Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Metro Food Bar

Metro Food Bar

 

Vilhonkatu 9
00100 Helsinki
Kansallisteatterin vieressä
puh. 09-673 129


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
21 arvostelua vuoden aikana (yht. 21 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-08-02

Todella mukava ja viihtyisä paikka. Olen kyllästyny pieniin ruuhkaisiin kebabpaikkoihin, rauhallista musiikkia ja hyvää palvelua löytyy. Hinta on kyllä jossain annoksissa aika korkea mut ei liian. Annokset ovat hienosti aseteltu. riisi ei ollu parhaimpaa, mutta kastike, salaatti ja liha oli hyvää. Kannattaa käydä jos ei ole kiire minnekkään.


Lisätty: 2005-07-31

Paikka, johon kannattaa pistäytyä shoppailukierroksen jälkeen Helsingin Rautatietorin laidalle. Paikka on ehkä Stadin viihtyisin ja palvelu pelaa. Kebab mukiin menevää paitsi että annokset saisivat olla piirun verran isompia.


Lisätty: 2005-07-29

En ymmärrä miksi edelliset kirjoittajat ylistävät niin paljon tätä paikkaa. Ainakin kebab ranskalaisilla oli mielestäni varsin heikko (pieni koko, pahanmakuinen kastike). Myös hintataso oli pöyristyttävä. Siisteydestä tietysti plussaa.


Lisätty: 2005-06-21

Hinta / Koko -suhde aivan onneton. 7e:n "kebab-salaatilla" jätti toisen annoksen aukon vielä tälläisella 170cm/65kg jampalle. Salaattia oli muutama hassu lehti ja lihaakin todella vähän. Paikan siisteydestä voi antaa plussat.


Lisätty: 2005-04-20

Metro yllätti siisteydellään. Liha on tosin perusbulkkia, mutta salaatti ja kastike sitäkin maistuvampaa. Pitakebabin hinta 5,5e ja limun kanssa 7,3e - taitanee olla keskitasoa sekin. Ei ehkä ihan kolmen koon paikka, mutta oikein viihtyisä - todennäköisesti paikan muutkin safkat kokeilemisen arvoisia.


Lisätty: 2005-03-28

Todella viihtyisä paikka Radio Grooven kera. Rullakebab todella iso ja herkullinen, mutta myös hintava. Pitakebabin syön useiten ja se on todella herkullinen joskin aika pieni eli sopiva välipalaksi. Hinta-/laatusuhde kyllä kunnossa.


Lisätty: 2005-02-24

Hinta/laatusuhde erinomainen. Kauniita annoksia,makukin kohdallaan. Erittäin siisti paikka.Kaiken kaikkiaan 9+.


Lisätty: 2004-06-02

Metro Food Baarista saat hyvän keskitason kebabia. Voisin kuvitella, että ne, jotka pitävät Stadin Kebabin riisikebabista, viihtyvät myös täällä. Annoksen ulkonäköön oli kiinnitetty huomiota ja posiitivista on myös, että saat itse antaa loppusilauksen maulle chilijauheen ja cauennepippurin avulla.


Lisätty: 2004-04-15

Uusi sisustus sekä ystävällinen henkilökunta. Paikalla on entisen Frutti di maren perinteitä, koska ruoat pitää numerolla käydä kuittaamassa tiskiltä. Rullakebab on aivan ehdoton ja annokset todella isoja. Suosittelen, etenkin lounasaikaan.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute