Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Nummis Kebab & Pizzeria

Nummis Kebab & Pizzeria

 

Vanha Hämeentie 19
20540 Turku
Vanhan pankin tila

Avoinna: Ma-Pe 10.00-22.30  La 11.00-22.30  Su 10.30-23.00 


Liha  8 Kastike  7.3 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  8 Siisteys  8.1 Hinnoittelu  8.1 Pankkikortti  Kyllä    
40 arvostelua vuoden aikana (yht. 272 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-12-31

kavin tanaan nummiksessa, taytyy sanoa etta uusi kebab oli aivan mahtavaa, se oli todella maukasta. Liha ei ollut kuivaa vaan todella hyvin maustettu. Uusi sisustus, todella hieno. Paikka on todella tilava ja siisteys pidetaan yha tarkeana. palvelu hyva, myyjat ystavallisia ja pankkikorttikin kylla kelpaa. Harmi etta nummis joutuu kamppailemaan todella hyvasta ruuastaan, silla Fc kebab yrittaa ottaa kiria nummikseen. Kuitenkaan ei asiakkaat paikkaa vaihda, jos ruoka taydellinen on.


Lisätty: 2010-12-31

turun paras pizza. isot ja maukkaat kebabit. palvelu, paikka ja siisteys erinomainen. ehdottomasti suosittelen.


Lisätty: 2010-02-07

Voiko olla enää parempaa palvelua, tilasin pitsasn kotiin ja ovella sain kuulla ettei pankkikortti käy, ruoka ja juoma parkkeerasi silti pöydälleni ja saatesanoina oli että tulet sitten maksamaan kun pääset. Suuri kiitos tästä Nummis kebab/pitserialle. Näin saadaaan asiakkaita, jotka kertovat hyvästä palvelusta eteenpäin :)


Lisätty: 2010-01-06

naminami! Hintansa väärtiä kebabbia, jolla pärjää vaikka koko päivän! Sain rullan juuri mahtumaan. Kyllä kepapin suuri koko nauratti!


Lisätty: 2009-06-02

Pelkkää positiivista sanottavaa! Loistavat pöperöt, vanhana Kuningaskebuasiakkaana Nummis lyö laudalta hinta-laatusuhteellaan suurimman osan kilpailijoistaan! Iso kiitos siis Nummiksen väelle!


Lisätty: 2009-05-09

Kebab-annokset normaalia isompia, välillä myös jopa maukkaita. Pitsat myöskin isoja mutta aivan mauttomia sekä pohja on aivan liian ohut.


Lisätty: 2009-02-11

Taas on ruuvattu hintoja ylöspäin. Rupee olemaan aika arvokas paikka.


Lisätty: 2009-01-21

Aivan jäätävän hyvä! En ymmärrä noita kommentteja rullien taikinapitoisuudesta? Mun mielestä niissä on kyllä täytettä ihan ok:sti... Isoon nälkäänhän nämä annokset ovat, ei ole vielä oman nummishistorian aikana tullut kertaa, jolloin olisin jaksanut koko setin loppuun saakka..


Lisätty: 2008-12-16

Mitäköhän kääretorttua se rullakebab nykyään on? Sisällä ei ole muuta kuin taikinaa.Suuri on joo mutta...pelkkää taikinaa. Pizzat suuria ja hyviä, kebut ei.


Lisätty: 2008-11-27

Hain eilen rullakebabin, EN SUOSITTELE. Liha ja kastike hyviä, MUTTA: salaattia noin yksi lehti ja kolme suolakurkkuviipaletta (ensin tuli mieleen että salaatti olisi pitänyt tilata erikseen mutta pohjalta löytyi hieman vihreää.) Siis mitä h-vettiä? Rulla vaikutti hyvän kokoiselta mutta totuus oli karu; taikinasta oli rullan sisään leivottu yli sentin paksuinen tanko eli loppujen lopuksi aitoa tavaraa oli säälittävän vähän.


Lisätty: 2008-11-06

aivan mahtava paikka.hyvät kebabit ja pizzat ym.paras pizzeria turussa


Lisätty: 2008-07-06

turun isoimmat pizzat ja rullat hiton siisti paikka palvelu pelaa työntekijät ystävällisiä ja halvat aterijat


Lisätty: 2008-07-06

Rullat aivan mahtavia, syönyt vakituisesti jo vuoden päivät.


Lisätty: 2008-05-31

Hyvä mesta suosittelen.. Keebabi kastike ja liha oli erinomaista...


Lisätty: 2008-05-25

Erittäin hyvä paikka, kehtaa viedä kaveritkin pizzalle. Pizza on reilun kokoinen ja makuinen, loistava hinta-laatusuhde. Nummista en vaihda mihinkään.


Lisätty: 2008-05-20

Käytiin muijan kanssa pitkästä aikaa pizzalla Nummiksessa ja muisteltiin että aika isot pizzat oli tässä mestassa, ja olihan ne!Koko oli hintaansakin (6,5 e) nähden isoimmasta päästä Turun pizza/kebab- paikoista. Pohja oli hyvä ja täytteitä jos nyt ei aivan runsaasti, niin riittävästi. Siisti ja valoisa paikka ja henkilökuntakin mukavaa. Suosittelen lämpimästi.


Lisätty: 2008-05-17

Tilasimme juuri aimoannoksen kebuja ja pizzoja. Sanottiin että siinä mee n. tunti, mikä kuullosti ihan soivalta, mutta kotiovella koputettiin jo 45 minuutin päästä tilauksesta! Loistavaa pavelua! Ruuat olivat tuhdinkokoiset ja lämpimät vielä syödessä pitkästä kotiinkuljetuksesta huolimatta! Lisäksi maku oli mahtava -mitkä aromit! Parhaat kebabit tuli muuten äskön syötyä! Taitaa tulla vakiopaikaksi! Jos jotain miinusta niin lisukkeita hieman lisää voisi olla... ;P


Lisätty: 2008-04-27

Joopa joo. Tilasin aurajuustorullan ja jäin odottelemaan. Kesti n. 20-25min, vaikka ei ollut kuin yksi asiakas ennen minua. Rulla oli vetinen ja väkevä kastike mitäänsanomaton, eli ei maistunut millekkään. Ainekset jotenkin huonolaatuisia. Liha ja annoksen koko oli ok. Jäi kuitenkin yli puolet syömättä näiden "pikku" miinuksien takia. Harmittaa maksaa 6,50 kebabista, ja sitten sitä ei edes pysty syömään loppuun, kun alkaa etomaan. Ollut joskus ihan hyvä kebupaikka...


Lisätty: 2008-04-22

Kävin ensimmäistä kertaa Nummiksessa kebulla. Tilasin rullakebabin. Se tarjoiltiin pöytään ja ilmestys oli näyttävä. Puolimetrinen jööti makasi lautasella. Puolessa välissä tuntui, että maha on täynnä, mutta maku innoitti jatkamaan syömistä. Hyvää oli, väkevä kastike sopiva ja salaatin/lihan suhde hyvä. Maha on kyllä vieläkin täynnä 6 tunnin jälkeen, joten en suosittele ennen juoksulenkkiä.


Lisätty: 2008-03-29

Ensimmäistä kertaa elämässäni jätin rullan syömättä koska liha oli käsittämättömän pahaa parin haukun jälkeen.. Ihme jälkimaku


Lisätty: 2008-02-24

Aivan mahtavata ruokaa ja parhautta läpi linjan!


Lisätty: 2008-02-24

Hyvät, todella isot pizzat ja kebabit! Mukava paikka odotella ja syödä! Juusto on Emmentalia, miehiseen makuun!


Lisätty: 2008-02-21

Olen syönyt peri kertaa rullan ja syön jatkossakin! Aivan mahtavan kokoinen, makuinen ja hinta on kohdallaan! PALVELU on erinomaista. Kiitoksia henkilökunta! Sairaan pitkä rulla irtoaa vain 5,5eurolla!


Lisätty: 2008-02-06

Otin rullakebabin tuplalihalla ja se oli siis isoin mitä ooon ikinä nähny


Lisätty: 2008-02-01

Ihan hyvä lounasravintola. Ollaan käyty työkavereiden kanssa jo monta vuotta, ja nälkä lähtee! VARMASTI ! Palvelu ok, ei mitään moittimista.


Lisätty: 2008-01-24

Pizza tuli 13 minuutissa soitosta. Ilmeisesti paljon kommentoitu huono kotiinkuljetus on paljon riippuvainen koska tilaa.


Lisätty: 2008-01-17

Isot annokset, siisti paikka, ystävällinen palvelu. Ruuan laatu perus, ei erityisen hyvää, ei tosin huonoakaan. Hinnat keskitason paikkeilla, kokoon nähden edulliset. Rullakebab oli ainakin melkoinen järkäle.


Lisätty: 2007-11-29

Otin pizzan omilla täytteillä. Kaikki oli ihan ok. Mutta juusto..!! Siis emmentaalia tahi jotain väkevää juustoa pizzassa.. Iso miinus.. Hieno paikka muuten. Ja pizzassa ohut pohja josta plussa..


Lisätty: 2007-11-10

Runsaat pari vuotta asiakkaana,niin tilaus että paikallis- asiakkaana, olen kyllä sitä mieltä, että tämä on turun paras, niin pizza kun rullakebab puolellakin.Varsinkin palvelun,siisteyden-ja tuotteiden eli, raaka-aineiden laadun suhteen. Lisäksi tekijät osaavat maustaa annokset niin, kun asiakas ne haluaa ja aina,toistan aina!Ovat tekijät tehneet kuten asiakkaat ovat maun-ja väkevyyksien suhteen toiveitaan asettaneet.( En kertaakaan ole saanut sellaista jota en ole pyytänyt). TOSI hyvä mesta!SUOSITTELEN.( Miedosta , Tuliseen; Kyllä löytyy!).


Lisätty: 2007-11-09

kyllä tää kotiinkuljetus on niin legendaa. tilasin just tossa viikko sitte tänne ja toivat sitte ens viikolla kaveri saanu sanaaka suusta ja ku asiat oltii sovittu sanos että ei pysty! tilasin kans nummiksesta sunnuntaina turkuu mut ei ne mitää sunnuntaina tee!


Lisätty: 2007-11-06

Hyvät ruuat, mutta elecetronin toimivus jäi yllättäin pois.. kun kyselin, ni sanottiin että ei se ole koskaan käynykkään..OK??? Viiminen electro-kuitti taskussa..


Lisätty: 2007-10-17

pizzat niin suuria että siitä riittää kahdelle ja jollet jaksa syödä kerralla kaikkea loput pakataan mukaan olen käynyt paikassa vuosia ja en ymmärrä niitä jotka mollaavat mukavaa henkilökuntaa !


Lisätty: 2007-09-10

maailman paras paikka


Lisätty: 2007-08-23

Pitkän asiakassuhteen aikana ensimmäinen kerta kun saamamme rullakebabit olivat täyttä roskaa lihan osalta, jossa makuna tunki läpi lihaliemijauha?. Muutoinkin sisällys oli sellaista, että kebabit päätyivät maistelun jälkeen roskakoriin.


Lisätty: 2007-08-09

Nummis on paras kebab mesta, jossa olen koskaan käynyt ja niitä on varmasti yli 30. Kaikki on täydellistä, itse suosittelen rullakebabia. Pisteet tappiin!


Lisätty: 2007-07-30

Todella hyvä paikka. Isot annokset ja kyllä nälkä lähtee. ihan silmät tippuu, ku on niin iso rullakebab. ja tuo jeesus kyltti seinällä ei MERKITSE mitään...omistaja sanoi että se on vain kunnioitusta kristinUskoa kohtaan.!!


Lisätty: 2007-07-06

Isot pizzat ja todella hyvä kebab ranskalaisilla, kastike oli viimeksi niin tulista että suu meinasi palaa. Ainut miinus suolakurkuista salaatissa.


Lisätty: 2007-06-30

Pizzat ihan järjettömän kokoisia.. peruspizza on isompi kuin monessa mestassa perhepizza. FOR REAL !! Ja erittäin maukas myös. Pisteet nummikselle..


Lisätty: 2007-06-27

KÄVIMME VAHINGOSSA TÄSSÄ "RAVINTOLASSA" , EMMEKÄ EKSY TOISTE. OMISTAJA OLIKIN ALI BABAN ENTINEN TYÖHARJOITTELIJA, JOKA KÄVI "OPPIMASSA" AMMATIN JA AVASI SEN JÄLKEEN SEINÄN TAAKSE OMAN FIRMANSA. EI TULE OPPIPOJASTA MESTARIA, VAIKKA MESTARIN OPISSA OLIKN!!!


Lisätty: 2007-06-09

YÄK! SIIIS IHN HIRVEE PAIKKA EN SUOSITTELE!NYT LOPETAN NUMMIKSESSA KÄYMISEN JA ALAN KÄYDÄ ALI BABASSA JA RITSISSÄ! T.VAIHTELIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lisätty: 2007-05-30

ihan hyvät kebut mutta olin kaverilla ja tilattin rulla kebut niin saatiin ne, ensi viikolla menin taas kaverilleni ja tilattiin taas rullat niin sanottiin että liian pitkä matka


Lisätty: 2007-05-30

Asiaton henkilökunta pitää itseään liian tärkeänä palvelemaan asiakkaita. Annokset ovat isoja, mutta uivat kastikkeessa ja pitsat useimmiten halvassa tomaattimurskamössössä. Kotikuljetus onnistuu tuurilla, yleensä ei. Välillä kestää yli 2 tuntia ennen kuin löysi paikalle. Vessa on siivoton ja sistuskin mauton. Susittelen FC kebabia nummessa, siellä on kaikkiin em. asioihin kiinnitetty huomiota aivan toisella tapaa!


Lisätty: 2007-05-20

Muuten hyvä, mutta eivät pojat kuljettaneet keskustan alueelle.


Lisätty: 2007-04-16

Turun isoimmat annokset. Aina laadukas, kotiinkuljetus on joskus hoitunu 10 minuutissa. Priima!


Lisätty: 2007-04-01

Söin Nummiksessa rullakebun ja nyt makaan toista päivää kipeenä ruokamyrkytyksen vuoksi. Ennen siellä oli ihan hyvät safkat, mutta enään en sinne mene.


Lisätty: 2007-03-27

todella suuret annokset, ainakin pitsat


Lisätty: 2007-03-19

hyvä paikka, vaikka hinnat korkeita. iso plussa ilmanen kotiinkuljetus yli 12€ syömisille..


Lisätty: 2007-03-17

Voi pojat! Kebab saalatilla -annoksessa on niin paljon lihaa, että tyttöystäväni ei jaksa syödä sitä. Siksi tilaan usein sen sekä itselleni pizzan. Syön myös tytyn jämät. Pizza on niin iso että se pitää taittaa kotiinkuljetuslaatikkoon. Pieni miinus, saimme kerra pizzab väärillä täytteillä MUTTA pojat tekivät uuden ja antoivat pieleen menneen kaupan päälle. Se ei edes ollut pielessä, täytteet olivat siinäkin erittäin täyteläiset. Rulla maukas. Salaatti ehkä hieman niukka ja hikoilevainen, eli rapea jääsalaatti olisi parempaa. Kahvia tarjotaan ja päivän Turkkari löytyy pizzaa odotellessa.


Lisätty: 2007-03-09

Vasaramäki kuulemma liian kaukana, ei voi tuoda. Tilasin viikko sitten vasaramäkeen kaksi pizza ja kaksi rullaa ja tänä perjantaina halusin samaa mutta nytten vasaramäki oli liaan kaukana.


Lisätty: 2007-02-10

Loppuarvosana: NAM!


Lisätty: 2007-02-10

Hemmetin hyvä paikka, isot ja maukkaat kebabit ja mukavat tarjoilijat! Miinuksena kebabannosten tason vaihtelu, joskus saan tosi hyvän ja maukkaa rullan, joskus sellasen kuiva käntyn missä ole mitää makua.


Lisätty: 2007-01-27

Kebabia en ole kokeillut, mutta voinpa melkein sanoa että pizzat ovat ehkä turun suurimmat ja maukkaimmat.Normaali kokinen pizza on yhtä suuri kuin kotipizzan perhepizza!


Lisätty: 2007-01-21

aivan upee paikka...siisti ja puhdas. Palvelu pelaa myös. kohteliaat myyjät.iso kebu ja muutenki isot annosket. rullakebab parasta?!


Lisätty: 2007-01-13

Ihan hyvä paikka,ja se henkilö joka veti herneet nenään jeesus ryyjystä niin ei taida sulla olla kaikki pannut lämpimänä joten hyvä että et tule pilaamaan toisten syömistä.


Lisätty: 2007-01-10

Rullakebab aurajuustolla on todella kaamea. Joko aurajuusto tai jokun muu aines osa maistuu aivan kuin märältä tupakan tuhkalta... Perus Rullakebab on ihan hyvää ja siitä menee nälkä. Miinusta Visa Electronin toimimattomuudesta.


Lisätty: 2007-01-01

Todella törkeää ja ylimielistä palvelua. Suosittelen välttämään.


Lisätty: 2007-01-01

Olen käynyt täällä syömässä pari kertaa rullakebabin. On ollut joka kerta hyvää. Kerran sitten päätin ottaa rullakebabin tuplalihalla niin ku se tyyppi toi sen kebun niin oli silmät pudota päästä. Se oli niin iso että hyvä että jaksoin syödä. Lihaakin oli tosi paljon ja oli tosi hyvän makusta.


Lisätty: 2006-12-20

Olen käynyt miltei kaikissa Turun kebabeissa maistamassa rullakebabeja, ja täytyy sanoa, että Nummiksen rullis on kooltaan kyllä suuri, mutta maultaan täysiin mitäänsanomaton. Sama koskee pizzoja, koot ovat isoja, täytteitä löytyy, mutta älä missään nimessä ota mexicana-pizzaa. En vieläkään ymmärrä, millä ihmeen mausteella sitä tulisuutta yritetään hakea, mutta pahaa se kyllä on.


Lisätty: 2006-12-12

Erittäin hyvät pizzat ja kebut saa täältä ja kokoakin piisaa. Varsinkin pizzoissa. Hinta/löaatusuhde on myös hyvää. Tätä voi suositella.


Lisätty: 2006-11-11

Tätä paikkaa on kehuttu paljon, mutta minulle tämä tuotti SUUREN PETTYMYKSEN. Tökeröimpänä MOKANA oli seinällä roikkuva Jeesus-ryijy! Omistaja itse kuitenkin vakuutti olevansa muslimi joten pilkkaako hän kristinuskoisia roikottamalla ryijyä surken puljunsa seinällä? Suomeksi sanottuna silkkaa p... nuolemista. Emme eksy enää kyseiseen paikkaan. Todella loukkaavaa!


Lisätty: 2006-11-01

Yksi parhaista rullista ikinä. Tosiaan kastike ja lisukkeet vaihtelevat kokin mukaan. Makuerotkin olivat aika suuria, mutta silti maussa ei mitään moitittavaa.


Lisätty: 2006-10-14

aurajuustokebab oli ainakin tosi hyvä,joskaan ei yhtä iso ku rullarit. Mutta: kaupungin parhaat pizzat ja tosi isot; normi pizza on Kotipizzerian perhepizzan kokoinen ja täytteet hyvät,kuin myös pohja ja kastike. aivan huippupizzat siis!


Lisätty: 2006-09-09

Kebab ranskalaisilla voittaa jopa kunkun vastaavan.


Lisätty: 2006-07-18

Perus-rulla ok kooltaan ja hinnaltaan. Palvelu nopeaa ja asiallista ja sisustus persoonallinen.


Lisätty: 2006-06-25

Ravintolassa siistit tilat, annokset isoja. Erityisen hyvät maustetut riisit ja rapeat ranskalaiset. Erinomainen hinta/laatu suhde.


Lisätty: 2006-06-10

Siisti, tilava ja ripeä. Kastikkeet jotain tukun perus salaatinkastike juttuja....?


Lisätty: 2006-04-24

Kebut nerokkaan hyviä, erittäin siisti ympäristö ja ystävällinen palvelu. Myös pizzat toimivat.


Lisätty: 2006-04-16

kebab liha vähän mauton... ranskalaiset menettelee.. siisteys + ja myös palvelu+


Lisätty: 2006-04-12

Naminaminami. Skäbä tykkäää! Hä?


Lisätty: 2006-04-06

Täytyy nyt vähän puolustella, kun tuli niin pahaa kommenttia. Rullat ei välttämättä ole turun suurimpia, tosin tulen täyteen siitä. Nykyään rulla on ihan hyvän makuinen ja varmasti saa riittävän Väkevän kun vain pyytää. Yleensä vielä ripottelen sitä punaista väkevähköä kastiketta purkista päällä kun syön siellä. Pizzat ovat ihan holtittoman suuria. Yleensä otan jauheliha, kebabliha, ananas ja sipuli-pizzan ja se on huomattavasti suurempi kuin missään muualla käymässäni paikassa turussa. Kyseinen pizza ei välttämättä ole turun alueen maukkain, tai maut ei eroitu parhaiten, mutta missään nimessä ei ole pahan makuinen, vaan noin 8+ arvoinen. Pizzaa en ole melkein koskaan jaksanut syödä yhdellä kertaa paikanpäällä.


Lisätty: 2006-04-05

Kebuliha on aika huonoa verrattuna muihin paikkoihin, salaatinkastike on just hyvää.


Lisätty: 2006-03-31

Olen syönyt täällä 3 eri kebab annosta ja ne ovat rullakebab kebab riisillä ja kebab ranskalaisilla. Paikka on siisti ja palvelu on aina ollut nopeaa ja hyvää. Rullakebab oli iso ja hyvää nälkä lähti. Kebab riisillä oli muuten hyvää paitsi riisi oli kuivaa. Kebab ranskalaisilla oli hyvää olisi kyllä voinut olla vähän isompi, mutta muuten hyvää. Ja otin kaikki nämä 3 annosta vahvalla kastikkeella, mutta ei kyllä ollut vahvaaa.


Lisätty: 2006-03-24

Rulla oli palanut, kastike melko mautonta. Salaatti oli nahistunut ja juuston murustakaan en rullasani maistanut vaikka nimenomaan juustorullan tilasin. Kaiken lisäksi yrmeämpää hemmoa saa hakea kuin se mies joka otti tilaukseni vastaan. Taisi hänellä olla huono päivä. Jatkan ehdottomasti Alibaba-linjalla, Nummiksen jätän jatkossa väliin. Alibabassa sentään saa maukkaita annoksia, vaikka ne ovat hieman pienempiä. Laadusta sitä maksetaan eikä koosta!


Lisätty: 2006-03-18

Siis aivan mahtava kebupaikka... siisti ja tilaava.. rullat isoja ja todella maukkaita... kastike voisi olla vähän tulisempaa... muuten loistava paikka... kantapaikka siitä asti kun se on ollut.


Lisätty: 2006-03-14

Palvelu on erittäin hyvää!


Lisätty: 2006-03-13

Tällä hetkellä ylivoimaiseti Turun paras paikka! Käykää hyvät ihmiset siellä niin tiedätte... maistuu!


Lisätty: 2006-03-10

Ihan hyvä mut eilen tuli kyl sellanen nuotio et ei mtn järkee. Onneks tuli uus tilalle.


Lisätty: 2006-02-12

Hinta edullinen, ruoka laadukkaan oloista. Paikka siisti ja viihtyisä, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Kastikkeet eivät ole mitään ammattikokin käsialaa..


Lisätty: 2006-02-08

Turun paras rullakebu -palkinto menee hyppien keikkuen Nummista kohti. Vie kielen mennessään, tulisuutta saisi ehkä olla hitusen enemmän. Paikan sisustus on yhdistelmä pankkia, toimistoa, kitschiä ja räkälää, eli toimii kuin junan vessa. Ehdottomasti Turun kebabbiloiden eliittiä.


Lisätty: 2006-01-26

Kertakaikkisen heikko esitys, missä kuitenkin positiivinen seikka oli tilava ja siisti ravintolatila. Paikan suosio ihmetyttää suuresti kun kuitenkin ihan lähiympäristössä olisi tarjolla jopa oikeaa kebabia eikä tällaista muovista mössöä.


Lisätty: 2006-01-22

Nopea palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Rullakebab on paras valinta tässä paikassa.


Lisätty: 2006-01-11

Tulipa sitten kokeiltua, mutta pettymys oli suuri. Otimme mukaan kaksi rullakebabbia. Kotona pakettia aukaistaessa näytti vielä hyvältä, mutta jösses, ei siellä sisällä ollut mitään muuta kuin lisää leipää. Lihaa oli heikonlaisesti ja maku oli heikko. Väkeväkastike ei todellakaan ollut väkevää. Vielä toisen kerran kokeilen ja jos kokemus on sama, passaan tämän kokonaan välistä.


Lisätty: 2005-12-26

Varmaan yksi siisteimpiä kebubaareja joissa olen käynyt. Muodostunut kantapaikaksi, varmaan johtuen siitä että asun alle kilmometrin päässä. Mutta ei ole ruuassakaan moittimista. Hinnat ehkä vähän yläkantissa.


Lisätty: 2005-12-21

Rullakebab on riittävän suuri ja maukas, mutta miinusta tulee siitä etteivät toimita ruuhka-aikaan kotiin jos tilaa vain yhden annoksen. Muuten olen törmännyt tuolla vain hyvään palveluun.


Lisätty: 2005-12-20

Ihan Jees Paikka. Tulee käytyä usein sijaintinsa takia. Ranskalaiset Ok. Liha on hyvää mutta sitä on välillä liian vähän. Luin muitten kommentejä kebun koon vaihtelemista. Se riippuu sitä kuka sen tekee. Salaattikastike pilaa salaatin. Palvelu nopeaa ja hyvää.


Lisätty: 2005-12-15

Ihan hyvä keburavintola..moudostunut vakiopaikaksi koska on niin lähellä..´Salaatti on parasta mitä olen koskaan saanut keburavintolassa..rulla´kebabit ovat tosi isoja..Liha on ihan hyvää..


Lisätty: 2005-12-03

Ihmeen mautonta sapuskaa muuten siisti paikka ja hinnat kohdallaan.


Lisätty: 2005-11-28

Siitä hetkestä kun astuin sisään nummikseen, ollut kantapaikkani. Rullakepu iso ja maukas. Erityisesti fetarulla suosikkini! kebab ranskalaisilla on kanssa todella hyvä! Viime kerralla päätin kokeilla pizzaa ja tulos oli ++. Palvelu pelaa ja kotiinkuljetusta koittanu 2 kertaa: annokset saapuneet 25min ja 20min eli nopeaa palvelua(tosin asun suht lähellä). Ja kun tilaa 2 tai enemmän niin ilmainen kuljetus!! Hinta/laatusuhde aivan bueno! Paikka on siisti, ehkä tunnelma vähän puuttuu koska tila niin iso. voisi laittaa vielä lisää pöytiä, kun tilaa kerta on. Mahtuisi enemmän asiakkaita syömään. Ja jotain lukemistakin voisi hommata, vaikka päivän lehdet. Mutta se mikä tunnelmassa menettää korvautuu ruoassa senkin edestä!


Lisätty: 2005-11-25

Hyvät ja halvat kebsut. Koosta tinkimättä. Oma suosikkini Turussa.


Lisätty: 2005-11-04

Kantapaikaksi muuttui. Hyvät pizzat ja hyvä rulla. Koko on sopiva.


Lisätty: 2005-10-17

Naapuriinsa verrattuna kebabin koko on noin puolitoistakertainen ja maku parempi. Kyllä laadusta ja palvelusta maksaa vähän enemmän.


Lisätty: 2005-10-17

Oiva kristillinen kebupaikka, sillä tulijat ottaa vastaan takaseinän parimetrinen Jesseryijy. Lihaa on paljon, ainoana miinuksena lihan rasvaisuus, kolesterolimittari paukkuu varmasti kilon painoisen rullan jälkeen. Jo muutaman vuoden kestosuosikki silti, sillä annokset ovat aina isoja, otti sitten mukaan tai yritti ahtaa itseensä paikan päällä. Hauskana lisänä satelliitti-tv, josta tulee musavideoita. Ihan ok kastikkeet, väkevyyttä saisi olla enemmän. Siisti paikka ja ruuat eli ruokahygienia taitaa olla hallussa. "Iso ja turvallinen" Kebab lohkoperunoilla ja Aurajuustorulla ovat parhaat annokset, suosittelen niitä.


Lisätty: 2005-10-17

Viimeaikaisten ylistävien kommenttien takia käväisin paikalla lounastauolla, mutta pettymys oli karvas. Palvelu oli tympeää ja tilaamani annos ja eteeni saatu annos olivat toisilleen vain etäistä sukua. Salaatti oli ihan Ok, mutta lihassa ja kastikkeessa ei ollut mitään makua.


Lisätty: 2005-10-16

Viihtyisä ja siisti paikka, jossa ruoka on hyvää. Annoskoko on vallan riittävä, mutta väkevä kastike saisi olla oikeasti väkevää. Kotiinkuljetuksessa kestää joskus reippaasti yli tunninkin, ja tietenkään kortti ei kelpaa maksuksi tilatessa. Iskenderin puute valikoimassa haittaa, mutta muuten oikein pätevä ravintola.


Lisätty: 2005-10-12

Oikein jees paikka. Helvetin siistiä, alkaen tiloista ja päättyen henkilökunann pukeutumiseen. Se, mikä sielukkuudessa naapurille hävitään, siisteydessä ja koossa voitetaan.


Lisätty: 2005-10-10

Hyvä kebabbipaikka lähellä ylioppilaskylää. Palvelu erinomaista ja ruoka maukasta. Annoskoko paikan päällä syötynä on paljon isompi, kuin mukaan otetussa. Muutenkin ruoka on entistä parempaa heti syötynä. Hintataso on kohdallaan, varsinki kun safka on tasoltaan lähellä Turun parasta.


Lisätty: 2005-10-09

Hyvä kokonaisuus, mutta fetarullaan ehkä lisää itse fetaa ja kastike tuhdimpaa (kastike ei erottunut). Mukava mesta, pirtsakka palvelu ja sopiva sijainti. Nopeaa toimintaa. Syöppösisarusten sunnuntaipäivän pelastus.


Lisätty: 2005-10-05

Hyvää peruskebabia siistissä paikassa. Tulisuutta kastikkeisiin kaipaisi lisää.


Lisätty: 2005-10-04

Uskomattoman siisti paikka. Kaikki pöydät ja lattia kiiltävät puhtauttaan ja pöytiä pyyhitään ahkerasti. Palvelu on sujuvaa ja erittäin ystävällistä. Annokset ovat valtavia. Pienempimahaisten on vaikea saada kaikkea syödyksi. Kotiinkuljetus on ilmaista, jos tilaat kaksi annosta tai enemmän. Ei Turun halvin, mutta ehdottomasti parhaita paikkoja.


Lisätty: 2005-09-02

Todella suuri miinus Visa Electronin käymättömyydestä.


Lisätty: 2005-09-01

Rullakebab on aivan riittävän kookas, jotta siitä jää ainakin minulta aina jonkinverran syömättä niin hyvää kuin se onkin. Hinta on hyvin kohdallaan ja siisteys hakee vertaistaan


Lisätty: 2005-08-16

Liian iso rulla mun mahalaukulleni tuli otettua mukaan pyörälenkiltä. Keskivertoa parempaa. Kastikkeesta sanon sen, että otin sen mietona, mutta ei se ollut mietoa kastiketta, vaan väkevää kylmänä. Keskikohdassa (lämpimämmässä) otin vähän suuremman haukun ja silloin meni kyllä nenään ja aivoihin sitä kastiketta, kun yllätyin väkevyydestä. Siitä miinus.


Lisätty: 2005-07-06

ankea, mutta myönnettäköön että mukavan viileä ravintolasali, yrmeä hidas palvelu ja pahasti nahistunutta salaattia, heikkoa kastiketta ja sitkeää muovilihaa pitaleivän välissä.


Lisätty: 2005-06-19

kebab täällä paikassa on aika väsynyttä. salaatinkastikkeessa oli tilliä mukana. muuten kebab oli hyvin pitkälti täysin mitäänsanomaton. koko oli ehkä hieman tavallista isompi, muttei mikään valtava kuitenkaan. plussaa paikalle tulee hyvästä tilasta, jossa on hyvin tilaa syödä paikan päälläkin. paikka on myös siisti. pizzat täällä on erinomaisia ja isoja, niitä suosittelen ehdottomasti. itse haen täältä silloin tällöin pizzan ja isken sen jääkaappiin ja syön kylmänä, koska silloin se on mielestäni vielä parempaa.


Lisätty: 2005-06-16

Rullan koko vaihtelee melkoisesti, mutta taitaapa kysymällä saada oikenkokoisen. Liian iso ruoka-annosta ei ole olemassa!


Lisätty: 2005-06-09

ehdotonta eliittiä. Liha hyvin maittavaa ja sitä on riittävästi. Nopea ja kohtelias palvelu. Annokset suht koht suuria mutta ainakin itseni kokoinen kebab karju pystyisi ilman vatsan vaivoja vetämään kuonoonsa isommankin pötkön. Jotenkin tuntuu että annokset paikanpäällä suurempia kuin kotiintuotuna


Lisätty: 2005-04-21

Annoksen koko on erinomainen, ja paikka on todella siisti.


Lisätty: 2005-04-17

En tiedä mitä kastikkeeseen oli lorahtanut mutta hyvältä se ei ainakaan maistunut. Ranskalaiset kuitenkin OK, liha mautonta mutta syötävää. Palvelukin pelasi vain hädin tuskin.


Lisätty: 2005-03-30

Jos ette ole huomanneet niin rullat eivät todellakaan ole suuria. Vain todella löysästi rullattuja ja siksi näyttävät suurilta. Ottakaapas rulla mukaan, jolloin se pakataan tiukempaan rullaan, niin taitaa mielipide muuttua, jos ei muuten huomaa pientä kokoa. huoh


Lisätty: 2005-03-28

Rulla erittäin suuri ja maukas toisin kuin pienessä ali babassa, jossa saa rullakebabin tilattuaan 10 cm palanutta ja kuivaa leipää, jossa ei sisältöä ole nimeksikää. Palvelu on aina ollut hyvää ja kotiinkuljetus käy vaivattoman nopeasti.


Lisätty: 2005-03-23

Todella hieno ja siisti paikka. Halvat hinnat ja hyvä palvelu. Huonoa on se että välillä isot rullakebabit. Nummiksen tultuaan alibaban viereen, olen nummikseen eurot heittäny.


Lisätty: 2005-03-22

Kantapaikka, tilaamme usein kotiinkuljetuksella. Kotiinkuljteus (yo-kylään) parhaimmillaan alle puolessa tunnissa. Saa varmasti mitä tilaa, pizzat olivat esim. Kotipizzaan verrattuna hervottoman kokoisia/ paljon täytettä. Kaverin mielestä pizzat mauttomia, mun mielestä juuri asiallisia. Rullakebu ei paras maistamani kastikkeensa takia.


Lisätty: 2005-03-16

Rullakebabit on tosiaan ihan mielettömän suuria siellä. Viikonloppuisin joutuu usein vähän kauemmin odottamaan, kun krapulaiset ovat kaikki tiskillä. Muuten ei pahaa sanaa sanottavana. Kantapaikka


Lisätty: 2005-02-08

Vanha pankkikonttori on erittäin siisti, toisin kuin esim. naapurin AliBaban kaltaiset loukut. Hinta on kohdallaan, mutta ruoka ei mitään erikoista. Rulla on todella maineensa veroinen kokonsa puolesta! Maku ei päätähuimaan.


Lisätty: 2005-01-29

Hyvältä vaikuttaa. Tilasin pizzan ja fetarullan, kotiinkuljetus kaupan päälle. Rulla on tosi maukas. Fetaa on sopivasti ja muutenkin ainekset tuntuvat olevan sopivasti balanssissa. Maku on hyvä. Liha on maukasta. Aika iso tämä mötkäle vaan on. Minulla on mielestäni kovahko nälkä mutta eipä tämä taida kokonaan mennä tältä istumalta. Hintataso on ihan hyvän oloinen ja kotiinkuljetus tosiaankin on ilmainen jos ottaa kaksi annosta (tai enemmän). Tilauksesta noin 25 min kuluttua tavarat olivat täällä käsissäni. Palvelusta jäi ihan mukava kuva, ei ollut ongelmia. Kotiinkuljetuksessa ei ilmeisesti voi maksaa kortilla, mikä on hiukan harmi kun ei aina ole välttämättä sopivasti käteistä. Suosittelen kokeilemaan. Minä ainakin tilaan toistekin, sen verran hyvä kuva jäi.


Lisätty: 2005-01-28

Paikka osuu sopivasti kotimatkan varrelle, joten pakkohan tämäkin oli tarkistaa. Tila on suuri mutta hieman kolkko, mutta avaruudesta ja siisteydestä kuitenkin plussaa (jos vertaa naapurin ahtaaseen Ali Babaan). Liha oli persoonatonta, mutta syötävää, kastike huonoa, salaatti kuivaa ja palvelu surkeaa (myyjä jutteli kaverinsa kanssa asiakkaita huomioimatta varmaankin vartin ja murahteli epäystävällisesti annoksen muutostoiveisiin). Ehkä joskus pitää kuitenkin maistaa vielä rullakebab, mutta taidan kuitenkin pääosin valita kebabini Varissuon suunnalta.


Lisätty: 2005-01-27

Täällä tulee käytyä kerran pari viikossa. Rullakebab ehdoton suosikkini, annos on sopivan suuri ja maussa ei ole valittamista. Palvelu oli aiemmin huonohkoa erään töykeän myyjän takia, mutta nykyään selvästi taso on selvästi parempi. Useimmiten annokset valmistuvat nopeasti ja ovat lähes samankokoisia aina. Iso plussa "leikkihuoneen" punaisesta ferrarista, sillä on mahtavaa ajella!


Lisätty: 2005-01-15

Kebabliha ja varsinkin kastike olivat keskivertopaikkaan (ja varsinkin naapurin Ali Babaan) verrattuina aika heikkoja. Joku voi pitää paikkaa siistinä, ja sitähän leikkaussali on: Tunnelmaa on paha hakea. Muoviset hirvenpäät seinällä korostivat sisustuksen aistikkuutta. Kitch säkenöi. Teennäistä ja mautonta. Ruoka ja sisustus. Olen pahoillani.


Lisätty: 2005-01-12

Loistavaa kotiinkuljetus, jos tilaa 2 annosta saa ilmaiseksi yhden. Rullakebab on mahtava tuplasti isompi mitä naapurissa alibabassa. Ehdottomasti kolme tähteä nummikselle. Hyvä paikka herkutella ja siisti.


Lisätty: 2005-01-07

Todella siisti ja hieno paikka. Joskus pitää odottaa tiskillä kun myyjät valmistavat ruokaa. Oma suosikkini on kuitenki rullakebab. Iso ja halpa vie nälän pois toisin kun alibabassa. Ehdottomasti 3 tähteä nummikselle


Lisätty: 2005-01-05

Todella iso ja siisti paikka. Halvat hinnat ja nopea palvelu, huonoa on se että. Välillä liian isot rullakebabit. Voittaa ehdottomasti ryhmyisen Alibaban. 3 Tähteä ehdottomasti.


Lisätty: 2004-12-20

Heikkoa keskitasoa olevat annokset ja äärimmäisen töykeä palvelu - en mene enää ikinä, vaikka sijaintinsa puolesta tämä olisikin lähempänä kuin moni muu paikka.


Lisätty: 2004-11-08

Nummis on tullut hyvin tutuksi läheisen sijaintinsa ansiosta. Paikka on avara (ent. pankin toimitila), mikä on hyvä asia viihtyisyyden kannalta. Palvelu on hyvää ja hinnoittelu asianmukaista. Oma lempparini taitaa olla rullajuusto, jossa syömistä riittää. Pizzat eivät aina pärjää vertailussa muihin kebupaikkoihin. Peittoaa kuitenkin naapurin alibaban 100-0.


Lisätty: 2004-11-07

Jos toi rulla on eräiden mielestä aikuisen miehen reiden paksuinen niin onpahan onnettomat puikulat!


Lisätty: 2004-11-04

Teimme vertailevaa tutkimusta Nummiksen rullakebabista aurajuustolla. Aineistonamme toimi kaksi(2) kebabbia ja tulimme siihen tulokseen että aiemmin esitetyt väittämät kebabin koosta eivät pidä paikkansa. Kebab ei suinkaan ollut säären, saatika sitten reiden paksuinen. Väitämmekin siis näiden empiiristen tutkimusten perusteella että kebab on miehen käsivarren paksuinen.


Lisätty: 2004-11-03

Salaatit hyviä ja isoja, järkevään hintaan.


Lisätty: 2004-11-01

Huonointa koskaan saamaani palvelua eli töykeää, hidasta. Siisti paikka, mutta koska kertakaikkisen surkean palvelun lisäksi vielä itse kebabkin oli huono (liha tavallista ja tosi huono kastike)niin parasta mitä tässä paikassa voi tehdä on kävellä/ajaa ohitse.


Lisätty: 2004-09-24

En tiedä ovatko annokset erikokoisia eri vuorokaudenaikoina, mutta ainakin kello 21 perjantai-iltana mukaan ottamani Rullakebab (Aurajuustolla) oli korkeintaan käsivarsiluokkaa, ei missään nimessä sääri- tai reisiosastoa. Itse asiassa tämä oli pienin rullakebab mitä olen ikinä syönyt, vaikka kokemusta onkin vain noin 10 kebabpaikasta. Ehkä paikan päällä saa suuremman? Kebab oli sinänsä ihan maukas, mutta kastike oli sen verran vetinen että se valui ulos foliosta ja tahri ulommaisen paperipussin. Aineisosien suhde oli kebabissa varsin hyvä, joskin ei panisi pahitteeksi hieman suurempaakaan määrää. Aurajuusto maistui vain yhdessä suupalassa, joten ainakin sitä ei oltu tuhlailtu.


Lisätty: 2004-08-30

Autenttinen etno-meininki saa ruuan maistumaan ja vaikka työkaveri vatsa hieman sekosikin niin paikka ei vaihdu. Toiset ei vaan yksinkertaisesti kestä "kaikkia mausteita". Vakeva tai vahva, valinta on aina ..!


Lisätty: 2004-08-15

Loistavaa kotiinkuljetus jos tilaa 2 annosta saa ilmaiseksi yhden rullakebab on mahtava yhtä iso kuin ihmisen sääri. Hyvä paikka herkutella ja siisti kun toisin ryhmyisessä Alibabassa.


Lisätty: 2004-08-15

Todella siisti ja hyvä paikka. Rullakebab on parasta ja iso hintakin on melko hyvä. Kastike on erinomainen palvelu loistava ja myyjät ystävällisiä. Sain kerran ilmasen kokiksen kun tulin 2 kertaa. Alibaba on pieni ja huono paikka. Ehdottomasti 3 tähteä nummikselle.


Lisätty: 2004-08-06

Viihtyisä, tilava paikka ja hyvä palvelu, mutta kebab oli jostain tosi syvältä: ei taida keittiön puolella olla mitään aavistustakaan siitä mitä kebab edes tarkoittaa.


Lisätty: 2004-08-05

Nummiksessa on tullut käytyä heti alusta lähtien. Tilat ovat isot ja siistit. Palvelu on hyvää, myyjät muistavat jo ulkoa mitä aion tilata, tervehtivät myös reippaasti. Joskus saa hieman odottaa kun takaosassa valmistetaan ruokaa ja itse odottelet tiskillä. Oma suosikkini on rullakebab juustolla. Itse pidän majoneesimaisesta kastikkeesta. Pitsat ovat myös reilunkokoisia ja hyvän makuisia. Eikä liian rasvaisia, vrt. tuot kotipizzasta pitsan niin koko pohja on kostea kun rasvat ovat valuneet. Plussaa tulee myös siitä, ettei katsota kieroon pankkikortilla maksaessa. Kahvi on aamulla ja päivisin hyvää, iltapäivän jälkeen ei ilmeisesti keitetä uutta sillä illalla käydessä kahvi on kitkerää.


Lisätty: 2004-07-31

Ehdottomasti paras mahdollinen paikka Turussa. Rullakebu on iso ja kastike taivaallisen hyvää kuten liha. Salaatti on myös täydellistä eikä sitä mitä milanissa sun muissa. Kebabranskalaiset myös erittäin hyvät ja isot annokset. Erittäin mukava paikka jokatapauksessa sainhan ilmaiseksi 1,5l kokispullon kun menin kaveriporukan kanssa syömään.


Lisätty: 2004-07-16

No mistä alottais. kebablihaa on annoksissa vähemmän kun rotassa. Liha on epämääräistä. Kastike on sinappimaista kuraa, jota on töötätty surutta lautaselle. Tulinen kastike on yhtä tulista kun vesilasi jäillä eli voihan nummiksella käydä, koska makuasioista ei voi kinastella.


Lisätty: 2004-07-01

Halvat hinnat, suurin osa kebabeista 4,5 - 5 euroa. Rulla oli jättimäinen, aikuisen miehen reiden kokoinen, mutta valitettavasti sitältö ei ollut aivan sieltä parhaasta päästä. Muutkin annokset kohtuu kookkaita. Kastikkeista: mieto kastike kitkerää ja väkevä mietoa. Salaatti oli kunnon salaattia eikä mitään kaalia, maku tosin oli vähän erikoinen. Liha oli ihan mehevää ja sitä oli riittävästi. Kastike valui ulos rullan toisesta päästä lätäköksi pöydälle. Nopea palvelu, siistit tilat.


Lisätty: 2004-07-01

Varsin siisti ja asiallinen herkuttelupaikka. Tullut käytyä about vuoden verran lähes viikottain työporukalla syömässä. Pizzat loistavia ja maukkaita, koska olen 'ohkaisen pizzapohjan' -koulukuntaan kuuluva. Silti voiton vie rullakebaabbi. Vahvan kastikkeen voi huoletta ottaa, sillä se ei ole kovin vahva. Höpinät huonoista rullakebabeista ovat höpönlöpöä tai tosi huonoa tuuria. Ainoa huono puoli rullakebabissa on se, että välillä se on liian iso. :) Koko hieman vaihtelee tuulen suunnan ja tilaajan sukkien värin mukaan. Mutta aina pitää sanoa myös jotain negatiivista. Paikan kaffe on lähes kiehuvan kuumaa ja pariin otteeseen meillä on muovilusikka taipunut muodottomaksi, kun sopivasti painaa sormella lusikkaa mukin pohjaan. Kaiken kaikkiaan paras kebab-mesta, missä on tullut useammin syötyä. P.S. Ali baba siinä naapurissa on ainakin tällä hetkellä korkeammalla tällä listalla. Nämä mestat ovat kyllä väärässä järjestyksessä. Voi vääryyttä.


Lisätty: 2004-06-30

Aurajuusto kebu oli aika vetinen kun pääsin kotiin. Muovikassin pohjalla oli kastiketta. Kastiketta liikaa. Aura maistu, siitä iso+. Rullan koko oli ok.


Lisätty: 2004-06-17

Suuret annokset, maukkaat ainekset ja hyvä palvelu, sopii minulle. Miniannos on muuten yllättävän täyttävä sekin. Kebap ranskalaisilla on oma suosikkini, vaan saattaahan ne ranut tosiaan pakkauksessa kostua.


Lisätty: 2004-04-23

Siisti ja halpa paikka, mikä sijaintinsa ja tilavuutensa takia voisi olla hyväkin paikka, missä palvelukin menettelee, mutta liha on mautonta kumilihaa, ranskalaiset lötköjä ja kastike aivan kammottavaa!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute