Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Kebab House, Hernesaari

Kebab House, Hernesaari

 

Hernesaarenkatu 17
00150 Helsinki
puh. 09-176 826


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
16 arvostelua vuoden aikana (yht. 16 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-01-19

Ystävällinen palvelu ja nopea kuljetus. Käytän usein lounasravintolana ja tilaan töihin. Ruoan laatu vähintäänkin tyydyttävä, ei mitään suurempaa vikaa.


Lisätty: 2006-09-23

Harvinaisen rasistista porukkaa, meneppä duunitakki päällä kaljupäisenä karpaasina tilaan pizza ni jopa alkaa pizzalähetit hakkaan peltikaappeja takahuoneessa uuteen uskoon. Ja sen jälkeen ei voi puhua enää palvelusta.


Lisätty: 2006-03-31

Ruoka saapui tilattuna meikkuun alle kahden tunnin. Ensimmäinen annos oli virheellinen, mutta seuraavat jo tulivat tilauksen mukaisina. Korjaus tehtiin yllättävän nopeasti. Kebab vaikuttaa hieman atrianliha -tuotteelta ja epäilyttää onko se valmiiksi ostettua, lämmitettyä tuotetta vai tehty jollain ihan omilla resepteillä. Saattaa johtua parin tunnin toimitus/kuljetus ajasta? Kastikkeesta ei irtoa sitä makua mitä kebabilta voisi odottaa, mutta lisukkeet olivat ihan asiallisia. Pitkästä toimutusajatsta huolimatta nälkä siirtyi annoksen jälkeen muutamalla tunnilla eteenpäin. En kuitenkaa ajatellut toistakertaa tilata täältä.


Lisätty: 2006-01-19

Aina on ollut laadukkaat ja tuoreet salaatit. Ehkä kastike on hieman mautonta ja sitä ei ole riittävästi. Liha on ihan peruskebaa. Pizzat ihan hyviä. Ei ole tuottanut pettymystä rapulapäivänä.


Lisätty: 2005-12-07

Lähinnä muistuttaa juottolaa, ei siis mikään kebab-ravintola. Ei tänne kebab-elämyksen takia tarvi tulla, jos tarvii tasoittavaa krabiksessa ja kebbe maistuu ni sit menettelee.


Lisätty: 2004-12-29

Siisti ja tilavahko. Kebabliha mielestäni ensi laatuista. Ottaen huomioon, että aito liha tulisi olla lammasta ja heillä on huomioitu se sekoituksena naudanlihan kanssa. Mukavaa henkilökuntaa, ja palvelu ripeätä.


Lisätty: 2004-04-20

Hieman ihmeellistä lihaa. Pehmeää ja sisälsi luultavasti lammasta aika paljon. Itse en oikein pitänyt. Muuten paikka oli ihan ok. Siisti ja tilava.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute