Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Ananas Pizzeria

Ananas Pizzeria

 

Vantaanrinne 14
01730 Vantaa
Vantaanpuiston ostarilla
puh. 09-250 3505
http://www.ananaspizza.fi/

Avoinna: Ma-Pe 10.00-22.00  La-Su 11.00-22.00


Liha  9 Kastike  8.3 Lisukkeet  8.2  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  9.7 Siisteys  7 Hinnoittelu  7.8 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 72 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-24

Rullakepsu aurajuustolla! Homma toimii, ellei keittiössä satu olemaan mr.salaatti, jolloin rulla on täynnä vihreetä ja lihaa ei nimeksikään.Vähän arpaa, mutta osuessaan huikein!


Lisätty: 2007-12-06

Pizzat olivat täyteläisiä ja todella hyviä! Kebabbi taas ei iskenyt. Kastiketta oli vähän, joka teki ruoasta todella kuivan makuista. Kuljetus on hyvä.


Lisätty: 2007-11-28

Positiivinen ongelma: Ruokien (erityisesti lihan) suhteen nirso 15v poikani haluaa jatkuvasti Ananaksen kebabia ranskalaisilla, joten on kai itsekin jossain vaiheessa maistettava. Annoksia kotiin haettaessa tulee tunnelma kuin olisi lomilla. Vuosia sitten tilasin pizzaa ja sain taikinaisen pohjan, mutta nyt viikko sitten 4-täytteen toivomuspizza oli kouluarvosanalla 8½ ehkä 9- (rapeus, täytteet, rasvan laatu siis OK). Henkilökunnan ystävällisyys on jotain sellaista joka iskee meikäläisiin.


Lisätty: 2007-10-30

Upea mesta, palvelu on hyvää ja monesti pizzaa tilatessani olen saanut alennusta, tai mahdollisesti ilmaisia limuja kaupan päälle. Syntymäpäivänsä voi myös merkitä ananaksen kalenteriin, ja kun tulet synttäreinäsi tänne, saat ilmaisen aterian. Etenkin kebabpizza on todella hyvää


Lisätty: 2007-07-13

Kävin tänää ruokatunnilla, ja täytyy sanoa että Todella hyvää palvelua! Myyjä oli todella mukava. Paikka ei välttämättä ollut maailman parhaimmalla tavalla sisustettu, mutta silti siisti. Söin Oriental Kebabin, joka oli todella hyvää! Mielepidettäni kohottaa vielä se, kun kysyttiin että onko nyt vielä lounastarjous, myyjä vastasi että "Meillä on aina lounastarjous!"


Lisätty: 2007-04-15

Ystävällistä palvelua aina. Olemme käyneet paikanpäällä aterioimassa sekä tilanneet lukuisia kertoja kotiin. Toimitus kotiin on todella nopeaa. Suosittelen Kebab Calzonen tulisempaa versioita. Lounasaikaan paikkaan on usein jopa vähän jonoa. Ulkoterassi kesällä helpottaa asiaa. Reilua meininkiä.


Lisätty: 2007-02-10

Loistopaikka hengeltään, palvelu hyvää ja kebab on sitä normaalihyvää, ei huippua. LeipäKebab on hyvä ja annos mellevä. Aina jos siellä päin liikkuu ja vattaa kurnii niin sinne pitää päästä.


Lisätty: 2006-07-12

Parhaat pizzat ja kebabit heti mamma-mian jälkeen.


Lisätty: 2006-05-23

ihanat pizzat ja ajallaan tulevat ruuat suurta plussaa, asiakas palvelu 9:)


Lisätty: 2006-04-21

Todella hyvä palvelu ja ihan ok kebabia. Mikäli menee paikan päältä tilaamaan niin haluttaessa saa todella ison annoksen kebabia ilman mitään lisämaksuja. Lapset mukaan niin saa niille tikkarit kaupan päälle =) Sain jopa ilmaiset kebabit kotiin kun kerroin tiskillä että emäntä synnytti tytön =)


Lisätty: 2006-04-12

Nykyään pizzojen lisukkeena tuleva limu on lidlistä ostettua, minkä takia raaka-aineiden laatu arvelluttaa minua.


Lisätty: 2005-11-05

Minun mielestä tämä ravintola on Elvistäkin suurempi unelma. Suuremmitta puheitta unelmoikaa tai eläkee lihakimpale suiussa.


Lisätty: 2005-05-05

Todella häiritsevää oli se että kaikkiin annoksiin kuuluu lasi cokista mukaan, vaikka pyysin vartavasten kebun ja veden. Pienen kinastelun jälkeen homma sovittiin. Pitakebab oli iso, mutta liha oli melko mautonta kuin myös kastike, lisukkeet olivat hyviä, mutta salaattipöytä ei. Calzone kebab oli iso ja tyhjää täynnä. Pizzat isoja ja hyviä. Parempi kuin moni muu, mutta pienellä vaivalla tämäkin paikka olisi erinomainen.


Lisätty: 2005-01-04

Kävin Iskenderiä taas kokeilemassa parin kuukauden tauon jälkeen ja mikään ei ollu muuttunu. Ihan hyvää se oli, mutta se "jokin" jää puuttuu, vähän sellanen mauton kokonaisuus. Kastikkeille pitäis tehdä jotain, tulisuutta lisää! Ja jogurtin sekaan valkosipulia, niin ois paljon parempi.


Lisätty: 2004-12-14

Tämä on paikka, jossa tulee käytyä "turhankin" usein, ei muuten, mutta vatsa tuppaa kasvaa liikaa. Palvelu erinomaista, ruoka-annokset vähintäänkin reilut ja maittavat. Ilmapiiri ystävällinen ja rento. Usein ekstraa kanta-asiakkaille. En voi muuta kuin suositella lämpimästi.


Lisätty: 2004-11-10

Kebab ranskalisilla ei yllättänyt mihinkään suuntaan. Liha varman sisäpiiritiedon mukaan nauta-lammas-kalkkuna-sekoitusta, maku ihan jees. Kastike mitäänsanomaton. Salaatti erikseen noutopöydässä, suolakurkkuja ja jalapenoja sai kasata mielen mukaan, mistä iso plussa. Ranskalaiset kohtuullisen rapeita, maku ok. Vartaankääntäjä osaa heittää rentoa läppää työn ohessa. Isompikin annos olisi mahtunut, mutta hyvä näinkin.


Lisätty: 2004-09-11

Pizzat on todella hyvät ja kebabit loistoluokkaa. Toimitusaika on yleensä tosi lyhyt ja annokset saa lämpiminä. Ainoa negatiivinen seikka on se, että pizzojen tai kebabien mukana tuodaan aina 1,5 litran limu. Siis vaikka sitä ei olisi tilannut, ja tästä "tarjoustoimituksesta" täytyy sitten maksaa 15 euroa ellei ryhdy pihiksi ja vaadi tuojaa laskemaan uusiksi. Pitää erikseen pyytää tilatessa, jos ei halua mitään limuja vaan pelkät ruoat, tiedoksi kotiinkuljetusta mieliville!


Lisätty: 2004-07-04

Mahtava paikka. Tämän paikan kaverit ovat todella kutsumusammatissaan. Joskus kun tuli syötyä useamminkin ananaksessa, sain välillä ilmaisia limuja ja aterioita, sekä todella hyviä alennuksia. Paras safkapaikka Vantaalla, ananaksessa viihtyy! :)


Lisätty: 2004-05-24

Kebabit on hyviä. Pizzassa on aivan mielettömästi pahanmakuista juustoa! Plussana voidaan pitää lätyn suurta kokoa - jos vain pystyy syömään sellaisen.


Lisätty: 2004-05-08

Monissa paikoissa olen pizzaa syönyt, mutta vahvasti olen sitä mieltä, että parhaat pizzat saa Ananaksesta. Palvelu on ihailtavaa. Myyjät hymyilevät aina ja annosten lisäksi saa tuon 0.33l limun, kuten ylemmissä kommenteissa jo on mainittu, sekä usein heillä on myös tarjolla tikkareita. Eilen kun kävin pizzaa hakemassa niin tarjolla oli pieniä suklaapatukoita. Myös tyttöystäväni sai sellaisen vaikka ei ateriaa ostanutkaan. Kerran kun he toivat ateriamme hieman myöhässä, saimme 1,5l limun ja tikkarit mieheen. :) Myyjät saattavat kertoa hauskoja vitsejä jo hieman vakiintuneimmille asiakkaille. Minusta Pizzeria Ananas on kokonaisuudessaan ihan mahtava.


Lisätty: 2004-04-20

Useimmiten paikasta saa erittäin hyvää kebabia, ainoastaan kerran noin 20 kerrasta olen joutunut pettymään. Täältä saa myös pizzaa ja salaatteja. Sisällä on ruokailutilaa noin kymmenelle asiakkaalle ja yleensä tilat ovat myös siistit. Kebabliha paistuu vartaassa, mutta kastike tuntuisi olevan tukkutavaraa, eli sitä mietoa ja punaista, joskus on saatavilla myös sitä tulisempaa kastikevaihtoehtoa. Iskender-kebabin jugurtti on joskus vähän oudon kokkareista ja se on tosiaan pelkkää jugurttia, pitaleivän palat ovat oikein hyviä ja erittäin suurella todennäköisyydellä itsetehtyjä. Annos saattaa joskus olla hieman haalea, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Salaattipöydässä on jäävuorisalaattia, jalapenoja, maustekurkkuviipaleita ja taitaa siinä vielä jotain muutakin olla+salaatinkastike. Kaikkien annoksien hintaan sisältyy 0,33l juoma, paitsi pitaleipäkebabiin. Lounasaikaan (klo 11-15) kaikki annokset maksavat tasan 6 euroa. Annosta odotellessa voi lukea päivän lehdet. Suosittelen kokeilemaan tämän paikan Iskender-kebabia tai kebab ranskalaisilla.


Lisätty: 2004-04-04

Annokset on suht isoja ja liha on maukasta ja kastike kohdallaan (ehkä hieman enemmän saisi olla sitä kastiketta mukana). Palvelu on yhstävällistä ja ne tekevät annoksia vaikka tulet muutamaa minuuttia ennen sulkemista :) Kebab-annos maksaa noin 6 euroa ja siihen saa mukaan yhen 0.33 limun ja salaattipöytä on käytössä (tosin ne salaatit näyttävät vähän epäilyttäviltä, enkä ole vielä niitä maistanut) Nykyään sinne on kuulemma tullut, joku uusi pizzojen ja kebabbien paistaja tai jotain ja kebabit on ainakin ollut hieman kovia :/ mutta itse en ole vielä mitään huonoa huomannut, joten kannattaa käydä!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute