Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Savonlinna > Uskudar Kebab

Uskudar Kebab

 

Pilkkakoskenkatu 3
57230 Savonlinna
Kauppalinna
puh. 015-514 206

Avoinna: Ma-To 10.30-22.00  Pe-La 10.30-23.00  Su 12.00-22.00 


Liha  9.2 Kastike  8.7 Lisukkeet  7.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.4 Siisteys  5.4 Hinnoittelu  5.9 Pankkikortti  Kyllä    
34 arvostelua vuoden aikana (yht. 250 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-11

Erinomainen paikka! Entisenä Savonlinnalaisena pidin tästä paikasta aina ja tulen pitämään. Jonot saattavat kasvaa ruuhka-aikoina sietämättömän pitkiksi, mutta sehän kielii vain siitä että paikka on niin suosittu!! Hyvä heille, sillä työtä riittää eikä lafka mene nurin! Suosittelen kaikille, jotka eivät ole vielä käyneet! Parasta paikassa on kebab lohkoperunoilla taikka riisillä! Annoskoko on reilu eikä nälkäiseksi jää varmasti. Parasta minusta on paikan kebabliha ja kastikkeet.


Lisätty: 2009-03-01

Ehdottomasti Suomen PARAS kebab-paikka. Mistään muualta en ole vielä saanut näin taivaallista chili-kastiketta ja äärettömän hyvää lihaa. Ja annokset, niin isoja että on aivan ihana syödä vielä "iltapalaksikin". Toist puol suomee tullaan syömään aina kun vain on mahdollista!


Lisätty: 2009-02-15

Olen joutunut pahimmillaan odottamaan yli tunnin ruokaa, enkä ole saanut minkäänlaista selitystä tai anteeksipyyntöä hitaudelle. Ja tätä tapahtuu melko useasti. Ruoka on hyvää, palvelu täysin p**seestä.


Lisätty: 2008-10-23

Kaikista Kebab-paikoista ehdottomasti paras mitä Suomessa löytyy! Tämän paikan liha on vain parempaa kuin missään muualla. LIha on kunnon kebabia eikä mitään pahvia! Nykyään tosin hintoja on hinattu vaivihkaa koko ajan ylöspäin mutta ei tunnu vaikuttavan asiakasmääriin, sen verran suosittu paikka on. Itse suosittelen kebabpizzaa tai rullakebua. Kannattaa tulla kauempaakin!


Lisätty: 2008-10-01

Taas pitkästä aikaa tuli kotipaikalla pyörähtäessä piipahdettua! Ehdottamasti hakkaa kaikki ruuhkasuomen kebabmestat mitä on tullut kierrettyä. Ei kovin siisti ruuhka-aikaan, mutta kebabit edelleen varsin loistavia! Kastiketta oli hitusen niukasti, mutta pyynnöstä tuli kiltisti lisää...


Lisätty: 2008-09-12

Savonlinnan parhaat kebabit ja maukkaimmat pizzat. Ei mitään turkkilaisten sähläyksiä vaan paikkakuntalaisten tekeleitä.Reipas palvelu ja kotoisat tilat,asiakas tuntee itsensä aina tervetulleksi!


Lisätty: 2008-08-02

Oli mehevä rulla etenkin tupla lihalla. Asiakaspalvelu on aika töykeää mutta lihaan laatu korvaa sen. Suosittelen myös lämpimästi iskenderiä, mutt kyllä rullakin käy.


Lisätty: 2008-08-01

Kokeiltuani Uskudaria vuosien varrella muutamia kertoja, voin vain ihmetellä kuinka se edelleen on olemassa. Paikan pizzat ovat lähinnä kammottavan oudon makuisia ja kebab kehno kasa huonoa lihaa ja salaattia. Huonon kastikkeen hyvä puoli on ollut, että sitä on yleensä niukasti. Ehdottomasti Savonlinnan huonoin kebab-ravintola.


Lisätty: 2008-08-01

Must paikka savonlinnassa


Lisätty: 2008-07-07

Liha ihan jees, palvelu mukavaa, mutta ainekin riisillä otettu kebab oli ihan sika rasvasta. Siis ihan järjettömän rasvasta. Kerrankin jäi riisit syömättä...


Lisätty: 2008-06-22

Aina vanhassa kotikylässä käydessä on PAKKO saada uskun pannupizza (Nimenomaan PANNUPIZZA) joihin oon koukuttunut oikein kunnolla jo varmaan 10 v sitten, ompa parempi puolisko usein tuonut "kotiinkuljetuksenakin" sellaisen melkein toiselle puolelle isänmaata ihan asioikseen. Kebabit oli törkeen hyviä silloin turkkilaisten aikaan, mutta aikoihin en oo testannu. Tarttee kokeilla kun seuraavan kerran eksyy SLN:ään. Siisteys ja viihtyvyys tosiaan sitä luokkaa, et mieluummin ottaa eväät matkaan ja pureksii muualla.


Lisätty: 2008-06-15

Vihdoinkin Uskudar tarjoaa Iskender-kebabia, mutta eipä siitä paljoa iloa ollut. Jugurttikastiketta ei ollut oikein nimeksikään ja leipä, joka yleensä on pizza-taikinasta tehty, oli kuivaa paahtoleipää. Enpä siis osta edelleenkään Iskenderiä Uskudarista. Pettymys. Palvelu on edelleen yhtä hidasta kuin ennenkin ja liikkeen sisällä on edelleen mieletön rasvankäry, joka tarttuu vaatteisiin vain parin minuutin käyntikerran jälkeen.


Lisätty: 2008-06-15

Suomen parhaat kebabit!!!!!!!!Ei muu kebab paikka voita suomessa uskudaria!Itse kotoisin Savonlinnasta ja sieltä pois muuttettua en ole löytänyt parempaa paikkaa kuin uskudar vaikka helsinkiä astin olemme käyneet kebab paikoissa. Yksi miinus on palvelun hitaus sekä tilojen ahtaus.


Lisätty: 2008-06-04

Parasta kebabbia mitä on eteen tullut. Ja voin sanoa syöneeni kyseistä ruokaa ympäri suomea ja mualimoo =) Mutta, ettei menisi täydelliseksi paikaksi niin paikan siisteyteen voisi yrittää pientä parannusta. Suosioista varmaan johtuen henkilökunnalla kiire tehdä annoksia, joten siivoukseen ei jää aikaa. Kuitenkin aivan must-paikka, jos Savonlinnassa tulee käyntiä!!


Lisätty: 2008-04-24

Iskender on muuten aivan täydellinen, mutta leipä saisi olla pitaleipää tavanomaisen vaalean leivän sijaan


Lisätty: 2008-04-11

Loistavaa lihaa ja maan paras kastike. Palvelu tosin takkuilee varsinkin viikonloppuisin. Siisteydessä parannettavaa mutta kokonaisuutena lyö laudalta kaikki muut kebabravintolat paikkakunnalla


Lisätty: 2008-03-24

Ehdottomasti Suomen parasta kebabia. Liha aivan uskomatonta muiden ravintoloiden vetisiin ja mauttomiin suikaleisiin verrattuna. Palveluun ja ravintolan tiloihin tulisi kuitenkin panostaa enemmän. Enkä työntekijöitä kannattaisi pitää iltavuorossa enemmän kuin yksi?


Lisätty: 2008-03-11

Aivan ehdottomasti parasta kebabpizzaa, mitä olen ikinä maistanut. Tehty aivan eri periaatteella kuin 99% paikoista, esim. kebab-lihaa on normaalin kebab-annoksen verran, ei siroteltuna sinne tänne. Huippusafkaa muutenkin ja valtavat annokset.


Lisätty: 2008-03-09

Palvelutaso on mennyt alas ja huimasti. Johtunee siitä, että lounasaikaan työskentelemässä on tasan yksi henkilö. Hinnat on kuin isommastakin ravintolasta nykyään. Menuun on tullut uusia tuotteita roimasti. Ainut asia mitä on siistitty viime aikoina on uusi hinnasto tiskin yllä. Annokset saisivat olla samanlaisia riippumatta tekijästä ja kiireestä eli tasaisuutta lisää. Kahviautomaatti karkoittaa kahvi-ihmiset muualle.


Lisätty: 2008-03-05

Parempaa kebabbia en ole vielä mistään päin Suomea löytänyt! Suosittelen erittäin lämpimästi.


Lisätty: 2008-02-27

Ainut miinus on, että menee turhan aikaisin kiinni esim. viikonloppuisin.


Lisätty: 2008-02-17

Uusi muka "Iskender" kebab on aivan kamala. Annoksesta ei tee Iskenderiä se, että siihen lisätään vanhentuneelle maistuvia paahtoleivän, luit oikein, PAAHTOLEIVÄN!, palasia. Herätkää!!


Lisätty: 2008-02-07

Suomen paras. Tosi maukas annos, erityisen siitä tekee salaatti ja sen kastike ja kebabissa käytetty tulinen tai mieto kastike mitä ei muualla osata tehdä. Annos tarjoillaan peltilautaselta.


Lisätty: 2007-12-31

hyvä paikka ja mukava henkilökunta


Lisätty: 2007-12-14

Viimeinkin saa myös rullakebabin, ja kuten odottaa saattaa niin se oli loistava. Tällä kertaa myös palvelu oli supernopeaa, ehtinyt iltasanomiakaan lukemaan kuin muutaman sivun.


Lisätty: 2007-12-02

Tilasimme kebabrullat ja ranskanperunat salaatilla mukaan, sanottiin että menee puoli tuntia. Menin puolen tunnin päästä maksamaan ostokset ja jäin odottamaan annosta. Myyjä tuli noin puolen tunnin päästä ruokien kanssa luokseni ja sanoi anteeksi, ihmettelin miksi? Menin autoon ja annoin emännälleni ruokakassin, se sanoi minulle, että ruuvat ovat kylmiä, silloin tajusin anteeksipyynnön. Kotiin mentyä ajattelin antaa pojalleni ranskanperunat, jotka maksoivat 4 euroa, niin laatikko oli puoliksi tyhjä ja siitä puuttui salaatit kokonaan (otin valokuvan muistoksi siitä) Melko kallista, muutamasta ranskalaisesta. Tästä jutusta voi päätellä paikan tason. Olisiko myyjä voinut tehdä jotenkin toisin huomattuaan unohdusen???


Lisätty: 2007-11-08

Ruoka on hyvää, mutta Uskudar tuntuu olevan Savonlinnan törkyisin ravintola. Sällit tekevät ruokaa niin keskittyneesti, etteivät ehdi/viitsi tyhjentää pöytiä vanhoista astioista ja ruoantähteistä. Itseäni ainakin häiritsee se, että joudun itse tyhjentämään pöydän jos mielin syödä ko. paikassa. Paikan yleisilme on likainen ja rasvainen.


Lisätty: 2007-11-05

Erinomaista ruokaa, parasta mikä on vastaan tullut ulkomaita myöten. Palvelu on aivan luokatonta, mikä rassaa fiilistä!!! Henkilökunta ei osaa palvella mitenkään muuten kuin rahastamalla, myöhästymisiä tai vääriä tilauksia yms viivästyksiä ei pahoitella tai korvata mitenkään.


Lisätty: 2007-10-04

Ehdottomasti Suomen parhaimmat pizzat ja kebabit! Julmetun isot annokset ja nälkä lähtee varmasti. Suosittelen lämpimästi kaikille kebabin ja pizzan ystäville!


Lisätty: 2007-10-04

Hyvää lihaa, suolainen kastike jossa saisi olla potkua paljon enemmän vaikka tulisena pyysi. Ranskalaiset hyviä. Riisi tavallista, vaihto esim. jasminiin olisi hyvä. Paljon kaalisalaattia hyvillä kastikkeilla. Valtavan isot annokset. Kokonaisuutena suositeltava paikka.


Lisätty: 2007-08-19

Aivan mahtava liha ja kastike! Palvelu pelaa silloin kun paikalla ei ole kuin muutama muu syöjä, mutta ruuhkassa kestää "helvetillisen" pitkään. Hintoja voisi laskea, mutta silti tämä paikka on oma suosikkini.


Lisätty: 2007-08-12

Aivan PARHAAT KEBABIT! ei saa mistään muualta suomesta yhtä hyviä. kebab leivällä on aivan tolkuton ja sitten kyllä muutkin annokset.. Olen yleensä ottanut kebabin ranskalaisilla, ja salaatti on aivan taivaallista kun niin tuoretta ja kun kastikkeet eivät ole vettä ja sotkeutuu vähän salattiinkin.. Hinnat voisi olla vähän alhaisempia, ja RULLAkebab pitäisi kyllä saada uskudariin, ollaan käyty jo monta vuotta syömässä uskudarissa, ja nyt pois muutettuamme harvoin, mutta aina kun savonlinnaan päin tulee niin on aivan pakko käydä.. päihittää kyllä kaikki muut kebab paikat!. palvelussa ehkä olis vähän parantamista, mutta ei se huonoa ole. :)


Lisätty: 2007-07-24

paras kebab mesta missä olen käynyt ja aika monessa on tullut käytyä!!


Lisätty: 2007-07-13

parasta kekabbia mitä kaupungista saa, mutta laatu vaihtelee hirveästi. Tänäänkin sain mukaan annoksen, jossa oli isoja lihaklönttejä, ohuiden siivujen sijaan. Tilasin Kebabbia, enkä mitään lihamureketta!!!


Lisätty: 2007-06-12

Liha on hyvää, pizzat on myös hyviä


Lisätty: 2007-04-23

Täällä on pakko käydä Savonlinnassa poiketessa. Kebab leivällä on alansa ykkönen Suomessa. Vielä kun saisi palvelun nopeammaksi.


Lisätty: 2007-04-20

Savonlinnan parasta kebabia. Palveluun ja sen nopeuteen voisi kiinnittää huomiota.


Lisätty: 2007-03-17

Todella hyviä annoksia! Kebab lohkoperunoilla feiföritti!! Mausteista ja hyvää, ei liian tulista. Todella runsaat annokset, tosin hinnat ovat liian korkeat. Palvelu on hidasta ainakin silloin kun puhelintilauksia on paljon. Mutta muulloin nopeata. Paikkakuntalaisena ehdoton paikka käydä "ulkona" syömässä!!! Suosittelen kaikille!


Lisätty: 2007-03-09

Aivan loistava. Paras kebabliha maailmassa....


Lisätty: 2007-03-09

No joo. Parasta kebabia saa kyllä uskudarista, mut palvelusta sen verta et paikalliset tietää et kannattaa soittaa ja tilata sitä kautta ni ei tarvii ootella sielä paikan päällä sit. Mut parasta on kebabpannupizza ja kebab leivällä.... aivan ylivertaset. Ei voi muut mitään.... vähä sama ku paikallinen kiinalainen...ei muut pysty parempaan....


Lisätty: 2007-02-20

Suomen parasta ehdottomasti!


Lisätty: 2007-01-31

Palvelu erittäin hidasta ja nuori naismyyjä tympeä.Paikan päällä ruokailevat asiakkaat tuntuvat olevan erityis asemassa.Pettymys palveluun vaikuttaa taatusti negatiivisesti, seuraavan kerran valitsemme toisen palvelun tuottajan. Ruoka oli hyvää, siitä pisteet yritykselle.


Lisätty: 2007-01-30

Parasta lihaa, muualta ei mistään saa samanlaista. Tutut muilta paikkakunnilta haluu aina Uskudariin syömään täällä käydessään. Parasta kotiin haettuna, puitteet aika mitäänsanomattomat ja jos siellä viettää aikaa viisikään minuuttia on pois lähtiessä ihoon ja vaatteisiin pinttynyt lähtemätön rasvan haju. Mutta ruoka on ensiluokkaista!!!


Lisätty: 2007-01-03

Loistava paikka! Nälkä lähtee joka kerran, söit sitten kebabpizzan tai kebabin ranskalaisilla. Hinnat voisivat olla hieman sopusuhtaisemmat, mutta on se sen verran taivaallisen makuista että pystyy maksamaan! Suosittelen kokeilemaan varsinkin kebabpizzaa.


Lisätty: 2007-01-01

Kebapliha ylivoimaista. Pannupizzat suomen parhaat. Palvelu tylyä ja hidasta. Hinnat korkeat ja nousee viikottain. Ymmärrettävää kyllä, ei löydy tästä maasta varteenotettavaa kilpailijaa.


Lisätty: 2006-12-27

Ihan ok kokoiset annokset, mutta työntekijät tosiaan aivan kamalia. Käynyt siellä, enkä kertaakaan enää mene ovesta sisään. Ei ole soveliasta pizzan pyörittäjän yrittää flirttailla asiakkaiden kanssa. Huonoa toimintaa!


Lisätty: 2006-12-25

Lihassa itsessään mausteita, annos ei upotettu kastikkeeseen,kuten usein muualla. Riisi loistavaa, samoin salaatit ja kastikkeet. Palvelu on joskus hidasta, todennäköisesti jatkuvasti tulevien tilausten takia...Kebabilla ollaan käyty täällä yli 20 vuotta (ja usein!)Lappeenrannasta asti! Vaikka omistaja on (kerran?)tänä aikana vaihtunut, ruoka on pysynyt alkuperäisen loistavan reseptin mukaisena. Hienoa!


Lisätty: 2006-11-28

Olen syönyt puolista suomen kebab-paikoista ja Uskudar Kebab on tällä hetkellä parhaimpia paikkoja, josta saa HYVÄÄ kebabbia. Annokset ovat ISOJA ja salaatti on 100% TUORETTA. Valittavana on kaksi erilaista kastiketta, ainoa vaihtoehdon puute on valkoinen kebeb-kastike, mutta ei se haittaa.


Lisätty: 2006-11-09

Vähän pettynyt,tilasin mukaan kebab leipä ja avattuani paketin niin kasvis leipä se kyllä oli enemmän kuin mitä tilasin.Noinko toimitte kun asiakas ottaa eväät mukaan?


Lisätty: 2006-10-30

Palvelu on todella hidasta, perus kebab annosta saa odotella vähintäänkin 40minuuttia vaikka ei asiakkaita olisikaan, eli meinaa toisinsanoen kuolla nälkään jos menee syömään ihan sen takia että on nälkä. tarjoiltava vesi oli lämmintä, palvelu oli huonoa! ainut hyvä puoli koko putingissa oli istumapaikat.


Lisätty: 2006-09-10

Muuten oivaa sapuskaa, mutta palvelu ja etenkin sen hitaus on jotain ihan käsittömätöntä. Muutama pikku juttu kuntoon ja ravintola siistimmäksi niin johan rupeaa ruoka taas maittamaan.


Lisätty: 2006-08-16

Aivan loistava pizza/kebab paikka. Parasta safkaa mitä SLN:sta löytyy. Tosin pizzoissa ois vähän valittamista, mutta en nyt puutu siihen asiaan.


Lisätty: 2006-08-13

Kebab ranskalaisilla on mestariteos. Kastike on täydellistä ja liha tuoretta. Ostakaa Savonlinnan parhaat kebabit täältä!


Lisätty: 2006-08-10

Ruoka hyvää. Annoksen koko vaihtelee joskus, etenkin kebab salaatissa. Hinnoittelivat valitettavasti itsensä kesäkuussa ulos nk. työpaikkaruokailusta. Käyn itse enään kerran kuussa --- tilipäivänä.


Lisätty: 2006-07-30

Ranskalaiset oli IHAN liian suolaiset ja palvelu todella hidasta. Sisälämpötila arviolta 45 astetta.


Lisätty: 2006-07-12

Mualiman parasta kebapia!


Lisätty: 2006-06-19

Muutimme juuri Turusta Savonlinnan seudulle. Mikäli tämä on kaupungin paras kebab, niin kylläpä minua harmittaa. Lihasta on sanottava, että se oli erikoisesta rakenteestaan huolimatta hyvää. Kastike kelvollista. Annokset TODELLA pieniä ja hinnat hipoivat pilviä. Verrattuna Turun vakiopaikkaamme (loistava City-Kebab) kolmen hengen ateriointimme (2 aikuista ja 5v)maksoi 8 euroa enemmän. Missä rullakebab?


Lisätty: 2006-06-17

Omistaja kertoi, että YIT on tehnyt suurehkon ilmastointirempan, ja kyllä Uskudarissa on nykyisin ihan hyvä ja raikas ilma. Annokset on tosi mahtavia ja täyteläisen hyviä. Pakollinen kohde mm. krapula aamuisin, isän päivänä, äitien päiviänä, viikonloppuisin ja arkena.


Lisätty: 2006-06-16

Annokset aivan PERKELEEN isoja, ainakin yleensä. Maukkaita myös. Salaattia on ehkä välillä vähän turhan paljon, ja siisteydessä olisi aika-ajoin toivomisen varaa, mutta ymmärrän työntekijöitä; eihän heillä nyt yksinkertaisesti ole aikaa koko ajan olla siivoamassa ja jynssäämässä paikkoja, kun tilauksia tulee käsittääkseni aika vauhdilla. Kokonaisarvosanaksi antaisin Uskulle 8-9. Hyvä mesta.


Lisätty: 2006-06-05

ei toimi visa electron.. hidas ja kallis! pienet annokset.. vessa aican hirveä!! epäsiisti! tyhmät työntekijät!!


Lisätty: 2006-05-30

Olen kotoisin Helsingistä. Kuulin tutulta tästä savonlinnalaisesta kebab-paikasta. Kävi syömässä ja sain elämäni parhaan kebabin. Täydet 10 pistettä. Liha tosi hyvä ja kastikkeet eivät voisi maistua paremmilta.


Lisätty: 2006-05-09

Suomen parasta kebabia ylivoimaisesti. Ei ole yurhaan annokset tomaattikastikkeella kuorrutettu. Salattia on paljon ja se on vain hyvä ! Monessa paikassa olen kebabin syönyt ( viimeksi viikko sitten Oulussa ) mutta aina sama tulos - muualta et saa näin hyvää kebabruokaa.


Lisätty: 2006-05-07

päiväsaikaan henkilökunnan tulisi taata viihtyvyys myös lapsiperheille.törkeyksien puhuminen pois, ettei pikkulasten tarvitsisi kuunnella rivouksia ajattelemattomilta asiakkailta. olen nähnyt taannoin tapauksen jossa asiakkaana ollut sivullinen puuttui asiaan. kiitos hänelle siitä.


Lisätty: 2006-03-28

Pitäisi olla enemmän henkilökuntaa.


Lisätty: 2006-03-25

Itse vanhana uskudar konkarina-(syönyt avajaispäivänä joskus 90- luvun alussa, alkuperäisten turkkilais omistajien paikkaa pyörittäessä),voin todeta kebabin pysyneen melko samanlaisena, eli parhaana. Kuten monet ovat huomanneet, paikan siisteys on laskenut kuin hevonhäntä ja palvelu vaihtunut iloisista turkkilais ukkeleista mököttäviksi "kummitusjunan konduktööreiksi", mutta pakko mennä aina paikkakunnalla ollessa, koska kokemuksesta mistään muualta suomesta ei vaan saa yhtä hyvää kebabia-Aamen.


Lisätty: 2006-03-23

Tämä on ehkä paras kebab savonlinnassa, mutta pizzoissa olisi parannettavaa. Olen itse syönyt täällä elämäni parhaan kebabin. Palvelu on nopeaa ainakin aina kun olen käynyt siellä.


Lisätty: 2006-02-06

Erittäin hyvää ruokaa!! Oma suosikki on kebab kermaperunoilla


Lisätty: 2006-01-31

Tosi parhaat eväät, mutta jos sisällä on pari kolme minsaa nii jokainen soluki haisee rasvalle ja vaatteet pahemmalle kun baari-illan jälkeen.


Lisätty: 2006-01-03

Ihmiset eivät näköjään ymmärrä että jos on esim. perjantai iltana yksin töissä niin ei siinä kerkeä aina siivoamaan pöytiä, kun jonoa on tunti.


Lisätty: 2006-01-03

Kebab- pannupizza on hyvä.


Lisätty: 2005-12-16

Ennen maailmassa ollut halvempaa ja liha parempaa. Palvelun taso tippunut. Mutta kuitenkin tällä hetkellä ulkopaikkakuntalaisena on sanottava, että muualta tuskin saa yhtä hyvää.


Lisätty: 2005-11-14

Loisto paikka. Varsinkin ne pari uutta työntekijää on kaikkea muuta kun hitaita. Välillä annos tulee pöytään juuri kun kerennyt vasta istumaan. Hyvä pojat.


Lisätty: 2005-11-11

Rasva tarttuu joka soluun --> epäsiisti paikka. Mutta pitakebab on todella iso ja hyvä annos, kunhan sen ottaa mukaan.


Lisätty: 2005-10-30

Ainut savonlinnan kebab paikka,missä voi syödä ilman "utuista" tunnelmaa. Ja jos on syönyt kebabbi vain täällä, niin voi tulla yllätys kun menee syömään vaikka hesan kebabbiloihin, tyyliin:mitäs ihmeen kengurun jännettä tää on. Palvelussa pesee muut paikat mennen tullen.


Lisätty: 2005-10-29

Olin ennen vakioasiakas. Ruoka on aina ollut hyvää, tosin kastikkeeseen alkoi loppuaikoina jo hieman tympeentyä. Annokset ovat kyllä suuret, mutta se mikä minut seíeltä karkoitti oli jatkuva hintojen korottaminen ja palvelun huononeminen/hidastuminen. Ryhdyin ikäänkuin kapinaan ja olen vaihtanut syömäpaikkaani. Ehkä palaan joskus.


Lisätty: 2005-10-21

Kun paikalliset paikkaa kehuivat, niin pitihän se käydä testaamassa. Pettymyshän se oli. Liha oli ihan ok, ehkä hieman palanutta ja salaatti oli ok, mutta ne ranskikset. Suorastaan surkeita.


Lisätty: 2005-10-13

"Vanhana" Savonlinnalaisena täytyy aina käydä. Nyt oli varmaan puolenvuoden tauko ja "erehdyin" menemään. Mitä on tapahtunut? Liha ja kastikkeet on edelleen loistavia, mutta jos annos tulee kylmänä pöytään ja täytteitä ( kebab leivällä) on vähennetty ei ole paljoa hyvää sanottavaa. Palvelu oli hidasta. Muut pöytäseurueen kaverit saivat annoksensa noin 5 minuuttia myöhemmin kuin itse. Samalla kun hinnat nousevat, luulisi annosten tason ainakin pysyvän samana. Skarpatkaas!


Lisätty: 2005-10-13

Liha ylivertaísta. Kebabpitsa mahtava krapulamättö. Parhaiten ruuan saa tilaamalla puhelimitse, ainakin viikonloppuisin.


Lisätty: 2005-09-08

Muutettuani Savonlinnaan sain hirmu suositukset Uskudarista. Nooh, siinä toivossa tallustimmekin ystäväni kanssa ravintolaan. Itse tilasin kebabin ja ystäväni pizzan kotiinvietäväksi. Kotona huomasimme, että kehut eivät olleetkaan kovin todenmukaisia. Kebab: Liha aivan liian kuivaa, maku jotain aivan muuta. Kastiketta, nooh. Mikä kastike?? Ainoa hyvä oli ne pari suolakurkkua. Palvelu oli sellaista pakkopullaa nuorelle työntekijälle, hymyä ei juuri liiennyt.


Lisätty: 2005-08-29

Ruoka kyllä on loistavan makuista mutta harvoin saa näin tympeää palvelua. Tuntuu siltä että henkilökuntaa ottaa päähän ihan hirveesti olla töissä. Mutta ruokahan se on pääasia joka on todellakin herkullista.


Lisätty: 2005-08-20

Pitkät odotusajat ovat suoraan verrannollisia paikan suosioon. Puhelintilaus on paras tapa ja homma toimii.


Lisätty: 2005-08-07

Ehdottomasti suosikkipaikkani. Se mikä mättää on palvelu, myyjät ovat toisinaan tympeitä. Paikka on myös usein aika siivottomassa kunnossa, jos aikoo syödä annoksensa ravintolan tiloissa pöytä on yleensä itse raivattava.


Lisätty: 2005-07-19

aina paikkakunnalla ollessani käyn hakemassa Kebab-pizzan ja kebabin ranskalaisilla. Salaatti on hyvää. MIINUSTA: Annokset ja etenkin kastikkeen määrä vaihtelee riippuen siitä kuka annoksen tekee. Ja välillä ihan säälittää katsoa sitä joka on yksin töissä perjantai/lauantai iltana. Puhelin soi, 20 ihmistä odottaa ruokaansa ja pöydät notkuvat likaisia astioita. Oma odotus ennätys on 1.5h, joten ilmeisesti pitää siirtyä puhelimella safkan tilaamiseen ja käydä vain noutamassa ateria muiden nenänedestä.


Lisätty: 2005-07-19

Testattu lohkoperunoiden kera. Annos tarpeeksi iso ja liha mainiota. Kastike-puolella on maistettu parempiakin, mutta hyvää silti. Maustaminen on muuten hanskassa, joten röörit avautuvat kyllä syödessä. Perinteinen kaalisalaatti-sydeemi löytyy, ehkä vähän runsautta tällä saralla toivoisi. Onhan siinä kyljessä toki ne pari tomaatin siivua ja se jalapeno. Kalusteet ovat ihan hyvät ja lehtiä löytyy. Tiski tosin on aika kaaosmainen, joten siihen ei paljon voi nojailla. Mutta syömään sinne kannattaakin mennä eikä nojailemaan. Hinta on huokeampiin tottuneena korkeahko, mutta selittyy oitis laadulla ja kilpailu-tilanteella.


Lisätty: 2005-07-07

Kaupungin ainoa kebab-mesta, jossa voi syödä oikeasti kebabiakin. Joka muuten on erittäin maukasta ja kastikkeet varsinkin huippuhyviä! Minä ainakin olen aina saanut niitä riittävästi ja pyydettäessä myös lisää. Annokset ovat ehkä hiukan liian isoja ja hinnat nousseet euron myötä nopeammin kuin aiemmin?


Lisätty: 2005-07-01

Kebab ihan ok, hinta on aika suolainen. Ranskalaiset taivaalliset ja ei lillunu liemessä, niinkuin monessa muussa paikassa. Kebab-annos oli todella pieni ja pitsakin pienempi kuin muualla. Palvelu hidasta, paikka aika ränsistynyt, Cokis väljähtynyttä. Kaikenkaikkiaan ihan ok. Jos olisi halvempi kävisin uudestaan.


Lisätty: 2005-06-25


Lisätty: 2005-06-03

Liha on erittäin hyvää, mutta varoittaisin ranskalaisista. Keitinöljyn saisi vaihtaa useammin. Henkilökuntaa muistuttaisin, että vaikka kaikki valittavat hitaudesta, antakaa ruokien kypsyä loppuun saakka.


Lisätty: 2005-05-03

Uskudar on mainostanut että kastikkeet ovat entistä täyteläisempiä, mikä todellakin pitää paikkansa. Lisäksi liha on jotenkin entistä mehukkaampaa.


Lisätty: 2005-04-13

Ainoa pieni miinus tulee siitä, että laatu hieman vaihtelee. Parhaimmillaan taivaallinen ja heikoimmillaankin todella hyvä. Kebupizza (ei pannu) + aurajuusto = killeri valinta. Pizzasalaatti perus kaalia ja soosia -pläjäys, mutta kuks jänisten ruokaa edes viitsii syödä? Palvelu hieman vaisua ja paikka voisi olla hieman siistimpi. Ehdottomasti noutomesta. Myös pita- ja riisikebu lähtee kympillä. Valkosipuli yms perunat kannattaa unohtaa ihan suosiolla.


Lisätty: 2005-04-10

Jatkakaa samaan malliin! En yhtään ihmettele, jos joutuu jonottamaan tunnin, onhan se suosituin paikka keskustassa. Pieni miinus siitä että illassa näyttää aina olevan yksi henkilö. Lisätkää miehitystä ainakin perjantai-lauantai-illaksi.


Lisätty: 2005-04-04

Oli iloisina opiskeluvuosina sunnuntaiden vakiomesta krapulalounaalle. Tilatkin tätä nykyä hieman laajemmat kuin 7 -vuotta sitten. Isot annokset ja loistava kebab -pizza!


Lisätty: 2005-04-04

Palvelussa hieman parantamisen varaa, kun pikkasen hitaanlaista välillä! Muuten OK paikka!


Lisätty: 2005-03-26

Jos et kiinnitä palveluun huomiota, niin hyvät kebabit! Monen vuoden ja useamman paikan testanneen kokemuksella.


Lisätty: 2005-02-16

Ai mikä kastike? Uskudar osaa pihdata kastikkeita, eikä erikseen pyydettäessäkään tilanne korjaannu. Annokset erittäin kuivia ja leipäkebabista saa etsiä lihaa järkyttävän ison salaattikasan alta. Vaikka paikka olisi tyhjillään, saa aina odottaa vähintään 0,5h ja mitä luultavimmin pöydässä, jossa on edellisten asiakkaiden astiat. Palvelu siis pelaa.


Lisätty: 2005-01-26

Tänne on pakko tulla vähintään kerran kuussa nautiskelemaan. Olen pitäytynyt kebabissa, pääosin pelkällä salaatilla, kokeiltu valkosipuliperunoilla ja ranskalaisillakin. Salaatti ja tulinen kastike on tämän jutun juju minulle. Joku moitti, että salaattinne on pelkkää keräsalaattia, mutta teette mitä hyvänsä salaatin suhteen, älkää missään nimessä vaihtako keräkaalia mihinkään lötkösalaatteihin. Salaatin pitää olla juuri sellaista rapsakkaa kuin se teidän versionanne on, maailman parasta. Palvelun hieman velttouden pistän nuoruutenne tiliin, mutta kannattaisi kuitenkin himppusen siihenkin panostaa, hymyyn ja ystävälliseen katseeseen, pieniin sanoihin. Muuten, jatkaa vain samaan malliin, älkääkä koskaan lopettako, silloin loppuu monen nautinnot, olette todella kuuluisia maineestanne ympäri Suomen!


Lisätty: 2005-01-26

Hidas mutta hyvää, isot "mätöt". Paikassa vähän katkuinen ilma ja mun oli ainakin vaikea hengittää. Mutta silti suosittelen kaikille kebaasin ystäville.


Lisätty: 2005-01-26

Liha on aivan uskomattoman hyvää! Palvelu on tosin hieman hidasta, mutta kun tilaat puhelimella etukäteen niin ei tarvitse jonottaa.


Lisätty: 2005-01-07

Hyvät eväkset, tosin tunnin jonotusaika viimeks oli vähä turhanpitkä. Pöytiä ei oltu siivottu.


Lisätty: 2004-12-09

Uskudarin kebabliha ja kastike ovat aivan omaa luokaansa, muualla en enää kebabeja syö! Varsinkin kebabpizza on aivan käsittämättömän hyvää! Parannettavaakin löytyy, ainakin erään tarjoilija-tytön osalta. Viime viikonloppuna istuimme ainoaan tyhjään pöytään, johon oli jäänyt edellisten asiakkaiden likaiset astiat. Niitä ei kukaan korjannut saati pyyhkinyt pöytää. Asia hoitui vasta erillisen huomautuksen jälkeen, kun tarjoilija lykkäsi annoksemme jo valmiiksi likaisia astioita täynnä olevaan pöytään. Toisella kerralla samainen tarjoilija unohti tilaamani pizzan uuniin niin että se paloi pilalle. Jouduin lopulta odottamaan lähes tunnin ennenkuin sain tilaamani annoksen. Enkä tietenkään kuullut kummallakaan kerralla minkäänlaista pahoittelua asiasta.


Lisätty: 2004-12-05

Palvelu on aavistuksen hidasta ja vknloppuiltona pöytiä ei aina ehditä siivota kunnolla. Ruoan taso on kuitenkin loistavaa ja se korvaa täysin muut pienet miinukset.


Lisätty: 2004-11-26

Leipäkebabab oli niin suuri, että siitä söisi hyvin kaksi ihmistä eli puolet jäi syömättä. Kebab myös liian pippurista, mikä voi vaikuttaa siihen, etten voinut syödä koko annosta. Palvelu erittäin hidasta, siis hitaampaa kuin missään hämeessä esim., vaikka oikeasti hämeessä on nopea palvelu. Lisäksi ravintolan ilma oli melkoisen käryinen. Ravintola muistuttaakin nykyään enemmän kebab nakkikioskia, tosin nakkarillanikin on raikkaampi ilma. Jätän väliin jatkossa.


Lisätty: 2004-11-20

Kebab liian tulista, paistettu pannulla ja halvatun hidasta.


Lisätty: 2004-11-17

Aikonaan oli paaljon parempi, mutta vieläkin maistuu niin hyvälle.


Lisätty: 2004-10-22

Älyttömän hyvät ja isot annokset, kastike todellakin tulista jos niin haluaa. Savonlinnan kevyesti parhain kepappipaikka jolla on vain yksi iso miinus: Hitaus. Jos on kiire niin uskudariin ei kannata vaivautua. Siitä huolimatta suosittelen!


Lisätty: 2004-10-21

Pakollinen pyhiinvaelluskohde aina Savonlinnassa käytäessä.


Lisätty: 2004-10-18

Siis aivan loistavaa. Pitkästä aikaa tuli käytyä syömässä ja voi että! Luulin jo että pääkaupunkiseudun kebabbeja syödessä on tapahtunut niin että "aika kultaa muistot" mutta oikeesti kebabbi olikin aivan taivaallista taas vanhassa kunnon uskudarissa!


Lisätty: 2004-10-11

Plussat: Savonlinnassa :), liha, tulinen lihakastike maailman parasta (7 eri maata, noin 70 eri kebabravintolaa kokeneena), kebabpizza, salattikastikkeet, riisi. Miinukset: Ei Tampereella :(, joskus liha hieman liian kuivaa, hinnat aika suolaisia, palvelu _hidasta_, tarjoilijat eivät siivoa pöytiä kovin ahkerasti, pieni paikka.


Lisätty: 2004-09-11

Annokset varsin maukkaita. Mutta aterian tekoa saa ootella tuskallisen kauan.


Lisätty: 2004-08-23

Palvelu ok, siisteys välillä ruuhkien takia heikompi, ihan ymmärrettävää. Todellakin pakko poiketa aina kun Savonlinnassa käy. Parasta mitä on eteen tullut.


Lisätty: 2004-07-21

Viime aikoina uusien työntekijöiden myötä olen pettymyksekseni saanut muutaman kerran pizzan, jonka reunat ovat olleet lähes mustaksi palaneet. Myös kebab liha on välillä aivan liian suurina "paloina" kun liha parhaimmillaan on tietenkin ohuina siivuina. Toivottavasti tätä lukevat myös omistajat, koska haluaisin jatkossakin käydä Savonlinnan ehdottomasti parhaassa kebabissa. Nuo asiat kun saadaan kuntoon, niin paikka on 5 tähden arvoinen.


Lisätty: 2004-07-03

Viremon nakkarin ohella Sln:n paras ruokailupaikka, jossa saa maailman parasta kebab-lihaa (jos turkkia ei lasketa) loistavilla kastikkeilla ja salaatilla. Palvelu toimii varsin sutjakkaasti paitsi sunnuntaisin. "Terassikin" kesäisin löytyy. Todellakin vierailun arvoinen paikka vaikka asuisi vaikka utsjoella!


Lisätty: 2004-07-01

Kehuttujen pizzojen vuoksi ajauduin käyttämään yrityksen palveluja. Parhaat pizzat tässä valtakunnassa. Siirryin pizzoista kebabeihin ja vot! Savonlinnasta pois muutettuani olen eniten kaivannut Uskudar Kebabia!! Siinä olisi kyllä riittävästi syytä muuttaa sinne takaisin...


Lisätty: 2004-06-23

Erittäin laajalla kokemuksella mielipiteeni on: Suomen parhaat kebabit. Ainoastaan Turkissa olen syönyt vielä parempaa. Loistava paikka, samoilla mestoilla kai jo toistakymmentä vuotta. Savolaisen letkeä henkilökunta ja bisseoikeudet. Kebab-aficionadojen pyhiinvaelluspaikka n:o 1.


Lisätty: 2004-05-31

Loistavaa Kebabbia ja isot annokset. Palvelu on aina ollut hyvää ja isäntä itse tekee myös kaikenlaisia hommia ravintolassaan. Oikeaa yrittämisen henkeä!


Lisätty: 2004-05-26

Olen käyttänyt ravintolan palveluja koko sen olemassa olo ajan, siis n. 13-vuotta. Ja koko tämän ajan se on tarjonnut aivan mahtavaa kebabia ja kastiketta. Siitä kiitos teille, ravintolan sedät. Ainoa huonopuoli on, että lempikebabiani Iskenderiä ravintola ei tarjoa.


Lisätty: 2004-05-14

Ruokia voi kuvailla minun mielestä vain yhdellä sanalla.. loistavaa!!! täytyy sanoa muiden tapaan että ainakin sunnuntaisin joutuu hiukan odottelemaan jos meinaa nauttia ateriansa samantien, mutta odotus palkitaaan mielettömällä, sanoisinko gulinaristisella orgasmilla kun alkaa maistelemaan annostaan =)


Lisätty: 2004-05-12

Ehdotonta laatua ja remontin jälkeen viihtyisä. Sunnuntaina voi joutua odottamaan kauankin kun tuntuu että koko kaupunki on yhdessä osoitteessa. Kebab liha on parasta koko valtakunnassa ja kastikkeet ehdottoman hyviä (3 eri vaihtoehtoa). Hintavampi kuin kilpailijansa mutta ei ihmekkään kun muut myy "sahanpuruja". Liha ja kastikkeet tehdään paikanpäällä kuulemma.


Lisätty: 2004-05-12

Annokset runsaat ja etenkin kastikkeet huippuluokkaa. Myös liha joka on suoraan vartaasta, on todella hyvä. Pakkovisiitti aina Savonlinnassa käydessä.


Lisätty: 2004-05-03

Loistava liha, loistavat kastikkeet. Miinukset tulee lähinnä hitaasta palvelusta ja salaatista joka on 95% keräkaalia.


Lisätty: 2004-04-22

Jos Savonlinnassa aikoo mennä kebabille, niin suosittelen lämpimästi kääntymistä Uskudarin hemmojen puoleen. Liha on mielestäni parasta kebab-lihaa mitä olen missään maistanut. Se leikataan suoraan vartaasta. Lihan on tummaa, mausteista ja mureaa. Kastikkeet ovat myös mainiot ja tulinen vaihtoehto saa hien valumaan otsalta. Annoskoko on mielestäni riittävä, varsinkin kebabia pitaleivällä saa mättää reilusti hintansa puolesta. Makunsa puolesta erinomainen ja täyttävyys saattaa yllättää positiivisesti tottuneenkin ruokailijan. Ravintola on ollut olemassa kauan, veikkaisin yli 10 vuotta. Ainut merkittävä miinus paikassa on toisinaan pitkät odotusajat. Tämä johtunee "ennakkotilauksista" joita asiakkaat ovat tehneet puhelimella etukäteen. Saattaakin tuntua turhauttavalta istuskella ravintolassa ja katsella kuinka ihmiset marssivat tiskille hakemaan omansa ja lähtevät tyytyväisinä kotiin. Tämän paikan kebab toimii itselleni referenssinä muita vertaillessani. Hyvää on!


Lisätty: 2004-04-05

Annokset yleensä isoja. Vaihtoehtoja hyvin. Kebabliha suoraan vartaasta. Todella maukkaita annoksia.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute