Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Saana Fresh Food

Saana Fresh Food

 

Itäkatu 1-5
00930 Helsinki
Kauppakeskus Itäkeskus, Bulevardi
puh. 09-344 2017


Liha  4.9 Kastike  5.1 Lisukkeet  4.7  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.6 Siisteys  4.3 Hinnoittelu  5.9 Pankkikortti  Eos    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 16 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-03-08

Kyllä rupes lievästi sanoen ärsyttämään tänään koko omistaja, annoin 20 euroa kahen euron hodarista, mutta tämäpä päätti antaa takaisin 3 euroa ja väittää, että annoin muka 5 euron setelin. Kukaan syöjistä ei ees voinut todistaa, että annoin 20 euron setelin, koska eivät nähneet. Teki mieli kurkkuun käydä, mutta sen nyt ainakin olisi joku nähnyt. Sellasia huijareita taas vaihteeks. Suosittelen boikotoimaan paikkaa. Ja kebabista: yritän kirjoittaa mahdollisimman puolueettomasti äskeisestä tapauksesta huolimatta, mutta täyttä sontaahan tuo kebab on - kuivaa ja mautonta. Ja ne muovivälineet on kyllä täyttä kuraa, kerran kun kävin syömässä niin tartti kahdesti pyytää uus haarukka, joka katkes välineiden laadun ja kebabin kovuuden vuoksi. Suoraan sanoen huonoin kebab-paikka Helsingissä.


Lisätty: 2006-08-05

Kebabliha oli paksua ja mautonta ja sitä oli aivan liian vähän. Ranskalaiset ja salaatti vielä menivät, mutta kun joutui syömään muovilautaselta ja muovihaarukalla ja veitsellä oli mahdoton syödä ettei olisi sotannut.


Lisätty: 2005-04-02

Riisikebabin kävin tuolla kerran maistamassa ja toista kertaa en mene. Liha sinänsä ihan ok mikrotavaraksi, mutta riisi oli todella irtonaista ja mautonta. Annosta oli käytännössä mahdoton syödä niillä muoviaseilla sottaamatta. Myös avoin sijainti vaikeuttaa ruokailunautinnon saavuttamista. Hinnat ovat alhaiset, mutta tuommoisesta moskasta liikaa. Mieluummin kävelee Kimenelle kunnon mätöille ja siellä hinnatkin vieläpä samaa tasoa.


Lisätty: 2004-12-23

Tällaiseen kebablihaan en ole ennen törmännyt. Oudon makuista ja ihmeellisen kovaa, sai ihan tosissaan purra. 100% varmuudella mikrokamaa ja pakasteesta, sen verran "teollisesti muotoiltua". Ranskalaiset peruskamaa ja kastike myös, kebabnautintoa rajoitti kyllä se pahvilautanen ja muoviset "aseet". Naureskelin mainokselle "itä-helsingin paras kebab-paikka" ja totesin hiljaa mielessäni että en tule toiste. Huono mikä huono.


Lisätty: 2004-06-30

Ruoka on ihan hyvä, halvalla saa mättää ihan keskellä Itäkeskusta. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.


Lisätty: 2004-06-15

Liha ei ole erityisen hyvää, mutta ei huonoakaan. Annokset ivat normaalinkokoiset, mutta syömistä vaikeuttaa pienet paperilautaset, joihin on sullottu iso pino ruokaa. Annokset tilataan tiskiltä ja tuodaan pöytään(melko normaali käytäntö.) Ruoka valmistuu melko nopeasti. Hinnat ovat hieman keskitasoa alemmat, mikä tekee paikasta hyvän. Kebabin ranskalaisilla, riisillä tai lohkoperunoilla limun kera saa kuuden euron hintaan, pitakebab+limu 4.50€ on mielestäni todella edullinen tarjous. Sisustus on lähes olematon, sillä paikka sijaitsee keskellä Itäkeskuksen kävelykatua.


Lisätty: 2004-05-18

Tulinen versio tehty lisämällä Chilijauhetta ja jättämällä majoneesi pois. Ei hyvä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute