Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Hauler Pizza & Kebab

Hauler Pizza & Kebab

 

Vihdintie 15
00320 Hki
Kotipizzan vieressä
puh. 09-458 3470


Liha  6.8 Kastike  6.5 Lisukkeet  5.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7 Siisteys  5.6 Hinnoittelu  7.1 Pankkikortti  Kyllä    
14 arvostelua vuoden aikana (yht. 96 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-10

Antoi rauhallinen ja sujuva jätkä limun ilmaiseksi koko roikalle kun lounasaika oli vasta vartti ennen paikalle saapumista päättynyt. Vähän karu ja ahtaan tuntuinen paikka mutta perusmessevä oli kebab, soosit ei välttämättä erityisen hienoja mutta liha ja ranskalaiset paikan päällä nautittuina hyviä.


Lisätty: 2009-01-27

Ihan hyvä


Lisätty: 2008-09-22

Pizzat YLEENSÄ huippuluokkaa, kebabit ihan hyvää keskitasoa. Palvelusta hieman moitteita, vaikka joskus saattaakin saada ystävällistä palvelua.


Lisätty: 2008-07-12

Fafael todella mautonta ja ranskalaiset todella kovia. Asiakaspalvelu todella töykeää ainakin yhen pizzakuskin osalta.


Lisätty: 2008-06-29

paika on toosi hyvä ja kaikki kaverin tykkää siitä. kebab-liha on helsingin paras ja pizzat on tosi hyviä. helsingin paras paikka.


Lisätty: 2008-03-08

kyllähän joka kkebabissa pitää joku sattuma olla


Lisätty: 2007-11-18

Kebabeista ei ole vielä muodostanut mielipidettä mutta pizzat ovat täällä ihan hyviä. Pohja on vähän "pullamössöä" mutta maku ja täytteet on kyllä kohdallaan. Plussaa oikeasta sinihomejuustosta. Osassa paikoista homejuusto kun tuntuu tarkoittavan sitä vihreää nöyhtää pizzan päällä joka kulkee homejuuston nimellä..


Lisätty: 2007-10-10

Mahtavaa Kepakkoa! Kabab rokkaa! Das ischgl Wunderbaum. Siellä on hyvä käydä koulun jälkeen kun koulussa sn sijaan tarjoillaan perunaa ja lihaa. Ja Haulerin perunavalikoimaan kuuluu luonnollisesti valkosipuli-, juusto-, lohko-, kerma- ja ranskalaisten perunoiden yms. lisäksi riisi.


Lisätty: 2007-08-23

pizzat parempia kuin kebabit. myyjä (mies), joko tosikko tai muuten vain tulee tunne kuin söis sen eväitä, mrrrrrrrrrrrr. Lastulevystä kyhätty läävä, josta Bemarimies kravatilla käy silloin tällöin tyhjentämässä kassalooran.


Lisätty: 2007-08-08

Hyvä peruskebab josta jäi positiivinen maku suuhun. Kastike saisi olla tulisempaa, mutta kaikkea ei voi saada. Paikalla on myös pitkä lista hyviä pizzoja sekä leikkeitä, itsekin suosittelen smetana specialia. Arkisin lounasaikaan pizza tai kebab + 0.3l juoma 6e.


Lisätty: 2007-08-07

Paikka tosi hyvä, ja niin on palvelukin. Pizzoissa on hyvin täytetty ja on isoja. kebabit on tosi hyviä, verrattuna mihinkää muuhun käyneeseen pizzeriaan. hinnat on tosi hyvät ja saa kuvitella mitä viereinen pizzeria tekee ku on niin hyvät asiakkaat tällä ravintolalla..


Lisätty: 2007-07-09

Paikan valkosipuliperunat oli todellakin VALKOSIPULIperunat. Varmasti enemmän valkosipulia kun perunaa, eli ei tartte ainakaan niitä enää kokeilla. Kebabliha aika normaalia mössöä, ei mitenkään erikoisen maukasta eikä pahaa. Kastikkeesta ei jäänyt oikeen mitään mielipidettä, ehkä siksi etten tainut huomata koko kastikkeen makua. Annoskoko oli ihan mukava eikä jäänyt nälkä. Kaverin annoksessa näytti ranskalaisia olevan noin 5xHesburgerin ranskalaiset.


Lisätty: 2007-05-20

Loistavaa kebabia! Kotiinkuljetus todella toimiva ja nopea. Hauler ei petä.


Lisätty: 2007-03-28

aukioloajat näkyviin


Lisätty: 2007-02-08

hyvä paikka liha oli tosi hyvää! samoin salaatti


Lisätty: 2006-12-28

Erittäin hyvä kebab-liha!!!


Lisätty: 2006-11-11

Iskender tyydytti nälän moitteettomasti. Lihaa oli hyvin ja annoksen koko tarpeeksi iso. Kastike oli alan kilpailijoihin verrattuna mauton. Siihen kaipaisi lisää styrkkaa. Mesta itsessään on yhtä karu kuin haagan kiertoympyrä jalankulkijalle, mutta onneksi tilauspalvelu toimii moitteettomasti. Annokset ovat lämpimiä vielä kotiin tullessakin. Ravintolassa palvelevat ottomaanit ovat kirpeän tylyjä, mutta kuljetuksista vastaava rouva on sen sijaan hyvin mukava. Mestan smetana pizza on myös maistamisen arvoinen.


Lisätty: 2006-11-02

Loistavaa Hauler, elämäni olisi paljon huonompi llman loisto pizzeria hauleria.


Lisätty: 2006-10-01

Alueen ehdottomasti paras kebab, nopein toimitus ja paras palvelu vuodesta toiseen. Kastikkeena ei enää tunnu saavan samaa tulista kuin aikoinaan, mutta lisään chiliä itse ja jo on mainiota! Pizzoista en ole koskaan pitänyt, vaikka niitä moni tuntuu ylistävän.


Lisätty: 2006-06-09

Aivan käsittämättömän hieno. Mesta näyttää härskiltä ja myös maistuu siltä. Huippu. Viereinen kotipizzayrittäjä lyö varmasti itseään ajoittain pallogrillillä, jos ei käy täällä syömässä.


Lisätty: 2006-04-08

Helsingin parhaat pizzat. Runsaasti täytettä, ei mitään kotipizzaskeidaa. Smetana pizza on ehdottoman hyvä, suosittelen kokeilemaan. Tulee automaattisesti valkosipulilla, eli makutottumuksien mukaan kannattaa tilatessa huomauttaa jos sen haluaa pois. Kotiinkuljetus ei tuo kovin kauas Haagasta - ainut miinus koko paikassa. Itse ravintola on aika pieni ja sisustus yksinkertainen, mutta sehän ei ruokaan vaikuta. Kebabit yleensä pettymys, mutta jos keskittyy syömään pizzaa, niin et pety. Tarvittaessa ravintolasta saa tuopposen helpottamaan krapulaa, tai vaikka ihan kyytipojaksi. Käykää toki kokeilemassa ilman krapulaakin ;)


Lisätty: 2006-04-05

Pizzat ja keba ranskalaisilla on perusvarma veto. En ole kertaakaan pettynyt. Peperooneja saa 1e lisähintaan tietty lisää mutta perusannoksessa (2kpl) sais mielestäni olla muutama ennemmän. Nopea ja kiva h.kunta. Paikkana snadi, joten ymmärtää että ei jälkkärikaffeeta tarjolla tai päivän lehtiä. Muuten ois lounasaikaa jonoa.


Lisätty: 2006-04-05

Todella legendaarinen paikka, jossa on monta lättyä ja settiä tullu vedettyä. Annokset eivät koskaan yllätä ikävästi. Kebab lohkoperunoilla on varsin mainio annos. Salaatinkastikkeet ovat kunnon kamaa ja maukasta. Pizzat perushyviä ja hyvin samankaltaisia, kuin pizzeria mardinissa toisaalla haagaa. Palvelu on jostain syystä heikentynyt vuosien saatossa. Ennen minulle annettiin aina ilmainen limu, mutta enää ei.


Lisätty: 2006-03-20

Pari kertaa ravintolassa syöneenä voin vain todeta, että leipäkebabin leipä oli kuin suoraa pakaste-mikro-linjalta vedetty. Liha kuitenkin oli makuuni suhteellisen maittavaa.


Lisätty: 2006-03-18

Eri hyvät pizzat


Lisätty: 2005-12-18

Kerrassaan mahtava, ellei suorastaan legenda.


Lisätty: 2005-12-15

Kertakaikkiaan upeata toimintaa.


Lisätty: 2005-09-09

Paikka ei siitä freessimmästä päästä, ruoka menettelee. Kebab ranskalaisilla ihan perus.


Lisätty: 2005-07-26

Ranskalaiset ovat melko kelvottomia. Minua ärsyttää suunnattomasti se, että kebabliha ja kastike lyödään ranskalaisten päälle, jolloin ranskalaiset vetistyvät ja ovat tällöin huonompia. Palvelu paikassa on hyvää. Henkilökunta on ystävällistä porukkaa ja ruoka toimitetaan nopeasti. Pizza on tässä paikassa parempaa, kuin kebab ja listalta löytyy maittavia lättyjä.


Lisätty: 2005-07-24

Hienot rullat, mutta se erinomainen smetanapizza ai jai.


Lisätty: 2005-07-01

Ravintolan mainoksessa lukee "kotiinkuljetus", mutta olisi paikallaan, jos ilmoitetaan myös mille alueille ainoastaan kuljetatte- Käpylään kun ei auto kulje!


Lisätty: 2005-06-07

Kebabit ei mitään erikoisia minun makuuni, mutta ne kolme neljä eri pizzaa mitkä lounastunnilla olen syönyt ovat olleet aivan loistavia! Isoja tarpeeksi täytettä ja juustolla ei pihistellä. Loistavat pizzat!


Lisätty: 2005-05-04

Haulerin smetanapizza alkaa olla jo instituutio. Krapulassa tai muutenkin nautittu läskimässymättö ei ole kertaakaan jättänyt kylmäksi. Pumppu huutaa jo puolessa välissä pizzaa armoa yrittäessään puskea tätä kolesterolipommia ruuansulatuselimistön läpi, mutta armoa ei anneta. Uskomaton hienovaraisten aromien dynaaminen yhteensulautuminen tarjoaa herkälle hedosnistille maatajärisyttävän makuelämyksen, joka tunnetaan myös nimellä "yksh shmetana pitsa, tulee heti!" Kotiinkuljetus rokkaa kympillä. Pari kertaa kepakkeja kokeilleena olen todennut ettei kannattanut. Riisikebab, riisi oli wanhaa ja väsynyttä. Kebab ranskalaisilla, ranskikset eivät maistuneet miltään, siis ei yhtään miltään. Kebab-liha on taas keskinkertaista eli menee pizzassa ihan hyvin läpi, muttei kebabannoksissa, joissa tämä aterian päätähti on vetää erittäin keskinkertaista shöwtä. Eli tilaa pitsa niin hyvin menee.


Lisätty: 2005-03-08

Peruspaikka, kohtuu ok laatu. Kotiintilattuna annoksien koko pienenee verrattuna paikan päällä tarjottaviin. Joskus on tullut tosin suuriakin annoksia kotiin, ilman lisätoiveita. Nopea kuljetus, ennätys taitaa olla 10min, kun ruoka oli ovella tilauspuhelun sulkemisesta. Tilauksessa oli kebabin lisäksi mukana myös pizza (ei ollut mikrosta otettu)! Haittapuolena mainittakoon, että n. joka 15. annos sisältää enemmän tai vähemmän pilaantunutta salaattiainesta. Myös riisi on usein ollut ns. 'parasta ennen päivän' jälkeistä. Olen tilannut kys. mestasta 200-250 annosta vuodesta 1998 alkaen. 3 kertaa on maha mennyt kunnolla sekaisin. Pahin tapaus koettiin talvella 2003, jolloin meni tunti ruoan nauttimisesta, kun 'pötsi' muuttui pesukoneen lingoksi. Pikadietti oli siis lopputuloksena, paino putosi tunnissa pari kiloa, kun kys. prosessi alkoi. Viime aikoina pötsi on pelannut aterian jälkeen, ihme sinänsä. Ehkä maha on tottunut kyseiseen tavaraan, eikä jaksa pienistä rintakarvoista välittää.


Lisätty: 2005-02-18

Kebab ranskalaisilla, liha kuivaa ja sitä oli vähän. Ranskalaiset nahistuneita, olisko mikrossa laitettu.


Lisätty: 2005-01-20

Jos kebab-annoksilla olisi ISO-standardi, Hauler vetäisi hyvin lähelle sitä. Liha ja soosi on juuri sitä perusmömmöä, mitä 90-prosenttia paikoista tarjoaa. En suosittele, mutta en valitakaan.


Lisätty: 2005-01-17

Koimme ikävän yllätyksen perjantaina 14 tammikuuta lounastaessamme Haulerissa. Juuston koostumus legendaarisessa Smetana Pizzassa sekä kebab pizzassa oli vaihtunut. Toivottavasti alkuperäinen Haulerin pizzoissa käyttämä juusto oli tilapäisesti loppunut eikä juustomerkkiä ole pysyvästi vaihdettu. Pitänee palata kebabiin tässä mestassa.


Lisätty: 2005-01-01

Haulerin Special Smetana Pizza on legendaarinen, maukas ja täyttävä. Ripeä kotiinkuljetus ja hyvä palvelu.


Lisätty: 2004-10-12

Rulla oli mukavan kokoinen ja ihan hyvän makuinenkin. Miinuksena tulisuus oli tehty tabascolla. Helsingin hyvää keskitasoa.


Lisätty: 2004-09-14

Söin vuosikausia Haulerin kebabeja, suosikkini oli kebabrulla. Ei muuten mitään valittamista, mutta rullan seassa oli muutaman kerran yllätyksiä. Keittiön puoli mahtaa olla melkoinen extreme-kokemus.


Lisätty: 2004-08-20


Lisätty: 2004-08-10

Ihan ok ruokatunnilla ja kotiin kannettuna. Ei mikään makuelämys, mutta kuitenkin sen oloinen, että hyvin uskaltaa syödä.


Lisätty: 2004-05-19

Haulerissa paikalla nautittuna kaikki ihan yees, mutta kotiin ei kebabia kannata tilata (annos koko pienenee jostain syystä).


Lisätty: 2004-05-09

Rulla taskuun ja menoksi, homma toimii.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute