Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Stadin Kebab, Eerikinkatu

Stadin Kebab, Eerikinkatu

 

Eerikinkatu 14
00100 Helsinki
puh. 09-6224791
http://www.stadinkebab.fi


Liha  6.6 Kastike  6.2 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.1 Siisteys  6.5 Hinnoittelu  5.3 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 66 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-29

tämä paikka oli joskus paljon parempi. voin sanoa että ei kannata mennä jos haluaa tulisen kastikkeen.


Lisätty: 2008-02-28

Todella hyvä paikka. Buffetti oli monipuolinen. Paikkahan ei ole enää Stadin kebab vaan joku muu. Omistaja ilmeisesti vaihtunut, kun paikka vaikutti paljon paremmalta kun näiden arvostelujen ja kommenttien perusteella.


Lisätty: 2007-03-02

Itse olen käynyt muutaman kerran kebsulla eerikinkadulla ja täytyy todeta että ERINOMAINEN PAIKKA! Palvelu todella nopeaa ja buffetissa on myös paljon lisukkeita. Kyllä itse olen ainakin saanut valita buffetpöydästä 2 eri kastiketta. liha on TODELLA MAUKASTA, kyllä nälkä on joka kerralla lähtenyt, hyvä että on juuri ja juuri mahtunut ovesta ulos ;)


Lisätty: 2006-12-16

Söin buffetin ja totesin sen hyväksi. Odotuksia ei ollut, koska en ollut lukenut täältä kovin kehuvia kommentteja. Itse pidin ruoasta ja nälkä lähti. Pieninä miinuksina se, että en löytänyt mausteita, millä olisin voinut lisätä tulisuutta kastikkeeseen ja toisena se ettei lisukkeina ollut leipä kuutioita. Jos olet kovassa nälässä, niin suosittelen!


Lisätty: 2006-06-15

liha on hyvää, kastike myös mutta tulisen kastikkeen tulisuus vaihtelee todella paljon, joskus hieman tulista, joskus ei ollenkaan tulista. palvelu todella hyvä ja nopea, hinnat ehkä hieman korkeat. vip-kortteja ei löytynyt vaikka sivuilla pyydettiin sellaista kyselemään. salaatti ja varsinkin jogurttikastike on loistavaa. buffetissa saa mahansa täyteen.


Lisätty: 2006-06-04

Kävin Stadin Skebassa ruokatunnilla ja petyin pahasti. Aiemmin olen kyseisessä paikassa saanut ihan hyvää kebabia, mutta tällä kertaa en. Ottamassani iskenderissä oli leipänä neljään osaan leikattu pitaleipä, joka pikaisesti lämmitettiin mikrossa. Leipä oli todella sitkeää. Kebabliha oli ihan kohtalaista peruslihaa, mutta kastike oli vetistä ja laimean makuista. Annos ui rasvan ja veden seoksessa. Salaattia oli minimaalisesti, ehkä pari haarukallista. Palvelu oli sentään kohtalaisen nopeaa. Eipä jäänyt hyvä mieli tuon jälkeen :(


Lisätty: 2006-04-11

Kun haluan viedä annoksen kotiin nautittavaksi, tämä on oikea paikka hakea se. Annoksen koko on iso, kastike (tulinen) on loistava, palvelu on miellyttävää ja ennenkaikea todella nopeata. Olen toisinaan ajanut pidemmältäkin hakemaan takuu varmaa kebabia.


Lisätty: 2005-12-16

Kertakaikkiaan, en pitänyt. Seuraavan haen Oulun Troijasta ja se on varma.


Lisätty: 2005-11-08

Poikkesin testaamassa buffetin. Täytyy myöntää että ainoa hyvä puoli buffetissa oli se että saa vatsansa täyteen. Lisukkeet mitä buffetissa olivat epämääräisiä ja nahistuneita. Riisi oli kuivaa, kebab haaleaa ja lopussa. Ulkona kovasti kehutaan kuinka buffetissa on 21 eri ruokalajia, en menis kutsumaan säilykeherkkusieniä ruokalajiksi. Mielestäni Anin buffet paljon parempi, jos buffetissa haluaa kebabinsa nauttia.


Lisätty: 2005-11-06

Palvelu oli miellyttävää ja ystävällistä. Liha oli mielestäni hyvää. Kerrankin tulinen kastike oli jopa tulista! Liian usein törmää siihen, ettei tuliseksi väitetty kastike maistu käytännössä miltään.. Paitsi ehkä paseeratulta tomaatilta, mutta nyt oli makua! Pisteet siitä. Valkosipulikastikkeen osalta oli taas törmättävä siihen, mihin kaikissa muissakin kebabpaikoissa tähän asti; kastike ei maistu mielestäni ollenkaan tarpeeksi valkosipulille. Ainakin naisten wc aika kamala ja hyvin useiden kebabravintoloiden tapaan sisustus mielestäni aika kolkko. Kaiken kaikkiaan useiden käyntien summana hyvät kokemukset paikasta!


Lisätty: 2005-06-07

Kannattaa kokeilla arkisin 10.30-17.00 buffettia. Eipähän ainakaan jää nälkä.


Lisätty: 2005-04-14

Isot annokset ja nopea palvelu.


Lisätty: 2005-03-07

Hyvä ja nopea palvelu.


Lisätty: 2005-02-17

Kebabit ei maistunut miltään, annoksien koko oli mitä oli ja kastiketta ei tuntunu olevan yhtää. ja sit vielä se hinta, huhhuh! Tulkaa lahteen ja testatkaa niin saatte laatua, kokoa ja hintalaatusuhdetta. (paikkoja tulisi verrata saman alueen muihin paikkoihin. T:Ylläpitäjä)


Lisätty: 2004-10-22

Leipäkebabin leipä oli kivan ilmava ja erilainen. Kastike oli kumminkin outo, mieleen tuli tomaattipyree, liian tomaattinen se oli ainakin. Salaattikastiketta taas oli harmittavan vähän, ja sekin olisi voinut olla ehkä tyylipuhtaampi jugurttipohjaisena. Palvelu oli nopeeta, mutta eipä tommosen leipäkebabin vääntämisessä kauaa menekään. Hinnat tuntuivat aika korkeelta, leipäkepukasta voi ehkä 5 euroa maksaakin, mutta 7,50 kebab-ranskalaisilla on kyllä aikasen paljon.


Lisätty: 2004-10-11

Annokset todella isot ja nopea palvelu. Riisi hyvää ja mainio kastike niin kana kuin kebab annoksissakin. Seisovan pöydän myös testannut ja sekin aika jees. Suosittelen paikkaa. Itse käynyt aika monessa kebab paikassa ja ei missään noin isot annokset.


Lisätty: 2004-09-28

Ja taas piti käydä.. ei sitä näköjään ikinä opi virheistä, mut oli vika kerta. 3 kertaa sanoin että ei valkosipulia, tulinen ja iso annos... kun ihmettelin et millo iso annos on ollu 6.80 7.50 sijaan. No ruoka tuli nopeasti valkosipuli kastikkeella, miedolla ja pienenä annoksena. No ei siin voinu muutaku nauraa.


Lisätty: 2004-09-28

Riisikebab oli kesällä tarjouksessa 5.95, jonka hinta-laatusuhde oli loistava. Ruoka itse oli maultaan reilusti paremmasta päästä, hyvää kastiketta, annoskoko oli aivan tajuton etenkin verraten moniin pienempiin paikkoihin. Tuli kylläiseksi, suosittelen.


Lisätty: 2004-07-12

Mukavan rennot myyjät, nopeasti aina saanut annoksen ja aina lähtenyt nälkä. Mutta faktoina: ei top5-makuelämyksissä eikä paikan sisustus saa innostumaan.


Lisätty: 2004-05-26

Alueella loistavaa kebabia myynnissä. Vältä tätä ruokahalun vievällä tyylillä sisustettua kuppilaa.


Lisätty: 2004-05-14

Tasalaatuista settiä. Kastikkeessa saisi olla enemmän potkua.


Lisätty: 2004-04-22

Hyvä palvelu, todellinen pikaruokala(annos ehtii pöytään ennen miestä). Minulle kertynyt juuri tähän paikkaan varmaan yli 20 käynnin kokemus jo. Erinomainen seisova pöytä salaatteineen päiväsaikaan, paitsi sunnuntaisin. Isot annokset muutenkin.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute