Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Ulvila > Metro Kebab Pizzeria

Metro Kebab Pizzeria

 

Lauttaranta 6
28400 Ulvila
Pankin vieressä
puh. 02-538 9395
http://www.metrokebab.fi/

Avoinna: Ma-To 10.30-22.00  Pe 10.30-24.00  La 11.00-24.00  Su 12.00-22.00 


Liha  5.6 Kastike  6.3 Lisukkeet  5.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.4 Siisteys  5.6 Hinnoittelu  4.8 Pankkikortti  Kyllä    
28 arvostelua vuoden aikana (yht. 217 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-19

Olemme käyneet metrokebabissa usein viime aikoina. Joka kerta kebab annokset olivat isoja ja mitään moitittavaa ei löytynyt.


Lisätty: 2009-01-31

käytiin syömässä rulla-kebapit kun meille kehuttiin paikkaa. kokoa oli mutta salaattina valkokaalia ja liha maistui wanhalta. no eipä me usein ulvilassa poiketakkaan, mutta en suosittele muillekkaan.


Lisätty: 2009-01-18

Kebab auraperunoilla toi mieleen lähinnä jonkin työmaaruokalan annoksen. Kotiinkuljetus oli melko nopea, mutta asiakaspalvelu oli varsin hakusessa.


Lisätty: 2009-01-01

Palvelu erittain huonoa,paikka epäsiisti,annokset pienemmät kuin missään muualla missä olen käynyt,hyviä esimerkkejä oli esim kaveri otti cokiksen,no hän sanoi että tää lasi on poreella,niin toki myyjä kaatoi sen toiseen lasiin ja yks kolmasosa lavuaariin,pyödän päällä oleva lasilevy oli kulmasta pahasti rikki ja sai syödessä varoa koska on ranteet auki! pizza maistui ihan pakaste pizzalta.yleensä ravintoloissa on mausteet siisteissä lasipurkeissa tai vastaavissa,tuolla on vanhoissa maustepurkeissa mihin on vedetty maalarin teippi,teksti siihen ja pakkaus teippiä siihen päälle,HUOH!! oli kyllä sitten viimeinen kerta kun tuonne läävään eksyn. JA MUUTEN,ulkoa leditaulussa pyörii teksti kaikki kebabit 5.00€ kyllä meillä makso joka ikinen kepala annos 7,00€


Lisätty: 2008-12-17

Palstaa selvästi luettu koska palvelun laatua ainakin yritetty parantaa, mutta aika kaukana kiitettävästä vielä ollaan. Edelleen lihan maku toisinaan "eltaantunutta"?


Lisätty: 2008-12-15

Ennen loistava, nykyään paljo huonompi kuin vuosi sitten ja siksi käynkin viereisessä kebab ravintolassa.


Lisätty: 2008-11-21

Todella huonoa ruokaa, palvelu heikentynyt ja muutenkin paikka menossa huonompaan suuntaan...:( en suosittele enää...


Lisätty: 2008-11-19

Todella huonoa palvelua, kotiinkuljetuksessa ei ole vaihtokassaa mukana, mutta biljardimailasta tehty pamppu kylläkin. Ihme touhua! Itse ravintolassa aina ihme kommenttia, jota ei voi odottaa edes turkkilaisilta. Lisäksi eräs kesätyöläinen oli ihmetellyt kebabbikeisareiden tapaa poimia syömättömät pepperonit lautasilta, pestä ne ja laittaa takaisin tarjolle. Eipä ole juuri enää tarvinnut käydä syömässä ko. paikassa.


Lisätty: 2008-09-24

Hyvä kebuliha lampaasta jonku äijät kuulemma ostaa pimeästi ja teurastaa pakettiautossa


Lisätty: 2008-07-24

Pitsat vetisiä, täytteet valuvat pois. Myös ranskalaiset ovat ällöttävän rasvaisia ja viileitä. Kebab siedettävää.


Lisätty: 2008-07-22

metron ruoka on mielestäni pysynyt hyvänä, annoskoot tainneet kutistua...samoin hinnat nousta aikaslailla. palvelu aina ollut meikäläiselle asiallista ja ruoka tullut suht. nopeasti. iso laajakuva-TV ei ainakaan vähennä metron pisteitä eikä viihtyisyyttä!! ja kotiinkuljetus on aina tullut nopeasti ja varmasti. kiitokset siitä teille, pojat (Y)


Lisätty: 2008-07-22

Metron palvelu on tippunut huonommaksi aivan huikeasti! Samoin heidän ruokansa, pohjat ovat palaneita yms...


Lisätty: 2008-07-20

pizzat ja muut ennen tosi hyviä, mutta ajan saatossa kaikki ovat huonontuneet. Jos tilaat ranskalaisia, saat mukaan myös lohkoperunoita. Vissiin tehty liian paljon ja niitä yritetään pistää annoksiin. Henkilökunta ei ymmärrä, että kannattais olla kaikkien kanssa hyvissä väleissä.Paikka huononee vuosi vuodelta.


Lisätty: 2008-06-30

Kyllä annokset on pienentynyt saan kyllä kotonakin kattilallisen riisiä keitettyä mutta sitä lihaa ei saaa et olis kiva kun sais sitä kebabbilassa


Lisätty: 2008-03-17

Metro kebabin omistaja tarjosi kyydin Harjavallasta Lammille, ja tarjosi vielä pizzaa perille päästyä. Erittäin välitön ja mukava mies. KIITOKSET!!!


Lisätty: 2008-03-08

Testiryhmämme suosittelee lämpimästi.


Lisätty: 2008-02-25

Tuli sunnuntaina käytyä metrossa, ja oli sitten tavattoman pahaa lihaa pita-kebabissa. Salaatti yms. oli hyvää, mutta liha oli todella, todella kuivaa ja mautonta. Lisäksi asiakaspalvelu oli huonoa, myyjä katseli vi**uuntuneen näköisenä ja aterian valmistuttua heitti annoksen pöytään mitään sanomatta. Jazzien aikaan oli hyvät annokset, mutta nyt on jotain tapahtunut.


Lisätty: 2008-02-19

Paikan taso huonontunut viime aikoina erittäin paljon, itsekin olen joutunut toteamaan ruoan ajoittain pilaantuneeksi. Tuleekin poikettua nykyään naapuripaikkaan.


Lisätty: 2007-12-10

METRO KEBAB PIZZERIAN KULJETTUS PALVELUT PAIKAT ULVILA HARMALINNA IMPOLLA SAMPOLLA VANHA JA UUSI KOIVUSTU KOIVULLA PORIN ALUET MYÖS PORIN KESKUS


Lisätty: 2007-10-27

ärsyttävä henkilökunta.mielummin käyn ulvilassa junuksessa.100 kertaa parempi paikka.admin on kelvoton kokki.


Lisätty: 2007-10-23

Olen ollut vuosia tyytyväinen Metron palveluun ja ruokiin mutta nyt on tapahtunut huomattava muutos huonompaan suuntaan. Olen saanut sieltä nykyään monet kerrat huonoa jopa pilaantunutta ruokaa. Kotiin päästyäni ja ruokarasian avattuani olen joutunut joskus jopa heittämään ruoan roskiin. Joten voi pojat minkä teette itsellenne jos muutkin kuin minä saa huonoa ruokaa. Asiakkaat katoavat naapuriin.


Lisätty: 2007-08-23

Se siitä sinun täydestä faktasta, edellistä kommentoiaa viitaten minä taidankin kertoa tosiasioita. Minusta kebab ei voi edes olla hyvää kun näen ensin että se nostetaan tiskin takaa olevasta pakastimesta ja käännetään lautaselle ylösalaisin parikertaa koputtaen jotta ko. lihaklöntti tipahtaa lautaselle, jonka jälkeen se heitetään mikroon. *BLING*(äänimerkki) nappaa mikrosta lautasen jonka kanssa hän piiloutuu pariksi minuutiksi kulman taakse ja tuo tullessaan kebab-ranskalaisilla minulle. Pyysin ei tomaattia salaattiin, niin hän näemmä kuuli että oikein paljon sitä..


Lisätty: 2007-07-30

kebab gozel cok cok gözel pizza dahada gozel kittos pojat


Lisätty: 2007-07-09

Palvelu on lähes poikkeuksetta aina huonoa ja luotaantyöntävää. Asioidessa tulee mm. ihme kommenttia, jota ei voi pistää edes turkkilaisten piikkiin.


Lisätty: 2007-06-27

Paras kebab & pizza ravintola missä olen käynyt (ja niitä on useita). Erityisesti Metron kastike on mainitsemisen arvoinen! Liha on koostumukseltaan huomattavasti parempaa kuin useimmissa paikoissa ja hyvin paistettua, eikä sellaista kuivaa murumössöä. Pizzojen hintaan kuuluu myös salaatti. Annokset vaihtelevat hieman kooltaan, mutta ei koskaan kuitenkaan liian pieni. Tilausten kanssa on välillä pieniä sekaannuksia, mutta tämä johtuu palvelun nopeudesta. Kaikenkaikkiaan varmasti satakunnan paras kebab paikka. Oscar ja Junus ovat keskinkertaisia kebabravintoloita tämän rinnalla.


Lisätty: 2007-06-08

Parasta lihaa.


Lisätty: 2007-05-21

ADAMI TEKE HYVÄ PANNU PIZZA TOSI MEHEVA KEBABIT JA TOSI HYVÄ PIZZAT JÄTKÄKÄ SAMA MALLI


Lisätty: 2007-04-20

Calzone oli kyllä melkoinen pettymys. Kuin ilmalla täytetty pizzapohja. Täytteenä siis piti olla kebab lihaa ja kyllä sitä löytyikin, kun jaksoi ensin jyystää kolmasosan "pohjasta".


Lisätty: 2007-04-18

Missään muualla koko suomessa en ole saanut parempaa kebablihaa. Tosin palvelu on aika valikoivaa, vakioasiakkaita kohdellaan kohtuudella, mutta muita vähän välinpitämättömästi ja suorastaan töykeästi. Hinnatkin ovat suhteellisen korkeita verrattuina muihin paikkoihin. Mutta minkäs teet, kebabliha on vähintääkin satakunnan parasta ja siksi myös käyn siellä syömässäkin.


Lisätty: 2007-04-09

Nyt tulee faktaa: Kebabliha on ehdottomasti parasta mitä olen ikinä syönyt! Salaatissa on parantamisen varaa, erityisesti kaalia on ihan liikaa. Annoksen koko saisi olla hiukan isompi, mutta koko saattaa vaihdella, riippuen kuka on kulloinkin sitä tekemässä. "Tulinen" kastike ja salaattikastike ovat molemmat todella hyviä ja sopivat annokseen. Palvelu on yleensä ihan mukiin menevää, ei mitään tekeröitä lauseita, mutta välillä tulevat turkkilaiseen tyyliin selittelemään omia juttujaan, No good. Tosin tämä on vähentynyt ajan myötä merkittävästi. Paikka on ihan siisti, ei mitään valittamista. Myös ryhmätilat löytyvät. Hinnoissakaan ei ole mitään valittamista... Hyvästä maksaa kyllä sen 5e. Pizzat ovat myös yleisesti aivan loistavia! Tätä parempaa paikkaa ei vain ole! Älkää hämääntykö kommenteista, joita kirjoittavat asiakkaat, jotka ovat käyneet paikalla sen yhden kerran ja myyjillä sattunut olemaan huono päivä. Sellasta sattuu jokaiselle... varsinkin maanantaisin!


Lisätty: 2007-03-20

epäsiisti paikka.palvelu on tosi huono.


Lisätty: 2007-03-20

Moi! Teen henkilökunta on tosi mukavaa!


Lisätty: 2007-03-18

Ollut paras paikka monta vuotta, viimeiset kerrat kun käynyt syömässä kebabia niin olen joutunut pettymään lihaan. Viimeksi tilattiin kaverin kanssa toinen tuplalihalla toinen normaali, niin tuli molemmille normaali tai sitten jopa pienempi kuin normaali. Naurettavaksi myös mennyt asiakaspalvelu joka ennen haki vertaistaan. Monta vuotta asiakkaana olleena erittäin pettynyt nykyiseen tasoon.


Lisätty: 2007-03-14

aivan loistava paikka. Hyvät annokset ja todella siisti!


Lisätty: 2007-02-26

Loistava paikka. suosittelen kaikille


Lisätty: 2006-11-10

Pirun hyvät kebabit ja pizzat. Ehdottomasti Satakunnan valiojoukkoa!


Lisätty: 2006-10-30

Palvelu, sekä annosten koko vaihtelevaa. Liha ja kastikkeet todella maukkaita.


Lisätty: 2006-10-20

Aina palvelu pelaa, jannut loistotyyppejä. Liha huippua ja itse tehtyä ei siis mitään massatuotantoskeidaa... Lisukkeet vois olla ehkä paremmat...Hinnat Porin alueen normaalitasoa. Rullakebabin taso heilahtelee yllättävän usein. Iskender taas on aina loistavaa...Jakaa tosi paljon mielipiteitä tää mesta.


Lisätty: 2006-07-06

Kyllä Adem on päällikkö äijä. Pitsat kebsut rullat calzonet jne jnejnejnejenejen parasta antia koko muaalimassa


Lisätty: 2006-07-06

Loistavat kebabit loistavalla palvelulla.


Lisätty: 2006-07-06

Loistavin kebabravintola ikinä. Myyjät todella mukavia ja ruoka hyvää


Lisätty: 2006-06-29

Melkosen karmee kokemus oli syödä Metron kebabpizzaa. Samoin palvelu oli ja on edelleen todella huonoa! Aina kun mennyt tilaa annosta on myyjä ollut tosi tyly ja "leipääntyneen" oloinen...Kebabit toisaalta melkoisen maukkaita mutta tuo pizza! Ja vielä sellanen, et Metro ei kilpailijaa paikkakunnalle halua


Lisätty: 2006-06-27

Annokset on pienentynyt koko ajan. Henkilökunta on joko, mukavaa tai välinpitämätöntä riippuu kastikkeesta. Ihnettelen sitä erityisesti, että asiakkaita ei palvella siinä järjestyksessä, kun he sisään tulevat. Sisään jäävät asiakkaat saavat ruokansa aina nopeammin, mikäli et ole jo etukäteen soittanut ja maksanut siitäkin. Hinnat ovat kuvottavan kalliit , jos vertaa muihin, kai se johtuu siitä, että ovat ulvilassa monopoli. Olen syönyt vastaavia annoksia muuallakin, joten ei se annos suurene pelkällä lipertelyllä.


Lisätty: 2006-05-26

Hyvä Adami ja Metini go go !!


Lisätty: 2006-05-25

Todella hyvä rullakebab, kokoa riitti ja se oli lihan eikä kaalin ansiota. Liha kiinteää ja hyvän makuista, jonkun mielestä ehkä kuivahkoa. Salaatti muutakin kuin kaalia, mm kurkkua ! Paras rulla jota olen maistanut ja paikkoja on yli 30 tullut testattua. Miehiseen makuun :D


Lisätty: 2006-04-24

Mailman döner kebabi metron ulvilasa kittossssssssss pojat


Lisätty: 2006-04-10

Mun mielestä metro kebab on aino paika tosi nopea kottin kuljetus.


Lisätty: 2006-03-28

Ruoan laatu heittelee laidasta toiseen. Välillä annokset ovat tuoreita ja välillä mikrossa lämmitettyjä. Myös miinusta pienistä annoksista.


Lisätty: 2006-03-20

Hyvä palvelu siisti paikka lounas aika kaiki kebabit 5,50e. Kaiki pizzat 6e tosi nopea palvelu.


Lisätty: 2006-03-20

Kottiinkuljetus tosi nopea kesta ainaki 15 min pizzat tosi maukas.


Lisätty: 2006-03-18

Paikka oli yllätys minulle tosi siisti ja palvelu erinomainen liha ihan ok salaatin päällä olisi saanut olla enemmän kastiketta oli kuivaa muuten ihan ok. Suosittelen ja käyn uudestaan kokeilemassa erilaisia että voi niistäkin sitten kirjoittaa.


Lisätty: 2006-03-18

Todella hyvä kebab, kannattaa kokeilla. Ehkä ihan liian pieni annos mutta muuten hyvä. Salaatti oli karmeaa en pitänyt siitä lainkaan. Käyn mielellään uudestaan kebabilla täällä ravintolassa. Tarjoiliat olivat hauskoja ainoa ihmetys oli että vettä rupesi tippumaan katosta se oli aika huvittavaa ehkä joku reikä katossa tai jotain.


Lisätty: 2006-03-14

Tosi nopea kotiinkuljetus palvelu pela pizzat tosi rapea.


Lisätty: 2006-03-10

Surkeeta.


Lisätty: 2006-03-09

Jauheliha huonoa laatua täytteitä ei tarpeeksi, pizzan pohjat märkiä ja ehkä vähän sitkeitä, reunoista taas kuivia ja ehkä vähän palaneitakin.


Lisätty: 2006-03-06

Henkilökunta mukavaa ja pizzat hyviä... kebab maistuu ehkä hieman liikaa naudalle


Lisätty: 2006-03-06

Kebab jätetty liian raa-aksi eikä tehty lampaasta.. pizzoissa ehkä hieman liian vähän täytteitä eivätkä täytteet ulotu reunoille saakka.. mutta muuten ihan hyvää ruokaa mausteet on mainiot suht koht hyvä palvelu.. hinnoittelu sopiva.


Lisätty: 2006-03-02

Hyvää ruokaa, hyvä palvelu.


Lisätty: 2006-02-18

hyvä paikka olla!


Lisätty: 2006-02-13

Liha maistui "vanhalta mieheltä" niinkuin joku tokaisi. se oli aika kuivaa. Plussaa siitä että kun pyysi sai kastikepulolot pöytään ja sai itse lisätä niitä jos tahtoi.


Lisätty: 2006-02-05

Hyvät safkat! mukava henkilökunta


Lisätty: 2005-11-13

Ulvilan Metro Kebab on yksi parhaimpia Kebab-paikkoja, joten jos asut lähellä Ulvilaa mene poikkeamaan sinne ja nauti todella hyvästä Kebabista


Lisätty: 2005-11-11

Kebabeissa liikaa kaalia.


Lisätty: 2005-10-07

Kebabit ovat suussasulavia, kastike erityisen jumalaista ja annokset hyvän kokoisia, juuri sopivia. Lisukkeita on myös juuri riittävästä ja salaatti on raikasta.


Lisätty: 2005-07-20

Llaatu on alkanut heilahdella. Itsetehdystä lihasta tulee kyllä plussaa.


Lisätty: 2005-05-06

Erittäin loistokkaat ruoat ja erityinen plussa lisukkeista. Aina on tuoretta salaattia tai monipuolista raastetta. Henkilökunta hirmu ystävällistä ja juttelevat mielellään ainakin meidän kanta-asiakkaiden kanssa.


Lisätty: 2005-03-31

Mukavaa palvelua. Reilu kauppias!


Lisätty: 2005-03-27

Erittäin mukavat myyjät. Heittävät läppää yms. Itse kebabit ovat suussasulavia, ehdottomasti herkullisinta on perhepizza. Pizzat eivät ole kuivia vaan hieman märkiä, sillä täytettä on paljon. Iskender on lähiseudun parasta niinkuin myös Pizzat.


Lisätty: 2005-03-16

Yhden ainoan kerran Iskender oli huonoa, mutta sekin unohtui kun seuraavalla kerralla sain korvaukseksi ruuan halvemmalla! Oli kuulemma omistaja kummastellut, kun oli ruokaa jäänyt syömättä ja maistoi itse mikä annoksessa oli vikana. Syy huonoon annokseen oli ilmeisesti aloitteleva kebun vääntäjä. Plussat kastikkeesta, palvelusta ja ehdottomasti siisteydestä. Calzone seutukunnan paras!


Lisätty: 2005-02-23

Sapuskojen koko ja laatu vaihtelee liian paljon, mutta siisteys on huippuluokkaa.


Lisätty: 2005-01-19

Kebabliha hyvää, tosin toisella käymiskerrallani mikrossa lämmitettyä ja ällöttävänmakuista. Ranskalaiset myöskin mikrossa lämmitettyjä. Näyttää olevan sattumankauppaa saako kunnollista vai sitten jotain muuta, muuten hyvä mesta.


Lisätty: 2005-01-15

Mukavat ja hauskat myyjät. Kebabliha on fantastista, pitsoja tai muuta en viitsi edes tilata koskaan koska se kebab liha ja siinä oleva kastike on niin hyvää. Hinta tosin on vähän korkea, mutta ainakin on hintansa väärtti.


Lisätty: 2004-12-15

Paras kebab-paikka missä olen koskaan käynyt. Tulinen kastike on superhyvää. Kastiketta tulee ostettua mukaan nyt, kun asuu Tampereella. Ei ole tullut vastaan parempaa. Pitsoja en ole ko. paikassa maistanut.


Lisätty: 2004-10-27

Liha oli hyvää, siitä pojot. Tulinen kastike oli kaikkea muuta kuin tulista. Millaista mahtaa mieto kastike olla; pelkkää vettä ja tomaattikastikettako? Normaali testiannokseni Iskender oli säälittävän pieni, eikä pitaleipää ollut kyllästetty valkosipulilla, kuten yleensä olen nähnyt iskenderissä olevan. Lautaselle isolla kauhalla kaadettu maustamaton jogurtti oli niin kylmää, että se jäähdytti muun ruoan. Ei missään nimessä Pori/Ulvila -akselin paras kebab-paikka, muualla käydessä lähtee sentään nälkä.


Lisätty: 2004-09-27

Sapuska muuten hyvää ja jopa erinomaista, mutta kebabkastikkeet ovat todella vaisuja. Voisi luulla, että niihin ei ole paljoa muuta kulunut kuin sinappia ja ketsuppia. Sisustus täydellisen järkyttävä. Paikka on muutettu pankista ravintolaksi. Sentää siisteys on kunnossa. Jopa kassakaappi on vielä paikallaan. Henkilökunta on välillä turhankin tuttavallista. Tutuilta naamoilta kysellään kuulumiset ja muut.


Lisätty: 2004-09-23

Hyvän kokoiset ja hyvän makuiset annokset! Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista. Paikka on siisti aina.


Lisätty: 2004-09-14

Useiden lausuntojen mukaan Porin seudun paras kebab-paikka. Myös pizzat ovat minusta erinomaisia. Ystävällinen henkilökunta, joka kyselee tutuilta kuulumiset. Sisustus ja viihtyisyys tavanomainen, mutta erittäin siisti. Kohtuuhinta sopii niin lounasruokailijoille kuin perheelle pikapalaa hakeville.


Lisätty: 2004-09-01

Mainio paikka syödä jos on aikaa. Kebab oli erittäin hyvää annos vaan hieman pieni.


Lisätty: 2004-08-27

Ystävällinen asiakaspalvelu, mukava henkilökunta, runsaat annokset ja laadukkaat raaka-aineet.


Lisätty: 2004-06-03

Haastattelun mukaan tarjoavat aitoa vähärasvaista kebablihaa (lammasta). Maukkaat annokset, erittäin hyvä salaattikastike ja mukava henkilökunta. Annokset keskikokoa.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute