Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Stadin Kebab, Yliopistonkatu

Stadin Kebab, Yliopistonkatu

 

Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki
Pampamin talossa, Kluuvikadun päässä
puh. 09 6124 8791


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
76 arvostelua vuoden aikana (yht. 76 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-11-03

Kaameeta moskaa, liha lilluu vetisessä kastikkeessa. Kebab-soppaa...


Lisätty: 2006-12-03

Kaikkien aikojen surkein keppilä, liha vetistä mössöö joka maistui samalle miltä näyttikin, asiakaspalvelu ERITTÄIN HUONOA,ylihintaisia settejä,huono valikoima,pitsasta ei edes tiedetty ja paikka todella epäsiisti,syökää vaikka pieniä kiviä ennemmin kun menette sinne,oikeasti!!


Lisätty: 2006-10-17

Epäilemättä huonoin kebab-paikka, jossa olen käynyt. Kotona saa eineskebusta laitettua pienellä vaivalla paremman.


Lisätty: 2006-07-22

Tilasin kännipäissäni pitan mukaan. noh se kyllä saapui kohtuu nopeasti, mutta itse pita oli huonoin syömäni ikinä. Lihaa oli varmaan noin 2 ohutta siivua ja salaattia vielä vähemmän eikä kastikkeiden vähäisyys ainakaan asiaa auttanut. leipä oli kuivaa ja kirjaimellisesti pahan makuista (joka oli salaatin lisäksi ainoa asia mikä koko pitassa edes maistui). En siis suosittele.


Lisätty: 2006-05-31

Kelvotonta, pitaleipä melkein kuin sandaalin pohja. kylmä ja kostea.


Lisätty: 2006-05-18

Jotain ihan muuta. Tilasin nälkäisenä, aivan kuten kebab-eläimen kuuluukin olla, niin Iskenderin. Ensimmäinen huomio: löysin tasan 2 ei-palanutta tai kuivahtanutta kebab-palasta. Havainto numero 2: iskenderissä käytetty leipä mureni ihan älyttömällä tavalla ja maistui lisäksi purukumilta. En tässä vaiheessa enää kiinnittänyt huomiota kastikkeisiin. Todella ala-arvoista, kävelkää ennemmin Kampin kebabhuussiin tai sitten junalla Malminkartanon Pikku Oskariin.


Lisätty: 2006-04-12

Joo, kepappia kyllä, mutta ei mitään tekemistä alkuperäisen Stadin Kebabin kanssa. Annokset puutteellisia. KALLIS eli varmaan hyvää pisnestä.


Lisätty: 2006-04-07

Vali vali vali... ja suomalaiset taas valittaa! Pistää vihaks tän maan kansalaiset.


Lisätty: 2006-03-23

Heikko paikka. Hinnoittelu on törkeä, kun katsoin, että kebab ranskalaisilla maksaa 7,50 niin ajattelin, että ehkä siihen sisältyy juoma.. Vaan ei, annos ja säälittävän pieni "pieni" juoma nosti hinnan liki yhdeksään euroon. Iso nostaisi ylikin. Sillä rahalla sai annoksen, jossa kastikkeena vaikutti olevan jotain, joka makunsa perusteella oli melkein puhdasta ketsuppia, johon oli sotkettu jotain maun pahentamiseksi entisestään. Ranskalaisilla olisi ehkä jotain toivoa ollutkin - vähän paistuneita ehkä - ilman kastiketta, mutta itse liha olikin sitten kitkerää ja pahanmakuista. Harmitti jättää niin törkyhintaisesta annoksesta iso osa syömättä.. En voi suositella.


Lisätty: 2005-12-22

Sain väärät ruoat ja lounasaikana, ei hyvä. Ruoka sinäänsä hyvää jos tulisi lämpimänä, ei vastinetta rahoille.


Lisätty: 2005-12-16

Kebabin toimitus kesti ja liha ja riisi olivat suorastaan kylmiä, salaatti mitään sanomatonta ja ranskalaiset viileitä. Tulinen kastike maistui lähinnä vetiselle tomaattipyreelle jota oli maustettu suolalla. Valkosipulikastike oli olematon, niin määrältä kuin maultaan.


Lisätty: 2005-11-29

palvelemassa 3 henkeä kassalla eikä kukaan ota asiakkaaseen kontaktia. Ruokaa joutui 10 min odottamaan vaikka paikka oli tyhjillään.


Lisätty: 2005-10-22

Kebab kylmää, oli leipä mikrokamaa, vähän lisukkeita, liikaa salaattia. Sinne meni sekin 5 euroa


Lisätty: 2005-10-11

Kebab mautonta. Maito liian lämmintä. Palvelu välinpitämätöntä.


Lisätty: 2005-09-20

Ei kovin kummoista. Ruoka tulee suht nopeasti mutta maku ei ole paras. Tulinen kastike ei ole todellakaan tulista. Ranskikset ihan ok, lihassa parannettavaa.


Lisätty: 2005-07-25

Parhaaseen ruuhka-aikaan ei riisiä tarjolla, pöytään tuotiin väärä annos. Palvelu kaikinpuolin kylmää, ruoka mautonta ja epäedullista.


Lisätty: 2005-06-22

Palvelukaan ei valittetavasti kuulu hintaan.


Lisätty: 2005-06-16

Liha mautonta ja jotenkin kummallisen makuista. kastikkeet mitäänsanomattomia.


Lisätty: 2005-05-30

Jo tilausta tehdessä palvelu oli asiatonta ja huonommaksi meni. Ruoka oli mautonta ja salaatit seisoi valmiina hyllyllä .


Lisätty: 2005-04-27

Kallis, ruuhkaa yöllä liikaa. Jono ulos asti, koska kaikki tulevat viereisistä baareista. Päivällä käydässä huomaa, että hintaan nähden lihaa on vähän.


Lisätty: 2005-04-17

Kaukana Stadin Kebabin yleensä hyvästä tasosta. Paikka, palvelu ja lisukkeet OK. Pääasia eli liha ja kastike heikkoa.


Lisätty: 2005-03-28

Liha hieman liian viileää, tulinen kastike ei todellakaan ollut tulista. Melko kallis, eikä annokset kovinkaan suuret, mutta ihan ok kokoiset. Paikka oli siisti ainakin käyntihetkellä (n. klo 02.00). Soijan puute miinusta.


Lisätty: 2005-03-17

Liha kylmää, ei oikein pystynyt syömään.


Lisätty: 2005-02-27

Kallista mutta hyvää kebappia, Stadin spesial täyttää ukon kuin ukon, ja annos tulee nopeasti. Ympäristö on kestonuhjuinen ts. siivoojaa ei taida olla ollenkaan, mutta annoksen maukkaudessa tämä kilpailee tasaväkisesti Eerikin pippurin ja kumpp. rinnalla.


Lisätty: 2005-01-29

Samaa sarjaa kuin kaiki Stadin kebabit. Vetistä lihaa ja todella surkeat tusinakastikkeet.


Lisätty: 2005-01-27

Taisi olla ensimmäinen kerta kun jäi kebabia syömättä, mutta ei vain pystynyt. Liha oli vetistä ja kummallisen makuista, leipä suolaista, "tulinen" kastike kuin vedellä jatkettua tomaattipyrettä ja valkosipulikastike ei maistunut ollenkaan. Tokko sitä olikaan. Yhteensä soosseja oli sen verran että koko satsi suorastaan ui niissä, samoin vettä ja salaattikastiketta.


Lisätty: 2004-12-11

Plussana suuret annokset, ja siihen se lista loppuukin. Ruoka aika mitäänsanomatonta, ja huonosti "aseteltu" (vaikea syödä). Kastikkeet kummallista litkua. Kerran kävin, enkä toiste mene.


Lisätty: 2004-11-26

Kohtuullista safkaa, jotenkin kuitenkin liukuhihnamaista. Liha rasvaista, iso miinus kastikkeesta = Ketsuppimössöä!


Lisätty: 2004-11-24

Pyysin extrakastikkeet ateriaani, mutta kastiketta tuntui olevan vähemmän kuin normaalisti Stadin kebabissa. Lisäksi salaattini koostui pelkästään salaatin kovista kantapaloista.


Lisätty: 2004-09-18

Stadin Special on namia. Muita annoksia en edes syö. Tästä paikasta ei mitään valittamista.


Lisätty: 2004-09-17

No voittaa yliopiston safkat, mutta ei tuo ilonpissoja housuun. Aika vakioperus settii, mutta eipä sitä kolmessa promillessa tajuu paljon mitä laittaa suuhun. En mene, jos on optio esim. leppävaaran kebabille tai aniin.


Lisätty: 2004-09-12

Nälissäni ja kiireissäni lankesin jokunen viikko sitten ketjupaikkaan ja välittömästi muistin miksi olen päättänyt pysytellä niistä pois. Annos on kerta kaikkiaan vivahteeton: liha on nihkeää ja erityisesti kastike on kuin juosten... Hinnat ainakin tarjoustuotteissa vaikuttivat olevan aivan ok, mutta normaalihinta on kyllä liikaa tällaisesta keskiverto-designkebabista, joka on lähtökohtaisesti suunniteltu suuria tunteita herättämättömäksi. Huonon fiiliksen tuo myös seikka, että salaatit on aseteltu jo valmiiksi nahistumaan lautasille, joita lojuu tiskin takana odottamassa pikakäsittelyä. Liukuhihnameiningillä ei kerta kaikkiaan vaikuta tulevan hyvää ruokaa. Laadukkaasta ja luonteikkaasta kebabista puhumattakaan.


Lisätty: 2004-08-20

Loistava paikka. Isot kastikkeet ja annokset, varsinkin kun omaa sweetheart neighbour cardin. Siitä vielä -15% hinnoista pois. Loistavaa. Öisin palvelu on vielä parempaa kuin päivisin. Loistavat aukioloajat (joka päivä -05 auki). Päivän lehdet saatavilla joka päivä. Valkosipukastikkeelle vielä erikoismaininta, tosin seuraavana päivänä kyllä huomaa käyneensä kebabilla.


Lisätty: 2004-08-04

Annokset ovat täällä mukavan raikkaita. Siisti ravintola, jonka tiloissa ei yksikään yrittäjä ole kahta vuotta selvinnyt. Nerokasta muuten että Makkaratalon Stadin kebab antaa opiskelija-alennuksia, mutta tämä yliopistokampuksella sijaitseva ei.


Lisätty: 2004-06-16

Olin lounasaikaan ja tarjouksessa oli riisi-kebu 5,90. Normaalihinnat vaikuttavat korkeilta. Mieto kastike oli mielestäni suorastaan mautonta. Liha oli ok, mutta ehkä hieman turhan nihkeää. Annos jäi loppujen lopuksi vain keskinkertaiseksi. Odotin kieltämättä enemmän. Palvelu pelasi loistavasti, mutta pöydille vois vilauttaa rättiä aina sillon tällön.


Lisätty: 2004-05-30

Kastike on lähinnä tomaattipyreen makuista, täysin mautonta siis, vain kitkerä tomaatin maku. Hinnat kalliita, mutta ainoa paikka jossa voi käydä baari-illan jälkeen, loistosijainti jos Hesarista dikkaa bailupaikkana.


Lisätty: 2004-05-19

Surkea mesta. Kebabliha oli täysin kylmää, annoksessa ei maistunut muu kuin tulinen kastike. En suosittele!


Lisätty: 2004-05-14

Lounasaikaan hyvät annokset. Illemmalla taso tuntuu hieman laskevan. Myyjät toisinaan vähän pihalla, sekoaa pyödät ja annokset.


Lisätty: 2004-04-05

Oli mainio satsi. Kebab riisilla on se oikea kebab. Syömistä riittää suurempaankin nälkään.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute