Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Mikkeli > Angela, Hallituskatu

Angela, Hallituskatu

 

Hallituskatu 3
50100 Mikkeli
Linja-autoaseman vieressä
puh. 015 214576
http://www.angelakebab.fi


Liha  9.3 Kastike  8.7 Lisukkeet  8.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  9.1 Siisteys  9 Hinnoittelu  6.6 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 112 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-12

Calzone kebab on legenda jo eläessään! Kaupungin muissa paikoissa valehtelematta puolet Angelan "tavaramerkistä", loistava paikka kebabin ystäville! Pizzat ihan ok, mutta eivät mitenkään erikoisia...


Lisätty: 2008-08-22

Klassikko jatkaa vanhalla hyvällä tyylillään. Liha on aivan priimaa, kastike hyvää, kaikki bueno. Hinnat ovat nousseet vuosien saatossa, mutta niin ne on tehneet kaikkialla.


Lisätty: 2008-06-25

Parhaat pitaleivät missään.


Lisätty: 2008-02-11

Paikan ehdottomasti paras ruoka on Calzone kebab, joka on valehtelematta kaksinkertaisen kokoinen verrattuna kaupungin muiden lafkojen tarjontaan! Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!


Lisätty: 2007-12-23

Liha hyvää, kastike todella hyvää. Rulla yleensä iso ja tuhti paketti. Palvelu useimmiten tosi ystävällistä. Hinnat nousseet.


Lisätty: 2007-12-16

Ainoana kebab tuotteena mitä kyseisestä paikasta olen ostanut, niin on rullakebab. Todella pitkä miinus rullakebabin salaatista joka ei maistunut oikein millekkään, muuten lihassa ja sen mausteissa ei ollut moitittavaa maun suhteen. Kokonaisuutena ainakin salaatti sai kokonaisuuden maistumaan lattealta, eli en ostaisi ensikerralla. Onneksi kyseisen paikan pitsat ovat hyviä eikä niissä ole ollut koskaan valittamista päinvastoin sen sijaan.


Lisätty: 2007-09-28

Paras pizza paikka mikkelissä, hyvä palvelu, mukava henkilökunta.


Lisätty: 2007-08-22

Erittäin maittavaa kebabia ja laadukasta palvelua!


Lisätty: 2007-08-01

Calzone kebab (sisäänleivottu) on todella HYVÄÄ! Sisällä kebabliha, tomaatti, sipuli ja juusto. Päällä tomaattikastike.


Lisätty: 2007-04-10

Liha omituisen kumimaista. Tulinen kastike maistui ketsupilta johon lisätty omituisen makuisia "tulisia" siemeniä. Pitsassa maistui oudosti jauho kaiken muun läpi. Palvelusta miinusta, asiakaspalvelija ei osannut suomea juuri ollenkaan. Lisäksi maksun jälkeen ei kiitosta, pelkkä hymähdys. Lisukkeet erinomaisia, siitä plussaa. Samoin sisustus ravintolassa siisti. Hinta-laatusuhde ei kuitenkaan mielestäni kohdallaan.


Lisätty: 2007-03-10

Aivan huippua palvelua. Tilattiin kotiin ruokaa niin ei mennyt kuin 20min kun ovikello soi. Uskomattoman sähäkkää meininkiä. Ja sapuskat erittäin hyviä.


Lisätty: 2007-01-08

Paras Pizzeria mikkelissä


Lisätty: 2007-01-05

Pääasiassa Angeloista (I ja II) saa hyvää tavaraa, mutta hieman huomautettavaakin löytyy. Välillä iskender-setti on väännetty "pizzapohjaleivästä", tästä miinusta. Etenkin jos tilatessa ei tästä mainita. ts. ei kerrota pita-leivän loppuneen. Myös kastikkeen tulisuus vaihtelee reippaanlaisesti, etenkin tulisen kastikkeen osalta. Kastikkeesta täytyy antaa pitkä miinus em. syystä. Suosittelisinkin lämpimästi ravintolaa tutustumaan Scovillen -asteikkoon ja "standardoimaan" kastikkeet tältä pohjalta. Annoskoko vaihtelee hieman, riippuen "vääntäjästä." Muuten palvelu on hyvä ja kebabit Mikkelin parhaat, ellei peräti koko maan...


Lisätty: 2006-12-26

Ei ihan vedä vertoja saksan döönereille, mutta suomen parasta kepankia pojat tekee täällä! Ei muuta pahaa sanottavaa kuin että kotiin tilatessa valitettavan usein tulee väärää tavaraa eli lisukkeet on menny vähän sekasin. Silti valintani on Angela!


Lisätty: 2006-12-17

Parhaat kebabit mitä olen syönyt.. Myös pitsat on ihan parhaiden joukossa... Kielitaito hankaloitti hieman asioimista enne, mutta nykyisin ei ole ongelmaa. Eikä sille vaan mitään voi jos ei ole kotoisin suomesta eikä sentakia osaa sitä kunnolla aluksi puhua.. Seähän on ihan ymmärrettävää.. :) Ikinä en ole nälkäiseksi jäänyt..Kotiinkuljetus on hieno asia krapula-aamuisin... :D


Lisätty: 2006-12-05

Palvelusta ei ikinä mitään moitteita, liha hyvää, ja useasta suusta kuullut että Suomen parhaat kebabit. Oli myös hyvä veto pitää ravintolaa auki yömyöhäänkin. Juuri tilasin Calzone-kebabin, eikä mennyt 25 min enempää :) kaikin puolin hyvä paikka


Lisätty: 2006-11-29

Kovinkin hyvä paikka, liha on usein erittäinkin hyvää, ja kastike on erinomaista, lähdempä syömään


Lisätty: 2006-10-14

On todella hyvä paikka, nuo jotka valittavat sisustuksesta, eivät välttämättä tiedä, että se on uusittu. Nahkapenkit ja hienot pöydät. Iso telkkari, josta näkyy turkkilainen musiikkikanava. Kannattaa käydä täällä!!


Lisätty: 2006-09-17

Suomen parhaat kebabit on valitettavasti Mikkelissä. Helsingissä pita kebab on puolet tämän paikan annoksesta. Oikeasti! Hyvää on, nam!


Lisätty: 2006-08-16

Hyvä ja reipas palvelu. Kebab oli nyt enempi peruskamaa, otin miedolla kastikkeella ja ens kerralla pitää ottaa tuhdimpi kastike. Salaattipöytä kaiketi sattumalta melkein tyhjä.


Lisätty: 2006-05-08

Annokset ovat ihan hyvänmakuisia, mutta olen kuullut että paikassa on "kierrätys" voimissaan ja tuoreudenkin suhteen on joskus sanomista. Tarinat olivat sen verran pahan kuuloisia, että en tule enää syömään ko. paikassa.


Lisätty: 2006-05-05

Angela on kyllä hyvä kebab-ravintola. Yksi valtakunnan parhaista rullakebabeista löytyy Angelasta. Salaattipöytä varmistaa, ettei kovassakaan nälässä jää vatsa tyhjäksi. Henkilökunta on yleensä hymyilevää ja ystävällistä, vaikka kiirettäkin olisi. Niin ja Opiskelija Special on pizzoista ykkösvalinta!


Lisätty: 2006-03-28

Mikkelin paras ravintola mielestäni. Supersalamia ja kebabbia ranskalaisilla tulee eniten vedettyä. :)


Lisätty: 2006-02-25

LIHA OLI TODELLA MAUKASTA JA HERRKULLISTA.


Lisätty: 2005-12-06

Muuten ok paikka mutta viimeviikolla otin Calzone-kebabin jossa on siis mm.juustoa. Juusto maistui tod. erikoiselta ja kebabbi jäi puoleen väliin. Liekkö oli tuoretta juustoa.


Lisätty: 2005-10-30

Kebab-liha on hyvää peruslihaa. Kastike sensijaan on minun makuuni vetistä (vaikka tilaan aina tulisen). Ja minä sentään en ole mikään chilipippurinpurija, vaan pidän itseäni ihan normaalina tallaajana. Lisukkeet ovat ok, mutta välillä salaatti on ollut kitkerää. Tomaattia pari lohkoa ja saman verran kurkkusiivuja. Palvelusta miinusta. Ystävällisiä ollaan, mutta kielitaito vaikeuttaa välillä asiointia. Sisustus on mukava, mutta ei ollenkaan kebab-paikan tunnelmaan sopiva. Kahvilamainen, mutta silti erittäin siisti. Hinta-laatusuhde on ok, mutta mielestäni Mikkelissä on paremmallakin laatusuhteella olevia ravintoloita. Kotiinkuljetuksen mukana tulevat pitsat ovat joskus olleet kaksinkerroin tai muuten laatikkoon survotun oloisia. Tästäkin annoin miinusta palveluun.


Lisätty: 2005-10-16

Mukavan lepposa paikka. Ainoita miinuksia on vahvan kastikkeen maku (hiukan liian mietoa vaikka vahvaa onkin) ja se että sisustus saisi olla hiukan enemmän turkkiin päin.


Lisätty: 2005-09-13

Palvelu nopeaa ja erittäin ystävällistä. Uusittu sisustus ja salaattipöydän salaatit kerrassaan loistavia. Ruoka on hyvää, mutta ei mielestäni eroa merkittävästi muista kebabpaikoista. Calzone kebab on kyllä loistovalinta.


Lisätty: 2005-07-27

Pakko käydä aina syömässä calzonekebab kun pyörähtää Mikkelissä. Monessa kebabpaikassa olen käynyt ympäri Suomea, mutta ei ole löytynyt Angelan veroista.


Lisätty: 2005-06-09

Pizzat ja kebabit valmistuvat ajoissa ja paikka on vielä kaikenlisäksi aivan keskellä kaupunkia. Ainut miinus sisustus, vaikka on sekin esim. herkkusuuhun verrattuna OK.


Lisätty: 2005-05-16

Viime vuosikymmenen lopulla tämä oli säännöllinen lounaspaikkani. Nyt käyn aina syömässä kun olen Mikkelin läpi menossa. Kebapin kastike on erityismaininnan arvoinen mehevyydessään. Paikan henki on leppoisan kurdilaissavolainen.


Lisätty: 2005-03-04

Helkkarin hyvä mesta näin stadilaisen silminkin, tulee aina käytyä siellä, kun Mikkelissä pyörähtää


Lisätty: 2004-12-25

Angela Mikkelin legendaarinen kebab-paikka. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Lisuke riisi on hieman kuivaa, mutta peruna lisäkkeet hyviä. Pizzoista Supersalami on ehdoton helmi.


Lisätty: 2004-10-30

Ihan hyvä rafla, ei mikään maailman paras, mutta mikkelin paras kuitenkin. Kastike kohtalaisen "tulista" ja lihakin menetteli paremman puutteessa.


Lisätty: 2004-09-23

Kebab ei ole oikeaa kebabbia nähnytkään. Karmeeta kamaa. Pizzat ovat syötäviä, joskin pienehköjä


Lisätty: 2004-08-30

Safkat järjestään laadukkaita, todellakin supersalami on testin arvoinen ja iskenker erittäin maukas. Suosittelen.


Lisätty: 2004-08-25

Kastiketta oli jumalattomasti, mutta se ei maistunu miltään. Tosin menin ottamaan miedolla jota tosi kebabin ystävän ei olisi pitänyt tehdä. Lihaa oli aika vähän.


Lisätty: 2004-08-12

Kyllähän varuskunnan portille kurvannut Angelan auto pelasti kohtuullisen monta varusmiehen iltaa joskus back in the old days. Monta kertaa tuli vielä rullakebab tilatun pitan sijasta samaan rahaan.


Lisätty: 2004-07-09


Lisätty: 2004-07-03

Loistava palvelu, ystävällisiä ihmisiä. Heidän palvelustaan kerrotaan melkein pyhimystarinoita Mikkelissä. Calzone on Suomen paras annos. Liha erinomaista, kastikeet löytyy joka makuun (tulisempaakin kuin listassa jos pyytää).


Lisätty: 2004-07-01

Ruoat on tehty maukkaiksi täytteitä säästelemättä. Ei ole koskaan tullu täältä lähdettyä nälkäisenä.


Lisätty: 2004-07-01

Ihan perus kebab-paikka. Jos on nälkä, niin Angelaan vaan.


Lisätty: 2004-04-22

Asuin ennen Mikkelissä, eikä täällä stadissä ole tullut yhtään noi hyvää kebab-mestaa vastaan kuin Mikkelin Angela. Angela yksinkertaisesti rokkaa!


Lisätty: 2004-04-19

Aivan mahtavat kebabit, siis jumankauta että ovat hyviä!! Liha mureaa, perunat (ainakin kerma- ja valkosipulipotut) suussa sulavia ja maukkaita, kastikkeet herkullisia. Tulinen vaihtoehto polttelee juuri sopivasti ruokailun jälkeen.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute