Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Hermannin Pizza Kebab

Hermannin Pizza Kebab

 

Vellamonkatu 10
00550 helsinki
puh. 09-726 3251
http://www.hermanninpizza.com/


Liha  8.7 Kastike  8.1 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.1 Siisteys  6.9 Hinnoittelu  8 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 28 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-10-08

Aivan mahtava ravinteli, hyvä vakkariporukka aina rupattelemassa päivän tapahtumista ja uutuuspitsat ovat loistavia.


Lisätty: 2009-05-29

Rullakebabin takia kannattaa tulla kauempaakin.


Lisätty: 2008-10-21

Sörkan, Wallilan ja Hermannin parhaat iskenderit. Täällä kun syö alkaa ajatella, että miksi 95% stadin kebabeista on kuraa, miten ne kehtaa? Helposti parhaiden kebabmestojen joukossa jossa olen koskaan syönyt Helsingissä. ainoa pieni miinus nettisivuista.


Lisätty: 2008-08-08

Enpä ole ennen moista kastike-viritelmää tavannut. Iskenderissäni oli tomaatti-pohjaisen kastikkeen sijaan perinteistä ruskeaa pippurikastiketta. Hieman oudohkoahan se oli mutten pahaksikaan voi väittää. Mielenkiintoinen..


Lisätty: 2008-05-17

Aivan loistava kebab. Varsinkin kun pyytää tulisella kastikkeella, ni huh huh. Kebabia on reilusti ja se on todella tuoretta ja päällä oleva kermainen kastike on aivan älyttömän hyvää. Ranskalaiset saisivat olla vähän rapeampia, mutta ei niissäkään vikaa ole. Pizzoista sen verran, että täytettä on riittävästi ja pizzat ovat maukkaita, mutta saisivat olla hieman isompia. Palvelu on aina ollut todella ystävällistä ja nopeaa. Hinnoittelukin on halvimmasta päästä. Kotiinkuljetus on aina tullut rivakasti ja kertaakaan ei ole tarvinnut odotella 45min pidempään. Tilaukset ovat myös aina tulleet oikein.


Lisätty: 2007-08-24

Katselin noita kommentteja, ja kun laholatvana en muista, koska paikka jälleen kerran noin 10 vuoden aikana on vaihtanut omistajaa, niin voin sanoa, että nykyinen omistaja ja henkilökunta ovat palvelualttiita. Pizzaa menee Itäkeskusta ja Herttoniemeä myöten. Tällä hetkellä lounasaika valitettavasti häiriintyy talossa olevan putkiremontin takia, mutta uusi ja entistä ehompi pizzeria on tulossa. Monet ovat kehuneet rullakebabia, joka on valtava annos. Terassi laajenee ensi kesänä ja tulee yhteen tasoon, ettei tarvitse kiipeillä. Suosittelen.


Lisätty: 2006-09-16

Pizza oli normaalihyvää. Paikallishenkistä, rehvakasta keskustelua.


Lisätty: 2006-07-25

Kaupungin paras iskender!


Lisätty: 2006-07-15

Kohtuulliset kebabit ja pizzat vankilan kupeessa, vangit eivät näitä kuitenkaan syö vaan asiakaskunta on lähes yksinomaan vanginvartijoita. Kotiinkuljeyus on, pizzaa/kebabbia klo 22 saakka.


Lisätty: 2006-02-19

tosi hyvä kebab ranskalaisilla, varsinkin kastikkeet oli jees.


Lisätty: 2006-02-14

fantastinen palvelu


Lisätty: 2005-12-05

Kotiinkuljetus. Onneksi = Ankea ja synkkä baari syrjäisellä paikalla. Loistava iskender-kebab. Silloin kuin asuin lähellä tuli syötyä usein ja ikinä ei pettynyt.


Lisätty: 2005-08-10

Kebab riisillä: Tarpeeksi lihaa ja riisiä, kastikkeet oli varsin hyviä, salaatti mautonta (eikös se aina ole?) ja riisi nyt vähän semmosta, pikaruokariisiä. En syönyt paikanpäällä mutta hakiessa porukka oli vähän epämääräistä muttei koväänistä. Mutta mielummin sitä kotona syö kun siellä jos on lyhyt matka.


Lisätty: 2005-06-10

Rullakebab on hurja hyvä. Sopivassa suhteessa lihaa, kastiketta ja salaattia. Kokonaine jalapeno tulee rullan viereen, mikä vähentää "ylläripuraisuja"


Lisätty: 2005-05-04

Erittäin mukava ja kohtelias palvelu. Kesällä onneksi pääsee syömään ulos miniterasssille. Paikalliset kaljasieppoja kun ei välttämättä aina jaksa kuunnella. Iskendeer-kebab oli turkulaisen ystäväni mielestä paras jota hän on eläissään maistanut. Chilejäkin saa vallan runsaasti kun muistaa mainita mieltymyksen niihin. Myös Pizzat erittäin maukkaita ja nopea kotiin kuljetus. Hintataso on normaali.


Lisätty: 2004-10-01

Paikka vaihtanut omistajaa, mikä pelkkää plussaa. Uusi "kokki" on hyvä tyyppi ja tekee maukkaat ja reilut kebab-annokset. Pizzat myös maistuvia ja kohtuuhintaisia. Toimiva ja nopea kotiinkuljetus. Kannattaa kokeilla.


Lisätty: 2004-07-13

Liha kohtuullista ja riittävästi. Ranskalaiset suoraan mikrosta, salaatti vetistä ja maistui suolakurkun etikkaliemeltä. Pieni lautanen, josta vaikea syödä. Ankea tunnelma, tällä kertaa onneksi savuton.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute