Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Hauler

Hauler

 

Talvikkitie 38
01300 Vantaa
Tikkurila
puh. 09-280099


Liha  7.3 Kastike  6.8 Lisukkeet  7.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.8 Siisteys  5.9 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Kyllä    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-03-04

Olen käyttänyt Haulerin/pizza expressin palveluja monet vuodet, Kebabbi on ollut aina ykkös luokkaa ja kastike kruunaa kaiken. Lounas aika on kello 10.oo-15.oo Salaatit ovat vähän huonot, mutta kyllä ne kebabin kanssa menee. Hyviä puolia ovat: Hyvät ruuat, mukavat tarjoilijat ja siistit vessat. Huonoja puolia ovat: Hinnat nousseet vuoden alussa. Muuta: Pizza expressissä on myös yksi Jokeripokeri -pelikone


Lisätty: 2006-04-17

Ihme paikka en suosittele ennen maksoi kotiin tuotuna kaksi pizaa ja limu 14e ja nyt 17e? Aikamoinen korotus yhtäkkiä. En suosittele! Tai kannattaa kysyä hinta etukäteen!


Lisätty: 2006-03-18

Tikkurilan parhaat pizzat! Palvelu ystävällistä ja mukava ilmapiiri. Ei voi moittia.


Lisätty: 2005-12-26

kotiin tuotuna ei kannata välttämättä tilata, aika pienet ja onnettomat annokset, paikan päällä syötynä taas isot.


Lisätty: 2005-01-12

Hyvää ja tasalaatuista safkaa ainakin lounasaikaan, hintakin kohdillaan eli 6 eurolla saa listalta minkä tahansa pizzan tai kebabin, päälle tulee 0,33l juoma ja ruoan päälle kahvi. Plussaa erityisesti erillinen salaattipöytä. Ei valittamista.


Lisätty: 2004-11-05

Lounasaikaan käytynä: Erinomainen tapa tarjoilla kebab ja salaatti erikseen. Itse annoksessa ei olle mitään muuta kuin Kebabliha, kastike ja lisuke. Liha on tiskilläolevan lapun mukaan tätä geneeristä Ceylan -tukkulihaa, jota aika monessakin paikassa käytetään. Täällä se osataan kuitenkin paistaa loppuun asti ja paikan ehdottomasti parasta antia onkin maukas ja kypsä liha. Ei harmaata vaan tummanruskeaa mehukasta lihaa. Mausteita on mukavasti tarjolla Worhesterista ja parista erilaisesta tabascosta erilaisiin ketsuppeihin ja chilikastikkeisiin. Lisäksi erillinen salaattipöytä sisältää salaatin, kurkun ja tomaatin lisäksi myös yleensä ananaspaloja ja punajuurta + erilaisia salaatinkastikkeita. Bonuksena saat poimia salaattipöydästä vihreitä chilejä lautasellesi just niin paljon kuin ikinä jaksat, loistavaa! Kahvit päälle ja aina tuore hesari paikalla.


Lisätty: 2004-09-06

Kanakebabin liha oli harmaata ja rakenne ja ulkonäkö vanhaa lauantaimakkaraa muistuttavaa. Ei houkutellut syömään. Kastike lähestulkoon normaalia ketsuppia. Pizza juuri ja juuri siedettävää. Keittiön ovi oli auki ja pöydällä näkyi tuhkakuppi. Siisteystaso epäilytti. En mene toiste.


Lisätty: 2004-06-04

Tilasin Leipäkebabin jaihan hyvä lihaa ja kastiketta tuolla kebabissa on. Nykyään nimi on muuttunut ja hinnat noussut joka on ollut suuri pettymys. Ravintola on välillä aika sottuinen varsinkin lattiat mutta viihtyvyys on kyllä aika hyvä. Perjantai iltana kun menet on viihtyvyys parhaillaan, ravintolassa on väkeä mutta ei onneksi liikaa. Ravintolassa on kaksi tvetä, sininen neon kello ja tupakoimaton alue johon silti savu pääsee :(. Palvelu on ihan surkea


Lisätty: 2004-04-04

Parhaimmillaan tosi hyvä paikka. Laatu valitettavasti vaihtelee liikaa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute