Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Stadin Kebab, Iso Roba

Stadin Kebab, Iso Roba

 

Iso Roobertinkatu 15
00120 Helsinki
puh. 09-646020


Liha  5.2 Kastike  5.2 Lisukkeet  5.2  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.7 Siisteys  5.2 Hinnoittelu  5.2 Pankkikortti  Eos    
13 arvostelua vuoden aikana (yht. 67 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-10-24

Olipahan kokemus. Liha oli mautonta, koostumukseltaan kumimaista. Rankalaiset perunat ok, kuten myös salaatti. Riisit kylmiä. Kastike ei maistunut miltään, kuin laimennettua tomaattimurskaa. Ajattelin että lisäisin mausteita, mutta eipä niitä ollut. Ketsuppia ja suolaa löytyi.. niin, annokseen kuului myös epämääräinen falafel pallonen. Kylmä, epämiellyttävän makuinen sellainen. Myyjä oli neutraali - ei mitenkään miellyttävä asiakaspalvelija, mutta ei töykeäkään. WCstä puuttui valo ja lukko. En suosittele.


Lisätty: 2009-08-19

Lihan koostumus ok, mutta ei maistunut yhtään millekään. Myyjä tavattoman penseä. Ei kai meidän vika ollut, että hän oli siellä töissä? En suosittele.


Lisätty: 2009-05-14

Erehdyin ko. paikkaan syömään tyttöystäväni kanssa vappupäivänä, ja huh huh...kuinkas kävikään! itse nautiskelin kebabin ranskalaisilla neidin kokeillessa onneaan jollain pitaleivän sisään dumpatulla kebabbiyllärijutskalla. ruoka oli ulosanniltaan, maultaan, hinnaltaan ja epäilemättä myös sisällöltään jotain aivan käsittämätöntä! en suosittele paikkaa kenellekään, en edes ystävälleni, jolla ei onnettomuuden jäljiltä ole lainkaan makuaistia. Kebab (lämpökattilasta nostettu) toi mieleen paloitellun kengänpohjallisen sillä erotuksella, että kengänpohjallisesta tietää tasan tarkkaan mitä se on....tuosta pystyi vain arvailemaan. Läpimärät ranskalaiseni lilluivat epämääräisessä nesteessä, jota myös kastikkeeksi kutsutaan. Yritin parhaan taitoni mukaan taistella ruokani kapeisiin kasvoihini, mutta leikki oli jätettävä kesken, koska osa lihankuvausmassasta ja perunantyylisestä sotkusta sai sellaisen infernon aikaan kurkussani, että katsoin parhaaksi siirtää ko. annoksen paikkaan jossa sillä oli parempi olla, paikkaan jossa kukaan ei solvaa sitä, paikkaan jossa se saa maistua niin paljon selkärepun sateen rankaisemille viillekkeille kuin ikinä haluaa: eli roskakoriin. Siispä, conclusion: en ensimmäisenä menisi taltuttamaan sitä kuuluisaa "ärsyttävää pikkunälkää" Stadin Kebabbiin, mutta en myöskään alentuisi syömään auton alle jääneitä kettuja moottoritien varresta, saatikka niiden pulleissa mahoissa marinoituja linnunpoikasia: Stadin Kebab on jotain siltä väliltä, it´s up yours!


Lisätty: 2008-08-29

Ala-arvoinen paikka, niin palvelultaan kuin ruualtaankin. en mene enää ikinä enkä todella suosittele muillekkaan.


Lisätty: 2008-08-28

Kun naisseurue menee baari-illan jälkeen syömään, ei todellakaan odota että ruokapaikan henkilökunta alkaa arvostelemaan ulkonäköä tms. Samaa ihmettelivät muut paikalla olevat asiakkaat. Järkyttävää asiakaspalvelua, YÖK!!!!


Lisätty: 2008-08-28

Bad customer service and rude personnel working there.


Lisätty: 2008-08-13


Lisätty: 2008-07-07

Lounastarjouksen pitakebabissa suurin osa salaattia, joukkoon oli eksynyt muutama kuiva kebablastu. Iskenderin leivät imeytetty aivan täyteen jotain nestettä. Miespuolinen myyjä palveli ok. Hieman sottainen paikka, henkilökunta pyyhkäisi pöytiä kädellä, tiskirätit tainnu loppua. Ei tartte mennä toista kertaa tänne.


Lisätty: 2008-03-12

Kävin viikonloppuna syömässä tuolla iskenderin ja olipa hyvää! Kaikista parasta mielestäni oli kuitenkin ovimiehenä toiminut komea mies. Hän oli oikein ystävällinen ja mukava. Menen siis toistekin.


Lisätty: 2008-02-23

Erinomainen palvelu illasta toiseen. Ruokakin keskivertoa parempi, mutta ei kuitenkaan yllä aivan Stadin parhaimmistoon.


Lisätty: 2007-09-06

tosi hyvä paika ja tosi hyvä ruoka


Lisätty: 2007-07-24

Tosi hyvää palvelua. työntekijät jaksavat hymyillä vaikka kiirettä pitää ja ovat ystävällisiä kun vertaa mäkkärin hlö kuntaa


Lisätty: 2006-08-15

Ostin kebabin ranskalaisille liha oli parasta mitä olin syönyt, mutta annos oli aika pieni ja ruuassa oli minun makuuni liikaa nestettä, mutta hyvää oli ja syön täällä kyllä toistekkin.


Lisätty: 2006-04-10

En suosittele kenellekkäään tota paikkaa kaikki muut Stadin kebabit on hyvii paitsi toi. Ruoka on erittäi huono.


Lisätty: 2006-02-24

Ruoka on ollut parilla käyntikerralla ihan hyvää, myös selvinpäin ;-) Tänään katsotaan miten onnistuu maidottoman annoksen tilaaminen...


Lisätty: 2006-01-07

Tomaattikastike oli erinomaista, valitettavasti kaikki muu palvelusta alkaen sisustukseen heikkoa.


Lisätty: 2005-06-25

kastike oli erinomaista, kaikki muu ihan jotain muuta.ens kerralla syön kynnet mielummin kun palaan tänne.


Lisätty: 2005-04-21


Lisätty: 2005-04-04

Viime pääsiäislomalla Messukeskuksessa päivän vietettyäni minä ja pari kaveria oltiin menossa Roballa Persepolikseen vetämään perinteiset kebabmättäjäiset. Mutta kappas ja pahus sentään, he olivat pääsiäislomalla. Orava mahassani murisi jo herkeämättä nälästä ja kebabia oli saatava, nopeasti! Tsekattuamme Roban muiden kebabraflojen hintahaarukan olimme laskea allemme paikkojen kalliiden hintojen takia. Jos koskaan pidimme kotikaupunkimme Kotkan kebabravintoloita kalliina, niin Roban kebabraflat nauroivat Kotkan halpiskebabeille. 7.50-7.90 normaalikokoisesta kebabranskalaisesta/ riisikebabista on pöyristyttävää. No, niin perhanan nälkä oli ja sillä hetkellä lyhyin jono sijaitsi Stadin Kebabissa. Epäilytti mennä ketjuravintolaan jota niin monesti oli haukuttu tasottomaksi. Paikka oli sisustettu kuin pallomeri! Jos joku haukkuu viihtyisiä turkkilaispuotien näköisiä kebabmestoja vanhanaikaisiksi, niin tämä nyt on kai sitä modernia viihtyvyyttä. Itse lähinnä yökötti. Kaksi kalpeaa nuorta myyjää palvelivat melko hyvin, joskin laiskasti ja välinpitämättömästi, annokset olivat valmiina nopeasti ja ilahduin itse ettei annokset olleetkaan niin kuraa kun niistä oltiin väitetty. Lihaa ja ranskalaisia oli runsaasti, liha jopa maistui hyvältä (tuli mieleen Porvoon ex-Topkapi), kastike oli mainiota ja valkosipulikastike sitäkin mainiompaa. En tiedä pistetäänkö ruoasta ilahtuminen sitten kovan nälän piikkiin jolloin mikä vain maistuu hyvältä vai oliko annos sittenkin oikeasti hyvää. Kuitenkin, söisin tämän makuista ruokaa 40% halvemmalla hinnalla ja paremmin sisustetussa kebabmestassa koska vain. Maussa ei valittamista.


Lisätty: 2005-03-28

Kävin tässä ravintolassa viime helmikuussa yöaikaan syömässä. Jonotusaika oli pitkä, vaikka tiskin takana seisoi kolme myyjää, mutta he näyttivät olevansa vähemmän keskittyneitä asiakkaisiin. Ateriat ovat ok:n kokoisia, lihaa on sopivasti, mutta kastike ei ole mistään kotoisin, se on juoksevaa. Näyttää siltä että sitä on käsitelty jotenkin. Penkit ovat kuin legolandista. Hintataso oli miellyttävä, paikan yleisilme hyvä.


Lisätty: 2005-01-14

Silloin tällöin käväisen hakemassa lounasruokaa. Ruoka sinänsä ok mutta mausteet sotketaan useimmiten. Eli vaikka kuinka selkeästi olen sanonut haluavani annoksen tulisella kastikkeella on siinä kuitenkin ollut sitä miedompaa. Miten näin on useimmiten päässyt käymään? Se mieto soosi ei tosiaan maistu miltään.


Lisätty: 2004-12-26

Huono palvelu. Heikkolaatuinen liha. En suosittele, jos on muita vaihtoehtoja auki.


Lisätty: 2004-12-05

Täältä on turha odottaa minkäänlaista palvelua viikonloppuöisin. Työntekijöidenkin määrä oli ruhtinaalliset 3 kpl! Alueelta löytyy useita muitakin parempia vaihtoehtoja. Ensin odotin jonossa puolituntia ja kun tilaus oli tehty sain odottaa suurinpiirtein toiset puolituntia. Liha kylmää ja vähän, leipä kovaa. Yök!


Lisätty: 2004-10-03

Ainakin lounasaikaan myyjät ovat olleet todella mukavia ja muistavat selvästi kanta-asiakkaat, annokset isoja, ettei ole jaksanut loppuun syödä. Nam. Miinusta ainoastaan ranskalaisista, joissa on liian vähän suolaa.


Lisätty: 2004-07-30

Tämä paikka ei tule saamaan minua asiakkaakseen uudelleen. Annokset maultaan mitättömiä ja vieläpä pieniä hintaansa nähden. Palvelu töykeää. Plussaa aukioloajoista. Älä käy täällä.


Lisätty: 2004-07-13

Stadin kebab (Roballa) on ollut vakio yöpalapaikka. Voi niitä aikoja, kun annoksiin kuluin vielä punakaalisalaattiakin. Nyt on taso todella laskenut. Viimeinen niitti tuli heinäkuun alussa. Ruoan tason huomasi kotipaketista johtuen vasta kotona: löysä, muhinut salaatti uiskenteli vedessä, jossa oli väriksi salaattikastiketta (tätä lientä olivat kotipaketin salaattikaukalot lähes täynnä); liha oli kuivuneita kikkaroita ja joukkoon oli eksinyt jopa jokin outo annokseen kuulumaton yksilö - ilmeisesti broileria ja erinäisiä ranskalaisia. Annos oli kaikenkaikkiaan niin kuvottava, että syömättä jäi. Yäk! Palvelu oli lisäksi ala-arvoista - hidasta ja töykeää. Ajattelin palauttaa annoksen seuraavana päivänä mutta päätin äänestää jaloillani.


Lisätty: 2004-06-28

Onhan tämä jo klassikko. Rockein ja coolein.


Lisätty: 2004-04-20

Näemmä taso laskenut erittäin pahasti, Iso riisikebab 5,90e mutta voi jumalauta. Kastike ihan pelkkää ketsuppia, pikkusen pippuria seassa, liha ei maistunut juuri miltään ja oli paikoin sitkeää. Lisäksi kastiketta ei ollut läheskään tarpeeksi käsittämättömään määrään riisiä suhteessa lihaan. yleisarvosana 3/10

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute