Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > SFC Kebab Room

SFC Kebab Room

 

Mannerheimintie 20
00100 Helsinki
Forumin alakerta
puh. 09-685 7721


Liha  6.3 Kastike  6.5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.1 Siisteys  6.5 Hinnoittelu  7 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 35 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-11-07

Liha oli kyllä todella ala-arvoista muhjua ja annos todella pieni. Hinta oli kuitenkin 5,50 joten paikka saa hieman anteeksi. Mutta aikamoinen pettymys kokonaisuudessaan!


Lisätty: 2009-02-01

Eipä voi SFC:tä pitää kebabpaikkana, eikä se välttämättä ole edes sen tarkoitus. Mitälie kananjalkoja myyvät. Annokset kalliita esim. Iskender on yhdeksän ja puolen euron paikkeilla ja tästä huolimatta ovat annokset varsin pieniä ja vedestäkin saat pulittaa. Toisaalta katteiden varmaan pitää olla kovat, jos Foorumin kupeessa pikaruokalaa pyörittää. Iskenderin leipä oli jotain bulkkikamaa tukusta, kebabista en osaa sanoa. Ei pahaa, mutta ei sitä hirveemmin annoksesta löytynyt. Kastikkeet varmaan samasta tukusta josta leivänpalatkin, omaan makuun mauttomia vaikka ruokaseura pitikin niitä kohtuullisina. Paikka ilmeisesti on suunnattu ulkkareille ja muille turisteille, joita SFC oli väärällään. Tämä selittänee myös hinnat=) Jos tuolla päin maailmaa aikoo uhrata 9e kebabilla käymiseen niin suosittelen kävelemään 100m Eerikinkatua kohti. Pashan palatsissa/Kebabistanissa saa samalla hinnalla syödä niin paljon kuin haluaa (kunhan osuu buffa-aikaan paikalle)ja Eerikin pippurissakin tuolla 9ellä saa ihan kelvollista kebabia.


Lisätty: 2009-01-12

Pitänyt paikka ihan jees aina, mut nyt tökkii ja pahasti. Syy on siinä, että äijä joka teki annoksen yski ikävästi sitä tehdessää... pää alas ruokaan yms. Joten meni vähän halut. Tais jäädä vikaks kerraks tuolla. Vaikka "kanapampuista" pidänkin. =(


Lisätty: 2007-07-24

Tilasin kebabin ranskalaisilla ja juomaksi otin vettä. Vesi otettiin keittiön kraanasta ja laitettiin tarjottimelle parin metrin päähän tiskistä jolla maksoin. Myyjä ei ojentanut siis tarjotinta minulle, eikä edes vinkannut missä tarjotin oli, vaan jouduin etsimään sen silmilläni kaivettuani rahat lompakosta. Liha otettiin pakastimesta/jääkaapista ja lämmitettiin mikrossa, ding! Ruokaa odotellessani huomasin että mikä tahansa kebab + 0,4l limu olisi ollut 60 senttiä edullisempi kuin tilaamani kebab ranskalaisilla ilman juomaa tai veden kanssa, ja tästäkään ei myyjä maininnut tilatessani. Mausteita ei kyselty, vaan lyötiin automaattisesti myös valkosipulimajoneesit. Safka tuli kuitenkin nopeasti eikä mennyt pakki sekaisin.


Lisätty: 2006-11-26

Kyseisen paikan kebablihasta voi sanoa vain että joko siitä ei tykkää tai sitä rakastaa. Ei mitään ällörasvasta pehmeetä lihaa josta tulee paha olo parin haarukallisen jälkeen. Annos sopiva, ja aina sen jaksaa syödä. Ihana salaatti, ja maukkain kastike ikinä. Kermaviili<3 1. Kebab-ranskalaiset 2. Pitakebab


Lisätty: 2006-10-26

Mango mehu kebabin kanssa on tosi jees. Meitsi diggaa.


Lisätty: 2006-06-27

Hyvä hinta/laatu suhde. Ihan hyvä mesta.


Lisätty: 2006-04-24

Palvelu tosi nopeaa mutta liha kuin kuivaa jauhelihaa, nopea palvelu taitaa aiheuttaa ruoan laadun heikkenemistä?


Lisätty: 2006-02-07

söin ja tulen aina syömääkin heillä, paras paikka stadissa


Lisätty: 2005-11-04

Hyvä peruspaikka. Palvelu hieman heikkoa, epätarkkaa sekä hosuvaa. Kebab hyvää, kastikkeet ok, samoin salaatit. Ranskikset menivät, ei valittamista.


Lisätty: 2005-06-20

Ranskalaisia sisältyi annokseen turhan vähän mutta muuten olin Kebab ranskalaisilla-annokseeni tyytyväinen.


Lisätty: 2005-05-15

Melko positiivinen kebabsi kokemus kaikenkaikkiaan, annos oli tuoreen oloinen, ranut rapeita, valkosipulikastike oli herkullista ja hinta/laatusuhde on todennäköisesti keskustan parhaita. Liha taas ei herättänyt tunteita suuntaan eikä toiseen ja siisteydessä oli kieltämättä toivomisen varaa. Siinähän ne tärkeimmät taisivatkin tulla.


Lisätty: 2005-01-31

Halpa annos, mutta ei ollut toki minkään arvoinen suoritus tällä kertaa.


Lisätty: 2005-01-14

Perusannos, tai hieman sen yläpuolella. Valkosipulin laittoon ei annettu lupaa, mutta sitä tuli silti ja aika "tujua" valkosipulia vieläpä. Lisäksi sain normaalin limun 7 sekuntia sen jälkeen kun ilmoitin haluavani lightin. Tarkkuutta, henkilökunta!


Lisätty: 2004-11-25

Liha on täysin mitään sanomatonta, aterian yhteydessä tuleva limu oli hiilihapotonta ja palvelu hidasta.


Lisätty: 2004-09-05

Kastikkeessa ei ollut juuri makua ja valkosipulin laitosta olisi voitu kysyä. Hinnoittelu oli normaalia tasoa ja liha ihan kelvollista.


Lisätty: 2004-08-18

Liha on suomalaista ja laadukasta, kastike hyvää! Palvelu erinomaista ja omistaja ystävällinen sekä mukava. Siistit vessat ja tyylikäs sisustus. Hinta-Laatu suhde hyvä! Jos kebabbi ei miellytä kannattaa kokeilla kanankoipia, herkullisia!


Lisätty: 2004-08-14

Parin vuoden tauon jälkeen päätin kokeilla jälleen pitakebabia. 4.50€ ei ollut paha hinta, varsinkin kun samassa sai vielä 0.3l limun. Pitakebab oli ihan mukavan kokoinen, valitettavasti puolet koko annoksesta oli salaattia ja sen jälkeen pelkkää lihaa, mielummin nämä hieman sekottuneina toisiinsa kiitos. Salaattikastike oli edelleen mukavan persoonallista. Liha oli huomattavasti parempaa kuin muistelin ja pitakin maistui hyvälle. Annos parani loppua kohden, valitettavasti näitä joutuu popsimaan kaksin kappalein jos nälästä haluaa eroon. Suosittelen kokeilemaan mukavan tulista kebabia forumin sydämessä.


Lisätty: 2004-06-04

Hinnat kohtuulliset, ja ateriat ok. Ei kyl voi ehkä tosi laaturuokaa odottaa, sillä hinta olisi tällöin korkeampi, ja vieressä oleva McDonald's veisi asiakkaat.


Lisätty: 2004-06-02

Liha onnetonta jauhelihamaista purua. Annokset ovat pienet ja ranskalaisia liian vähän, mutta hinnat ovat kuitenkin edullisisa ja palvelu on hyvää.


Lisätty: 2004-05-14

Forumin alakerran SFC:n kebab house rupeaa olemaan jo legendaarinen kantapaikka! Liha on todella hyvää ja kastikkeet suussa sulavia.


Lisätty: 2004-04-28

Helsingin ainut kebab-paikka, jossa hinnottelu on kohdallaan asiakkaan kannalta. Annos voisi kai olla parempikin, mutta hintaan 4,50 ei kai enempää voi vaatia.


Lisätty: 2004-04-08

SFC:n kebab on valtavirrasta erottuvaa omanlaisen makunsa ansiosta. Ihan hyvää se jokatapauksessa on. Annoksessa oli kebab-lihaa tosin liian vähän. Hinnat ovat ainakin kohdallaan.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute