverin kanssa käymään pizzalla, oltiin joskus käyty tässä paikassa muttä näköjään omistaja oli vaihtunutja myöskin hinnat. Joskus aikoinaan pizzat taisivat olla 5e tällä kertaa ne olivat 7e. No sanoin kaverille, että mennään muualle kun ovat niin kalliita, no kaveri välttämättä halusi tänne paikkaan. Mentiin sitten istumaan ja noin 30min päästä saimme pizzat. Alettiin siinä sitten syömään, vähän ajan päästä huomattiin viereisessä pöydässä 2 kaverusta, toinen oli ilmeisesti syönyt 1 palan ja lopettanut sitten ruokailun ja odotteli kaveriaan joka ilmeisesti sekin yritti väkisin syödä pizzaansa, ainakin ilmeestä päätellen. Pizzat olivat vetisiä, mikron ääni kuului takaa, ei anna hyvää kuvaa paikasta. Lopulta saimme syötyä pizzat, mutta maku oli jotenkin outo. Yllättävän paljon kärpäsiä lenteli siellä. Vessaa ei tainnut edes olla. Jotenkin ahdas paikka ja liikenteen melu kantautui sisään vaikka ovi oli kiinni. En mene enää uudelleen.


Lisätty: 2008-01-10

saavuin paikan päälle klo 23:15, 45min ennen sulkemisaikaa. tiskillä huonoa suomea puhuva nainen ilmeisen epäkohteliaan oloisesti tivasi mitä haluan. pienen mietinnän jälkeen tilasin kebabin ranskalaisilla, jonka jälkeen myyjä ehdotti, etteikö kebab riisillä kelpaa? vastasin ettei kelpaa, vaan tilaan ruokani ranskalaisilla, jonka jälkeen minulle vielä kerran yritettiin myydä väkisin riisikebabia. sain kuitenkin lopulta tahtoni läpi ja nainen säntäsi keittiöön tekemään ruokaani. salaatit roiskittiin styrox-laatikkoon paljain käsin, ilman tietoakaan käsien pesusta. kebabit ja kastikkeet lämmitettiin mikrossa, eikä ranskalaisissa ollut pätkän vertaa suolaa - ranskalaismausteesta puhumattakaan. salaattikastiketta sen sijaan oli - joka puolella laatikkoa. aikaa tähän toimitukseen myyjä käytti ehkä 5 minuuttia, jonka jälkeen sain kebab-laatikkoni käteen, kuin viestikapulan (foliota tai muovikassia ei ollut) ja nainen säntäsi ulos ravintolasta samalla oven avauksella kanssani. kotiin päästyäni odotin jännityksellä, miltä kyseinen pikasaasta maistui, ja kyllä, se maistui juuri siltä miltä sen arvelinkin maistuvan. hintaa tälle annokselle 1,5litran juoman kanssa kertyi yhteensä 11euroa ja käteen jäi lähinnä vaan paha fiilis. kyllä mä ymmärrän, että on kiire kotiin jne, mutta jos ovessa lukee että ravintola on auki klo 24:00 asti, eikö sen silloin pitäis olla sinne asti auki? tällä kertaa myyjä-täti poistui juoksu jalkaa ovesta about 25 yli 11 aikoihin. mikäli jollekin nyt jäi epäselväksi, niin en suosittele tätä mestaa kenellekään.


Lisätty: 2007-08-12

palvelu ala-arvoista. Iskenderin "leipä" pelkkää mössöä. Yritin vaihtaa annosta, koska se oli mielestäni todella huono/omituinen. Sanoin etten syö tällaista moskaa ja myyjän kommentti oli, että mene muualle jos löydät parempaa... liha oli todellakin "kumia" koostumukseltaan ja maku lähinnä kuvottava. Pizzaa en ole syönyt, mutta taidan jättää väliin. kalliosta löytyy taatusti parempiakin...


Lisätty: 2007-03-13

Ostettiin kaks iskenderia mukaan. Yleinen moka on se, että leipä laitetaan kaiken alle. Niinpä se oli ihan mössöä. Poikkeuksellisen mössöä, ei sieltä leipää tunnistanut. Liha oli aika mautonta. Pyysimme tulista, niin kaveri lorautti chilitölkistä mehua sekaan!! Annoksen ulkonäky oli kyllä houkutteleva, mutta sen verran oli huono, että oli viimeinen kebap meille tuosta paikasta.


Lisätty: 2006-08-19

Pizzat erinomaisia, kebabeista en osaa sanoa kun olen kokeillut ehkä vain kahdesti. Palvelu asiallista ja toimivaa, joskaan kaverit eivät ylimääräisiä jaarittele. Saat mitä tilaat, mutta pahoittelevat kyllä virheitään jos niitä harvoin sattuu. Kurvin alueen paras pizzeria!


Lisätty: 2006-07-16

Ostin iskenderin ja ensinnäkin "leipä"kuutiot olivat pelkkää mössöä, eli olivat kastikkeen kanssa puuroa. Liha oli liiaan paksuksi leikattua ja maistui omituiselta. Palvelu ja siisteys kyllä olivat ihan `ok. Pizzaa olen muutaman kerran ottanut ja se oli kyllä hinta/laatu-suhteeltaan huomattavasti parempaa, kuin mikään kebabeista. Olen kokeillut lähes kaikki kebabit ja yksinkertaisesti ne EI vaan toimi.


Lisätty: 2006-06-12

Liha oli todella ala-arvoista. Tuli mieleen lähinnä kumi!! söin orientalin ja ainakin sen lohkoperunat oli ihan jotain muuta kun "perunaa" Aiemmin ostin sieltä iskenderin ja muistutin myyjää monesti valkosipulista ja että laittaa "extra"määrän jogurtti-kastiketta. kumpaakaan en saanut.... olen käynyt siellä n.kuusi kertaa ja tänään oli kyllä viimeinen!


Lisätty: 2006-05-07

Törkeän huono palvelu!


Lisätty: 2006-02-04

Ainakin vakituiselle kävijälle mukava ja lämmin palvelu ja ruoka asiallista tasoa


Lisätty: 2006-01-30

Ei säväyttänyt, kebis oli kylmä eikä se johtunut siitä, että ulkona oli tammikuun paukkupakkaset. Orientaaliannoksen omaperäinen eksotiikka löytyi siitä, että siinä oli sekä riisiä että ranskanperunoita. Kastike laimeata ja annos kallis.


Lisätty: 2006-01-22

Liian paljon lihaa suhteessa muuhun. Liha mautonta, tosin hieman himmeää. Salaatti heikkoa. Pizza on tosi iso, halpa, vie melkein nälän. Vesi pakollinen ellei oo grunt.


Lisätty: 2006-01-08

Alueen parhaita pizzapaikkoja, kebab toimii paremman puutteessa.


Lisätty: 2005-11-04

Kebab annoksen liha oli kosteaa ja huonolaatuista. Samoin liha kuin riisi tuli annokseen mikron kautta. 7.50e heikosta annoksesta jossa ei mitään makua tai laatua ole lähentelee ryöstöä.


Lisätty: 2005-06-29

Ihan jees kebabit,toisinaan tuntuu hiukan pieniltä mutta kyllä nälkä lähtee,tosin enimmäkseen tulee pizzoja syötyä,joissa hinta-laatu varsin mainiossa suhteessa. Useat jotka ovat käyneet sanovat myös "sääntö-pizzeriaksi",koska jokaiseen juttuun on oma puna-keltainen ohjetarra. Tyyliin että vessassa ohjeistukset missä saippua,hana,vedä vessa-kyltti,sulje-ovi-kyltti,pizzan puolitus aina yksi euro,tämä pöytä vain syöjille,tämä juojille,tähän vain 4,tähän vain 2,tähän vain seurue,vesikannuissa teksi "vesikannu",pelikoneessa teksti "pelaaminen sallittu vain ruokailijoille"jne jne.. :) No ei. En muista tarkkaan että mihin kaikkeen oli ohjetarra mutta kun alkaa katselemaan niin uskomaton määrä niitä on.:) Ainoa haittapuoli on että useimmiten vaatteet pitää tuulettaa hyvin kun on käynyt. Usein on aamulla kelaillut että vaatteet haisee palmerille kun on unohtanut pistää takin tuulettumaan. Loppupeleissä käymisen arvoinen paikka!


Lisätty: 2005-06-03

Laatu menettelee. Hinta suhteessa erittäin edullinen.


Lisätty: 2005-01-28

Otin vissiin kerran riisikebabin joka oli ihan perus ok. Mutta pitsapaikkana Pallomeri on ehdottomasti Kallion ja Kurvin-seudun paras. Vakkaripaikka, hintalaatusuhde on loistava. Mikään luksus majataloa paikka ei tietenkään ole, tietäen seudun hengen. Hyvä paikka.


Lisätty: 2004-11-16

Kebab annokset isoja ja pizzat jättejä ja vain 4,50 3 täytettä! Hyvä laatu kuitenki vielä. Palvelu tympeetä.


Lisätty: 2004-06-30

Järkyttävä paikka. Kerran kävin ja jäi viimeiseksi. Keittiössä kaverit veti röökiä vaikka asiakkaille paikka on savuton. Palvelu oli vihaista murahtelua, ihan kuin oltaisiin siellä kiusaksi oltu. Annokset ihan ok hintaan nähden, mikä on Hämeentien perustasoa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute