Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vammala > Ege Kebab Pizza

Ege Kebab Pizza

 

Aittalahdenkatu 66
38200 Vammala
Rollsin parkissa
puh. 03-511 4111


Liha  6.3 Kastike  6.7 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.5 Siisteys  8.4 Hinnoittelu  4.6 Pankkikortti  Kyllä    
11 arvostelua vuoden aikana (yht. 102 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-12

Huonoista kommenteista huomioimatta, tulimme Egeen lounaalle. Ilokseni joudun toteamaan paikan muuttuneen. Hinnat kyllä euron pari korkeammat kuin "normaalisti" kebabiloissa. Rullakebab oli 2 kilosen keskosen kokoinen ja vei miehestä voiton. Salaatinkastike loistavaa myös mutta kebabkastikkeesta puuttuu potku.


Lisätty: 2011-01-06

Järkyttävintä tavaraa, mitä olen saanut. Salolaisena herkullisen Kebabin syöjänä pakko sanoa että Vammalassa käynti täysi petymis. Paikalla oli 5 työntekijää ja silti kesti 45 min saada järkyttävän ylihinnoiteltu Kebab ranskalaisilla. Paikalla lisäkseni yksi pariskunta syömässä. Liha oli tyydyttävää, mutta tilaamani tulinen kastike oli pelkkää tomaattipyrettä. vielä jälkeenpäin tarkistin että oliko kyseessä tosiaan tulinen kastike ja kuulemma oli. Salaatti pelkkää kaalia ja ranskalaiset mauttomia ja löysiä. Palvelu lisäksi todella tylyä ja hidasta. Ainut positiivinen palaute tulee isosta TV:stä ja lasten nurkasta, joka on ihan kiva juttu kebab paikalle.


Lisätty: 2008-08-30

Ennen oli kyllä ihan parhaat kebut / pizzat mutta nykysin täyttä pas***. Hinnatkin on nousseet aivan helvet**ti, pitsasta 7,5e? Ei kiitos. Mautonta ja kamalaa.


Lisätty: 2008-08-22

Hinnat nousseet rajusti. Liha jokseenkin mauton ja kumimaista. Salaattikastike ok. Salaatti etupäässä kaalia, jokunen eksynyt tomaatti silloin tällöin joukossa. Annokset ovat ihan hyviä eli riittävän isot. Asiakaspalvelu on sitä mitä on. Tilat on hyvät ja suhtkoht siistit. Vertaus siihen vanhaan Egeen niin pudotusta on tullut ja reippaasti.


Lisätty: 2008-04-13

Kallis, tympeä ja tujottava henkilökunta, ihan siisti paikka muuten. Isot annokset mutta kebab on kuin kumisaapan pohjia söisi, Huonoon suuntaan menee entisen paikkaan verrattuna. Poikotoin!


Lisätty: 2007-11-24

Entinen hyvä kebabravintola ansaitsee enää yleisarvosanan välttävä. Palvelu on surkeaa ja henkilökunta epäkohteliasta. Liha maistuu puhelinluetteloilta, kastikkeet sentään ovat kohtuullisia. Salaatti on kelvollista joskin mautonta pelkkää kaalia. Salaatinkastike varsin hyvää. Laatukontrolli vaikuttaa huonolta, usein olen saanut selvästi pilaantunutta ruokaa. Ainoa merkittävä kehu on tilava, siisti ja varsin tyylikäs liiketila.


Lisätty: 2007-11-03

Liha oli kauhean vanhan makuista.


Lisätty: 2007-10-20

Siistit vessat ja muutenkin tosi siisti paikka, eli siisteydestä iso plussa. Hinta-laatusuhde ihan ok, mutta palvelu tökkii ja itse kebab on sieltä ja syvältä :(


Lisätty: 2007-08-19

Erinomaisia ja suuria annoksia. Viimeksi syötiin yhtä annosta kahden miehen voimin, eikä saatu syötyä. Muuten tosiaan loistavia, mutta liha voisi olla parempaa. Se oli hieman nihkeää ja haalean oloista.


Lisätty: 2007-03-25

Pitakebabissa salaatinkastike ensiluokkaista! Ja kaikki kebabit riittävän suuria annoksia. Se on mahtavaa! Jossai Marinarassa täytyy vetää pari annosta ett nälkä lähtee.


Lisätty: 2007-03-12

siisti ravintola mukavan tyylikäs hintaluokka ihan hyvä...


Lisätty: 2007-02-28

Emme keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä paikasta, jonne ajelemme perheen kanssa vähän kauempaakin "Suomen parasta kebabia" syömään silloin kun kebabinhimo iskee. Paikan rullakebab juustolla on ehdoton suosikkimme, kastikkeissa ovat mausteet kohdallaan ja liha on aina mehukasta ja leipä sopivasti rapeaa. Ateria on niin runsas että puolikas rullakebab täyttää raavaankin miehen! Hinta-laatu suhde on kohdallaan ja palvelun ystävällisyys lapsiperhettä todella hyvin huomioiva. Paikka on aina siisti, erityiskehut saa vessojen siisteys.


Lisätty: 2007-02-18

Ihan hyvää safkaa juu, tosi hyvät salaatinkastikkeet ja systeemit. Tosi pro paikka, legendaarinen ja tosi iso telkku <3 :D


Lisätty: 2006-12-14

Ei ole ege enää entisensä, nykyään liha maistuu valitettavan paljon kumilta. Ainoa plussa koko paikassa on sen siisteys, tilat ja salaatinkastike. Myyjät puhuvat asiakkaasta pahaa suoraan päin naamaa toistensa kanssa, ja luulevat ettei asiakas sitä tajua. Alas on mennyt koko paikka.


Lisätty: 2006-11-12

Eka kertaa Vammalassa ollessani piti tietysti käydä testaamassa paikallinen kebab-mesta. Ensivaikutelma oli mielyttävä. Avara ja mukavan oloinen paikka, ei aivan perus kebabbila sisustus. Erityisesti pallomeri ja pieni suihkulähde kiinnitävät tämän herran huomion. Mutta sitten asiaan. Palvelu oli mielestäni ystävällistä ja nopeaa. Vaikka muita asiakkaita oli aika paljon tulivat kebab annokset nopsasti pöytään. Päätin pelata varman päälle ja tilata iskenderin. Pöytään kiikutettiin suurehko pläjäys kebabbia. Silmään pisti heti kebablihan haaleus, eli makukin oli sen mukainen: hieman kumimainen ja aika mautonta kaikinpuolin. Kastike taas oli ehkä keskivertoa parempaa soosia, itse tilasin tulisen kastikkeen joka minun suuhuni ei kauhean tuliselta tuntunut. Tämä voi johtua siitä, että päällä oli ankara krapula ja ehkä olen vain turtunut. Muuten kyllä oli maittavaa. Leipäkuutiot oli perusmättöä, ei mottimista ja jogurtit päälle. Saalaatti taas oli mielestäni vähän mössöä joka laski hieman ruokailukokemusta. Itseeni ei oikeen pure tuollainen kaalipuru. Yhteenveto: Annokset ihan ruhtinaallisia, ei ehkä maultaan mitään erikoisempia, perus mättöä. Mutta kannattaa tämä paikka ihan vaikka jättitelkkarin ja pallomeren takia kokea :)Niin ja hinnoittelusta sen verran, että hiukan hintavalta vaikutti menyy. Itse pulitin 6€ iskenderistäni.


Lisätty: 2006-10-30

kyl on ege paljon muuttunut mut kyl syömässä vielä olen käynyt hinnat on nouseet. ehkä laatu on kyl huonontunut.


Lisätty: 2006-10-14

Parempaa saa etsiä. Kebabista tulee vesi kielelle ja salaatti on raikasta sekä salaatin kastike maukasta. Sisustus on myös todella mieluisa. Pizzat ovat kelvollisen makuisia. Täällä tulinen kastike kaiken lisäksi maistuu edes joltain, toisin kuin monissa muissa kebab-pizzerioissa.


Lisätty: 2006-07-30

Ihan kiva paikka, viihtyisä.. mutta en ymmärrä jos keittiössä on 3 tai 4 työntekijää ja olen ainoa ruokailija, niin miksi ihmeessä annoksen pöytään saapuminen kestää yli 20 minuuttia? Nopeammin saa kebabinsa paikkakunnan muista paikoista.


Lisätty: 2006-07-28

Ege.. Muuten hyvä paikka, Egen siisteydessä ja hygieenisyydessä ei ole vikaa se on myös mukavan oloinen paikka viihtyisä ja rauhallinen mutta Kebabliha vähän liian vaaleaa ja raakaa välillä saisi olla rapeampaa ja hinnat ovat vähän kalliin puoleisia muuten ihan oiva paikka palvelu taas on ihan hyvää. Kun ostan rullagebabin niin se on valmiina halkaistu kahtia mutta jos sen ottaa kaverin kanssa kahdelle lautaselle niin se toisen puolikkaa laittaminen maksaa siihen toiselle lautaselle 0,50e josta koska siellä sanotaan että halkaisu maksaa sen mutta kun se on valmiina halkaistu niin en ymmärrä mut siitä pitkä miinus egelle.


Lisätty: 2006-07-07

Paras kebab paikka koko suomessa, on tullut käytyä eri paikkakunnilla, mutta näin hyvää ei saa mistään!


Lisätty: 2006-05-03

Egessä on pakko vetää aina iskenderi. Tosin rulla tuplalihalla on kyllä niin massiivinen että oksat pois. Sama juttu on myös Kankaanpään Egessä. Kuten myös massiivinen taulutöllö jota on aina mukava tiirailla Egessä syödessä. Koskaan en ole Egestä ottanut kebabbia mukaan, sen verran viihtyisä mesta on kysessä.


Lisätty: 2006-04-21

Kebab on erittäin maukasta sekä riittävää ja salaatin kastike todellista herkkua ja pizzat tehdään mainiosti. Lisäpisteitä täytyy antaa myös sisustuksesta, joka on viihtyisä.


Lisätty: 2006-04-02

Rullakebab oli iso. Arvelin, ettei mahdu mutta meni kuitenkin. Kastike hieman makeahkoa, aivan kuin seassa olisi hieman hunajaa? Saisi olla tulisempaankin. Joka tapauksessa hintansa väärti. Iskenderissä jogurtti (Bulgarian-jogurttia?) mainio lisä kahden muun (punainen ja valkea) kastikkeen lisänä. Liha näissä molemmissa oli keskitasoa, ilmeisesti käyttävät teollista lihaa.


Lisätty: 2006-03-05

Ennen joskus Ege oli hyvä paikka. Nykyisin palvelu on kaameaa ja liha huonoa. Nykyisin kannan euroni mieluummin Marinaraan, missä kebab on halvempaa ja palvelu sekä ruoka paljon parempaa!


Lisätty: 2006-02-12

Ainoa kebabveteraanin kebebkohteista, joissa on pallomeri! Naperoiden häiriköinnistä vapaa kebapin nautiskelu on arvo perheellisille vanhoja aikoja haikaileville.


Lisätty: 2006-01-23

Jättiskriini ja lastenpuuhanurkka ovat aina taattua ajanvietetettä, jos ei enemmin nälätä. Myös keskustaa hallitseva uima-allas on kiva piriste kuumina kesäpäivinä.


Lisätty: 2005-08-09

Hyvä palvelu ja siisteys, lisäksi todella viihtyisät tilat. Annokset on todella hyvän kokoisia ja hintansa arvoisia esim. rullakebab painaa kilon.


Lisätty: 2005-08-05

Perusvarma ruokapaikka vammalassa. Siisti ja vihtyisä paikka.


Lisätty: 2005-06-05

Palvelu nykyään huonoa. Kallis paikka.


Lisätty: 2005-04-27

Erittäin viihtyisä paikka, jossa annokset ovat isoja ja maukkaita, hinta on sopiva. Perheen kanssa sopiva paikka.


Lisätty: 2005-04-24

Aina hyvä palvelu, hyvä hygienia ja myös viihtyisä leikkipaikka lapsille. Varsinkin kastikkeet ovat aivan taivaallisia.


Lisätty: 2005-03-29

Se vanha kunnon ege. Eihän tuossa uudessakaan kauheasti moittimista ole, mutta se liha. Yhdyn tuohon "kuminmakuiseen", sitä se liha nykyään siellä on. Eikä palvelukaan ole enää yhtä mukavaa kuin vanhoina hyvinä aikoina, saihan Ege jotain 4 vammalan aurinkoisinta palvelua palkintoa.


Lisätty: 2005-03-20

Erittäin siisti kebabravintola keskellä kaupunkia, hyvällä palvelulla ja maukkaalla ruoalla.


Lisätty: 2004-12-21

Vanha kunnon Ege taitaa olla ikuisiksi ajoiksi mennyttä. Siellä söin ensimmäisen kebabini noin seitsemän vuotta sitten. Sen jälkeen olen hotkinut kebabin jos toisenkin ja useimmin juuri Egessä. Huonoin juttu nykypäivän Egessä on ilman muuta tuo kumimaiseksi osuvasti mainittu liha. Aikaisempi murea liha oli taas mitä herkullisinta kebablihaa! Myös aikaisempaan toimitilaan liittyy paljon muistoja ja vaikka uusi paikka onkin tilavampi ja objektiivisesti tarkasteltuna viihtyisämpikin, niin se oikea Egen paikka on edelleen siellä Alkoa vastapäätä. Aika aikaansa kutakin. Parasta kebabia olen kymmeniä paikkoja kolunneena kuitenkin edelleen syönyt Egessä.


Lisätty: 2004-09-17

Suuret annokset jossa tulinen soosi on tulista eikä mautonta. Salaattissa on super hyvää soosia ja kermaperunat voi ne viä kielen.


Lisätty: 2004-09-06

Uusiin tiloihin siirtyminen tuntui nousevasti hintoihin.


Lisätty: 2004-08-12

Tulinen kastike hyvää, mieto kastike syömäkelvotonta. Liha voisi olla parempaa.


Lisätty: 2004-04-04

Liha nykyään kumimaista, väriltään vaaleahkoa ja näin ollen maultaan huonoa. Salaatti ja salaatinkastike hyvää. Alkuperäisen omistajan myytyä Egen paikan taso on laskenut (eri valmistajien lihoja) ja sitten tosiaan huikeat laadun vaihtelut tyyliin syötävää/laadutonta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute