Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Stadin Kebab, Makkaratalo

Stadin Kebab, Makkaratalo

 

Kaivokatu 8
00100 Helsinki
Rautatieasemaa vastapäätä
puh. 09-652323


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
78 arvostelua vuoden aikana (yht. 78 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2006-09-05

Kastike vaihdettu mauttomaan, harmi. Pelkän kastikkeen takia tuli toissa vuonna...Palvelu töykeää, riisiä saa paljon, lihaa jonkin verran mutta salaattia ei pyytämälläkään kuin yhden lehden ja yhden läpinäkyvän siivun tomaattia. Meluista, ahdas, pöytien puhdistus jäljessä. Lisäksi ruokaa sai odottaa tooooosi kauan. Ei ollut asiakkaiden määrästä kiinni. >:(


Lisätty: 2005-12-26

Eipä ollut häävit kebabit. Kastike oli mitäänsanomatonta samoin kuin liha. Annosta maksaessa tuntui riipaisu selkänahassa, niin korkeat hinnat olivat. Plussat kebabin todella nopeasta tarjoilusta.


Lisätty: 2005-11-04

Pitaleipä mureni (kyllä!) kun koskin sitä haarukalla. Leipä ja liha maistuivat molemmat kovasti jauhoiselta (liha ei paljon muulta maistunutkaan). Onnettoman lyhyitä ja ohuita siivuja minkä mauttomuus oli yritetty peittää kastikkeilla mitkä eivät tehneet muuta kuin antoivat tulista makua suuhun (ja sitäkin aika miedosti). Ravintola siistin näköinen ja palvelukin mielestäni ystävällistä ja nopeaa, mutta se ei pelasta ruokaa. Mautonta, kallista ja surullisen näköistä kebabia. Huonoin kebabkokemukseni ikinä.


Lisätty: 2005-10-18

Kalliit hinnat, huono palvelu, maku korkeintaan keskinkertainen.


Lisätty: 2005-10-05

Parasta siisteys ja palvelu. Ruokakin varmasti siistiä, mutta kunnon kebun kanssa aika vähän tekemistä. Liha mitäänsanomatonta ja lisukkeet varsin mauttomia. Pienet annokset hintaan nähden, mikä tosin selittyy sijainnilla.


Lisätty: 2005-08-16

Vakioannokseni täällä on Pita Falafel johon otan lisälihan erillisellä lautasella. Annos on iso ja täyttää isonkin miehen. Palvelussa on kyllä parantamista.


Lisätty: 2005-07-27

Kävin paikalla junaa odotellessa, olen käynyt aikaisemminkin. Helsingissä ystävällisyys saattaa olla vähän kateissa, kohtelu ilmeisesti normaalia. Ruoka oli kallista, eikä kovin hyvää, mutta onneksi sitä oli vähän.


Lisätty: 2005-07-25

Alle keskitason kebabpaikka kaikilla mittareilla mitattuna.


Lisätty: 2005-07-21

Helsingissä ollut pitkään kantispaikkanani, mutta viime aikoina olen alkanut suosia muita keburavintoloita. Syinä korkea hinta (kebab ranskalaisilla 7,50e!), heikentynyt palvelu ja laimeat pepsit. Sisustuskaan ei oikein koskaan ole miellyttänyt silmää... Liha ja kastike maistuvat silti paremmalta kuin peruspaikoissa, ja plussaa opiskelija-alennuksesta (-10%). Myyjät muuttuneet, ennen vanhaan (pari vuotta takaperin) iloista palvelua sai joka kerta.


Lisätty: 2005-07-03

Kastike? Mikä kastike?


Lisätty: 2005-06-10

Vastenmielistä kebapilla rahastusta. Paikka on ankea ja kebab surkuhupaisaa. Asiakkaina ohikulkijoita.


Lisätty: 2005-05-31

Kebabliha on onnetonta. Toivottavasti ihmiset eivät luule että kebabliha on aina tuollaista. Tästä maasta löytyy paljon parempaa kababia suht helposti.


Lisätty: 2005-05-07

Yhdellä sanalla sanottuna: olematon. Ei huonoa, mutta ei tosiaankaan loistavaa. Niin perus-settiä kuin kebab olla voi. Ei varmasti ärsytä ketään, mutta niin paljon parempiakin löytyy helposti.


Lisätty: 2005-01-29

Tukun kastiketta ja huonoa lihaa. Varsinkin kastike on todella surkeaa. Lihakin on jollain konstilla saatu muistuttamaan lähinnä koiranmakkaraa.


Lisätty: 2005-01-16

Ruokaa ei voi kehua. Liha liian kuivaa ja sitkeää. Ranskalaiset maistuivat puulta, joten en voi kehua muuta, kuin salaattia. Toinen kerta ravintolassa ja toista kertaa ei tee mieli mennä.


Lisätty: 2005-01-14

Henkilökunta on pelottavaa. Äänettömiä hahmoja kävelee ympäriinsä, eivät huomaa vaikka melkein päälle tulisivat. Mutta kun lähtee kassalta pöytään, rähjää kyllä että "ota pöydän numero mukaan" vaikka olen ainoa asiakas. Liha hyvää. Kastike ok. Ranskalaiset perunat maistuvat kauanseisseiltä ja myös rakenne löysä. Hinta kallis. Ei hyvä ei huono, hukkuu keskikastiin sadan muun kanssa.


Lisätty: 2004-12-06

Ihan ok kokoinen annos. Tulee mieskin täyteen. Kebabia riisillä kannattaa välttää, jos ei halua kylmää riisiä ilman soijaa. Henkilökunnalle jotain piristävää lääkitystä. Ja jotain lukemista voisi olla tarjolla.


Lisätty: 2004-10-23

Ruoka oli suht kelvollista, palvelusta ei voi sanoa samaa. Kassalla sain osakseni ihmeellistä muminaa. Sitten "laitetaanko valkosipulia" vastasin ei kiitos ja seuraava mitä kuulin myyjän suusta oli seitsemän viiskyt, juotavat jäi tilaamatta... Kai siihen on vaan niin tottunut että kysytään mitä juotavaa ottaa, enhän minä arvannut itse olla erikseen vaatimassa mehujani no menihän tuo alas ilman vettäkin. Henkilökunta tuntui elävän muissa maailmoissa keskellä kirkasta päivää.


Lisätty: 2004-10-15

Keskustaan lähtevälle rällästäjälle paikan sijainti on sopiva ja henk. koht. suosikkini on kebab salaatilla, joka kyllä vie nälän isommaltakin rällästäjältä. Liha on hyvää, mutta kastike on sitä "perus"-juttua eli ei tuossa suhteessa makuelämyksiä, mutta varmasti noin 100% kansalle sopivaa. Mikäli haluaa turvallisen vaihtoehdon niin annos täältä.


Lisätty: 2004-09-28

Ehdottomasti paras missä olen käynyt (ja niitä on paljon) syinä mm. kun pyytää tulisen kastikkeen niin sen kans saa, paras kebab liha, nopea palvelu, ranskalaiset täydelliset, hyvä salaattikastike, kylmä vesi! Ja tulee sellasena kuin sen on tilannutkin.


Lisätty: 2004-09-26

Hyvää, mutta pirun kallista kebabia. Annokset kohtuulisen kokoisia. Huonot salaatit ja "aavemainen" lasittunut henkilökunta.


Lisätty: 2004-08-13

Sijainti on todella iso plussa joka korjaa kyllä halvan ilmeen sisällä. Pitakebab oli hyvin maustettu, mutta ranskalaiset sitä perus-bulkkitavaraa. Ainakin riittävästi porukkaa oli vuorossa (nainen + mies to-pe yönä klo 00.30)


Lisätty: 2004-08-04

Oma suosikkipaikkani sijainnin ja aukioloaikojen ansiosta. Ruoan tulisuus ja lämpimyys vaihtelevat suuresti päivän ja tekijän mukaan. Valkosipulikastike on herkkua jota ei kaikkialta saa! Kasvissyöjien kannattaa tiedustella falafelin kastikkeen koostumusta. Maksun jälkeen juuri palvelulla asiakasta häiritä, paitsi kerran kun Jasper Pääkkönen kävi syömässä. Siisteys on ok, jos ei erehdy katsomaan vessaan. Yliopistokadun SK:ssa on parempaa riisiä.


Lisätty: 2004-07-24

Liian kauan kesti annoksen tuleminen pöytään ensimmäinen oli sitä paitsi väärä, ja piti palauttaa. Näyttäs siltä että henkilökuntaa on liian vähän työn määrään nähden, koska annoksen tulo kesti ja pöydät täynnä lautasia. Ne jotka oli tyhjiä oli likaisia. Ennen toimi miks ei enää?


Lisätty: 2004-07-15

Kamala, pastellinväriset muovituolit saavat Mäkkäritunnelman aikaiseksi, menee ruokahalut. Liha aika rasvaista, liukuhihna annokset saa nopeasti mutta jotenkin "kaikki maistuu samalle pahalleeeee".


Lisätty: 2004-06-30

Stadin paras hinta/laatusuhde. Kanta-asiakaskortti kannattaa pyytää kassalta, sen saa saman tien, ja se on ilmainen. Kortilla saa 10 prosentin alennuksen kaikista annoksista.


Lisätty: 2004-06-28

Mieto kastike oli todellakin mieto. Koko annos (ranskiksilla) maistui vetiseltä ja limuissa ei ollut hiilihappoja. Osa annoksista oli kylmiä. Salaatti oli ok ja falafelit kohtalaisia. Kokonaiskuva annoksista oli kuitenkin mauton ja vetinen - ei hyvä.


Lisätty: 2004-06-02

Annos oli iso, liha tuntui jotenkin hieman liian kuivalta. Salaatti erinomaista. Ihan perus kauraa.


Lisätty: 2004-05-30

Annos oli Pita. Kastike tulinen ja oli tulinen, juuri sopivasti. Kirvoitti kielenkannat ja laittoi keskustelemaan itämaiseen tapaan. Palvelukin pelas. Pita oli edullinen ja sopivan iso.


Lisätty: 2004-04-22

Liha samaa kuin Eerikinkadulla. Muuten täällä on kalliimmat hinnat, likaisempi paikka, huonompi palvelu, vahvempi chilikastikekin(minulle hieman liian vahva). Ihan kelpo paikka kuitenkin...


Lisätty: 2004-04-14

Muuten ensiluokkaista, mutta vaihtoivat jokunen vuosi sitten riisin nykytyyppiseen riisimössöön, entinen irtonaisempi isompijyväinen oli parempi.


Lisätty: 2004-04-04

Isot annokset, hyvä valikoima kohtuullinen palvelu. Liha suoraan vartaasta, ja lisukkeet yleensä tuoreita, toisin kuin Chillissä joka on vallannut osan Stadin keban liikepaikoista.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute