Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > King's Corner

King's Corner

 

Kuninkaantie 39
01670 Vantaa
puh. 09-893024


Liha  5.7 Kastike  5.3 Lisukkeet  6.3  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.7 Siisteys  6.3 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 13 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-14

Ranskalaiset ovat tämän grillin ykkönen. pizzat ihan ok mutta kebabissa kastiketta saisi olla vähemmän


Lisätty: 2008-11-27

Ei kyllä kannata muuta, kuin ranskalaisia käydä mättämässä tässä kebulassa. Palvelua pitää odottaa jonkin aikaa... Liha vähän paksuhkoa, mutta kastike ihan jees. Varsinkin salaatti ym. lisukkeet loistavia. Sisustus ja siisteys aika kotoista meininkiä. Hinnoittelu turhan kova, mutta tyhmä ei ole se, joka pyytää, vaan se, joka maksaa. Ranskailaisita sen verran vielä, että siinä oleva majoneesi arvosanaltaan 11.


Lisätty: 2005-10-08

Pettymys. Annokset pieniä ja bulkkeja.


Lisätty: 2004-11-24

Kokeilin iskenderiä, jonka annoksen saatuani huomasin virheeksi. Kastiketta oli aivan liikaa, ja osa annoksesta lillui öljyssä. Tuntui vielä riistolta maksaa lounasaikaan 7 euroa kebabista, joka ei sisältänyt juomaa. Paikka tuntui muuten viihtyisältä, vaikka onkin hieman pieni.


Lisätty: 2004-06-16

Eilen kävin pitakebabin(5€) syömässä ja oli muuten hyvää, verrattuna iskenderiin josta näin painajaisia viikon. Pita oli niin täynnä tavaraa, että ilman haarukkaa olisi ollut ongelmia. Liha tulee selkeästi eri paikasta kuin esimerkiksi Pizzataxin ja Ananas pizzerian lihat. Tässä lihassa makua on jonkun verran enemmän ja kastikkeessakin oli jopa hieman tulisuutta mukana, mutta lisää saisi siltikin olla. Kastikkeessa tapahtunut paljon edistystä verrattuna viimekertaiseen käyntiin. Pitaleipä on itsetehty ja salaatti oli tuoretta, joten kannattaa käydä ainakin pitakebabia testaamassa.


Lisätty: 2004-05-02

Eilen tuli taas käytyä täällä ja huomasin, että kebabvalikoimakin oli kasvanut. Otin Iskenderkebabin (7€) ja aivan HIRVEÄ kastike oli lähellä pilata koko annoksen. Kastike oli öljyä johon oli sekoitettu mausteita. Se oli itsetehtyä, joten pisteet siitä, mutta ei se paljoa auta kun maku on epämiellyttävä. Liha oli ihan hyvää, mutta leipäpalat olivat hieman kovia ja osa paloista lillui öljyn ja jugurtin muodostaman seoksen keskellä. Lautasella oli myös salaattia, joka oli tuoretta ja hyvää. Vaikka valikoima onkin kasvanut, niin edelleen suosittelen ostamaan täältä hampurilaisia.


Lisätty: 2004-04-20

Tästä paikasta kannattaa ottaa ehkä jotain muuta kuin kebabia. Liha maistuu tukusta tulleelta, kastikkeesta ei voi sanoa juuri mitään, koska sitä ei oikeastaan ole. Ainut kastike koko annoksessa on pieni luraus majoneesia!? Ranskalaisetkin on pakko syödä ilman ketsuppia, koska sitä ei ole koko paikassa, tai ainakaan minä en ole sitä ikinä löytänyt. Kebab vaihtoehdot ovat myös erittäin niukat, ainut vaihtoehto on kebab ranskalaisilla. Hampurilaiset tässä paikassa puolestaan ovat erittäin hyviä, joten kannattaa syödä niitä, erityisesti Jättihampurilainen 4,5€ kannattaa kokeilla. Paikasta saa myös kolmosolutta ja siideriä.


Lisätty: 2004-04-04

Kastike maukasta mutta mietoa. Liha hieman turhan paksua, maultaan kuitenkin ok. Ilmeisesti ei omasta tangosta. Tämän parempia ranskalaisia ei saa mistään! Pelkästään niiden takia kannattaa vierailla täällä. Muuten täällä on todella laaja valikoima johon kuuluu pizzat, hampurilaiset ym. grillituotteet, pihvit jne.!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute