Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Suzan

Suzan

 

Kytötie 29
01360 Vantaa
puh. 09-8725049


Liha  8.3 Kastike  7.8 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  8 Siisteys  7.8 Hinnoittelu  7.8 Pankkikortti  Eos    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 39 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-09-04

siisti paikka loistavaa ruoka. hyvää palvelua. mitäs muuta. 10 pistettä


Lisätty: 2008-11-02

Pari kertaa käynyt joskus monta vuotta sitten ja silloin oli hyvää pizzaa. Hyvien kokemusten perusteella sitten tässä muutama kk sitten mentiin uudestaan. Tilattiin pizzat (2kpl) ja odottamaan. Noin puolen tunnin odottelun jälkeen tultiin kysymään että mitäs pizzaa teille tulikaan. Yhteensä n. 45 min odottelun jälkeen pizzat tuotiin. Himassa (joo virhe tiedän) sitten havaitsimme että väärät lätythän ne siellä oli. Takaisin ei enää jaksanut lähteä... Ei sen jälkeen olla siellä käyty. Nykyään katon heti paikan päällä että tuli varmasti oikein.


Lisätty: 2008-09-06

ihan ok mesta mutta kuittia et saa rukoilemalla suzan pizza poistettu alv rek aikaa sit tarkistin kuitin niemn mukaan eli veroja makseta


Lisätty: 2008-05-23

Paras paikka! otin ilman salaattia ja sain kebabia tilalle ilman lisämaksua!


Lisätty: 2008-01-29

Erinomainen ja nopea palvelu, leipäkebab lähes kaksinkertainen kilpailijoihin nähden. Usein on käynyt niin, että muualta tilatessa jää harmittamaan miksei tullut tilattua Suzanista, rahoilleen sieltä vastineen saa!


Lisätty: 2008-01-29

Erinomainen ja nopea palvelu, leipäkebab lähes kaksinkertainen kilpailijoihin nähden. Usein on käynyt niin, että muualta tilatessa jää harmittamaan miksei tullut tilattua Suzanista, rahoilleen sieltä vastineen saa!


Lisätty: 2008-01-12

Erittäin hyvä paikka. Kebabit maistuvat taivaalliselta. Pizzakin on erittäin hyvää! Törkeen isot pizzat ja kebabannokset. Suosittelen ehdottomasti paikkaa KAIKILLE.


Lisätty: 2007-09-29

Uusi tuttavuus, mutta nousi jo vakiopaikaksi. Kebabliha on maultaan hyvää, kuin myös kastike. Annokset todella reiluja. Sisältä erittäin viihtyisä ja tilaa löytyy aina. Annokset valmistuvat nopeasti. Pizzalle täytyy vielä lisäksi antaa erityismaininta!


Lisätty: 2007-07-18

Tilasin kyseisestä paikasta pizzan nimeltä koivukylä special ja oli paras pizza mitä olen ikinä syönyt, aivan mahtava.


Lisätty: 2007-05-24

Aivan liian ylimainostettu paikka ainakin Kebabien suhteen tai sitten Eerikin Pippuri on sumentanut arvostelu kykyni totaalisesti. Paikka ei sinäänsä ainakin minua yllättänyt monipuolisuudellaan tai erikoisuudellaan, sillä samaa perus lihaa ja soosit saa muualtakin. Vaikka kyllä paikka menee paremman puutteessa, vaikka ei yltäisikään Vantaan ykköseksi asti.


Lisätty: 2007-03-18

Loisto pizzojen jälkeen päätin kokeilla kebabien klassikkoa, eli leipäkebabia. Aluksi on sanottava, että suzan on yksi harvoista kebab paikoista missä on mukava syödä myös paikan päällä. Ravintola on tilava ja siisti. Henkilökunta on iloista ja palvelu nopeaa. Itse kebab on yllättävän hyvää. Liha on rapeaa ja tarpeeksi mausteista. Kastike ei tulisuudellaan yllätä, mutta maukasta se on. Salaatti ja lisukkeet keskitasoa. Iso plussa rapeasta leivästä. Kokonaisuudessaan loistoravintola.


Lisätty: 2007-01-06

Driver spezial ehdottomasti paras pizza! Lyö kaikki muut Vantaan pizzat mennen tullen. Mutta myös Iskender toimii.


Lisätty: 2006-12-27

Sukulaiskehujen ja tämän sivun saattelemana päätimme käydä katsastamassa Vantaan ykkösen. Leipäkebab ja pepperonipizza mukaan, kaverille myös molemmat. Sisustus oli siisti ja tilat olivat erittäin avoimet. Paikka sijaitsee kerrostalon alakerrassa, ostarin kupeessa. Joillain saattaa olla vaikeuksia löytää, mutta itse en kompassia kummempaa tarvinnut. Korkeat ja pehmeät penkkirivistöt takana olivat plussaa odotellessa lehteä lukiessa. Annokset (5 kpl) saapuivat ennätyksellisen nopeasti, noin 10 minuutissa. Johtunee ehkä siitä, että paikassa todellakin on tilava uuni ja työntekijöitäkin oli useita paikalla. Paikanpitäjä toi kohteliaasti annokset käsiin ja toivotti hyvää joulua, kuin myös. Äkkiä kotiin syömään ja katsomaan Simpsoneita. Leipäkebab oli kokonsa puolesta kohtalainen. Lihaa oli runsaasti, mutta leipätaikina olisi voinut olla hieman rapeampi. Salaatti oli raikasta, mutta miinusta liioista suolakurkuista ja majoneesista. Pizzasta voisi sanoa, että se oli myös kohtalaisen kokoinen. Oli kyllä hieman vetinen. Täytettä oli aika niukanlaisesti. Odotin parempaa, mutta lihan laadusta, palvelun nopeudesta ja ystävällisyydestä voi korottaa arvosanaa, joka on pyöreästi kahdeksikko.


Lisätty: 2006-12-18

Paras pizzeria! Tosi hyvät sfkat ja rento meinki.


Lisätty: 2006-05-27

Kannattaa kokeilla tulista Koivukylä special -pizzaa. On muuten maailman parasta. ;) Tosin kyseisen pizzan laatu vaihtelee tekijästä riippuen, mutta yleensä se on erinomaista. (Mikäli ei ole salamin ystävä, kannattaa salami vaihtaa esim. kinkkuun.)


Lisätty: 2005-12-26

Hyvä kokeilun arvoinen paikka, palvelu nopeata ja ystävällistä.


Lisätty: 2004-09-04

Oli ihan jees kotiinkuljetettuna. Valkosipuli oli sekoitettu hyvin kermaperunihin, lihaa oli runsaasti, salaatti yksipuolinen. Annoksen koossaa olisi ollut toivomisen varaa. Pienempinälkäisille hyvä annos.


Lisätty: 2004-04-04

Miedohkon kajanderin saattelemana tsekkasin ahkerasti mainostavan Suzan pizzerian tarjontaa. Kebab lohkoperunoilla mukaan otettuna osoittautui pettymykseksi. Annos oli kuivakka ja kehnosti rakennettu. Kastiketta oli ehdottomasti liian vähän. Itse liha oli peruskamaa, mutta sitäkin olisi saanut olla vähän enemmän. Salaattia sen sijaan oli runsaasti, mutta sen koostumus oli valitettavan yksipuolinen. Turkinpippureita tosin oli peräti kaksi, joka sopi mulle. Kerrostalon kivijalassa sijainnut paikka oli itsessään jeez. Seinälle oli ripustettu olkisombrero ja kuvia lammaspaimenista. Katossa pyörähteli Twin Peaks -henkinen tuuletin. Palvelu oli ripeää.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute