Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Viiala > Star Kebab

Star Kebab

 

Tähdentie 2
37830 Viiala
Rasin koulun lähellä
puh. 03-543 5032

Avoinna: Ma-To 11.00-22.00  Pe-La 11.00-23.00  Su 12.00-22.00 


Liha  6.5 Kastike  7.2 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.5 Siisteys  8 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 64 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-23

Tullut paljonkin käytyä mutta ateriat nykyään onnettomia ja laatuun suhteessa kalliita. Viimeksi kun söin niin kebabbi oli kuivaa ja mautonta


Lisätty: 2008-09-27

Kebab ei maistu oikein miltään. Ja ateriat säälittävän kokosia


Lisätty: 2008-01-22

Naapuripaikkana palvellut tässä vieressä vuosia mutta viimeaikoina liha on ollu välillä tulisemminmaustettua ja voimakkaasti tuoksuvaa ja taasen välillä ilman mitään makua. Kastike ehkä liian notkeaa tosin maukasta mutta varsinkin pita/sämpyläkebabissa tuppaa tekeen pullasta sellasta mössöö. Pitsat kyllä parasta täällä, ja myyjä tosi mukava ja palvelualtis mutta kielitaito tai sen puute aiheuttaa joskus hauskoja tai vähemmän hauskoja ylläreitä kun kotona availeen starin aarteita. pizzat 9 kebab 7 ja palvelu 9


Lisätty: 2008-01-03

Kebab ihan mukiinmenevää... lisukkeetkin jees. Perhepizza testattu: Normaalikokoinen lätty, jossa keskellä reikä... Jos pizzaa tosiaan tekee mieli niin kannattaa ajaa parin kilsan päähän Pizzakulmaan sitä varten.


Lisätty: 2007-07-01

Paikan pizzat ovat aivan loistavia, mutta kebab-annosten kokoa saisi hieman kasvattaa ja kastikkeeseen tulisi saada lisää makua. Nykyään paikasta ei taida enää saada rullakebabia, joka vaatimattomasta koostaan huolimatta oli paikan kebabien aatelia. Kebab ranskalaisilla onkin muodostumassa vakioannokseksi hyvien ja rapeiden ranskalaisten ansiosta. Iskenderkään ei ole hullumpaa. Kebab-annokset uivut jossain kummassa liemessä ja koko annos vettyy tästä syystä melko pahasti. Tämän liemen kun saisi korvattua vaikkapa tulisella kastikkeella niin paikan taso nousisi hieman. Salaattipuoli on perushuttua ihan ok:n kastikkeen kyllästämänä. Palvelupuoli pelaa ja myyjät ovat ystävällisiä. Tulee edelleen käytyä silloin tällöin.


Lisätty: 2007-06-28

Hyvät pöperöt ja oiva palvelu. Annokset sopivan kokoisia ja maku aivan bueno!!!


Lisätty: 2007-06-09

Kebab-liha on keskivertoa parempaa ja kastike on hyvää. Ranskalaiset on se kompastuskivi ja niissä ei ole kehumista. Raakaa perunaa jossa päällä paprikaa, hyi. Siisti sisältä ja muutenkin asiallinen.


Lisätty: 2007-03-29

Kebab vetistä, huonoa sapuskaa ja palvelu ala-arvoista.


Lisätty: 2006-11-20

Kebab on erittäin maukasta, kuin myös kastike. Paikassa on muutenkin mukava ilmapiiri. Rullakebab tosin on melkein aina loppu, ja illalla heittävät kebabin vain mikroon, mutta päivisin suoraan vartaasta! Suosittelen!


Lisätty: 2006-11-12

Kyllä kebab hyvä on, mutta ei poikkea millään tavoin normaalikebab paikasta. Olen yrittänyt 2 kertaa ostaa rullakebab:a mutta ei ole kuulemma sitä "lättyä" mihin se tehdän.


Lisätty: 2006-11-06

Kaikista paikoista ala-arvoisin paikka missä olen käynyt. Kebab vain vetistä mössöä ja ranskalaiset vetisiä tikkuja, salaatti kelvotonta, annoksen koko hintaan nähden aivan liian pieni, palvelu asiatonta, turkkilaiset keskustelevat koko ajan kovaan ääneen turkiksi, mikä ei ole kovin mukavaa. Puhuvat asiattomasti asiakkaille. Olen käynyt kerran ennen laajentamista ja sen jälkeen, ja voin sanoa että en mene enää ikinä.


Lisätty: 2006-10-23

Vanhana paikkakuntalaisena täällä on tullut käytyä lukemattomia kertoja ja tulee yhä käytyä, vaikka taso hieman tuntuukin laskeneen. Annoskoko tuntuu pienentyneen huomattavasti, eikä iso mies saa enää vatsaansa täyteen Starin annoksista. Liha muistaakseni poikien itsetekemää ja se maistuukin erilaiselta kuin useimmissa paikoissa. Kastikkeet melko mauttomia, tulisuutta kaivattaisiin. Salaatit perussilppua muutaman kurkku- ja tomaattisivun kera + jalapeno. Ihan hyvänmakuista salaatinkastiketta runsaasti. Oma suosikkini rullakebab, joka pienestä koostaan huolimatta erottuu listalta edukseen, myös kebab ranskalaisilla hyvä, vaikkakin ranskalaisia on vähän ja lihaa sitäkin enemmän. Palvelu erittäin ystävällistä, tästä sopisi monen muun paikan ottaa mallia. Pikkuvioista huolimatta tulee vierailtua säännöllisesti.


Lisätty: 2006-09-29

Vakiinnuttanut paikkansa pikkukylän pizzan/kebabintuottajana. Liekö siitä johtuen annokset pienempiä, palvelu ala-arvoista, täytepyynnöt toteutetaan kerran viidestä, tarjoukset kadonneet jne.jne. Jos nyt yrittäisi markkinoille, ei kanta-asiakassuhteita muodostuisi....


Lisätty: 2006-08-25

Hyvä ruoka hyvä palvelu... naapurina suosittelen kaikille!


Lisätty: 2006-05-08

Mukava paikka poiketa ja annos todella hyvä. Rakennusta ei voi olla näkemättä, sillä pinkki väri ja keltaiset ikkunat suorastaan huutaa katsomamaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä vaikka paikka oli aivan täynnä ja annoksia joutui odottamaan vähän aikaa.


Lisätty: 2006-05-03

Kebabit ovat pirkanmaan parhaat ylivoimaisesti. Annokset ovat isoja ja palvelu hyvää Star kuuluu isompaan ketjuun, muut ravintolat ovat Lempäälässä ja Toijalassa.


Lisätty: 2006-01-16

Tasokas rullakebab! Annoskoko oli oiva, nälkä lähti eikä tullut ähky. Otin omani tulisena, ja sitä todella sai mitä tilasi. Satsin kapsaisiinimäärä oli sen verran vakuuttava, että syödessä tuli hiki. Salaatin virkaa toimittanut perinteinen kaali oli hyvin maustunutta eikä kuivaa kuten monessa muussa paikassa. Ehdottomasti parhaita syömiäni kebabeja Tampereen suunnalla. Räikeän pinkeistä ulkoseinistä johtuen paikkaa on vaikea olla huomaamatta. Sama erikoinen väriloisto jatkuu myös sisällä. Vaan ruokahan on se pääasia! Henkilökunta on ystävällistä ja paikka on siisti. Hintataso on keskivertoa. Ainakin seinässä olevan kyltin perusteella asiakkaita palvellaan myös drive-in tyyppisesti. Vielä ohi otsikon mainittakoon että myös pizzat ovat Starissa kebab-pizzeriatavaraksi ihan kelpoja. Maistuvat hyvältä jopa kylmänä, mikä on melko erikoista sinänsä. Hyvähyvä.


Lisätty: 2005-12-27

Tosi maukas liha, palvelu ihan ok.


Lisätty: 2005-11-10

Vaikka äijät ite ton lihansa leipoo, niin ei se mun mielestä ole yhtään sen parempaa. Suorastaan mautonta minun makuun. Kastikkeista puuttuu potku joka vois kompensoida mauttoman lihan. Kebab salaatilla on hieman hämmentävä kokemus. Salaattia normaaliannoksen verran mutta lihaa tuplamäärä. Bonusta voisin kyllä antaa salaatinkastikkeesta! Palvelu on ystävällistä.


Lisätty: 2005-09-09

Loistava markkinointitempaus maalata koko hökkeli silmiinpistävästi. Hyvä ja reipas palvelu, maukas ja riittävä annos.


Lisätty: 2005-09-04

Ravintoloitsija tekee itse lihansa isoissa vartaissa. Siis alusta loppuun asti eikä osta mitään tukkuvartaita. Tämä tekee kebabista taidetta ja jaloa toimintaa.


Lisätty: 2005-05-21

Sisustus muuttunut edukseen ja on todella kodikas. Suosittelen läheltä ja kaukaa tuleville nälkäisille heeboille.


Lisätty: 2005-03-24

Kokeilkaas pyytää rulla "tulisena". Siinä Punjabiin tottunut putoo polvilleen. Hyvää, maukasta ja palvelu on messevää. Eli kaikin puolin OK. Suosittelen viialalaisena vahvasti.


Lisätty: 2005-01-17

Ei ollut kovin hääppönen paikka. Eikä ruokakaan ollut mitään kovin hyvää. Liian mautonta. En aio käydä toiste.


Lisätty: 2005-01-05

Star kebabin kebab oli todella maukasta. Kebabia oli paljon ja kastike oli maukasta . Lisäksi paikka oli laajennettu. Myös palvelu oli loistavaa


Lisätty: 2004-10-12

Kebab-annokset pilaa tosiaankin tuo kastike. Rullissa sitä ei ole, ja annoksissa se on niin juoksevaa että valuu heti pohjalle. Mutta tähän paikkaan mennnään pizzalle, niille täysi kymppi.


Lisätty: 2004-04-04

Kastike, mikä kastike? Liha on ok-keskitasoa, mutta kastiketta löytyy aivan liian vähän, ja se on vetelää nestettä, joka valahtaa samantien lihan (ja ranskalaisten) läpi pohjalle. Annokset ovat sentään suurehkoja hintaansa nähden. Mutta se kastike..


Lisätty: 2004-04-04

Voin suositella kaikille nälkäisille! Kebab-annokset ovat tarpeeksi suuria isommallekin miehelle. Erityisesti rullakebab tuplalihalla ja aurajuustolla antaa saman nautinnon kuin seksi!

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute